2009 Kasm Anneleri

merhaba arkadaşlar eksiklerinizi tamamladınız mı?Ben hennüz bi şey almadım.Bebek için hangi marka kıyafet aldınız?

Kartanesi nan bizim ankaraya gelcek kız gelemicekmiş bu hafta hof ya daral geldi haa :bbo:
şimci sen ne dersen o hacı istersen ben senin eşyaları kargoya verim istersen haftaya kızın gelmesini bekle bana cevabını yaz oki mi
Edaaaa senin paketini yolladım canım ilk paketi yolladığım şekilde bi iki güne eline ulaşır sanırımmm mucuk

anladım cnm takmamaya calış madem opuyorumnanaktan
bugünlerde benimde her dakika sanki altıma kaçırcam gibii bu durum var :kedi: ama hiç bisede yok wc ye gidincee bu bebeler artık baya aşşada galibaa zemuszemus

Şeniz temem cnmm çok mersüü Şeniz

:mymeka: anaaamm cendermemiiii :mymeka: yuhh nan delüü :roflol::roflol:
bende mama yiyom yiyem başlıcaamm sırnaşık şey

Kartanem kızz hakkat o sepetin katgosu kaç tutar beaa :1shok::1shok:
edacım çok bişi tutmas yaa en çok 20 tl tutsun tutarsa bence
ayy wannacım o belirtiler ben de de var yaa sanki düşecekmiş gibi hissediom bazen yürümemi falan çok zorlaştırıyoo
merhaba arkadaşlar eksiklerinizi tamamladınız mı?Ben hennüz bi şey almadım.Bebek için hangi marka kıyafet aldınız?
selamm
valla büyük ölçüde hallettik ama eksiklerimiz de var tabii... ne bulduysak aldık marka değilde kalitesine baktım ben daha çokk

cerenimo gıııııııııı ösledim senii naberrrr

:mymeka:

sıkma nan gerçi ben de arada kurcalıyom emme heçbişe yok fallaa bebem sütsüz kalmasın gııı :çok üzgünüm:
kız ölee çok sıkmiyim ama aradaa bi iştee
bendende ölee çok gelmiyii benim bebemde sütsüz mü kalacak gııı mafoldumben
:mymeka: anaaamm cendermemiiii :mymeka: yuhh nan delüü :roflol::roflol:
bende mama yiyom yiyem başlıcaamm sırnaşık şey
ne kaa yaratıcıyım dimii :jeyyar:
bölee şeytanii fikirler oluncaa aklımm çok çalışıyii kötükedihüso bu durumaa ben bile şaşırıyomm laelaelaelaelae
slm spell a.s. benim çoğusu tamam cnm,her marka var yaa öle belli bişeye takılı kalmadık zemuszemus fiyat olarakta baktık :1ninca:

sen mi fiyatlara baktınn :1shok:
yemezler kızımm lülülülülülü

kızlarr tünaydın hepinizeeee :)
dün aksam annemle kayınvaldem beni korkuttular nann
bebek cok asagı inöiş dogum yakın mı acaba falan diye ödüm koptu daha hazır degilim ben
eve geldim yattım soluma tuhaf bişi oldu daha once hiç yasamadım sanki sol kasıgımdan bol miktarda
baloncuklar gecişti bir irkildimki eşim bile korktu ayy neydi acaba
masallah cok hareketli diyemi oluyo acabaa

Selam Çiçeklerrr vee Çiçeklerin Balları a.s. a.s. a.s.

Kızlar sabah sabah eşim aradı hadi mobilya bakmaya vakit bulmuş kaçmış hemen neyse gittik baktık şöle böle beğendik acil işya yine benimkisi aman yarabbim bir fiyat çıkardılar sağolsunlar 5600:)

Kafadan Hani şöyle içime tam sinse aynen eşimede verelim diycez alalım olsun bitsin yok yok okadar sizden duyduklarım alınanlar 2 katı fark var neyse fiyatları aldık yarına tekrar gideceğiz başka yerlerede bakmaya öyle ilk gördüğüm yer ve o fiyata açıkçası almak istemiyorum üstelik ne vade ne birşey tık para

Kadında pazarlamacı diil iniyorum 100 ytl dedi güldük biz

Allah çarşısına pazar versin ama bu iş bana yorucuu iki kat 3 kez in çık yeminle oturdum kaldım duvar kağıtları vs kolay iş kaldı onun yanında bakalım yarına neler olacak

selam nazlıcımmm başka yerlere de bak tabii canım yaa çok pahlımış hakkattenn

selam men geldüüüüümmmmm
evi topladım çamaşırları astım inşallah yağmaz yaaa ama yağacak gibi görüniii yarın için fırtına var dileer
anam bugün ne yemeği yapcam ben yaaa heç bişe yok iyimi

selam canısı yaa korkma boşver herkese kulağını tıka bence içgüdülerimiz bize ne zaman ne olacağını fısıldıycaktır :) Asyamız çok enerjik maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…