2009 Kasm Anneleri

slm kenyacımm opuyorumnanaktan
cnm acaba gaz felan olabilirmikii :uhm:

nazlımm cnm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
özeline yazdım cnmm hihoyyyt

slm krispii opuyorumnanaktan
bende işleniyom yavv :sinifsinif:

Arada bakıyom kızlaarrr bi yandan temizliğe devamm akannehir

tünaydın kız ay benimde oluyor akşam dahada fazlaydı benim sol tarafımda sretleşme oluyor ama o kadar rahatsız ediyordu ki uyuyamıyordum şu an bile oluyor acep ne bu anlamadım şimdi dok arayayım bir sorayım

selam canısı yaa korkma boşver herkese kulağını tıka bence içgüdülerimiz bize ne zaman ne olacağını fısıldıycaktır :) Asyamız çok enerjik maşallahh

insan korkuyor anneme dicem bugun bana böle seyler solemeyin diye
yaa moral verceklerine moral bozuyolar

kızlar slm... :kedi: ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun süredir takip ediyordum misafir olarak..yani siz beni tanımasanızda ben sizleri az çok biliyorum :) zaman gittikçe daralıyo umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:

tünaydın kız ay benimde oluyor akşam dahada fazlaydı benim sol tarafımda sretleşme oluyor ama o kadar rahatsız ediyordu ki uyuyamıyordum şu an bile oluyor acep ne bu anlamadım şimdi dok arayayım bir sorayım

o sertlesme sürekli oluyor bendede beklemediğim bi anda sanki bebek içeri sgmıyormus gibi cok tuhaf ama aksamki baska bişeydi

hosgeldinn
amin inş. saglıklıca alırız bebişleri kucagımıza

bendede oluyo sertleşme.bi tarafa toplanıyo top gibi kaskatı oluyo.yamuluyo karnım resmen.bende ağrıda oluyo.sordum ben kasılmaymış o.

slm hoş geldin ama geç kalmadın mı aramıza katılmakla
o sertlesme sürekli oluyor bendede beklemediğim bi anda sanki bebek içeri sgmıyormus gibi cok tuhaf ama aksamki baska bişeydi

canım dok aradım normal dedi eğer çok çok rahatsız ediyorsa gel bi dedi gerçi haftaya ssalı günü gidecem .

işlen işlen yap temizliğini bende ne yemek yapsam diye düşünüyodum yavv
öööffffffffffffffffff

demek misafirlerin biri sensin heee hoşgeldin canım a.s.

hoşbuldum kızlar evet biraz geç kaldım galiba ama olsun :) bu arada bende de son 1 haftadır aşırı kramp ve kasılmalar oluyo uykumdan bile uyanıyorum bi de bakıyorum ki karnım tek bi tarafa toplanmış sipsivri duruyo.. dr normal dedı ama bu ara o kadar çok erken doğum olduki çevremde korkmuyorum desem yalan olur fisfisfis

:mymeka: anaaamm cendermemiiii :mymeka: yuhh nan delüü :roflol::roflol:
bende mama yiyom yiyem başlıcaamm sırnaşık şey

Kartanem kızz hakkat o sepetin katgosu kaç tutar beaa :1shok::1shok:
tutmaz bişe gıı ağırlığa göre deelmi hafif bişe o ya ben bi soram yollarız nolacak yaaww
geçmiş olsun bişe diyemicem vallaa doktoruna git istersen
hacı ben de değişim yapacam zaten ankamallde var ben cepadan aldıydım
istersen cts veya pazar ankamallde buluşalım gıı alır dönerükk
edoşunkileri nasıl yolladın gıı güvercinlemi :roflol: :roflol:
taam nan yolla gitsin kargoynan yaa nolacak yaw

benim işler bittiii zemuszemus yıkandım paklandımm şimdii kuaföree gidiyiimmmm akannehir
acıktaa gezerimm gelirimm
özleyin beniiiiiiiiii opuyorumnanaktan

demek o altta bizi dikizleyenn misafir sendin hee:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…