günaydın kızlarrrr
nann netten izlerdik sezeryanı
heee aklımızda olsunn vereliniortak ben gerçi epidural yapcam yerimseniben
Arzu hoşgeldin cnm hadi bakalım çalışmalar hızlandıı kolay gelsinn opuyorumnanaktan
Burcu günaydıınn opuyorumnanaktan
canım kolay gelsin size taşınmaktan vazgeçmeniz iyi olmuş biz de çok düşüdük taşınsak mı die ama sonra vazgeçtik zor geliyor artıkgunaydın kızlar nasılsınız nasıl keyifleriniz
biz oglusumla iyiyiz cumartesi insalah oglusumu goreceğim belki ters donmus de olur dedi doktor bakalım.
bebeğime bayagı bir giyecek aldım ama ıvır zıvır bır suru eksik var
bugun boyaya da başladık tasınmaktan vazgectik annemde kalacağım boya sırasında esim ilgilenecek boyacı ile vs
sonra da insallah odasını ayarlayacağız bakalım
sabah kalkmak işe gelmek zor oluyor valla 32. haftayı iple cekiyorum:))
benden haberler boyle
hepinize sevgiler.
günaydın şeker iyiyiz sen nasılsınnngünaydız kızlar nasılsınız
cnm epidurali iice bi araştır istersennnheee aklımızda olsunn vereliniortak ben gerçi epidural yapcam yerimseniben
Arzu hoşgeldin cnm hadi bakalım çalışmalar hızlandıı kolay gelsinn opuyorumnanaktan
Burcu günaydıınn opuyorumnanaktan
bnce deeeegünaydın kızlarrrr
nann netten izlerdik sezeryanı
ben de öyle biliyorum cnmkızlar epiduralinde riskleri varmıs yaa yapabiliyorsanız normal yapın diyorlar epiduralde sancıyı ve ıkınma zamanını hissetmediğin için daha sonradan idrar ve bel agrısı problemleri cıkabiliyormus ben ondanda korkuyorum
bu arada dogum yapacak kadın ne kaaa yaslı gorunuyo nann
kızlar epiduralinde riskleri varmıs yaa yapabiliyorsanız normal yapın diyorlar epiduralde sancıyı ve ıkınma zamanını hissetmediğin için daha sonradan idrar ve bel agrısı problemleri cıkabiliyormus ben ondanda korkuyorum
bu arada dogum yapacak kadın ne kaaa yaslı gorunuyo nann
kişiden kişiye değişiyo cnm o yaa benim dr.da tavsiye ediyo meselaaa kaydirigubbakcemile2
hmmm tabii en doğrusunu dr söyler ona güvenmek lazım
hmmm tabii en doğrusunu dr söyler ona güvenmek lazım
ayyy üzüldüm nann kadına yaa yazık zor tutuyo kendini aglamamak için ben olsam hüngür hüngür aglardım yaaa
ayyy üzüldüm nann kadına yaa yazık zor tutuyo kendini aglamamak için ben olsam hüngür hüngür aglardım yaaa
kızlar ben işteyim izleyemiyorum nasıl çok merak ediyorum. acaba izlememekmi en iyisi
yok canım cok detaya inmiyorlar
kendini bilirsin ben cekinsemde izliyorum
napalım kacısı yok dogumun
o kadarda korkulacak bişi deildir yaa
Allah yarımcımız olur
Doğumun her türlüsü zor cnm, hiçbiri çok da kolay değil; ama doğum doğal bir süreç tıpkı hamilelik gibi. ben böyle düşünüp teselli buluyorum ve hiçbir doğum görüntüsü izlemiyorum hikaye de dinlemiyorum her kadın farklıdır çünkü. sağdan soldan yalan yanlış şeyler duyup da kendimi korkutmak istemiyorum ben doğumumun kolay olacağını söylüyorum kendime sürekli, ç.eşidi ne olursa olsun... bana da dr henüz bişey demedi; ben de nasıl doğuracağımı bilmiyorum açıkçası ama sezaryenden daha çok korkuyorum ameliyat ya, normal doğum daha kolay gibi geliyor bilmiyorumben doğumun her türlüsünden korkmaya başladım kızlar ya sezeryan, normal, epidural allahım ben ne yapıcam doktorumda bişey demiyor tek dediği şimdilik bebek ters ilerleyen zamanlarda bakarız. zaman daralmaya başladıkça ben geriliyorum ne olucak benim halim
izlemeyin kızım yaa... ben de kesin ağlarım doğumdan çıkınca diyorum ya hayırlısı:)öle tabi cnmm zemuszemus
bende çoktaaann kopardımm mafoldumben
ben izlemiyorum canm şu anda evdeyim:)kızlar ben işteyim izleyemiyorum nasıl çok merak ediyorum. acaba izlememekmi en iyisi
günaydınnnn amaaan bi an önce yapın kız alışveirşinizi iş çıkışı çok mu geç oluyoo ama bi çıkışta hepsi alınıyo meraklanma ben nerdeyse tüm aldıklarımı bi günde aldım:)Günaydınnnnnn Kasım Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Dün oğluşumun odasına halı vs baktık yok yok eşim formunda :)))Takmış çileğe bakıcaz önce genç odasında onlar en iyileri tamam dedik eh onada zamanı yetmiyor kaldı bütün mobilya halı işi cumartesiye..Bu arada sizin yaptıklarınızı filan söylüyorum paçaları tutuştu kredi kartını verim sen al hepsini bari diyor ama taşıyamazsın olmaz bilmemne yandık valla bi ton alaydım barim kendime:)))))))))) Ondan sonraki c.teside bayrama denk geliyor:))Bayramda burada alışverişe filan çıkılmaz
ya beni çok korkuttular bu doğumla ilgili erkeklerin askerlik anıları gibi önüne gelen bana doğumunu anlatıyo kimi diyor sezeyandan sonra çocuğu emziremezsin normal yap öbürü diyor normal yapma çok uzun ve acılı oluyor. biliyoru herkesnki bir değil ama iyice korkmaya başladım daha önce daha rahattım şimdi uykularım kaçıyor delikafadulden
ben bildiğim gördüğüm şeyden korkarım:) herkes farklı tabii, bilmesem daha iyi bana dr diyecek şunu yapıyorum bunu yapıyorum die kendi gözümle görmiycem:)) görürsem fena olurum hsg çekilirken de aynı şekilde davranmış v e nerdeyse hiç acı duymadan atlatmıştım o kadar kişi korkutmuştu beni ama ben dr a güvendm ne derse yaptım yapmasaydım bi daha baştan alcaktı canm kesin yanacaktı en iysi dr.u dinlemek ona uymak:) o zaman daha az ağrı çekiliyor:)))yok canım cok detaya inmiyorlar
kendini bilirsin ben cekinsemde izliyorum
napalım kacısı yok dogumun
o kadarda korkulacak bişi deildir yaa
Allah yarımcımız olur
evet cnm ben de sana hak veriyorum herkesin doğumu farklı her an her şey değişiyor benm arkadaşım da son ana dek normal dedi sezaryenden çok korkuyordu ama bebek bi türlü doğmadı onun da keyfi yerindeydi:) dr en sonunda suyun azaldı almak zorundayız dedi kız ağlaya ağlaya gitti doğuma ama şimdi 2. ye hamile:)Kızlar izlesenizde izlemesenizde şu doğumu her vücut başka tepki veriyor ilerleme aynı şekilde gelişmiyor ..İnanın son güne kadar doktorların dedikleri bile değişiyor..Kaldıki ben son ana kadar doktorumda dahil normal doğum denildi..Bekliyorum 9 ay + lara geçtik tık yok bende sürekli 2 günde hergün doktorda gına geldi içime şiştim iyice Doğam deseniz rahat inmicem aşağıya diyor:))))
İnmedi valla almadı doğum pozisyonunu gittiğim gün doktora annem bile ağlıyordu yeter neler oluyor diye oysaki herşey kontrolde neyse yarına sezeryanla alalımmı kızım ya 3 gün daha bekleyelim ya alalım alalım dedim ben annem ağlıyor yüzlerde endişe ben deseniz oturup kalmayacak kadar kilo almıştım..İyikide bu kararı vermişim sonunda sezeryan epıdurel ve kordon dolanmıştı o gece hemde tuhaf dönmüştü hissetmiştim.
Çok şükür çok kolay bir operasyonla herşey geride kaldı minicik ama dünyanın en tatlı varlığını verdiler kucağıma..
Sadece o anı düşünmüştüm sizde onu yapın şimdide aynısını yapıyorum süt emdiğini kokladığımı kucağımda olduğu anı düşünüyorum :)
dinleme kimseyi ben öyle yapmıştım anlatmak isteyenleri kabaca da olsa susturuyorum ben dinlemek istemiyorum ne olursa olur diyorum:)ya beni çok korkuttular bu doğumla ilgili erkeklerin askerlik anıları gibi önüne gelen bana doğumunu anlatıyo kimi diyor sezeyandan sonra çocuğu emziremezsin normal yap öbürü diyor normal yapma çok uzun ve acılı oluyor. biliyoru herkesnki bir değil ama iyice korkmaya başladım daha önce daha rahattım şimdi uykularım kaçıyor delikafadulden
selam tombişleşiyoruz gün gündennnnselam hatunlarrrrrrrrr ben geldim nasılsınz dombidi dombidilerr :)))
ben az aldım ıslak mendilikızlar günaydınnnn :)
anammm alt değiştirmeyi gösteriyo dr ne kadar çok ıslak mendil kullanılıyo :))))) hemen koşup stok yapmam lazımmmm :))))))))
ee benimde uykularımı bölüyor artık
ama bence ne kadar korkarsak ve korkutulursak o kadar zor gecer
ben kendimi korkutmamaya calısıyorum
arkadaslarda korkutmasalar ii olacak
akrabalara falan sorsan ayy dünyanın en kötü seyi gibi anlatıyorlar
hiç dinlemiyorum tabiki agrımız sızımız olacak ama sonu güzel olacak Allahın izniyle
herkes aynı seyleri yasamıyorki
biz hep kötü tecrübeli arkadaslara denk grliyoruz herhalde
ben cok ii gececegine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?