kaydirigubbakcemile5hehh işte bizde ondan yaptıracağız walla bende öyle cam kuşu oldum:roflol::roflol:
hacıııı banada göndersene yemeklerden
allah emiii kıssss benim gibi bi akıllı daha bende doğumdan sonra giymek için çamaşır aldım
kıs doğum günü hediyesi mi aldın kendine nice mutlu yıllara talımŞeniz
ben hiç yüz örtüsü falan kullanmadım yaa gerek yok bence
kartanesi ağız mendilini kardelenden 12 tanesini 7 liraya aldın yumuşacık yaaa bayıldım istersen sanada alıyımyerimseniben
mafoldumbendaha ben yemek yapacağım yaaa bugün tembelliğim üzerimde
sağol şekeriimm a.s.
ya ben de optimumda gördüm de almamıştım bi ara alırım olmadı saa sipariş veririz artık kaydirigubbakcemile2
elifim daha yorgan da almadım
uyku seti almak bana çok mantıklı gelmiyo aslında onun da içinde yorgan var o kadar yorganı napıcak ufacık bebek ... bi de uyku setlerindeki yorganlar desenli olduğu için başka türlü kullanma imkanımız da olmaz diğer nevresimlerin içinden görünür desenleri...
oyy seninde baya isin varmis kaydirigubbakcemile3
gerci vaktin olunca hepsini bi seferde yapabilirsin...
ben uyku setini hem oda takimi aldim hemde besik aldim diye aldim..karyolasina uyku setini serdim sepet besigine de nevresim takimini sericem..iki yorgan sart degil aslinda ama süslü olsun diye heves ettim iste...cok desnli olmayan uyku setleride var ama benimki mesela öyle...kalin bir nevresime giydirirsem alttan belli olaz rengi
ayy sen de benim gibisin... her şey tam olsun istiyorum en az 6 ay kendi odasında yatmıycak heralde müze gibi durucak oda :))))
evet en az 6 ay yatmicak icinde ama biz baktikca gözümüz gönlümüz acilcakzemuszemusama ben gündüzleri odasinda yatiririm die düsünüyorum cünkü odasini tanimasi lazim...sepet besik benim rahatligim icin olcak gece uyaninca hemen alicam yanima uyku rehavetinde olmayiz bebekler yanimizda oluncamirmirmirmir
bu epidural dediğiniz şu yarı belden aşağısı uyuşturulup yapılan mı ?
eğer o ise hamile kalmadan öncemiydi neydi okuduğum bir haberde kadın yarı belden aşağısına uyuşturulup doğumu izlemek istemiş ve yapılan iğnenin etkisi ameliyat başladıktan bir kaç dk sonra kadında hissetmesine sebep olmaya başlamış kadın bağırınca dr lar paniklemiş kadın daha fazla hissetmesin diye iğne dozu artırılarak bayıltılmış , daha kötüsü yapılan doz kadının felç geçirmesine sebep olmuş. aşırı gelince doz kadını yoğun bakıma almışlardı. bu olay amerikada mı ne olmuş. valla ben öyle ameliyathane neyin görmeye dayanamam hele o keskin aletler ıyyyy içim ürperir
itek, noldu sizin ameliyat olan bebis? durumu nasil?
gittim geldim bile zati bi yürüyüşüm var kaplumbağa gibi kociş sıkılıyo benle yürürken:))Sağol canım benimm Şeniz Yavaş yavaş yürü birde çok uzun mesafeli gitme canım ozaman rahat rahat gidilip gelinebiliniyor ..Havada serin rüzgar buz gibi hiç daraltmıyor opuyorumnanaktan
canım hoşgeldinn güzel olmuş kızzzkıslar ben geldim
biraz cibinliğime şekil verem dedim
bir bakın nasıl olmuş
e zaten aslında kendimiz için yapıyoruz çoğu şeyi :)) onların neden haberi var şimdi opuyorumnanaktan
nbr kıslar
sabah 4.30dan beri ayakatyım
2 saatlik uykuyla duruyorum yaw
hastanelerde geçirdik tüm günü
kocişim hastalandı böbrek taşı düşürüomuş
ama şuan iyi taşı düşürmesini beklicez mafoldumben
nbr kıslar
sabah 4.30dan beri ayakatyım
2 saatlik uykuyla duruyorum yaw
hastanelerde geçirdik tüm günü
kocişim hastalandı böbrek taşı düşürüomuş
ama şuan iyi taşı düşürmesini beklicez mafoldumben
Coook gecmiş olsun......
Kızlar eve gitmeme daha neredeyse 1,5 saat var neden bilmiyorum ama bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum....
canım çok geçmiş olsun
sıcak su dolu küvete otursun eline de su şişesini alsın hemen düşürür eniştem öyle düşürmüştü
canım benm yaa
ben de nerde bu hatun diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?