2009 Kasm Anneleri

heee aklımızda olsunn vereliniortak ben gerçi epidural yapcam yerimseniben

Arzu hoşgeldin cnm hadi bakalım çalışmalar hızlandıı kolay gelsinn opuyorumnanaktan
Burcu günaydıınn opuyorumnanaktan

kızlar epiduralinde riskleri varmıs yaa yapabiliyorsanız normal yapın diyorlar epiduralde sancıyı ve ıkınma zamanını hissetmediğin için daha sonradan idrar ve bel agrısı problemleri cıkabiliyormus ben ondanda korkuyorum

bu arada dogum yapacak kadın ne kaaa yaslı gorunuyo nann

canım kolay gelsin size taşınmaktan vazgeçmeniz iyi olmuş biz de çok düşüdük taşınsak mı die ama sonra vazgeçtik zor geliyor artık
bakalım ne kaa büyümüş oğlun
evet ya o işe gelmek zulüm oluyo
ben de çekiyom 32. haftayı :))
her şey yolunda gitse keşkeee

günaydız kızlar nasılsınız
günaydın şeker iyiyiz sen nasılsınnn

heee aklımızda olsunn vereliniortak ben gerçi epidural yapcam yerimseniben

Arzu hoşgeldin cnm hadi bakalım çalışmalar hızlandıı kolay gelsinn opuyorumnanaktan
Burcu günaydıınn opuyorumnanaktan
cnm epidurali iice bi araştır istersennn
ablamın dr pek önermemiş
günaydın kızlarrrr
nann netten izlerdik sezeryanı
bnce deeee
günaydın kenyaaa

ben de öyle biliyorum cnm

kişiden kişiye değişiyo cnm o yaa benim dr.da tavsiye ediyo meselaaa kaydirigubbakcemile2

ayyy üzüldüm nann kadına yaa yazık zor tutuyo kendini aglamamak için ben olsam hüngür hüngür aglardım yaaa

hmmm tabii en doğrusunu dr söyler ona güvenmek lazım

ben doğumun her türlüsünden korkmaya başladım kızlar ya sezeryan, normal, epidural allahım ben ne yapıcam doktorumda bişey demiyor tek dediği şimdilik bebek ters ilerleyen zamanlarda bakarız. zaman daralmaya başladıkça ben geriliyorum ne olucak benim halim

Günaydınnnnnn Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.

Dün oğluşumun odasına halı vs baktık yok yok eşim formunda :)))Takmış çileğe bakıcaz önce genç odasında onlar en iyileri tamam dedik eh onada zamanı yetmiyor kaldı bütün mobilya halı işi cumartesiye..Bu arada sizin yaptıklarınızı filan söylüyorum paçaları tutuştu kredi kartını verim sen al hepsini bari diyor ama taşıyamazsın olmaz bilmemne yandık valla bi ton alaydım barim kendime:)))))))))) Ondan sonraki c.teside bayrama denk geliyor:))Bayramda burada alışverişe filan çıkılmaz

Kızlar izlesenizde izlemesenizde şu doğumu her vücut başka tepki veriyor ilerleme aynı şekilde gelişmiyor ..ınanın son güne kadar doktorların dedikleri bile değişiyor..Kaldıki ben son ana kadar doktorumda dahil normal doğum denildi..Bekliyorum 9 ay + lara geçtik tık yok bende sürekli 2 günde hergün doktorda gına geldi içime şiştim iyice Doğam deseniz rahat inmicem aşağıya diyor:))))
ınmedi valla almadı doğum pozisyonunu gittiğim gün doktora annem bile ağlıyordu yeter neler oluyor diye oysaki herşey kontrolde neyse yarına sezeryanla alalımmı kızım ya 3 gün daha bekleyelim ya alalım alalım dedim ben annem ağlıyor yüzlerde endişe ben deseniz oturup kalmayacak kadar kilo almıştım..ıyikide bu kararı vermişim sonunda sezeryan epıdurel ve kordon dolanmıştı o gece hemde tuhaf dönmüştü hissetmiştim.
Çok şükür çok kolay bir operasyonla herşey geride kaldı minicik ama dünyanın en tatlı varlığını verdiler kucağıma..
Sadece o anı düşünmüştüm sizde onu yapın şimdide aynısını yapıyorum süt emdiğini kokladığımı kucağımda olduğu anı düşünüyorum :)

yok canım cok detaya inmiyorlar
kendini bilirsin ben cekinsemde izliyorum
napalım kacısı yok dogumun
o kadarda korkulacak bişi deildir yaa
Allah yarımcımız olur

ya beni çok korkuttular bu doğumla ilgili erkeklerin askerlik anıları gibi önüne gelen bana doğumunu anlatıyo kimi diyor sezeyandan sonra çocuğu emziremezsin normal yap öbürü diyor normal yapma çok uzun ve acılı oluyor. biliyoru herkesnki bir değil ama iyice korkmaya başladım daha önce daha rahattım şimdi uykularım kaçıyor delikafadulden

Doğumun her türlüsü zor cnm, hiçbiri çok da kolay değil; ama doğum doğal bir süreç tıpkı hamilelik gibi. ben böyle düşünüp teselli buluyorum ve hiçbir doğum görüntüsü izlemiyorum hikaye de dinlemiyorum her kadın farklıdır çünkü. sağdan soldan yalan yanlış şeyler duyup da kendimi korkutmak istemiyorum ben doğumumun kolay olacağını söylüyorum kendime sürekli, ç.eşidi ne olursa olsun... bana da dr henüz bişey demedi; ben de nasıl doğuracağımı bilmiyorum açıkçası ama sezaryenden daha çok korkuyorum ameliyat ya, normal doğum daha kolay gibi geliyor bilmiyorum
gerilme canım ben en zor zamanlarda hep bebeğim için diye sayıkladım ve bu şekilde korkumu yendim sen de öyle yap ben doğururken hep bebeğim için diye geçireceğim içimden, bol bol da dua et, rahatlarsın en azından...

öle tabi cnmm zemuszemus

bende çoktaaann kopardımm mafoldumben
izlemeyin kızım yaa... ben de kesin ağlarım doğumdan çıkınca diyorum ya hayırlısı:)

kızlar ben işteyim izleyemiyorum nasıl çok merak ediyorum. acaba izlememekmi en iyisi
ben izlemiyorum canm şu anda evdeyim:)

günaydınnnn amaaan bi an önce yapın kız alışveirşinizi iş çıkışı çok mu geç oluyoo ama bi çıkışta hepsi alınıyo meraklanma ben nerdeyse tüm aldıklarımı bi günde aldım:)

kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))

ee benimde uykularımı bölüyor artık
ama bence ne kadar korkarsak ve korkutulursak o kadar zor gecer
ben kendimi korkutmamaya calısıyorum
arkadaslarda korkutmasalar ii olacak
akrabalara falan sorsan ayy dünyanın en kötü seyi gibi anlatıyorlar
hiç dinlemiyorum tabiki agrımız sızımız olacak ama sonu güzel olacak Allahın izniyle
herkes aynı seyleri yasamıyorki
biz hep kötü tecrübeli arkadaslara denk grliyoruz herhalde
ben cok ii gececegine inanıyorum

yok canım cok detaya inmiyorlar
kendini bilirsin ben cekinsemde izliyorum
napalım kacısı yok dogumun
o kadarda korkulacak bişi deildir yaa
Allah yarımcımız olur
ben bildiğim gördüğüm şeyden korkarım:) herkes farklı tabii, bilmesem daha iyi bana dr diyecek şunu yapıyorum bunu yapıyorum die kendi gözümle görmiycem:)) görürsem fena olurum hsg çekilirken de aynı şekilde davranmış v e nerdeyse hiç acı duymadan atlatmıştım o kadar kişi korkutmuştu beni ama ben dr a güvendm ne derse yaptım yapmasaydım bi daha baştan alcaktı canm kesin yanacaktı en iysi dr.u dinlemek ona uymak:) o zaman daha az ağrı çekiliyor:)))

evet cnm ben de sana hak veriyorum herkesin doğumu farklı her an her şey değişiyor benm arkadaşım da son ana dek normal dedi sezaryenden çok korkuyordu ama bebek bi türlü doğmadı onun da keyfi yerindeydi:) dr en sonunda suyun azaldı almak zorundayız dedi kız ağlaya ağlaya gitti doğuma ama şimdi 2. ye hamile:)
dinleme kimseyi ben öyle yapmıştım anlatmak isteyenleri kabaca da olsa susturuyorum ben dinlemek istemiyorum ne olursa olur diyorum:)
hani bu şeye benziyor ilk gece için tüm genç kızlar korkutulur ya ben bana anlatılmasına izin vermemiştim hiç, abartmayı seviyor milletimiz; en isiyi kendin yaşıyacak ve öğreneceksin. haa ama annemle ablama soruyorum genetik olarak bazı şeyler geçmiş olabilir diye.
sezaryenden sonra çocuğu emzirmemek d,ye bir şey yok cnm, ilk anda süt gelmeyebilir ama ısrarla denemek lazım normal doğumda da gelmeyebiliyor ona bakarsan; normal doğumun her anı acılı geçmiyor ki bana normal doğuran bi arkdş şöyle demişti: sancılar 5 dk da bire indiğinde bile sürekli sancı olmadığı geliğ gittiği için zorlanmıyorsun çünkü arada nefes alacak dinlenecek bir süre var artık yeter çok sancım var doğsun dediğin anda da doğuyor zaten ...
ne düşünürsen neye hazırlanırsan öyle olur sürekli de ki kolayca doğurcam :)

selam hatunlarrrrrrrrr ben geldim nasılsınz dombidi dombidilerr :)))
selam tombişleşiyoruz gün gündennnn

kızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))
ben az aldım ıslak mendili
pamuk kullanmayı düşünüyorum mendili bi tek dışardayken kullanıcam pamuk daha sağlıklıymış

bence de şekerim
bence insanlar abartarak anlatmayı seviyorlar
kolay değil ama zor da değil vücut kendini doğuma hazırlıyor ufak ufak
çok zor bişey olsa o kada rkişi 4-5 çocuk doğurur muydu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…