hoşbuldum kızlar evet biraz geç kaldım galiba ama olsun :) bu arada bende de son 1 haftadır aşırı kramp ve kasılmalar oluyo uykumdan bile uyanıyorum bi de bakıyorum ki karnım tek bi tarafa toplanmış sipsivri duruyo.. dr normal dedı ama bu ara o kadar çok erken doğum olduki çevremde korkmuyorum desem yalan olur fisfisfis
benim işler bittiii zemuszemus yıkandım paklandımm şimdii kuaföree gidiyiimmmm akannehir
acıktaa gezerimm gelirimm
özleyin beniiiiiiiiii opuyorumnanaktan
demek o altta bizi dikizleyenn misafir sendin hee:mymeka:
nolii nan herkes kasım kasım kasılıyoo anam benimki pek rahat çıkmaya niyeti yok gaaba nan ne kasılma ne bişee
benim de karnımın bi tarafı kalkıyo bi tarafı iniyo ama o bebişin hareketi yılan gibi kıvrılıyo içerde onu annayabiliyom ağrı olmuyo çünkü dokununca da hemen kaçıyoo
:mymeka: sen kendine bak naaaannn neeen 3 gündür sölüom sölemiyonnn :dilcikar:kartanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii soru sorduk nannnnnnnnn bişi deeeeeeeeeeeeeee :mymeka:
canısı ben yarın dr. gitcem pazr da temizlik var evde olmadı bayramdan sora gidiim bareetutmaz bişe gıı ağırlığa göre deelmi hafif bişe o ya ben bi soram yollarız nolacak yaaww
geçmiş olsun bişe diyemicem vallaa doktoruna git istersen
hacı ben de değişim yapacam zaten ankamallde var ben cepadan aldıydım
istersen cts veya pazar ankamallde buluşalım gıı alır dönerükk
edoşunkileri nasıl yolladın gıı güvercinlemi :roflol: :roflol:
taam nan yolla gitsin kargoynan yaa nolacak yaw
nolii nan herkes kasım kasım kasılıyoo anam benimki pek rahat çıkmaya niyeti yok gaaba nan ne kasılma ne bişee
benim de karnımın bi tarafı kalkıyo bi tarafı iniyo ama o bebişin hareketi yılan gibi kıvrılıyo içerde onu annayabiliyom ağrı olmuyo çünkü dokununca da hemen kaçıyoo
anladım cnm takmamaya calış madem opuyorumnanaktan
bugünlerde benimde her dakika sanki altıma kaçırcam gibii bu durum var :kedi: ama hiç bisede yok wc ye gidincee bu bebeler artık baya aşşada galibaa zemuszemus
ayy wannacım o belirtiler ben de de var yaa sanki düşecekmiş gibi hissediom bazen yürümemi falan çok zorlaştırıyoo
selamm
kızlarr tünaydın hepinizeeee :)
dün aksam annemle kayınvaldem beni korkuttular nann
bebek cok asagı inöiş dogum yakın mı acaba falan diye ödüm koptu daha hazır degilim ben
eve geldim yattım soluma tuhaf bişi oldu daha once hiç yasamadım sanki sol kasıgımdan bol miktarda
baloncuklar gecişti bir irkildimki eşim bile korktu ayy neydi acaba
masallah cok hareketli diyemi oluyo acabaa
bendede oluyo sertleşme.bi tarafa toplanıyo top gibi kaskatı oluyo.yamuluyo karnım resmen.bende ağrıda oluyo.sordum ben kasılmaymış o.
geçmiş olsun bişe diyemicem vallaa doktoruna git istersen
hadiii aferin nan :mymeka:
sonunda marmarisede şu yaz gününde yağmur yağdırmayı başardınızz :roflol::roflol:
ayy sabah beri bi anons yapılıyo belediyeden anlayamıyodum kociş geldi söled, şimcik meğersem sel uyarısı yapiylarmış akannehir
kızlar slm... :kedi: ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun süredir takip ediyordum misafir olarak..yani siz beni tanımasanızda ben sizleri az çok biliyorum :) zaman gittikçe daralıyo umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
selam bacularrrrr nasilsiniz...sabahin köründe gittik anne bebek cantasi aldik süper bisey...
kizimin kiyafetlerinide döktüm odasina halinin üstüne renklerine göre ayiriyorum yikicam..ama öyle cok rengarenk kiyafetler almissim ki birbirlerine hic uymuyo simdi beyazlari ayirdim aticam makineye yikansin ciksin aradan...
bisey sorceedim size battaniyesini bide ögrü yeleklerini elimde mi yikasam acep yün ayari var makinemde ama yinede güvenmiyorum ceker falan..ziyan olmasin kizimin cicileri
accukta sen get sele nan yarın güzel ce yüzersin artık yan yan :roflol::roflol::roflol::roflol:
he bende o dediğin gece oluyo bide ne hikmetse akşam yemek yiyceğimiz zaman midemde bi ağırlık taş oturmuş gibi oluyo yiyemiyorum bişey tıkanıveriyorum yemkten sonra da yanıyo midem kursağım kaynıyo derler ya aha ondan oluyookimse yok bugün benim de midem kötü oluyo yaa kahvaltıdan sonra reflü dedikleri bu heralde yemek boruma kadar bi gariplik var yanma mı desem kaynama mı neyle geçerki bu meret
he bendeki de mi kasılma aceppp bnde de bi sertlık oluyo karnımda özellikle de akşamları dokununca da geçmiy bebek ordaysa bastırıyo daha çok mübarek inatçı olcek heeeo dediğin sanırım kasılma şekerimm
ben de olmuyo henüz kasılma çok şükür
yani bazen bi sertlik gelii ama o kasılma diil bence ya popo ya da ayak :roflol: çünkü hiç rahatsız etmiyo bi de dokununca hemen çekiyo zilli :roflol:
ben de zor kalkıyorum oturduğum yerden bi de biz salondaki koltuğu açtık yaatk gibim oldu onda yayılıp oturuyoz kocişle pek düşkünüz keyfimize:) geniş olduğundan kalkana dek ödüm kopuyo altıma kaçırcam die:=)yatip dinlenmeye calisiyorum ama bir yandanda tirsiyorum edacim ya. ozellikle bebek hareket ederken cok baski yapiyor. her hareket ettiginde sanki altima kaciracakmisim gibi oluyor. hareket kesilince rahatliyor. bende anlamadim.
doktora gitmem icin is yerinden sevk almam gerekiyor, oda pazartesi olur anca. gerci acillik bir durum olursa tabiki beklemem kosarim, ama insallah olmaz.
benim de var o ama tuvaletim çok ya sanki ilk 3 aydaki gibiyim sürekli tuvalete taşınıyorumanladım cnm takmamaya calış madem opuyorumnanaktan
bugünlerde benimde her dakika sanki altıma kaçırcam gibii bu durum var :kedi: ama hiç bisede yok wc ye gidincee bu bebeler artık baya aşşada galibaa zemuszemus
alla alla benim ablam 9 ay aşağıda taşıdı bebeği bişey olmaz aşağıya inmiştir ama bu hemen bir hafta sonra doğcak demek deil ki korkma canm ama dr na bi git de baksın ultrasondankızlarr tünaydın hepinizeeee :)
dün aksam annemle kayınvaldem beni korkuttular nann
bebek cok asagı inöiş dogum yakın mı acaba falan diye ödüm koptu daha hazır degilim ben
eve geldim yattım soluma tuhaf bişi oldu daha once hiç yasamadım sanki sol kasıgımdan bol miktarda
baloncuklar gecişti bir irkildimki eşim bile korktu ayy neydi acaba
masallah cok hareketli diyemi oluyo acabaa
hehe bizi dikizliyodun heeee hoşgeldin canım aramıza inş sağlıkla doğar bebelerimizkızlar slm... :kedi: ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun süredir takip ediyordum misafir olarak..yani siz beni tanımasanızda ben sizleri az çok biliyorum :) zaman gittikçe daralıyo umarım hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
canım o yılan gibi kıvrılma bende de var anaaam herkesin dediğini ben de yaşıyorum yaaa ne buuuuu normal heral bunların hepicüğü alla allaaanolii nan herkes kasım kasım kasılıyoo anam benimki pek rahat çıkmaya niyeti yok gaaba nan ne kasılma ne bişee
hadiii aferin nan :mymeka:
sonunda marmarisede şu yaz gününde yağmur yağdırmayı başardınızz :roflol::roflol:
ayy sabah beri bi anons yapılıyo belediyeden anlayamıyodum kociş geldi söled, şimcik meğersem sel uyarısı yapiylarmış akannehir
selam bacularrrrr nasilsiniz...sabahin köründe gittik anne bebek cantasi aldik süper bisey...
kizimin kiyafetlerinide döktüm odasina halinin üstüne renklerine göre ayiriyorum yikicam..ama öyle cok rengarenk kiyafetler almissim ki birbirlerine hic uymuyo simdi beyazlari ayirdim aticam makineye yikansin ciksin aradan...
bisey sorceedim size battaniyesini bide ögrü yeleklerini elimde mi yikasam acep yün ayari var makinemde ama yinede güvenmiyorum ceker falan..ziyan olmasin kizimin cicileri
kış indirimi dediniz de aklıma geldi kızlar bu chicconun depo satışları oluyomuş baya ucuza gelıomuş geçen gün forumlardan birinde okudum bilginiz var mı bu konuda beni bi aydınlatıverseniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?