yarem renin falan yok ben de öle ilaç içcek kaa rahatsızlık verici bişe diil zaten sütle mütle geçerse içerim çok dayanamıcak gibi olmadıkça bişe içmiyorum
sen nasılsın bebişin kaç gr olmuş gittinmi yakında doktora
hayır gitmeyiiiiiiiiiiiin lülülülülülü
maşallaahhhh oğluşunaa
canım neden kullanamıyon arabayı göbüşten dolayımıı?
ben kullanıyom hala gıı sen kaçıncı haftadaydın
günaydın mayacımm a.s.gunaydın kızlarrrr .........
Allah kolaylık versin canımm birinci sınıff çok uğraştırıcak senii :1no2:bir gun daha eksıldı cok sukur....pazartesı benım oglusumun okulu baslıyoooor...kendısı 1. sınıf olacak inş
....benım işim hepinızden zooorrrr coooook dua istiyorummmm.....ben goturup getırcem melegımı.....su koca gobısımle...arabayıda kullanamıyommmm.....
günaydın yaremm a.s.günaydın sanada günaydın tubiş
nan sele kapılsaktaa gidicez iştee :dilcikar:hayır gitmeyiiiiiiiiiiiin lülülülülülü
günaydın çaturtummmm a.s.günaydın millet nedisiniz
ben kahvaltımı yapıyom bu sabah buse karga mokunu yemeden uyandırdı beni yaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/262266-karpuz-dilimli-bebek-patigi.htmlkızlar patik modeli varsa buraya ekleyi verin bakem bu arada asebanın slm vardı sizlere hediyesinide aldım bu arada
bugün mureda uyuyacamış öğlene kadar şeytan diiii uyandır şunu kaydirigubbakcemile3
anam sizler yaparsınızda ben yapmam mı ondan yaptım kız hemide iki tane başka varsa ekleyingünaydın mayacımm a.s.
Allah kolaylık versin canımm birinci sınıff çok uğraştırıcak senii :1no2:
günaydın yaremm a.s.
nan sele kapılsaktaa gidicez iştee :dilcikar:
olmadıı bi tekne tutarıkk lülülülülülü
günaydın çaturtummmm a.s.
nedir senin bu buseden çektiğinnklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/262266-karpuz-dilimli-bebek-patigi.html
bak bu patik çok kolayy canımm
bütün kasım anaları yaptıı zemuszemus
sen daha yapmadın mııılmaz:
hee hadii uyandırak nan şunuuu :jeyyar:
kimse yok bugün benim de midem kötü oluyo yaa kahvaltıdan sonra reflü dedikleri bu heralde yemek boruma kadar bi gariplik var yanma mı desem kaynama mı neyle geçerki bu meret
o dediğin sanırım kasılma şekerimmhayırlısıyla salı gidecem 15 gün önce gittiğimde 1500 olmuştu şimdi balakım ne kadar olmuş merak ediyom artık bu gidişimde bebişi gösterecek şimdiye kadar bana göstermedi ışınlar zarralı diye.sended oluyor mu bilmiyorum gece artık uyuyamıyorum karnım çok sertleşiyor çok hareket etmeye başlamış yolda bazen bir tutuyor hareketi sertleşme oluyor ve yürüyemiyorum
alaann mannaklarıııı ucuz pijama alacük diye telef olacaklar oralarda lülülülülülünan sele kapılsaktaa gidicez iştee :dilcikar:
olmadıı bi tekne tutarıkk lülülülülülü
bugün mureda uyuyacamış öğlene kadar şeytan diiii uyandır şunu kaydirigubbakcemile3
hee hadii uyandırak nan şunuuu :jeyyar:
herkese merhaba kızlarmerhaba kızlar ilk defa bu kadar uyuyabildim gecelerii dalamıyorum hiç sahurdan sonra bi uyudumkii ,
dün kuzenimdeydim dün sabah hastaneden çıktılar bebeğin morlukları geçtii kafasındaki şişmede 15 güne kadar geçermiş çok sevimlii onu sevdimm giydirdim bir nevii prova olduu kuzende gayet iyii çok zor bir doğumdan sonra hemen toparlandıı normal doğumun güzelliği iştee herşeyii yapabiliyorr
bizimde çok az kaldı kızlarr heyecan varmııı
delülerrrrr zaten uyandım nannn lülülülülülü bu kaa uyuyabildimm laelaelaelaelae
günaydın herkesee opuyorumnanaktan
destnam hayırlı ve uzun ömürlü bir bebiş olsun cnmm :Saruboceq:
herkese merhaba kızlar
destnacım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :) açıkçası ben de heyecan çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?