2009 Kasm Anneleri

oy yavruşum dııkat et kendıne okadar yorma yavaş yavaş yap canım ne olur...ya benımde yardımcı kadın gelınce içime sinmiyo ama az kaldı idare etcez.sonra kendı temızlığimi kendım yaparım inşş...ben bayramda son hızla girişcem tüm işlere sırasıyla yıkama,yerleştirme,ütü... off anammm offfakannehir
nbr kızlaaaaaaar
iyiyiz tatlım sen nasılsın
demı ya az aramız.ya zeytınımsen doğum için konuştun mu doktorla.ben normal istiyorum bi terslık olmazsa daha doktorla konuşmadım ama ya kurbanda fln olursa doktor bulunur mu kı icapcılara denk gelmeyek..ya ben bide hasta bezi alıp koycam yanıma ne olur ne olmaz
canım nice uzun yıllara inşş...kutlu olsun evlılık yıldönümünüz....
sagol tatlim.opuyorumnanaktan

yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:

ben yarın pantalon bakıcam bida ama kot pantalon bulamadım öff yaasuan kı sıkıyo pantalon artık.doğumda sonradas giyerim bu alacağım pantalonu.eski pantalonlar bi süre daha bazada kalıcak zayıflayana kadar....
bizde kayınvalideye yemeğe gittik eşimin arkadaşları ve aileleri vardı 20 kişi falandık.kaynanam yapmış yemekleri bende sadece bulaşık makınesine yerleştirmeye yardım ettım,sofra kurdum bide azcık yoruldum...
koçişde işe gitti oturuyorum öle şimdi...

sagol canim.opuyorumnanaktan

ohh, afiyet olsun. yormasaydin kendini fazla.

bana sorarsan ki sormaa delikafadulden kazıklanmamışın derimm :roflol: ben 11 liraya aldım yumuşatıcıyıı :roflol:
kız benim makinada 7 kilo emme valla benden 10 makinadan fazla çıkıyoo uyku seti felan bi makinada yıkanmaz yorganı kocamann

iyi geceler kızlarrr
wannacım nice senelere canım esin ve meleklerinle :Saruboceq:

slm kenyacımm opuyorumnanaktan

gul
me komsuna gelir basina.kaydirigubbakcemile3 soyle gozlerini kirpip, en masum yuzuyle anne seninle yatabilirmiyim desin bakalim, hayir diyebiliyormusun.opuyorumnanaktan

ayyyy kıyamam tabi kızz kaydirigubbakcemile5

Ebişimm iyi gecelerr cnm beniimmmm

efet biter belkii gıı gecelik 22 pijama da 31di yaa ağlıyazaam hee mafoldumben

kızlar zerenden haber aldınızmı

anaamm üzülme bee kartanem napcan sağada ölesi denk gelmiş :teselli::teselli:
sağlıkla giy inşalllahh :Saruboceq:
Ya hakkat zerenden ses çıkmadı yaaa :1shok::1shok:

ya evet yazarken bi açıklama yapmamış tahlil sonucuna göre hastaneye yatabilirim demiş sadecee :gitme:

gelelim konuya..

geçen hafta cuma günü dr a gittim.. ultrasonda dr bebeğimin kilosunun zayıf olduğunu.. yeterli beslenmediğimi söyledi.. ama moralimi bozmadım..

pazartesi günü tam kan ve tam idrar tahlilleri için hastaneye gittim.. dr beni görünce biraz kızdı "herkes hamilelikte kilo alır canlanır.. sen neden bu kadar kötü durumdasın, sadece dinlen ve kendine dikkat et falan dedi.. neyse ertesi gün sonuçlarla birlikte dr a gittim... sonuca bakar bakmaz bu hiç hoşuma gitmedi dedi.. neden diye sorduğumdaysa idrar tahlilimdeki protein değerinin çok yüksek çıktığını ve bunun sakıncalı olduğunu,bunun preklampsi belirtisi olduğunu söyledi.. böyle giderse seni hastaneye yatırmamız gerekecek dedi... tabi ben dumur olmuş halde eve geldim ve evimizde de boya yapılıyordu.heryer darmadağındı .. halamlar geldi beni aldılar onlra gittim... bebek ve kendim için alel acele bişeyler aldık her ihtimale karşı...tansiyonumun yükselmemesi gerekyor arada gidip ölçtürüyordum.. dün biraz yükseldi ama dr u aramadık. bugün eve geldim... şimdi yarın hastaneye gidecez ve tahlillerim tekrarlanacak.. eğer sonucum aynı çıkarsa hastaneye yatıcam .. bebeğimin erkenden alınmasından çok korkuyorum kızlar... umarım düzelmiştir diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…