2009 Kasm Anneleri

hayırlısıyla salı gidecem 15 gün önce gittiğimde 1500 olmuştu şimdi balakım ne kadar olmuş merak ediyom artık bu gidişimde bebişi gösterecek şimdiye kadar bana göstermedi ışınlar zarralı diye.sended oluyor mu bilmiyorum gece artık uyuyamıyorum karnım çok sertleşiyor çok hareket etmeye başlamış yolda bazen bir tutuyor hareketi sertleşme oluyor ve yürüyemiyorum

kızlar patik modeli varsa buraya ekleyi verin bakem bu arada asebanın slm vardı sizlere hediyesinide aldım bu arada

ben otomatık kullanıyodum kaza yaptık arabam gıttı...sımdıde normal var bıde göbiş olmuyo cesaret edemedım...30 olcam pztsı inş

gunaydın kızlarrrr .........
günaydın mayacımm a.s.
Allah kolaylık versin canımm birinci sınıff çok uğraştırıcak senii :1no2:
günaydın sanada günaydın tubiş
günaydın yaremm a.s.
hayır gitmeyiiiiiiiiiiiin lülülülülülü
nan sele kapılsaktaa gidicez iştee :dilcikar:
olmadıı bi tekne tutarıkk lülülülülülü
günaydın millet nedisiniz
ben kahvaltımı yapıyom bu sabah buse karga mokunu yemeden uyandırdı beni yaaaaaaa
günaydın çaturtummmm a.s.
nedir senin bu buseden çektiğinn klava:
kızlar patik modeli varsa buraya ekleyi verin bakem bu arada asebanın slm vardı sizlere hediyesinide aldım bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/262266-karpuz-dilimli-bebek-patigi.html
bak bu patik çok kolayy canımm
bütün kasım anaları yaptıı zemuszemus
sen daha yapmadın mııı lmaz:

anam sizler yaparsınızda ben yapmam mı ondan yaptım kız hemide iki tane başka varsa ekleyin

kimse yok bugün benim de midem kötü oluyo yaa kahvaltıdan sonra reflü dedikleri bu heralde yemek boruma kadar bi gariplik var yanma mı desem kaynama mı neyle geçerki bu meret

gunaydın kartanesi
mide yanması bende de oluyor rennie duo verdi doktor yemeklerden bir saat sonra içiyorum

doktoruna sen de sor onerebilir

o dediğin sanırım kasılma şekerimm
ben de olmuyo henüz kasılma çok şükür
yani bazen bi sertlik gelii ama o kasılma diil bence ya popo ya da ayak :roflol: çünkü hiç rahatsız etmiyo bi de dokununca hemen çekiyo zilli :roflol:
nan sele kapılsaktaa gidicez iştee :dilcikar:
olmadıı bi tekne tutarıkk lülülülülülü
alaann mannaklarıııı ucuz pijama alacük diye telef olacaklar oralarda lülülülülülü

merhaba kızlar ilk defa bu kadar uyuyabildim gecelerii dalamıyorum hiç sahurdan sonra bi uyudumkii ,
dün kuzenimdeydim dün sabah hastaneden çıktılar bebeğin morlukları geçtii kafasındaki şişmede 15 güne kadar geçermiş çok sevimlii onu sevdimm giydirdim bir nevii prova olduu kuzende gayet iyii çok zor bir doğumdan sonra hemen toparlandıı normal doğumun güzelliği iştee herşeyii yapabiliyorr
bizimde çok az kaldı kızlarr heyecan varmııı

bugün mureda uyuyacamış öğlene kadar şeytan diiii uyandır şunu kaydirigubbakcemile3

hee hadii uyandırak nan şunuuu :jeyyar:

delülerrrrr zaten uyandım nannn lülülülülülü bu kaa uyuyabildimm laelaelaelaelae

günaydın herkesee opuyorumnanaktan
destnam hayırlı ve uzun ömürlü bir bebiş olsun cnmm :Saruboceq:

herkese merhaba kızlar
destnacım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :) açıkçası ben de heyecan çok var

delülerrrrr zaten uyandım nannn lülülülülülü bu kaa uyuyabildimm laelaelaelaelae

günaydın herkesee opuyorumnanaktan
destnam hayırlı ve uzun ömürlü bir bebiş olsun cnmm :Saruboceq:

amin canım cümlemizinki öyle olur inşş bu arada kızlar 38. haftada doğurduu her bebek 40. haftayı beklemiyorr kii yinede 3 buçuk kilo doğdu paşa

herkese merhaba kızlar
destnacım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :) açıkçası ben de heyecan çok var

amin canımm cümlemizinkii öyle olsun inşş bende çok heyecanlıyım hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşalım inşş benimde 2 haftadır ara sıra ellerim uyuşuyorr şimdide olduu yine zor yazıyorum sinirlere baskı oluyormuşl normalmiş başına gelen varmıı bide sütü gelen kimse yokmu kızlar kendsimi inek hissediyorumm:))) tövbe tövbeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…