2009 Kasm Anneleri

Tamamdır Unim hepsini yıkıycam ben anlaşıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Olsun varsın misller gibi olurlar opuyorumnanaktan
bende ayni seyi sordum nazlicim. bu yeniler herseyi biliyo valla.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

,,

Hoşgeldin Elifcim geç kalmışsın cnm yaa yorma sakın kendini opuyorumnanaktan

hem ne tembel nazlim. suraya oturdum mu kalkamiyorum valla.kaydirigubbakcemile3 carsiya gitmekten bile vazgectim. cumartesi kocis goturcekmis.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allahım varya onları başımızdan eksik etmesin ama c iddi ciddide bu permormans düşüklüğünün yanında özledim ben hoplayıp zıplamayı dans etmeyi ne bileyim işlerimi yapmayı pırıl pırıl heryer :kedi:
nazlıcım bebeişin yüzünü örteler eskiler yüz örtüsü ile iğne oyalı süslü püslü bişidir gereklimi deil tabiki ama yapıyolar eskiler yaptırıyolar :)

Anladım canımmmopuyorumnanaktan Çok tşkler Şeniz

Canım Banyoya yere sermek için yarısı bitti şimdi 2 değişik iple onu tamamlıycam..Birde ben parça parça tığla çok basit bir modelle yatak örtüsü başlamıştım 2 ay oluyor merserizeden onu tamamlıyorum Yağmurun yatağına nasipse ama günlük kullanmaya nasıl olursa maksat oyalanmak diye başladım her renk var cıvıl cıvıl bişi oluyorkaydirigubbakcemile3
Valla ne diim bir köşe başı dönüyorum nefes nefese ama bu sefer epey yürüdüm o yüzden yüncüde oıturdum kaldım kaydirigubbakcemile3 ULtrason bu hatunlarrr demedi demeyin

ee tabi sen biliyosun ne lazımsa onu alıyosun...biz kimden ne duyarsak eksik kalmasın diye hepsini yapmaya uğraşıyoruz :kedi:

hee neler alinacagini biliyorumda, su arka tarafimi koltuktan kaldiramiyorum ki.kaydirigubbakcemile3

halim kalmasa bile yollarim anami, ablami, kardesimi toplar gelirler. hem yorulmadan halletmis olurum.kaydirigubbakcemile3

offf hiç bi iş yapamadan oturdum kaldım şu badana yüzünden yaa.... yapıcak bi sürü iş var bi türlü başlayamadım sinir oldum....
alışverişe de gitmek istemiyorum aldıklarım ortada kaldı zaten... haftaya bi dk oturmıcam valla acısını çıkarsam bu günlerinn :)

kızlar siz uyku setlerini nevresimleri falan ne kadara aldınız... bi de yaylı yatak mı aldınız..bazıları yaylı alınmaz bebeğe falan diyo...yatağa ne kadar verdiniz ?? haftaya bunları almam lazım...

ayy burda herşeyi konuşuyoruz ya bi de netten de bakıyorum alışverişe gidince öyle bilmiş oluyorum ki...eşim şaşkın şaşkın bakıyo nerden biliyosun bunları diye :roflol::roflol::roflol:

nazlı canm ben d eşimdi çıkıcam da nası yürücem die dertleniyorum hava da bi acayipp
oy atmam lazım şu üşengeçliğiii

eline sağlık canm
maksat oyalanmak ne güzel

Ne uyku seti ne nevresimi yatak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hiç bişi bilmim :kedi: :asigim:

hee neler alinacagini biliyorumda, su arka tarafimi koltuktan kaldiramiyorum ki.kaydirigubbakcemile3

halim kalmasa bile yollarim anami, ablami, kardesimi toplar gelirler. hem yorulmadan halletmis olurum.kaydirigubbakcemile3
ohhhh iyisin valla:))))

he ben ortopedik aldım kız biz bunları öneriyoruz dedi ona uydum
yatak ne kaadı 100 müydü acep biz hepsini aynı yerden aldık ya karıştırıyorum fiyatlarını

ayy burda herşeyi konuşuyoruz ya bi de netten de bakıyorum alışverişe gidince öyle bilmiş oluyorum ki...eşim şaşkın şaşkın bakıyo nerden biliyosun bunları diye :roflol::roflol::roflol:
he en iyisi aslında
benm kociş de verdiğim bilgilere hayretle bakıyooo
uzman olduk ayolll

kızlar ben kaçar anca hallederim işlerimi
gelebilir miyim bilmiyorum bugün bi daha
öptüm sizi
çok ağır işler yapmayın emiii
görüşürüz gene

nazlı canm ben d eşimdi çıkıcam da nası yürücem die dertleniyorum hava da bi acayipp
oy atmam lazım şu üşengeçliğiii

eline sağlık canm
maksat oyalanmak ne güzel

Sağol canım benimm Şeniz Yavaş yavaş yürü birde çok uzun mesafeli gitme canım ozaman rahat rahat gidilip gelinebiliniyor ..Havada serin rüzgar buz gibi hiç daraltmıyor opuyorumnanaktan

Ne uyku seti ne nevresimi yatak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hiç bişi bilmim :kedi: :asigim:

diyorum bunlar bi alem. ben oglusun odasini dogduktan 5 ay sonra yapmistim. o zamana kadar pusetinin icinde bile yatirdim. baksana yok yayli, yok degil.kaydirigubbakcemile3

ben de annamıcam gaaba sancıyı 33. haftadayım hala kasılmadım zannımca kaydirigubbakcemile3
sağolll çıtırtıımmm kaydirigubbakcemile2
ayy sağol canımmmmm
ya bana da erkek olcak dimi diyo herkes kimse tutturamıyoo kaydirigubbakcemile3
basket topu yutmuş gibiyim çünkü
sağol canıımmmmm
bazıları anlıyoda
benim göbüşümede oglan göbüşü gibi diyolar hala erkek oldugundan süphelenenler var :)))))))
baa daaa :sinifsinif:
sağol datluummm

bazıları anlıyoda
benim göbüşümede oglan göbüşü gibi diyolar hala erkek oldugundan süphelenenler var :)))))))
ay banada aynisini diyolar sinir oluyorum doktorlar yanlis diyo kocakarilar dogru biliyo sivri karin erkek karniymis ne alaka yaaa-tatlicadiarzu-

ben bunu camasir makinasi örtüsü sandimkaydirigubbakcemile3

iyi etmişsin canımmmmm
kız sakın haaa her şeyi kaldırıp koparmaaa nası yapcan yaa
bi şey olur maazallah üstten süpür şekerim
hoşgeldin de ağır iş yapma
cok agir degil yaa öyle iste azcik sileyim kiyi köse bisey ittiremem cekemem zaten
ama burda takildim kaldim yinekaydirigubbakcemile2

,,

Hoşgeldin Elifcim geç kalmışsın cnm yaa yorma sakın kendini opuyorumnanaktan
gec kaldim evet ama bizde saat daha erken esimi ise gönderdim bu askam iftari isyerinde yapicak bende sabahatan yemegimi yaptim..azcikta burda takilayim derken saat geciyosırnaşık şey,,bi kalkabilsem neler yapicam da istedelikafadulden

bizim uyku setimizide nevresim takimimiza annem aldi türkiyeden...uyku seti 100 tl civariydi..nevresimide ben hicbiseyi begenmiyorum diye tac tan bebek kumasi aldiik annem ondan nevresim takimi dikti...onuda 20 tl civari cikartik aradan...
yatak icinde bizim doktor sert sünger icindede böyle hasir gibi bisey oluyo ondan tavsiye ediyo..onu ariyoruz bulamadik daha.bebegin yattigi yerin oldukca sert olmasi gerekiyomus..yalniz bebek yataklari burda cok pahali 100€ en dandik olanlari akannehir

yav sorma nazlım yavru kuşu battaniyesini koyup çekmecede yatırıcam bu gidişle :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Bugün annemle telefonda görüşüyoruz artık annemde çatlamış bir durumda eee be kızım gidip çantanın içine koyulacakları alalım bari dedi..Bende diyorum hah bak tam şuanda bizde kızlarla bunu konuşuyorduk annecim dedim kaydirigubbakcemile3
Gidicez bu hafta bayrama bırakmıycaz nolur nolmaz diyor haklı kadın haklı biliyorum yerimseniben
diyorum bunlar bi alem. ben oglusun odasini dogduktan 5 ay sonra yapmistim. o zamana kadar pusetinin icinde bile yatirdim. baksana yok yayli, yok degil.kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

Bak ben hala iddalıyım wannam herşeyi hazır olacak doğuma naniknanik

Sadece Karar veremiyorum ben ne gün gitsem :roflol: :roflol: hakket bak itiraf ediyorum kendimi taşımak ağır geliyor bana nasıl olacak görücez :1rolleyes:

Ya öncekinde yardım edende çoktu beşiği vs arkadaş vermişti ben full örtüsü vs yaptırmış hatta öyle iade etmiştim şimdi yokki hiç bişi yok pusette yok :sm_confused:

iyi uykular wannacımm

Elif bi kalsak aslında 3e akdar sayıp gidip işlerimizi yapıp aynı saatte gerimi dönsekkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5hehh işte bizde ondan yaptıracağız walla bende öyle cam kuşu oldum:roflol::roflol:
kız sadece evi topladım yemek vardı dün kaynanam bendeydi ya dünden kalan yemekler var artık onalrın bitmesi lazım yoksa hamaratlık söz konusu bilem değel bacım:1no2:
hacıııı banada göndersene yemeklerden
napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
gittim doğurduktan sora giymek için kendime topuklu ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile3
ne kaynatıyonuz bilmiyom daldım muhabbete du bi bakemm
allah emiii kıssss benim gibi bi akıllı daha bende doğumdan sonra giymek için çamaşır aldım
kıs doğum günü hediyesi mi aldın kendine nice mutlu yıllara talımŞeniz
anamm gene mi çarşıya gidiyon gıı :mymeka:
tülbent çözmezmi o işi yaa
ben daha ağız mendilini halletmedim haa anama diyem de kestirsin klenarlarını yaparız bi şekilde
ben hiç yüz örtüsü falan kullanmadım yaa gerek yok bence
kartanesi ağız mendilini kardelenden 12 tanesini 7 liraya aldın yumuşacık yaaa bayıldım istersen sanada alıyımyerimseniben
iyi uykular wannacımm

Elif bi kalsak aslında 3e akdar sayıp gidip işlerimizi yapıp aynı saatte gerimi dönsekkaydirigubbakcemile5

mafoldumbendaha ben yemek yapacağım yaaa bugün tembelliğim üzerimde

hımmm bak o yataktan ikeada vardı...139 tl...ama stoklarda kalmamıştı...ben de nette 80 e 90 a görünce niye bu pahalı diyodum demek bi özelliği varmış...

ayy bende taçın bu nevresim takımına bayıldımmm
TAÇ STRAWBERRY BABY BEBEK NEVRESİM TAKIMI
ama bu bizim karyola için çok büyük galiba ...

yaa ne güzel sizin etrafınızdakiler sizi harekete geçirmeye çalışıyo...benimkiler de tam tersi sanki ben gereksiz telaş yapıyomuşum gibi ...onlara kalsa ben hala hiçbişey almadan oturuyo olurudm...yapılır yapılır diyolar kimsenin bi hareket gösterdiği yokk...ooffff !!

Elif bi kalsak aslında 3e akdar sayıp gidip işlerimizi yapıp aynı saatte gerimi dönsekkaydirigubbakcemile5[/B]

aynen yaa yoks aburda civilenip kaliyoruzkaydirigubbakcemile3

eger ikea da varsa bence onu al..doktor bize onu tavsiye etti...bende burdaki ikea ya bakiim madem orda var aramaiyz en azindan..
canim o nevresim takimi cok güzel ama biraz büyük aldigin yorganin ebatlarina göre al nevresiminide...yoksa icinde siyrilir.
sen herkese bakma ne lazimsa almaya basla zaman cok cabuk geciyo..icine sindire sindire yavas yavas yap alisverisini

elifim daha yorgan da almadım
uyku seti almak bana çok mantıklı gelmiyo aslında onun da içinde yorgan var o kadar yorganı napıcak ufacık bebek ... bi de uyku setlerindeki yorganlar desenli olduğu için başka türlü kullanma imkanımız da olmaz diğer nevresimlerin içinden görünür desenleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…