2009 Kasm Anneleri

sağol şekeriimm a.s.
ya ben de optimumda gördüm de almamıştım bi ara alırım olmadı saa sipariş veririz artık kaydirigubbakcemile2

oyy seninde baya isin varmis kaydirigubbakcemile3
gerci vaktin olunca hepsini bi seferde yapabilirsin...
ben uyku setini hem oda takimi aldim hemde besik aldim diye aldim..karyolasina uyku setini serdim sepet besigine de nevresim takimini sericem..iki yorgan sart degil aslinda ama süslü olsun diye heves ettim iste...cok desnli olmayan uyku setleride var ama benimki mesela öyle...kalin bir nevresime giydirirsem alttan belli olaz rengi

ayy sen de benim gibisin... her şey tam olsun istiyorum en az 6 ay kendi odasında yatmıycak heralde müze gibi durucak oda :))))

ya kıslar parmaklıklı yatak arıyorum acaba nereden bulabilirim enese öyle birşey alıyım diyorum

ayy sen de benim gibisin... her şey tam olsun istiyorum en az 6 ay kendi odasında yatmıycak heralde müze gibi durucak oda :))))

evet en az 6 ay yatmicak icinde ama biz baktikca gözümüz gönlümüz acilcakzemuszemusama ben gündüzleri odasinda yatiririm die düsünüyorum cünkü odasini tanimasi lazim...sepet besik benim rahatligim icin olcak gece uyaninca hemen alicam yanima uyku rehavetinde olmayiz bebekler yanimizda oluncamirmirmirmir

benim karnim acikti azcik mama yiyeyim sonrada islere basliyayim..aksama kadar ugrasirim artikin

hadi size hos sohbetler :gitme:

e zaten aslında kendimiz için yapıyoruz çoğu şeyi :)) onların neden haberi var şimdi opuyorumnanaktan

epiduralde herkesin agrı eşiği farklı olduğu için aslında boyle birsey yasanıyormuş
agrıya dayananımınız az ise epiduralde verilen doz yetmeyebilir agrıyı hissedebilirmişiz
epidural anestesi verilirken dozun kişiye göre dogru dozda ayarlanması cok onemliymiş

ben edidural dusunmuyorum gene anestezi istiyordum zaten tansiyonumda olduğu için oyle olmak zorundaymış yoksa tansiyonum doğum sırasında yukselmesi buyuk riskmiş

nbr kıslar
sabah 4.30dan beri ayakatyım
2 saatlik uykuyla duruyorum yaw
hastanelerde geçirdik tüm günü
kocişim hastalandı böbrek taşı düşürüomuş
ama şuan iyi taşı düşürmesini beklicez mafoldumben

Sağol canım benimm Şeniz Yavaş yavaş yürü birde çok uzun mesafeli gitme canım ozaman rahat rahat gidilip gelinebiliniyor ..Havada serin rüzgar buz gibi hiç daraltmıyor opuyorumnanaktan
gittim geldim bile zati bi yürüyüşüm var kaplumbağa gibi kociş sıkılıyo benle yürürken:))
burası çok sıcaktı ya güneş kaynadı tepemde ama sağ salim geldim
yemeğin ön hazırlığını yaptım
aldıklarımı yerleştirdim
he gitmişken bi de fatura yatırdıydım iyi oldu yaniii
bi kızlara bakem dinlenirken dedim

kıslar ben geldim
biraz cibinliğime şekil verem dedim
bir bakın nasıl olmuş
canım hoşgeldinn güzel olmuş kızzz
e zaten aslında kendimiz için yapıyoruz çoğu şeyi :)) onların neden haberi var şimdi opuyorumnanaktan

doğru valla
ben pek özenmiyom nedense
ama sağdan soldan gelenler de yetiyo
ablam annem kaynanam teyze kızı derken doldu ev:)

Coook gecmiş olsun......

Kızlar eve gitmeme daha neredeyse 1,5 saat var neden bilmiyorum ama bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum....

canım çok geçmiş olsun
sıcak su dolu küvete otursun eline de su şişesini alsın hemen düşürür eniştem öyle düşürmüştü
canım benm yaa
ben de nerde bu hatun diyodum

Coook gecmiş olsun......

Kızlar eve gitmeme daha neredeyse 1,5 saat var neden bilmiyorum ama bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum....

ya canım bi günümüz bi günümüzü tutmuyo kii
gece rahat uyuyamdıysan ondandırr

ben de daha öğlen yemeği yemedim abur cubur tıkındım artık da yemem ne kaldı akşama

canım çok geçmiş olsun
sıcak su dolu küvete otursun eline de su şişesini alsın hemen düşürür eniştem öyle düşürmüştü
canım benm yaa
ben de nerde bu hatun diyodum

saol canım adam kıvranarak uyandı
nefes alamıo yürüryemio yatamıo
dedim noluo yaaaa zorla hastaneye götürdüm
çünkü bu 3. ağrısıydı biz bel fıtığı zannettik
çok su içio şimdi akşamda küvete sokarım artık
Allahtan taş küçük 3mm

Bende mesela dün gece 11 civarı midemde bir rahatsızlık hissettim, ne oldugunu anlayamadım bir parca ekmek peynir yedim ve düzeldi. Diyorum ki artık vucudum o kadar degiştiki acıktığımı bile anlamamaya başladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…