2009 Kasm Anneleri

valla ben bazen öyle daralıyorum ki ölse üzülür müyüm diye düşünürken buluyorum kendimi ((( bi de ben hiç cvp vermem, saygısızlık yapmam, laf sokmam ... aman kocam üzülmesin falan diye her şeyi çekerim sineye...en başından beri de aynı şekilde davranıyorum ... kendi ruh hali geiyo gidiyo o gelme gitme döneminde allah ne verdiyse çekiyoruz işte

eşim farkında ama napsın garibim annesi işte... o acıyo bi de bi insan böyle şeyler nasıl yapar diye üzülüyo annesinin psikolojisine ...

aman neyse sizin de kafanızı şişirmiyim....

ulaaa hakkat bende ince bi swet giyim heepp :roflol: niye ölee bianda sankim kazkalr montlar giyeceem gibi geldiyseee :roflol::roflol: herhalde şu yağan yağmurr vee çakan şimseklerden dolayııı :roflol::roflol:

selam kızlar napiniz nan gece gece
benim pc de virüs vardı onu yaptırdık o nedenle anca geldim
yaaa kızlar beni msn adresimi bulamıyom siliniyomu bütün şeyler pc den pek anlamıyorum ben yaaa
bütün resimlerimiz silinmiş öööfffffffffffffffffffffffff

ayy uniimm kıyamam sana kızz opuyorumnanaktan ben vallaa veriyodum cevabını ama o hiç bizaman anlamıyodu yada anlamamak işine geliyoduu.
bölee düşündüğün için kendine kızmaa bencee çünkü inan bana bende çok düşündüm kimi zamann :1ninca:
kafamız falanda şişmedi ayrıcaa sen azcık rahatladıysan ne mutlu bizee Şeniz

izmire gittiğimde bakıcam mothercare de cnmm inşallah bulurum opuyorumnanaktan malumunuz benimkiler pekte normal ölçülerde değillerr :roflol:

bulursun canım beden konusunda sınır yok orda valla :) ben sırt ölçüsünü aynı aldım sadece göğüs kısmını büyük aldım normal ölçümden...çok güzel oturdu...ayy giyip de resim mi koysam :)))))))

uniqe canım kaynanasından çekmeyen gelin yoktur sanırım yaaa
ben kaynanamla bi araya gelince sokmadık laf bırakmıo sevecen ve iyi niyetli
olmama rağmen

haklısın canım...

ya sütyen bi şekilde bulunurda ne tip korse kullanıcaz
beni bu konuda doğum yapmış olanlar çok sıkı tembihlio
muhakkak doğumdan sonra göbeğini sar korse kullan diye

evt yaa korseyi napıcaz bazıları da kesinlikle kullanmayın diyo...

ulaaa hakkat bende ince bi swet giyim heepp :roflol: niye ölee bianda sankim kazkalr montlar giyeceem gibi geldiyseee :roflol::roflol: herhalde şu yağan yağmurr vee çakan şimseklerden dolayııı :roflol::roflol:

siz bebişlere mont alıcak mısınız bu sene için...ya da astronot tulumlardan falan ? ne kadar çıkıcaklar ki dışarı lazım olur mu acaba...gerçi ben zarada gördüğüm montlara aşık oldum ama ... bi kaç kere anca giyer o kadar para vermek de istemedim... hediye gelse keşke :))))))

yok yok sen kalın giyin sanada astronot tulum alırız oğluşunla giyersiniz kaydirigubbakcemile3

slm fatom kızz
çok merak ettim seniii kötükedihüso
arayımmı seni msn işini çözmek içinn nann laelaelaelaelae

slm kızlar nasılsını bakalım.çok canım sıkılıyo yaa..eşim buakşam işe başladı işe yolladım onu.evde gezinip duruyom tv dede bişi bulamadım....
unım canım hiçbişeye canını sıkma bebeişin sen ve eşin önemlı...geri kalanı boş.sabreden derviş muradına ermiş mi derler ne derler.he de geç boşver.
ya kızlar nasıl südyen alcaz ben daha almadım bayramdan sonra ekım başında tüm eksiklerimi tamamlayıp işlere koyulcam
halıları yıkamay vercem.kışlıklar dolaba yerleştirilcek.bebeiş kıyafetleri yıkanıp yerleştirilcek...herşeyi bayramdan sonraya bıraktım...çok mu geç yaaa
buarada korse ne düşünüyonuz.benım bi komşu doğumdan sonra hep korse kullanmıştı.biz ne alcaz

korse çok kullanınca kasları zayıflatıomuş vücutta sarkmalara neden oluomuş
biz bir müddet kullanıcaz çok az göbek sarkamsın die
olmadı bişey sararız yaa

ben bi astronot tulum alacam yaaaa içimde kalır almazsam

krispim format attırdıysanız gitmiştir herşey..msn i baştan yüklicen...resimleri kaydetmiştir bi yere heralde yaa !!!

saol canımmm Şeniz
iyiki bulmuşum sizi yoksa bu 9 ay geçmezdi :)

edoş bak bu sutyende beden çok kısıtlı 80 b 85 b 90 b var mother care de 32 bedenden başlıyo 42 ye kadar var ve her beden için a-b-c--d-e-f-g diye gidiyo ...

saol bi tanem yaa mecbur öyle yapıcaz başka çaresi yok zaten ...........

geç diil panik yapma çok iş var gibi duruyo ama bi başladın mı hemen bitiyo aslında...yalnız benim artık çok belim ağrıyo...
kocişle şifonyeri kurduk öldüm bel ağrısından... sadece sandalyede oturup direktif verdim ha yanlış anlamayın :)))))

korse işini cersu araştırıyo:) bakalım o nerde onu yapcaz :)

anaaaammm kızz koyma koymaa kaydirigubbakcemile3 o kadar coşmaa kaydirigubbakcemile3
temem kesin gidecem cnmm mothercare mağazasınaa :lepi:
ben belki bi astronot alırım oda içimde kalması diyee kaydirigubbakcemile3 yoksa burda bebe pişer onla amaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok yok sen kalın giyin sanada astronot tulum alırız oğluşunla giyersiniz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aaa al kızz giymezsem ne olumm kaydirigubbakcemile3

cnmm neyseki iyileşip işe gittiğine şükredeliimm :Saruboceq::Saruboceq:
bende bayramdan sonraya bıraktım ütü ve yerleştirme işini yıkamayı önümüzdeki hafta halledicemm:lepi:

valla cnmm bende her gece şükrediyom allaha iyiki burda sizleri tanıdım diyee Şeniz
ben orda bulurum demekki ancakk kaydirigubbakcemile3 çünkü dün kom a baktım emzirme sütyeninde en büyük beden D miş bende DD giyiyorum
:kedi:

slm fatom kızz
çok merak ettim seniii kötükedihüso
arayımmı seni msn işini çözmek içinn nann laelaelaelaelae

yok canım yaa sağol saat geç oldu
yarın bakalım yapabilirmiyik olmazsa başka msn adresi açılacak
öööffffffff
gitti tüm bilgiler yaaaa
canııımm resimlerimde gitti yapan kişşi resimler gitti dedi nasıl bi virüsse yaaa ööfffff

kızz krispii msn gitmez kuşum yani msn yüklüysee eğer adresin değişmezz formatlamaklaa laelaelaelaelae
yarın bakarsınız neyse cnm kaydirigubbakcemile5
ama resimler kötü olmuş yaa tühh

canım başka adres neden alıyosun...şifren mi gitti ??? msn i sildilerse tekrar yükleyip eski adresinle girebilirsin...

ben çıkıyorum kızlar... hepinizi çok seviyorummmm...kendinize iyi bakınnn... kuzucuklara da opuyorumnanaktanŞeniz

bakalım hayırlısıyla yavaş yavaş yapcaz...
evet canım şükür daha iyi eli.inş çok zorlanmaz...iyi hade bi ben değilmişim bayramdan sonraya bırakan...
ya kızlar eski pantolonlarım olmuyo zaten çoktan kaldırdım.hamiş pantolonu almıştım göbeğe çıkan kumaşı artık aşağıya indiriyorum sıkıyo sankı.ya dün baktım kendıme pantolon bulamadım napıcam ben yaa...normal kot baksam olmaz demı öff öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…