iyiki beklememiş yosam heç doğamıcamış cokacimcoookamin canım cümlemizinki öyle olur inşş bu arada kızlar 38. haftada doğurduu her bebek 40. haftayı beklemiyorr kii yinede 3 buçuk kilo doğdu paşa
slm adacımmm bak ciciş topicine pijamalarımı koyduumSelam kızlar, görüşmeyeli umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
amin canımm cümlemizinkii öyle olsun inşş bende çok heyecanlıyım hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşalım inşş benimde 2 haftadır ara sıra ellerim uyuşuyorr şimdide olduu yine zor yazıyorum sinirlere baskı oluyormuşl normalmiş başına gelen varmıı bide sütü gelen kimse yokmu kızlar kendsimi inek hissediyorumm:))) tövbe tövbeekaydirigubbakcemile3
slm adacımm opuyorumnanaktan
çok şükür iyiyiz oğlum ve ben :Saruboceq:
destnacımmm kuzenine geçmiş olsun baya zor olmuş gaaba :sinifsinif: bebişi de allah bağışlasınn
inş. biz kolaycacık hallederiz bu işii
ben de hiç heyecan yok valla hiç doğurmıcakmışım gibi davranıyom zemuszemus kendime böle bi yol çizdim
alacükk iştee çatlaa lülülülülülüalaann mannaklarıııı ucuz pijama alacük diye telef olacaklar oralarda lülülülülülü
merhabaa destnacımma.s. kardeşin nası olduumerhaba kızlar ilk defa bu kadar uyuyabildim gecelerii dalamıyorum hiç sahurdan sonra bi uyudumkii ,
dün kuzenimdeydim dün sabah hastaneden çıktılar bebeğin morlukları geçtii kafasındaki şişmede 15 güne kadar geçermiş çok sevimlii onu sevdimm giydirdim bir nevii prova olduu kuzende gayet iyii çok zor bir doğumdan sonra hemen toparlandıı normal doğumun güzelliği iştee herşeyii yapabiliyorr
bizimde çok az kaldı kızlarr heyecan varmııı
acıdık nan sanaaa lülülülülülüdelülerrrrr zaten uyandım nannn lülülülülülü bu kaa uyuyabildimm laelaelaelaelae
selamm msaa a.s.Selam kızlar, görüşmeyeli umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
amin canımm cümlemizinkii öyle olsun inşş bende çok heyecanlıyım hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşalım inşş benimde 2 haftadır ara sıra ellerim uyuşuyorr şimdide olduu yine zor yazıyorum sinirlere baskı oluyormuşl normalmiş başına gelen varmıı bide sütü gelen kimse yokmu kızlar kendsimi inek hissediyorumm:))) tövbe tövbeekaydirigubbakcemile3
selam adacıımm oğluş napiyo bakiimm isim buldunuz mu?Selam kızlar, görüşmeyeli umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
destnacımm ne güsel süt sorunun olmıcak demekkiamin canımm cümlemizinkii öyle olsun inşş bende çok heyecanlıyım hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşalım inşş benimde 2 haftadır ara sıra ellerim uyuşuyorr şimdide olduu yine zor yazıyorum sinirlere baskı oluyormuşl normalmiş başına gelen varmıı bide sütü gelen kimse yokmu kızlar kendsimi inek hissediyorumm:))) tövbe tövbeekaydirigubbakcemile3
ula tubik evemi gelecedünüzz delikafadulden
beni uyandırmanınm başka yolu yokkii :1ninca: telefonları kapatıyom beenn lülülülülülü
Sen bitirdinmi işlerii bende mama yiyip başlıcam temizliğe yavv laelaelaelaelae
alacükk iştee çatlaa lülülülülülü
benden ölee süt gelmiyii sadece sıkıncaa az geliyii
selam adacıımm oğluş napiyo bakiimm isim buldunuz mu?
destnacımm ne güsel süt sorunun olmıcak demekki
iyimiş nannndestnacımmm kuzenine geçmiş olsun baya zor olmuş gaaba :sinifsinif: bebişi de allah bağışlasınn
inş. biz kolaycacık hallederiz bu işii
ben de hiç heyecan yok valla hiç doğurmıcakmışım gibi davranıyom zemuszemus kendime böle bi yol çizdim
haklısın da canım bazen insanın tahammül sınırları son raddesine geliyo walla kafayı bozdum iyice belki yarın dr. gidimmde bu hafta iznimi başlatabilirim belli olmazzz burda milletle kavga edeceğime evde çocumu bekler hazırlıklarımı tamammlarım en azından stress olmam hoffffffffffff kararsızım yaaaaaaaÇok sevindim tatlım herkez iyiym desin kötü şeyler moralimizi bozmasın dimi ?
slm adacımmm bak ciciş topicine pijamalarımı koyduum
Gördüm tatlım çok güzel ikiside güle güle kullan. Ben fırsat bulupta pijama gidip bakamadım.
ayyy o bende de var ya sutyenim göğsüme yapışmış oluyo hepp akannehiramin canım hepimizz fırt diye kolayca doğururuz bol yürüyüş yapalım hareket ne kadar çoksa doğumda ona göre geçiyor inan banada sankii hiç doğurmıycakmışım gibi geliyor ama kuzenimin oğlunu severkenkii halini görünce bide karnı boşş rahatlamışş hemen doğruversem dedimm süt olayııda şapır şapır deil ama sütyenimde bişeyler kurumuş oluyorduu bide eşim farkettii
alacükk iştee çatlaa lülülülülülü
merhabaa destnacımma.s. kardeşin nası olduu
acıdık nan sanaaa lülülülülülü
selamm msaa a.s.
benden ölee süt gelmiyii sadece sıkıncaa az geliyii
telefon edecedükk nanama walla kafamı kızdırmaa jandarmayaa adresi verir bu evde tererist var diyee zabahın köründee evi bastırabülürünn :jeyyar: kork benden hacı :jeyyar:
ben işleri bitirmedimm kahvaltı molası verdimm şimdii kahvaltımı yaptımm işe devamm
ayy wannacım yaa benim de kasıklarıma bişeyler oluyo bugün ama ne olduğunu da anlayamadım...gaz sancısı gibi...kasılma olsa anlar mıyım onu da bilmiyorum kaydirigubbakcemile5
evet canım ya kıçı güllü kilotlu çorap pembiş pembiş eltimin kızı olcak ya ben den 1 ay sora ona alcamm:mymeka:
sıkma nan gerçi ben de arada kurcalıyom emme heçbişe yok fallaa bebem sütsüz kalmasın gııı :çok üzgünüm:
hee ne güsel şimdiden çalışiii :sm_cool:
öğlen şu gıcık adama gidecez getirsin sepetimizi deyüü 5e 10a bakmıcaz nedelimm
cinganlarla başedemeyiz gıı yosam kalelerdeee -tatlicadiarzu-
özelcana gidersem sen o poposu güllü kilotlu çoraptan mı istedin ebiş gıı ytanlış annamadım deemiii lülülülülülü
dunden beri kasiklarimda baski var, ara ara da kasiliyo. dun gece esime soyleyince acil dogumevine goturdu. ordaki doktor, alttan bakmam lazim acilma var mi deyince korkup kactim. doktoru tanimam, o beni tanimaz, nasil bakicak bilemedim. olmadi kendi doktoruma gidicem hafta ici. cok sukur agri sizi yok ama korkuyorum ya.
ne güzel işte seninde olmıycak süt problemin gerçii kimindehiç gelmiyo doğum olunca geliyor hemen öyle şapır şapırr süt gelmiyo kızz gelmesinde zaten bebeiş doğuncaa emen oldukça sütde artıcaktır o ıslaklık süt ebiscecimmzemuszemus
geçmiş olsun wannam yavv opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dr.unu arasaydın bakalım cnm belki hemen gel derdii :kedi:
ayyyyy heyecan yaptım şimdi demek sütmüşşne güzel işte seninde olmıycak süt problemin gerçii kimindehiç gelmiyo doğum olunca geliyor hemen öyle şapır şapırr süt gelmiyo kızz gelmesinde zaten bebeiş doğuncaa emen oldukça sütde artıcaktır o ıslaklık süt ebiscecimmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?