2009 Kasm Anneleri

sadece senmi anam bizde habire erken doğum haberi alıyoz valla geçen akşam iki dene birden erken doğum heberi aldım bu gidişle bebekler artık 9 ay duramıycak hele bizden sonrakilerin hiç duramıycak valla gidiş hat onu gösteri nasılsa sezeryan o kaaa yaygınlaştı bence erken doğum da o kaaa yaygınlaşacak ileri zamanda şimdiden başladı bile

benim işler bittiii zemuszemus yıkandım paklandımm şimdii kuaföree gidiyiimmmm akannehir
acıktaa gezerimm gelirimm
özleyin beniiiiiiiiii opuyorumnanaktan

demek o altta bizi dikizleyenn misafir sendin hee:mymeka:

bi kokoşluğun eksikti git bari accukta kokoşlan gel :roflol::roflol::roflol:

nolii nan herkes kasım kasım kasılıyoo anam benimki pek rahat çıkmaya niyeti yok gaaba nan ne kasılma ne bişee
benim de karnımın bi tarafı kalkıyo bi tarafı iniyo ama o bebişin hareketi yılan gibi kıvrılıyo içerde onu annayabiliyom ağrı olmuyo çünkü dokununca da hemen kaçıyoo

nan o olanların hepsi bağada oli anam ama normal şeyler onlar ben oturduğum yerden kalkarken sankim bebek aşağı düşecek gibi baskı oluyo ama hepsi normal şeyler bunlar ödlek anacım ödlek senin kızda maşallah akıllı olcek herhalde kaydirigubbakcemile3

kartanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii soru sorduk nannnnnnnnn bişi deeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
:mymeka: sen kendine bak naaaannn neeen 3 gündür sölüom sölemiyonnn :dilcikar:
canısı ben yarın dr. gitcem pazr da temizlik var evde olmadı bayramdan sora gidiim baree

Benimde akşamları yemekten sonra karnım taş gibi oluyor. Dokunsam sanki ortadan ikiye çatyacak gibi. Oda bana sıkıntı veriyor.

Senin kız maşallah kibar dokununca kaçıyormuş ne güzel benim oğluşum ben elimi dokununca inatla benim dokunduğum yere geri vuruyor. Benimki çok fena olacak gibi

anladım cnm takmamaya calış madem opuyorumnanaktan
bugünlerde benimde her dakika sanki altıma kaçırcam gibii bu durum var :kedi: ama hiç bisede yok wc ye gidincee bu bebeler artık baya aşşada galibaa zemuszemus

hah, iste benimde oyle oluyo. ozellikle hareket edince sanki altima kacircakmisim gibi oluyor.

ayy wannacım o belirtiler ben de de var yaa sanki düşecekmiş gibi hissediom bazen yürümemi falan çok zorlaştırıyoo
selamm

baksana hemen hemen hepimizde oluyor. bu haftalarda normal herhalde. kasigin istune oturuyor, bazende oyle kasiliyo yuruyemiyorum dedigin gibi.

al burdan yak. nasil moral veriyorlar ya, sanki 10. cocugu dogurucan. insan zaten panik halde. neyse sanada gecmis olsun canim.

bendede oluyo sertleşme.bi tarafa toplanıyo top gibi kaskatı oluyo.yamuluyo karnım resmen.bende ağrıda oluyo.sordum ben kasılmaymış o.

canim, benimde dunden beri kasiliyo sanki. bende agri yok cok sukur. aksam acile gittik, alttan bakicam acilma icin dedi. korktum geri dondum.:sinifsinif: biz ne kadar uzun zamandir bekledik bu bebekleri, onlarda vaktini bekler sabirla insallah.

geçmiş olsun bişe diyemicem vallaa doktoruna git istersen

sagol canim.

selam bacularrrrr nasilsiniz...sabahin köründe gittik anne bebek cantasi aldik süper bisey...
kizimin kiyafetlerinide döktüm odasina halinin üstüne renklerine göre ayiriyorum yikicam..ama öyle cok rengarenk kiyafetler almissim ki birbirlerine hic uymuyo simdi beyazlari ayirdim aticam makineye yikansin ciksin aradan...
bisey sorceedim size battaniyesini bide ögrü yeleklerini elimde mi yikasam acep yün ayari var makinemde ama yinede güvenmiyorum ceker falan..ziyan olmasin kizimin cicileri

hadiii aferin nan :mymeka:
sonunda marmarisede şu yaz gününde yağmur yağdırmayı başardınızz :roflol::roflol:
ayy sabah beri bi anons yapılıyo belediyeden anlayamıyodum kociş geldi söled, şimcik meğersem sel uyarısı yapiylarmış akannehir

accukta sen get sele nan yarın güzel ce yüzersin artık yan yan :roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin cnm a.s.
gözün üstümüzdeydi haa kaydirigubbakcemile3

slm elificmm opuyorumnanaktan sende koyarsın çantana bakarızz yaa :kedi:
Bence ilk sefer için şöle eğilmeden lavaboda elinde yıkayıver cnmm :lepi:

kızlar selam sabahın köründe uyandım emme dün gece çişe kalkmaktan hiç uyuyamadığım için gene yattım 12de anca kalktım yemek yedim geldim yanınıza geçmişe takıldım kaldım
kimse yok bugün benim de midem kötü oluyo yaa kahvaltıdan sonra reflü dedikleri bu heralde yemek boruma kadar bi gariplik var yanma mı desem kaynama mı neyle geçerki bu meret
he bende o dediğin gece oluyo bide ne hikmetse akşam yemek yiyceğimiz zaman midemde bi ağırlık taş oturmuş gibi oluyo yiyemiyorum bişey tıkanıveriyorum yemkten sonra da yanıyo midem kursağım kaynıyo derler ya aha ondan oluyoo
sabah tartındım kilom düşmüş ya 61 oılmuşum 1 kilo az gösterdi tartı
he bendeki de mi kasılma aceppp bnde de bi sertlık oluyo karnımda özellikle de akşamları dokununca da geçmiy bebek ordaysa bastırıyo daha çok mübarek inatçı olcek heee
ben de zor kalkıyorum oturduğum yerden bi de biz salondaki koltuğu açtık yaatk gibim oldu onda yayılıp oturuyoz kocişle pek düşkünüz keyfimize:) geniş olduğundan kalkana dek ödüm kopuyo altıma kaçırcam die:=)
olmadı önce git acilden gir sonra sevkini verirsin öyle de yapılıyo
anladım cnm takmamaya calış madem opuyorumnanaktan
bugünlerde benimde her dakika sanki altıma kaçırcam gibii bu durum var :kedi: ama hiç bisede yok wc ye gidincee bu bebeler artık baya aşşada galibaa zemuszemus
benim de var o ama tuvaletim çok ya sanki ilk 3 aydaki gibiyim sürekli tuvalete taşınıyorum sıkıldım artık...
alla alla benim ablam 9 ay aşağıda taşıdı bebeği bişey olmaz aşağıya inmiştir ama bu hemen bir hafta sonra doğcak demek deil ki korkma canm ama dr na bi git de baksın ultrasondan
benim de yaramaz acayip hareketli bende d e oldu o baloncuklar ahanda kustu heralde dedim eşim de gülüyo:)
hehe bizi dikizliyodun heeee hoşgeldin canım aramıza inş sağlıkla doğar bebelerimiz
canım o yılan gibi kıvrılma bende de var anaaam herkesin dediğini ben de yaşıyorum yaaa ne buuuuu normal heral bunların hepicüğü alla allaaa

kızzz dikkat et çıkma sokağa filannn maazallahh

hayırlı cumalar kızlarrrr
istanbullular sakın cam mam silmeye sildirmeye kalkmayın
bu gece 12 den sonra fena yağmur geliyomuş yineee

bugün chiccodan msj geldi kış indirim günü bugün ve yarınmış
gitmek isteyenlere duyurulurrrr
ben çok istiorum ama eşime uyacakmı bilmiyorummm..

güle güle kullan canım..
bence battaaniyesini eelde yıkaaa yani sadece suya bas
birde yumuşatıcı koy güzel koksun ben öyle yaptım
örgüleride ben makinede elde yıkama prog.var 30 derece ve 600 devirde yıkadım hiç birine hiç bişey olmadı canım
sende de narin yıkayan bi prog.varsa mak.yıka bence hiç elde uğraşma..

kış indirimi dediniz de aklıma geldi kızlar bu chicconun depo satışları oluyomuş baya ucuza gelıomuş geçen gün forumlardan birinde okudum bilginiz var mı bu konuda beni bi aydınlatıverseniz:)

kış indirimi dediniz de aklıma geldi kızlar bu chicconun depo satışları oluyomuş baya ucuza gelıomuş geçen gün forumlardan birinde okudum bilginiz var mı bu konuda beni bi aydınlatıverseniz:)

aynen öyleee bu dediğim o olay işteee
depo satışının taaa kendisii...
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…