nbr kıslar
sabah 4.30dan beri ayakatyım
2 saatlik uykuyla duruyorum yaw
hastanelerde geçirdik tüm günü
kocişim hastalandı böbrek taşı düşürüomuş
ama şuan iyi taşı düşürmesini beklicez mafoldumben
canım küveti ihmal etme hemen düşüyo benm de kum vardı öyle düştü (hamile deildim o zaman ama)saol canım adam kıvranarak uyandı
nefes alamıo yürüryemio yatamıo
dedim noluo yaaaa zorla hastaneye götürdüm
çünkü bu 3. ağrısıydı biz bel fıtığı zannettik
çok su içio şimdi akşamda küvete sokarım artık
Allahtan taş küçük 3mm
Bende mesela dün gece 11 civarı midemde bir rahatsızlık hissettim, ne oldugunu anlayamadım bir parca ekmek peynir yedim ve düzeldi. Diyorum ki artık vucudum o kadar degiştiki acıktığımı bile anlamamaya başladım:)
ay kızlar yaa geçen gece rüyamda birisinin hamile olduğunu gördüm ama kim olduğunu anlayamadım az evvel aklıma esti ünv. ev arkadaşıma çatal karam çingenem e bi mail attım naber die meğer hamilemiş 1 ,5 aylıkk :) çok duygulandım çoookkk
canım küveti ihmal etme hemen düşüyo benm de kum vardı öyle düştü (hamile deildim o zaman ama)
ağrısı fena ama taş daha kötüymüş
kıvrandırıyor
doğum ağrısından daha fena diyor kadınlar
bilemicem:)
iyi ki gitmişsiniz hastaneye
inş bi an önce düşürür
cersu benm enişte suda otururken düşürmüş nası olduğunu bile anlamamış düşerken de canı acır sen en iyisimi hemen suya sok kocanı zaten ağrısı filan baya azalcak suyu sevcek habire de su içir sonra eğer düşmesse hoplat zıplat:)
ay hepsini yapacam canım
su kaynarmı olcak biraz
içine doğmuş demekki kıskaydirigubbakcemile5ay kızlar yaa geçen gece rüyamda birisinin hamile olduğunu gördüm ama kim olduğunu anlayamadım az evvel aklıma esti ünv. ev arkadaşıma çatal karam çingenem e bi mail attım naber die meğer hamilemiş 1 ,5 aylıkk :) çok duygulandım çoookkk
saol itekcim inşallah hoplatıp zıplatıyorum dr dedi kaydirigubbakcemile3
valla ben ne kaa sıcaksa o kaa raaht hissettiydim insan hoşlanıyo sıcak sudan nedense
oysa hayatta sıcak suyla yıkanamam o gün kaynar suya oturduydum
kendisi dayanabileceği kadar sıcak suya girsin
zaten kendisi de inanamıcak o kadar sıcak sudan rahatsız olmadığına:)
ameliyattan dün çıktı işte canım bu akşam yoğun bakımdan çıkacak inş.
durumu çok iyiymiş dr.u çok umutlu konuşmuş canım
tamam canım çok saol opuyorumnanaktan
geçmiş olsuuunnnnbr kıslar
hee bak gııı vereliniortakkartanesi cumartesi günü fırsatım olursa osmanlı pazarına gitcem bakiimmi ordan ağız mendili sana da ?
kızım sen erenlere karıştın zati millet hamilelik testi yapmadan saa sorsun gıı :roflol:ay kızlar yaa geçen gece rüyamda birisinin hamile olduğunu gördüm ama kim olduğunu anlayamadım az evvel aklıma esti ünv. ev arkadaşıma çatal karam çingenem e bi mail attım naber die meğer hamilemiş 1 ,5 aylıkk :) çok duygulandım çoookkk
nbr kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?