benım koçişde sabah geldi işten 10 yıne gitti bizde gündüz oturduk boş boş.daha doğrusu o uyudu 5 de uyandı sonrada kayınvalideme yemeğe gittik geldik o işe gitti...olsun bebişler doğsun eski formumuza geri dönücez inş...ay eskiden evi kaldırır koparır temızlerdım.şimdi elım varmıyo ya hep yarın yaparım diyom. 2 oda anca yapıyom..:ecrin_bebek: Rabbım sağlık versınde hepsi yoluna girecek inş canımaayyyyyyyy çok zor valla yemek seçmesi.benim kociş çok fazla yemek seçmez ama bende yemekleri yağsız yapacam diye helak oluyom valla.yağı biraz kaçsa yemiyo adam.sende fasulye atma canım madem yemiyo uğraşma.bende bütün gün evdeydim booooş boooooş oturduk kocişle sonra o işe gitti ben halaaaaa boş boş oturuyom ne olsun.ya yürüyemiyom ben bazen bebiş aşağı düşcek gibi oluyo.alttan destek yapıyomda öyle yürüyom komedi ya.
ben özledim eski günlerimi ya.şöyle atlasam zıplasam.geçen kocişin telefonu çalıyodu başka odadaydı,koştu telefona bende nasıl özendim ben kaplumbağa misali.
sigara böreği bende sarabilirim aslında.sonra hemen dondurucudan çıkarıp kızartıyosun demı.bende mı yapsam ne...cnm ben şöle sayayım ;
bezelye,barbunya,taze fasulye,bamya yemeklik koydum.
erik ve vişne koydum şerbet yapmak için iyi süt yapıyomuş :kedi:
sigara böregi sardım bide aniden çıkıp gelenler için.
Bende bi sarma sarıcam o kaldı :lepi:
bravo cnmm başlamak bitirmenin yarısıdırr alkisalkisalkis
Bende cicilerini yıkıyom oğlumun aman allahım ben ömrümde böyle güzel bi koku duymadım yaaaa :dance::dance: kocişte bendee bi saattir ıslak çamasırları kokluyoz yaaa :roflol::roflol::roflol:
dalin aldım cnmmm hem yumuşatıcısını hemde deterjanını :lepi:
ayy kuruyuncadaa kalır demiiiii müthiişmişşş delikafaduldendelikafadulden
benım koçişde sabah geldi işten 10 yıne gitti bizde gündüz oturduk boş boş.daha doğrusu o uyudu 5 de uyandı sonrada kayınvalideme yemeğe gittik geldik o işe gitti...olsun bebişler doğsun eski formumuza geri dönücez inş...ay eskiden evi kaldırır koparır temızlerdım.şimdi elım varmıyo ya hep yarın yaparım diyom. 2 oda anca yapıyom..:ecrin_bebek: Rabbım sağlık versınde hepsi yoluna girecek inş canım
sigara böreği bende sarabilirim aslında.sonra hemen dondurucudan çıkarıp kızartıyosun demı.bende mı yapsam ne...
dalının yumuşatıcısı çok güsel kokuyo ya mest oldum resmen....evın içine o koku yayılınca oy diyom bebişimin kıyafetleri ne güsel kokcakk...
güle güle güsel günlerde giysin temız çamaşırlarını canım
sigara böreği bende sarabilirim aslında.sonra hemen dondurucudan çıkarıp kızartıyosun demı.bende mı yapsam ne...
dalının yumuşatıcısı çok güsel kokuyo ya mest oldum resmen....evın içine o koku yayılınca oy diyom bebişimin kıyafetleri ne güsel kokcakk...
güle güle güsel günlerde giysin temız çamaşırlarını canım[/B]
canım eşim demır-çelik fabrıkasında döküm operatörü.3 vardıya çalışıyo.bide uzak fabrıka.mesela 10 gitti 12 de işe gircek sabah 8 cıkcak 10 daevde olur.herhafta değişiyo.napalım mesafe zor işide ağır ama bakalım sabretcez dah ii bi iş bulana kadar.öyle ya hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde bebişler biz nasıl olsa düzelcez.e iş yapıyo bacım kocişin.çok çalışıyomuş
n
sigara böreği sahane oldu valla cnm biri geldimi çıkarıyom 10 dk.sonra atıyom tavaya muhakkak yap sositososito
ayyy şuan bütün evi sardı o mis kokusuu delikafadulden
rabbim hepimize içinde göstersin bu cicişlerin :Saruboceq::Saruboceq:
bu yapay koku birde gercek bebişimizin kokusu daha bi mis yapacak evlerimizi Allahın izniyle
zerencim inş. iyi haberlerle donersin tatlım
gelelim konuya..
geçen hafta cuma günü dr a gittim.. ultrasonda dr bebeğimin kilosunun zayıf olduğunu.. yeterli beslenmediğimi söyledi.. ama moralimi bozmadım..
pazartesi günü tam kan ve tam idrar tahlilleri için hastaneye gittim.. dr beni görünce biraz kızdı "herkes hamilelikte kilo alır canlanır.. sen neden bu kadar kötü durumdasın, sadece dinlen ve kendine dikkat et falan dedi.. neyse ertesi gün sonuçlarla birlikte dr a gittim... sonuca bakar bakmaz bu hiç hoşuma gitmedi dedi.. neden diye sorduğumdaysa idrar tahlilimdeki protein değerinin çok yüksek çıktığını ve bunun sakıncalı olduğunu,bunun preklampsi belirtisi olduğunu söyledi.. böyle giderse seni hastaneye yatırmamız gerekecek dedi... tabi ben dumur olmuş halde eve geldim ve evimizde de boya yapılıyordu.heryer darmadağındı .. halamlar geldi beni aldılar onlra gittim... bebek ve kendim için alel acele bişeyler aldık her ihtimale karşı...tansiyonumun yükselmemesi gerekyor arada gidip ölçtürüyordum.. dün biraz yükseldi ama dr u aramadık. bugün eve geldim... şimdi yarın hastaneye gidecez ve tahlillerim tekrarlanacak.. eğer sonucum aynı çıkarsa hastaneye yatıcam .. bebeğimin erkenden alınmasından çok korkuyorum kızlar... umarım düzelmiştir diyorum...
bu yapay koku birde gercek bebişimizin kokusu daha bi mis yapacak evlerimizi Allahın izniyle
zerencim inş. iyi haberlerle donersin tatlım
canım eşim demır-çelik fabrıkasında döküm operatörü.3 vardıya çalışıyo.bide uzak fabrıka.mesela 10 gitti 12 de işe gircek sabah 8 cıkcak 10 daevde olur.herhafta değişiyo.napalım mesafe zor işide ağır ama bakalım sabretcez dah ii bi iş bulana kadar.
mutlaka denıcem cxanım bende atayım bari hazır olsun...dalının gercekten çok hoş kokuyo ya bayıldım benn.utanmasam kendı çamaşırlarımı yıkarken de dalının yumoşundan kullancam:kedi:
mutlaka denıcem cxanım bende atayım bari hazır olsun...dalının gercekten çok hoş kokuyo ya bayıldım benn.utanmasam kendı çamaşırlarımı yıkarken de dalının yumoşundan kullancam:kedi:
ayy insallah yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok minikler cicilerr o eldivenler çoraplarrr :dance:
evet yaa o corapları parmaklarımla astım kaydirigubbakcemile3
cok küöükler yaaa esim diyoki olucakmı bunlar ayaklarına cok küçük degilmi diye ne cıkacagını sanıyosa içerden kaydirigubbakcemile3
ayyy doğru valla onların kokusu ayyy heyecan yaptım valla
kızlar pijama ve korseli kliot aldım baksanızaaaaaaaaaaaa
zeren canım çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldümmmm
inşallah yarın tahlillerin temiz çıkarda korktuğunuz şey olmazzz
hastaneye yatmana gerek kalmaz...
mrb kızlarrr napıyosunuzzz ben dün açtım ağzımı yaaa
annem de bugün iftara çağırdı yedik içtik geldik
bi arkadaşım geldi 8 aylık bi kızı varrr maaşallah bi tombul bi tatlı görsenizzz
8 aylık ama 16 kilo felan acayip bişiiii bakalım bizim bebişlerrr
nasıl olucak o zaman da...doğduğunda kapkara bişeydi
şimdi pamuk gibi bembeyaz olmuşşş
rabbim bizede nasip etsin büyüdüklerini görmeyi...
bu arada beni gördüklerinde şok olldular
hiç kilo almamışsın bu halinle nasıl doğurcan felan dediler
şaşırıdm kaldım bende kendimi su aygırı gibi hissediyorum valla..
bu arada benimde suyum geliyo olabilir hala
iç çamaşırım hep ıslak gibi yarın doktoruma tel açıcam
gelmişse eğer kontrole gidicem bakalım inş.herşey yolundadır.
vallahi öle böle derken kucağımızda olcak bebişler....ya ben sadece hastanede giyeceklerini yıkadım.ekımın ilk haftası tüm alışverişimi yapıp işlere koyulcam.halılar yıkamay verilce.çamaşıryıkanıp ütülenıp yerleştirilcek.yazlık kışlıklar çıkcak..off daha saymıcam panığe kapılıyom yaa...kızlar 33. haftam bitti bugün ayyy zaman geçiyo heyecanım artıyo.anaaaaam az kaldı ha.çok heyecanlıyım daha hazır değilim ben yaaa.bi makina çamaşırım kaldı ütüsü beşiği çoooooook çalışmam lazım nan benim
aman canım mutlaka doktorunla görüş olur mu seninde bizimde içimiz rahat etsın...zeren canım çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldümmmm
inşallah yarın tahlillerin temiz çıkarda korktuğunuz şey olmazzz
hastaneye yatmana gerek kalmaz...
mrb kızlarrr napıyosunuzzz ben dün açtım ağzımı yaaa
annem de bugün iftara çağırdı yedik içtik geldik
bi arkadaşım geldi 8 aylık bi kızı varrr maaşallah bi tombul bi tatlı görsenizzz
8 aylık ama 16 kilo felan acayip bişiiii bakalım bizim bebişlerrr
nasıl olucak o zaman da...doğduğunda kapkara bişeydi
şimdi pamuk gibi bembeyaz olmuşşş
rabbim bizede nasip etsin büyüdüklerini görmeyi...
bu arada beni gördüklerinde şok olldular
hiç kilo almamışsın bu halinle nasıl doğurcan felan dediler
şaşırıdm kaldım bende kendimi su aygırı gibi hissediyorum valla..
bu arada benimde suyum geliyo olabilir hala
iç çamaşırım hep ıslak gibi yarın doktoruma tel açıcam
gelmişse eğer kontrole gidicem bakalım inş.herşey yolundadır.
kız korseli donun çok güzelmiş gördümde dur pijamana bakmadım daha.bendede var o dondan bi tane.bi tanede korse aldım ohhh tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?