2009 Kasm Anneleri

napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
gittim doğurduktan sora giymek için kendime topuklu ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile3
ne kaynatıyonuz bilmiyom daldım muhabbete du bi bakemm

iyi yapmışsın canım bende geçen gün çok güzzel bi bady gördüm onu aldım göbişim gidince giyicem zemuszemus

wannacım aslında gereksiz ama illa anneler yaptırıyolar işte yüz örtüsünü
kartanesi agız mendili satılıyo kız carsıda 3 lüsü 1 lira aldım ben 10 dene yeter yıka yıka kullan :)

bazi seyler bana gereksiz teferruat geliyor. siz gule gule kullanin canim.opuyorumnanaktan

ağzını salayalarını silmek için mendiller satılii bazıları penye gibi bazıları da tülbent gibi tülbent kumaşını alıp kesip kenarlarını dikiler tahriş etmiyomuş

heeee ben kestim onlardan ufak ufak kenarlarını dönecem kısmetse 10 tane yeter herhelde
bu arada doğum gününde kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bebeğinle kocişinle sağlıklı seneler inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sen ilk tekmeyide anlamamistin di mi? kocisin bi baksin o anlar kasilmami degil mi?kaydirigubbakcemile3
heee bendim o:)))
saflığım tutuyo bazeeen kociş anlar mı acep:))) bi sorayım bakalım gelsin de eve:)))
hakakt ya ben anlamdan doğuruvercem heraldeeee

wannacım aslında gereksiz ama illa anneler yaptırıyolar işte yüz örtüsünü
kartanesi agız mendili satılıyo kız carsıda 3 lüsü 1 lira aldım ben 10 dene yeter yıka yıka kullan :)
hazırlar daha rahat gerçekten de eskidenmiş o her şeyi elde dik oyala filan

Tembel Kasım Anneleri en başta ben Kartanem Wannam kaydirigubbakcemile

İyiki Doğdun Kartanemmmmm Allahım diğer yaşgünlerini Tatlı kızınla kutlamayı nasip etsin hepbirlikte Nice nice mutlu yıllara sağlıkla sıhatle inşallah..
Bu arada yüncüye gittim alışveriş yaptım geldim 1 saatte:)Ekmek alıyorum kadın diyor bak kız bu diğeri kız ya diyorum nasıl anlyıorsunuz ultrason gibisiniz maşallah evet kız...Meğer kızlar yanları doldururmuş doğru valla Doğada olmamıştı tümden dombiliydim bunda yanlar taş gibi ..Yüncüye gittim otur sevicem seni diyo güldüm zaten ayaklarım ağrıdı okadar gitgit oturdum çok cici bir bayan kendi doğumu hayırlısı bir sürü dua aldım birde nazar boncuğu taktı geldim:kedi:

cem yılmaz gibi burda yapılmısı var
ne ugrasıcam :)))

kız sen nie almadın bişey? ne kaa rahatsın :))) biz burda dokuz doğuruyoz ben her bişeyi almadım diyodum ama galba herşeyi de hazırlamışım:)))
az dinlen geçer cnm:) artık normal bunlar:)))

valla neden bu kadar rahatim bende bilmiyorum. Allah kismet eder, bir aksilik olmazsa doguma londraya gidicem ya, gidince herseyi ordan alirim diye birsey almadim.

Allah gostermesin bir aksilik olursa sapa oturdum demektir.kaydirigubbakcemile3

ben geldim kizlar nasilsiniz bakiimm
bugün karar verdim evi temizlicem heryerleri kaldirip temizlik yapicam bakalim neladar basarili olucam
ama önce bi selem veriim dedim

dogumgünün kutlu olsun kartanesiiiia.s.a.s.a.s.
oda hazir degil besik hazir degil diyosun canim sen kizinin adina karar verebildin mi?
önce bi isim koysaniz:roflol:
ayakkabilarinida iyi günlerde kullan...hep bebege almak olmaz arada anneyede biseyler almak gerek...bende gecen gün yatak örtü takimi aldim sanki cok gerekliymis gibi-tatlicadiarzu-..ama hep bebege hep bebeg olmuyo kendimizide ihmat etmeyelim demizemuszemus

nazlıcım bebeişin yüzünü örteler eskiler yüz örtüsü ile iğne oyalı süslü püslü bişidir gereklimi deil tabiki ama yapıyolar eskiler yaptırıyolar :)

hoşgeldinne aldın kız ne örcen yündennnn

he anlıyolar valla
benm karnım top gibi ya herkes oğlan olduğu belli diyo kaynanam belli olmaz diyo nedenseeee
insan çok çabuk yoruluyo demii
ay ne güzel moralini de düzeltmişlerr senin
he bana da diyolar kızlar yanları da doldurur die

bazıları anlıyoda
benim göbüşümede oglan göbüşü gibi diyolar hala erkek oldugundan süphelenenler var :)))))))

nice yıllara canımmmmm Şeniz
ayyy ben doğum günümde kızımla olucammmm allahım ne mutlulukkk en büyük hediyeee opuyorumnanaktan

kızlar carsıya cıkmadan size bişi sorcam bu bebek yüz çrtüsü yaptırcam yada alıcam siz hallettiniz mi bu işi

o ne kıs ?? her gün bişey çıkarıyosunuz kaydirigubbakcemile

bazi seyler bana gereksiz teferruat geliyor. siz gule gule kullanin canim.opuyorumnanaktan

ee tabi sen biliyosun ne lazımsa onu alıyosun...biz kimden ne duyarsak eksik kalmasın diye hepsini yapmaya uğraşıyoruz :kedi:

valla neden bu kadar rahatim bende bilmiyorum. Allah kismet eder, bir aksilik olmazsa doguma londraya gidicem ya, gidince herseyi ordan alirim diye birsey almadim.

Allah gostermesin bir aksilik olursa sapa oturdum demektir.kaydirigubbakcemile3
canım kötü düşünme hiç zamanında gelir inş bebişşş
ama londraya gidince alırsın daha iyi olur da inş o zaman da halin olur dolaşmaya ben şimdiye dek aldım bitirdim çünkü halim kalmıcaktı
iyi etmişsin canımmmmm
kız sakın haaa her şeyi kaldırıp koparmaaa nası yapcan yaa
bi şey olur maazallah üstten süpür şekerim
hoşgeldin de ağır iş yapma

ben kacıyorum kızlarr kib.
uzun bir yuruyus beni bekler
ohh gitsin yaglar gelsin kaslar :))))))
had, bakem sportmen kenya:)

nazlıcım bebeişin yüzünü örteler eskiler yüz örtüsü ile iğne oyalı süslü püslü bişidir gereklimi deil tabiki ama yapıyolar eskiler yaptırıyolar :)

bence gerekli ya dışarı çıkarken :) yüzüne örtünce sanki bebek nazar olmaz gibi geliy bana bi de tozdan filan az da olsa korumaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…