ben de uni baby aldım ama ilk bi kaç ay pamuk kullanırım heralde... ayy kıyamam tombik dötüne opuyorumnanaktan
valla benimki heralde korkmıyım diye doğum konusunu hiç açmıyo...geçen gittiğimde epidurali kullanıyo musunuz, öneriyo musunuz diye sordum tabiki dedi... her iki durumda da müthiş bi yöntemdir falan dedi. eşim biraz bahsetti yan etkilerinden ıkınmada sorun olabiliyomuş vs diye...siz bunları hiç düşünmeyin merak da etmeyin bebeğinizi büyütün dedi:)
valla ben dr.umu çok aradım...çok içime sinerek gidiyorum ne dese güveniyorum...inş bi aksilik çıkmaz....:Saruboceq:
yaa nasıl olabilir ki epidural de olsa sonuçta annenin üzerine bi sürü şey örtülüyo ve aşağıyı görmüyo ki....çeke çeke çıkardıklarını falan hissetmesi mümkün diil... dr.ların konuşmasından falan mı anlamış ?
Nazlım sen benden daha tecrübelisin daha iyi bilirsin mutlaka , hiç panik yapma bi günde dünya kadar şey hallediliyo...ben de bi gün çıktım bi sürü şey aldım...şimdi büyük parçalar kaldı kocişle gitmem lazım...yatak, yorgan, nevresim takımı, halı vs bi de başka ıvır zıvır şeyler var işte...araya bayram da girince elimiz ayağımız bağlandı sanki...bayrama kadar bişeyler halledebilsek büyük rahatlık olucak...
zeytinim bence ipek daha güzel...
mina da son zamanlarda moda olan isimlerden ben öyle isimleri sevmiyorum..çocuk okula bi başlıyo sınıfta 5 tane aynı isimden çocuk var...
ooff yıkamak bişey diil de etiketleri kesmek sökmek adamı öldürüyo....
nazlım yaa akıl vermek gibi olmasın ama örgüleri de yıka istersen canım...o yünler sarılırken ya da satıldığı yerlerde falan hep açıkta kalıyo...örülürken de ne kadar olsa yere düşüyo falan... hem bebe deterjanıyla yıkayınca pamuk gibi oluyo daha bi içine siner...
renkliler de boya vericek gibi diilse ve çok koyu olmamak şartıyla beraber yıkanabilir bence...zaten bebek çamaşırları soft renklerde oluyo...narin programda düşük ısıda yıkıyoruz... bişey olmaz sanki..
martcım herkes söylemiş zaten ama eksik kalmıyım magnezyuma başla çok iyi geliyo...ben bi kaç gece uyandım öyle bacağım kopucak zannettim valla... şimdi çok şükür bişey kalmadı...
aayy geçmiş olsun destnacımmm... maşallah bebişinize de...
annelik böyle bişey işte bebeği gördüğü anda tüm sıkıntılar unutuluyo... ooohhh misss gibi kokusunu çek içine her derde deva opuyorumnanaktan
bence karyolayı da kiraz rengi al canım... o zaman dolapla falan takım olur...daha bi güzel durur...
Tamamdır Unim hepsini yıkıycam ben anlaşıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Olsun varsın misller gibi olurlar opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bende ayni seyi sordum nazlicim. bu yeniler herseyi biliyo valla.kaydirigubbakcemile3
,,ben geldim kizlar nasilsiniz bakiimm
bugün karar verdim evi temizlicem heryerleri kaldirip temizlik yapicam bakalim neladar basarili olucam
ama önce bi selem veriim dedim
dogumgünün kutlu olsun kartanesiiiia.s.a.s.a.s.
oda hazir degil besik hazir degil diyosun canim sen kizinin adina karar verebildin mi?
önce bi isim koysaniz:roflol:
ayakkabilarinida iyi günlerde kullan...hep bebege almak olmaz arada anneyede biseyler almak gerek...bende gecen gün yatak örtü takimi aldim sanki cok gerekliymis gibi-tatlicadiarzu-..ama hep bebege hep bebeg olmuyo kendimizide ihmat etmeyelim demizemuszemus
Hoşgeldin Elifcim geç kalmışsın cnm yaa yorma sakın kendini opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allahım varya onları başımızdan eksik etmesin ama c iddi ciddide bu permormans düşüklüğünün yanında özledim ben hoplayıp zıplamayı dans etmeyi ne bileyim işlerimi yapmayı pırıl pırıl heryer :kedi:hem ne tembel nazlim. suraya oturdum mu kalkamiyorum valla.kaydirigubbakcemile3 carsiya gitmekten bile vazgectim. cumartesi kocis goturcekmis.
nazlıcım bebeişin yüzünü örteler eskiler yüz örtüsü ile iğne oyalı süslü püslü bişidir gereklimi deil tabiki ama yapıyolar eskiler yaptırıyolar :)
Anladım canımmmopuyorumnanaktan Çok tşkler Şeniz
hoşgeldinne aldın kız ne örcen yündennnn
he anlıyolar valla
benm karnım top gibi ya herkes oğlan olduğu belli diyo kaynanam belli olmaz diyo nedenseeee
insan çok çabuk yoruluyo demii
ay ne güzel moralini de düzeltmişlerr senin
he bana da diyolar kızlar yanları da doldurur die
Canım Banyoya yere sermek için yarısı bitti şimdi 2 değişik iple onu tamamlıycam..Birde ben parça parça tığla çok basit bir modelle yatak örtüsü başlamıştım 2 ay oluyor merserizeden onu tamamlıyorum Yağmurun yatağına nasipse ama günlük kullanmaya nasıl olursa maksat oyalanmak diye başladım her renk var cıvıl cıvıl bişi oluyorkaydirigubbakcemile3
Valla ne diim bir köşe başı dönüyorum nefes nefese ama bu sefer epey yürüdüm o yüzden yüncüde oıturdum kaldım kaydirigubbakcemile3 ULtrason bu hatunlarrr demedi demeyin