2009 Kasm Anneleri

kartanesi cumartesi günü fırsatım olursa osmanlı pazarına gitcem bakiimmi ordan ağız mendili sana da ?

çok geçmiş olsun canım yaa en kısa zamanda düşürür inş.

canım küveti ihmal etme hemen düşüyo benm de kum vardı öyle düştü (hamile deildim o zaman ama)
ağrısı fena ama taş daha kötüymüş
kıvrandırıyor
doğum ağrısından daha fena diyor kadınlar
bilemicem:)
iyi ki gitmişsiniz hastaneye
inş bi an önce düşürür

he vücutta var bi acayiplik
ekmek yemek hep işe yarıyo böyle durumlarda

ay kızlar yaa geçen gece rüyamda birisinin hamile olduğunu gördüm ama kim olduğunu anlayamadım az evvel aklıma esti ünv. ev arkadaşıma çatal karam çingenem e bi mail attım naber die meğer hamilemiş 1 ,5 aylıkk :) çok duygulandım çoookkk

cersu benm enişte suda otururken düşürmüş nası olduğunu bile anlamamış düşerken de canı acır sen en iyisimi hemen suya sok kocanı zaten ağrısı filan baya azalcak suyu sevcek habire de su içir sonra eğer düşmesse hoplat zıplat:)

ay kızlar yaa geçen gece rüyamda birisinin hamile olduğunu gördüm ama kim olduğunu anlayamadım az evvel aklıma esti ünv. ev arkadaşıma çatal karam çingenem e bi mail attım naber die meğer hamilemiş 1 ,5 aylıkk :) çok duygulandım çoookkk

anaaaammm ne güzel kız
erdin mi yoksaaaa

ben de hamiş haberlri aldıkça nası seviniyom
şimdi bi arkdş dan bekliyom hamiş haberi
:)

ewt canım öyleymiş benim dr öle dedi ay insanın eli ayağı dolanıyo yaaa
serum felan taktılar kuzum üşüdü dondu hastanede Allah herkesin
kocasına sağlık sıhhat versin başımızdan eksik olmasınlar :Saruboceq:

ay hepsini yapacam canım
su kaynarmı olcak biraz

ay hepsini yapacam canım
su kaynarmı olcak biraz

valla ben ne kaa sıcaksa o kaa raaht hissettiydim insan hoşlanıyo sıcak sudan nedense
oysa hayatta sıcak suyla yıkanamam o gün kaynar suya oturduydum
kendisi dayanabileceği kadar sıcak suya girsin
zaten kendisi de inanamıcak o kadar sıcak sudan rahatsız olmadığına:)

içine doğmuş demekki kıskaydirigubbakcemile5
saol itekcim inşallah hoplatıp zıplatıyorum dr dedi kaydirigubbakcemile3

kolbastı oynat bari kıs:roflol::roflol:

tamam canım çok saol opuyorumnanaktan

geçmiş olsuuunnn
kartanesi cumartesi günü fırsatım olursa osmanlı pazarına gitcem bakiimmi ordan ağız mendili sana da ?
hee bak gııı vereliniortak
kızım sen erenlere karıştın zati millet hamilelik testi yapmadan saa sorsun gıı :roflol:
]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…