2009 Kasm Anneleri

etrafımdaki kimseye ne derece endişeli olduğumu söyleyemiyorum kaç gündür.. rahat rahat ağlayamadım bile.. yüzüm gözüm yara içinde kaldı.. umarım yarın herşey daha güzel olur...

canim gecmis olsun. Insallah hayirli haberlerle donersin yarin.:1hug:

zerencım canım çok çok geçmiş olsun.inş yarın güsel haberlerle dönersın canım.genede içini ferah tut olur mu.Rabbım yardımcınız olsun.dualarımız senınle canım.....

ayy cnm beniimm :teselli: moralini bozma umarım temiz çıkar tahlillerin gerek kalmaz yatmana :Saruboceq:

bebişinide melekler korur sen rahat olmaya çalış opuyorumnanaktan

mureda , annembirmelek çok sağolun kızlar...

çok kısıtlı bir zamanda hiçbişey anlatamadan yazıp gittiğim için çok pişman oldum sonradan.keşke hiç yazmasaydım dedim.... umarım bu hatam için beni affedersiniz...

şimdi uyumam lazım.. hepiizi öpüyorum... yarın mutlu bi şekilde dönmeyi umud ediyorum

iyi geceler
endişelendirdiğim herkesten tekrar özür diliyorum

ayy cnm benim ne özürü sorun değill opuyorumnanaktan
hadi iyi haberlerini bekliyoruzz :Saruboceq::Saruboceq:

tatlım özür dilemen gerekmez sadece merak ettık.inş yarın güsel haberlerle geleceksın bize sende yüreğini iyi tut olur mu...Dualarımız senınle tatlımmm.iyigeceler zerencımopuyorumnanaktan

ya kızlar bişi sorucam dondurucuya bişiler atayım diyom siz neler hazırladınız kışlık.
benım koçiş çok yemek ayırt ettiği için çok şey atamıyorum.sadece biraz yaprak sarması atmıştım.tekrardan sarıp atıcam komşularıda çağırcam sarma için bi akşam...
başka ne yapsam acaba yaaa.siz neler yaptınız bakam fikir verin banada

ayyy zerencim allah yardımcın olsun canım.üzülme emi herşey yoluna gircek.

kızlar nbr.bebişime patik başladım ayyyyyyy deli oldum yarım bıraktım geldim bakem ne ediyonuz

canımın içi ben fasulye,domates attım.yarında yaprak sarması yapıp atcam.bide bayram için zeytinyağlı yaprak sarması attım bayrama kolaylık olcak bana.hımmm başka ne attımkiiiii ay ufak tefek attım ama fasulye ve domates baya attım valla.

anladım canım ya bende gecen sene fasulye atmıştım.koçiş istemedı bende atmayayım dedım bu sene...of valla bıktım şu adamın yemek beğenmemesinden çok seciyoya ömrümü yıyo benım ne yapacam diye düşünüp duruyom valla...:bbo:
sen neler yaptın nasılsın tatlımm

aayyyyyyyy çok zor valla yemek seçmesi.benim kociş çok fazla yemek seçmez ama bende yemekleri yağsız yapacam diye helak oluyom valla.yağı biraz kaçsa yemiyo adam.sende fasulye atma canım madem yemiyo uğraşma.bende bütün gün evdeydim booooş boooooş oturduk kocişle sonra o işe gitti ben halaaaaa boş boş oturuyom ne olsun.ya yürüyemiyom ben bazen bebiş aşağı düşcek gibi oluyo.alttan destek yapıyomda öyle yürüyom komedi ya.
ben özledim eski günlerimi ya.şöyle atlasam zıplasam.geçen kocişin telefonu çalıyodu başka odadaydı,koştu telefona bende nasıl özendim ben kaplumbağa misali.

cnm ben şöle sayayım ;
bezelye,barbunya,taze fasulye,bamya yemeklik koydum.
erik ve vişne koydum şerbet yapmak için iyi süt yapıyomuş :kedi:
sigara böregi sardım bide aniden çıkıp gelenler için.
Bende bi sarma sarıcam o kaldı :lepi:

kızlar nbr.bebişime patik başladım ayyyyyyy deli oldum yarım bıraktım geldim bakem ne ediyonuz

bravo cnmm başlamak bitirmenin yarısıdırr alkisalkisalkis

Bende cicilerini yıkıyom oğlumun aman allahım ben ömrümde böyle güzel bi koku duymadım yaaaa :dance::dance: kocişte bendee bi saattir ıslak çamasırları kokluyoz yaaa :roflol::roflol::roflol:

ayy cnm bendede aynı dert varyaa o kadar çok secerki benim kocişteee deli olurum ne pişirsem diyee kötükedihüso

bende aynen öleyim diloşum yaa kaydirigubbakcemile3 gecen kociş kapıyı çalıyo ben kapıya varana kadar 3 kere zili çaldı deli oldum vallaaa delikafadulden

he ya başladım gerisi gelir artık.kız dalinmi aldınız.bende dalinin kokusuna bittim kokla kokla bi hal oldum kuruyuncada aynı mis gibi

he ya başladım gerisi gelir artık.kız dalinmi aldınız.bende dalinin kokusuna bittim kokla kokla bi hal oldum kuruyuncada aynı mis gibi

dalin aldım cnmmm hem yumuşatıcısını hemde deterjanını :lepi:
ayy kuruyuncadaa kalır demiiiii müthiişmişşş delikafaduldendelikafadulden

ayyy bazen hep böyle koca göbiş kalcam sanıyom ya.ama az kaldı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…