kızlarr tünaydın hepinizeeee :)
dün aksam annemle kayınvaldem beni korkuttular nann
bebek cok asagı inöiş dogum yakın mı acaba falan diye ödüm koptu daha hazır degilim ben
eve geldim yattım soluma tuhaf bişi oldu daha once hiç yasamadım sanki sol kasıgımdan bol miktarda
baloncuklar gecişti bir irkildimki eşim bile korktu ayy neydi acaba
masallah cok hareketli diyemi oluyo acabaa
Selam Çiçeklerrr vee Çiçeklerin Balları a.s. a.s. a.s.
Kızlar sabah sabah eşim aradı hadi mobilya bakmaya vakit bulmuş kaçmış hemen neyse gittik baktık şöle böle beğendik acil işya yine benimkisi aman yarabbim bir fiyat çıkardılar sağolsunlar 5600:)
Kafadan Hani şöyle içime tam sinse aynen eşimede verelim diycez alalım olsun bitsin yok yok okadar sizden duyduklarım alınanlar 2 katı fark var neyse fiyatları aldık yarına tekrar gideceğiz başka yerlerede bakmaya öyle ilk gördüğüm yer ve o fiyata açıkçası almak istemiyorum üstelik ne vade ne birşey tık para
Kadında pazarlamacı diil iniyorum 100 ytl dedi güldük biz
Allah çarşısına pazar versin ama bu iş bana yorucuu iki kat 3 kez in çık yeminle oturdum kaldım duvar kağıtları vs kolay iş kaldı onun yanında bakalım yarına neler olacak
selam men geldüüüüümmmmm
evi topladım çamaşırları astım inşallah yağmaz yaaa ama yağacak gibi görüniii yarın için fırtına var dileer
anam bugün ne yemeği yapcam ben yaaa heç bişe yok iyimi
kızlarr tünaydın hepinizeeee :)
dün aksam annemle kayınvaldem beni korkuttular nann
bebek cok asagı inöiş dogum yakın mı acaba falan diye ödüm koptu daha hazır degilim ben
eve geldim yattım soluma tuhaf bişi oldu daha once hiç yasamadım sanki sol kasıgımdan bol miktarda
baloncuklar gecişti bir irkildimki eşim bile korktu ayy neydi acaba
masallah cok hareketli diyemi oluyo acabaa
selam canısı yaa korkma boşver herkese kulağını tıka bence içgüdülerimiz bize ne zaman ne olacağını fısıldıycaktır :) Asyamız çok enerjik maşallahh
slm kenyacımm opuyorumnanaktan
cnm acaba gaz felan olabilirmikii :uhm:
tünaydın kız ay benimde oluyor akşam dahada fazlaydı benim sol tarafımda sretleşme oluyor ama o kadar rahatsız ediyordu ki uyuyamıyordum şu an bile oluyor acep ne bu anlamadım şimdi dok arayayım bir sorayım
kızlar slm... :kedi: ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun süredir takip ediyordum misafir olarak..yani siz beni tanımasanızda ben sizleri az çok biliyorum :) zaman gittikçe daralıyo umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
tünaydın kız ay benimde oluyor akşam dahada fazlaydı benim sol tarafımda sretleşme oluyor ama o kadar rahatsız ediyordu ki uyuyamıyordum şu an bile oluyor acep ne bu anlamadım şimdi dok arayayım bir sorayım
selam canlarım.
hepinize hayırlı cumalar dilerim.
slm hoş geldin ama geç kalmadın mı aramıza katılmaklakızlar slm... :kedi: ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun süredir takip ediyordum misafir olarak..yani siz beni tanımasanızda ben sizleri az çok biliyorum :) zaman gittikçe daralıyo umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
o sertlesme sürekli oluyor bendede beklemediğim bi anda sanki bebek içeri sgmıyormus gibi cok tuhaf ama aksamki baska bişeydi
işlen işlen yap temizliğini bende ne yemek yapsam diye düşünüyodum yavvslm kenyacımm opuyorumnanaktan
cnm acaba gaz felan olabilirmikii :uhm:
nazlımm cnm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
özeline yazdım cnmm hihoyyyt
slm krispii opuyorumnanaktan
bende işleniyom yavv :sinifsinif:
Arada bakıyom kızlaarrr bi yandan temizliğe devamm akannehir
kızlar slm... :kedi: ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun süredir takip ediyordum misafir olarak..yani siz beni tanımasanızda ben sizleri az çok biliyorum :) zaman gittikçe daralıyo umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
bendede oluyo sertleşme.bi tarafa toplanıyo top gibi kaskatı oluyo.yamuluyo karnım resmen.bende ağrıda oluyo.sordum ben kasılmaymış o.
tutmaz bişe gıı ağırlığa göre deelmi hafif bişe o ya ben bi soram yollarız nolacak yaaww:mymeka: anaaamm cendermemiiii :mymeka: yuhh nan delüü :roflol::roflol:
bende mama yiyom yiyem başlıcaamm sırnaşık şey
Kartanem kızz hakkat o sepetin katgosu kaç tutar beaa :1shok::1shok:
geçmiş olsun bişe diyemicem vallaa doktoruna git istersendunden beri kasiklarimda baski var, ara ara da kasiliyo. dun gece esime soyleyince acil dogumevine goturdu. ordaki doktor, alttan bakmam lazim acilma var mi deyince korkup kactim. doktoru tanimam, o beni tanimaz, nasil bakicak bilemedim. olmadi kendi doktoruma gidicem hafta ici. cok sukur agri sizi yok ama korkuyorum ya.
hacı ben de değişim yapacam zaten ankamallde var ben cepadan aldıydımevet canım ya kıçı güllü kilotlu çorap pembiş pembiş eltimin kızı olcak ya ben den 1 ay sora ona alcamm
he gıı kalede cinganlar bizi yer falla dooru dion en iisi sen adama söle getirtsin nasıl olsa hediye deeelmi :jeyyar:
hacıı dagi ye ne zaman giderük gıı? en yakın mağaza nerde ?
edoşunkileri nasıl yolladın gıı güvercinlemi :roflol: :roflol:Kartanesi nan bizim ankaraya gelcek kız gelemicekmiş bu hafta hof ya daral geldi haa :bbo:
şimci sen ne dersen o hacı istersen ben senin eşyaları kargoya verim istersen haftaya kızın gelmesini bekle bana cevabını yaz oki mi
Edaaaa senin paketini yolladım canım ilk paketi yolladığım şekilde bi iki güne eline ulaşır sanırımmm mucuk
kartanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii soru sorduk nannnnnnnnn bişi deeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?