yatip dinlenmeye calisiyorum ama bir yandanda tirsiyorum edacim ya. ozellikle bebek hareket ederken cok baski yapiyor. her hareket ettiginde sanki altima kaciracakmisim gibi oluyor. hareket kesilince rahatliyor. bende anlamadim.
doktora gitmem icin is yerinden sevk almam gerekiyor, oda pazartesi olur anca. gerci acillik bir durum olursa tabiki beklemem kosarim, ama insallah olmaz.
Kartanesi nan bizim ankaraya gelcek kız gelemicekmiş bu hafta hof ya daral geldi haa :bbo:
şimci sen ne dersen o hacı istersen ben senin eşyaları kargoya verim istersen haftaya kızın gelmesini bekle bana cevabını yaz oki mi
Edaaaa senin paketini yolladım canım ilk paketi yolladığım şekilde bi iki güne eline ulaşır sanırımmm mucuk
merhaba arkadaşlar eksiklerinizi tamamladınız mı?Ben hennüz bi şey almadım.Bebek için hangi marka kıyafet aldınız?
edacım çok bişi tutmas yaa en çok 20 tl tutsun tutarsa bence:mymeka: anaaamm cendermemiiii :mymeka: yuhh nan delüü :roflol::roflol:
bende mama yiyom yiyem başlıcaamm sırnaşık şey
Kartanem kızz hakkat o sepetin katgosu kaç tutar beaa :1shok::1shok:
ayy wannacım o belirtiler ben de de var yaa sanki düşecekmiş gibi hissediom bazen yürümemi falan çok zorlaştırıyooyatip dinlenmeye calisiyorum ama bir yandanda tirsiyorum edacim ya. ozellikle bebek hareket ederken cok baski yapiyor. her hareket ettiginde sanki altima kaciracakmisim gibi oluyor. hareket kesilince rahatliyor. bende anlamadim.
doktora gitmem icin is yerinden sevk almam gerekiyor, oda pazartesi olur anca. gerci acillik bir durum olursa tabiki beklemem kosarim, ama insallah olmaz.
selammmerhaba arkadaşlar eksiklerinizi tamamladınız mı?Ben hennüz bi şey almadım.Bebek için hangi marka kıyafet aldınız?
ayyyyy heyecan yaptım şimdi demek sütmüşş
kıs heyecan yapma kaçar bakkopuyorumnanaktan avatarımdaki resim kuzenin bebeğii çok tatlı dimii maşallah barekallaahh
cerenimo gıııııııııı ösledim senii naberrrrKartanesi nan bizim ankaraya gelcek kız gelemicekmiş bu hafta hof ya daral geldi haa :bbo:
şimci sen ne dersen o hacı istersen ben senin eşyaları kargoya verim istersen haftaya kızın gelmesini bekle bana cevabını yaz oki mi
Edaaaa senin paketini yolladım canım ilk paketi yolladığım şekilde bi iki güne eline ulaşır sanırımmm mucuk
oyy maşallah destnacımmçok şeker yaaaa delikafadulden
kız ölee çok sıkmiyim ama aradaa bi iştee:mymeka:
sıkma nan gerçi ben de arada kurcalıyom emme heçbişe yok fallaa bebem sütsüz kalmasın gııı :çok üzgünüm:
ne kaa yaratıcıyım dimii :jeyyar::mymeka: anaaamm cendermemiiii :mymeka: yuhh nan delüü :roflol::roflol:
bende mama yiyom yiyem başlıcaamm sırnaşık şey
slm spell a.s. benim çoğusu tamam cnm,her marka var yaa öle belli bişeye takılı kalmadık zemuszemus fiyat olarakta baktık :1ninca:
çok tatlı maşallahh allah uzun ve hayırlı ömür nasip etsin inşallahçok taklı dimi teyzesii bizimkilerde böyle asker selamı çakıcak iştee inşş neyse ben evi toparliyim oturdum kaldım öpüyom sizii
selam nazlıcımmm başka yerlere de bak tabii canım yaa çok pahlımış hakkattennSelam Çiçeklerrr vee Çiçeklerin Balları a.s. a.s. a.s.
Kızlar sabah sabah eşim aradı hadi mobilya bakmaya vakit bulmuş kaçmış hemen neyse gittik baktık şöle böle beğendik acil işya yine benimkisi aman yarabbim bir fiyat çıkardılar sağolsunlar 5600:)
Kafadan Hani şöyle içime tam sinse aynen eşimede verelim diycez alalım olsun bitsin yok yok okadar sizden duyduklarım alınanlar 2 katı fark var neyse fiyatları aldık yarına tekrar gideceğiz başka yerlerede bakmaya öyle ilk gördüğüm yer ve o fiyata açıkçası almak istemiyorum üstelik ne vade ne birşey tık para
Kadında pazarlamacı diil iniyorum 100 ytl dedi güldük biz
Allah çarşısına pazar versin ama bu iş bana yorucuu iki kat 3 kez in çık yeminle oturdum kaldım duvar kağıtları vs kolay iş kaldı onun yanında bakalım yarına neler olacak
selam canısı yaa korkma boşver herkese kulağını tıka bence içgüdülerimiz bize ne zaman ne olacağını fısıldıycaktır :) Asyamız çok enerjik maşallahhkızlarr tünaydın hepinizeeee :)
dün aksam annemle kayınvaldem beni korkuttular nann
bebek cok asagı inöiş dogum yakın mı acaba falan diye ödüm koptu daha hazır degilim ben
eve geldim yattım soluma tuhaf bişi oldu daha once hiç yasamadım sanki sol kasıgımdan bol miktarda
baloncuklar gecişti bir irkildimki eşim bile korktu ayy neydi acaba
masallah cok hareketli diyemi oluyo acabaa
kıs heyecan yapma kaçar bakkopuyorumnanaktan avatarımdaki resim kuzenin bebeğii çok tatlı dimii maşallah barekallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?