oy yavruşum dııkat et kendıne okadar yorma yavaş yavaş yap canım ne olur...ya benımde yardımcı kadın gelınce içime sinmiyo ama az kaldı idare etcez.sonra kendı temızlığimi kendım yaparım inşş...ben bayramda son hızla girişcem tüm işlere sırasıyla yıkama,yerleştirme,ütü... off anammm offfakannehirkıızzlaarrr nerdesiniz ayyyy walla her yanım sızım sızım sızlıyooo temizlik bitti ama ben de bittimmm kız bide yardımcı geldi emme memnun kalmadım gııı ben eyi zamanımda çok daha fazla iş görüyodum oysa bu gün iş yetişmedi toz alamadık mesela vitrinlerin içini silemedik ayy hayırlısıyla doğuriimde kendim yapiim işimi
iyiyiz tatlım sen nasılsınnbr kızlaaaaaaar
demı ya az aramız.ya zeytınımsen doğum için konuştun mu doktorla.ben normal istiyorum bi terslık olmazsa daha doktorla konuşmadım ama ya kurbanda fln olursa doktor bulunur mu kı icapcılara denk gelmeyek..ya ben bide hasta bezi alıp koycam yanıma ne olur ne olmazdesene allah nasip ederse aynı zamanlarda doğurcaz senle biz
sağlıcakla bi kucağımıza alsak da rahatlıycaz artık cnm
bugün carrefourdan molped aldım cnm hemide 1 alana 1 bedava ikili paket vardı onu aldım
uzun kanatlı aldım birini sanırsam ilk zamanlarda uzun kullanmak lazım gibi geldi bana
bazıları kalından kullan diyolar ama ben kullanamam rahat edemem gerekirse
sık sık değiştiririm ince olsun daha iyi
kızım yorma bu kdr kendini.aynen bende fazla yorulunca sırt ağrısından duramıyom
bu zamanlarda aslında yormamk lazım
bende bugüne kdr hiç temizlikçi çağırmadım eve
benim içim sinmez ki
bide ona tarif edeceğime kendim yaparım daha iyi
son ayımda ne yaparım bilmiyom
artık kociş yardımcı olur bişekilde
canım nice uzun yıllara inşş...kutlu olsun evlılık yıldönümünüz....iyi aksamlar kizlar. ne var ne yok?
bizim evlilik yildonumumuz bugun. baba ogul stadta fener-bursa macini seyrederek kutluyorlar.kaydirigubbakcemile3
bende evde kizimla sessizligin tadini cikariyorum. napalim cocuk olunca oncelik hep onlarin, ogrenceksiniz.zemuszemus
sagol tatlim.opuyorumnanaktan
yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:
kızlaar yatıom ben iyi eceler sizee anammm çohh fenayım nann kociş siyatiklerimi ovcek şinci.
canım nice uzun yıllara inşş...kutlu olsun evlılık yıldönümünüz....
ben yarın pantalon bakıcam bida ama kot pantalon bulamadım öff yaasuan kı sıkıyo pantalon artık.doğumda sonradas giyerim bu alacağım pantalonu.eski pantalonlar bi süre daha bazada kalıcak zayıflayana kadar....
bizde kayınvalideye yemeğe gittik eşimin arkadaşları ve aileleri vardı 20 kişi falandık.kaynanam yapmış yemekleri bende sadece bulaşık makınesine yerleştirmeye yardım ettım,sofra kurdum bide azcık yoruldum...
koçişde işe gitti oturuyorum öle şimdi...
gidek falla nann emme ben izni bekleememm ya biterse cicilerr?
ana kucağı 140 dı 110 a aldık hemi de nerden biliin mi acitydeki özelcandan :lepi:
dalin marka deterjan kaç bilmiim hee yumuşatıcısı 6 lira migrostan aldım kazıklanmış olabilirim ama başka markete girecek halim kalmadıdı
yok anam valla duruyo yarısı çoraplar zati minik minik sandalyelere serdim :roflol:
kız benimki de o kaa nan aslında :sinifsinif: emme ne bilem oldu falla makina da 7 kiloluk emmee benim işte yaza aldıım elbiseler falan var ya bi de bi kaçpijama var birileri almış büyük büyük hepsini atıyom
4 penye bi dene polar pattaniye alt açma seti, bi de havlu bi makina etti zaten
bi kaç mont gibi penye bişiler var
iyi geceler kızlarrr
wannacım nice senelere canım esin ve meleklerinle :Saruboceq:
gul
me komsuna gelir basina.kaydirigubbakcemile3 soyle gozlerini kirpip, en masum yuzuyle anne seninle yatabilirmiyim desin bakalim, hayir diyebiliyormusun.opuyorumnanaktan
sagol canim. Rabbim sizlerede gostersin insallah.opuyorumnanaktan
efet biter belkii gıı gecelik 22 pijama da 31di yaa ağlıyazaam hee mafoldumben
kızlar zerenden haber aldınızmı
efet biter belkii gıı gecelik 22 pijama da 31di yaa ağlıyazaam hee mafoldumben
kızlar zerenden haber aldınızmı
zerene ne oldu arkadaslar önemli bişimi
dun gece hastaneye yatabilirim demis ve gitmis. baskada haber yok.:sinifsinif:
cok mu acildi acaba inş. iyi haberlerle gelir
selam kızlar
önce sizi meraklandırdığım için çok özür diliyorum
selam kızlar
önce sizi meraklandırdığım için çok özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?