2009 Kasm Anneleri

wannacım nice seneler canım
oğlun kızın ve ekocişinle bir ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam sürmenizi dilerim
senin de bizim gibi ramazan ayına denk geldi desene
maçtan gelince bir süpriz yap gız kocişine
anam doğum süprizi yapma dadelikafadulden

kartanem ohh ne güsel en azında başlamışsın gerisi hızlı gelir cnm
bende evin içinde camın önüne askılığımı koyup kuruttum
ama bir güne yaymadım yoksam yer bulamazdım sen hepsini aynı güne sığdırmışın ya ondan zor olmuştur cnm.

he nan bide kocaman yazmışlar hamileler ve özürlülkere öncelik hakkı deyü
kim takar neyse atlattık sonunda

ben arada alıyodum valla kadın hemide çok memnunum birgündee 40lıyo bütün evi yaavv ben o kadar işi bi günde aslaa yapamam :kedi::kedi: ben artık yeter diyodum kadınaa okadar titiz yanii :kedi: şimdi bi doğum için gitmeden bide gelince alıcam napamm artık bi süpürge yapınca bile bel ağrısından 3 gün topal yürüyom yaaa mafoldumben

sagol tatlim.opuyorumnanaktan

yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:

yaaaa bendee öle bi saskınlık yapmışım hep şort ve kapri almışımm
Şimdi mışım açık kaldııı delikafadulden kocişim tuturdu tulum tulum diyee bende kabul ettim alcam bidene kot salopett hihoyyyt evde esofman dısarda onlan idare ederim hihoyyyt

balkondaki çamaşırlığa astım bi miktarını bi miktarı da odada :1ninca: olmamı gıı?

dışarı asma istersen canım gene toz olur... en azından bu kış öyle yapalım...yazın asarız 5 dk da kurur zaten..hem de büyümüş olur...ben içerde kuruttum...

sagol tatlim.opuyorumnanaktan

yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:

wannacım ben de bi beyaz kapri bi kot bi de siyah pant. almıştım...kotu daha şimdi giymeye başladım allahtan küçülmemiş.siyah pantolon da pek bi resmi oluyo sevmedim...üst dersen bu havada giycek hiç bişey almadım eski şeyler oluyo ama hamile kıyafeti diil diye mi o kadar tipsiz gösteriyo anlamadım ki..ben hep elbise, tayt tunik falan giydim çook mutluydum öyle yaa :sinifsinif:

kız 3 penye battanie var beyaz kıyafetler bi de renkli kıyafetler var ne beyazlar ne renkliler 1 makina etmez aslında abaoowww az mı almışım kız ben kıyafetttt ?0-3 aylık 10 kısa kollu çıtçıtlı bady 8 uzun kolu çıtçtlı bady 8 patikli pijama 4 tulum 3 hastane çıkışı 2 pijama tkm 1 penye yelek 3-6 ay 6 ad patikli pijama 6 ad uzun kollu çıtçıtlı bady 2 ad.pijama tkm 1 penye yelek 4 tane örgü yelek 2 tane hırkka bol miktarda çorap kilotlu çorap var daha alimmi sizce

kaş battanien var gıı

ben de kendime heç bişey almadım
penye tarzı eşohmanlar sağolsun heryere rahat rahat onla gittim
bir tanede jile tarzı elbisem vardı yazı bitirdim valla
ama son ay ne ederim bilemem
tayt ve eşohmana devam sanırsamsositososito

kiz ne suprizi yapsam ki bu koca dotle.delikafadulden zaten oglan herseyin icinde, annem siz bu ikinciyi nasil yaptiniz diye soruyo.delikafadulden

evde bendehep esofman giyorum, hatta disarida hep esofman giyorum ama her zamanda olmuyo ki. ben oglumda giymistim salopet, bu sefer hevesim yok. sen gule gule giy tatlim.

yaz sicakti falan ama kiyafet olayi rahatti ya. dedigin gibi eski tisortler falan cok tipsiz duruyo.kaydirigubbakcemile3 halledicez bi sekilde.

yok ebişim yeter kıyafet yaa şimdilik bu kadar lazım olursa alırsın ardamız bi gelsindee zemuszemus
şimdi bak bende battaniye felan çok var,2 tane alt açma var biri set zaten onlarda bi makina tutar bayaa bi var yaniii

ben şimdilik kaçar
kocişe tatlı yiycez ismine sölemem canınız çekebilir kendim yapıyom bu tatlıyı alkisalkisalkis
gelirim birazdan

afiyet olsun canim.

benimde canim tatli cekti bugun. azcik yiyeyim dedim, seker cikti hemen. demekki yan gozle bile bakmiycakmisim tatlilara.mafoldumben

anaam oğluş takiptee heee :1ninca::1ninca:
yaa en rahatı yazdı hakkat kaydirigubbakcemile5 tayttı elbiseydi geçirdik gitti kışa geldi sıraa bide şimdi surda en fazla 1 bilemedin 2 ay giycez çok bişeyde almak istemiyom o yüzden benn :bbo:

tabiki kendi bilir. teklif var israr yok.naniknanik

heee keyfi bilir demiii lülülülülülü :dilcikar::dilcikar:

valla 9 sene hic bizimle yatmayan cocuk simdi habire bizimle yatmak icin bahaneler yaratiyor. bizde kiyamiyoruz, bir kac ay sonra yatakta 4 olucaz gibi geliyo ama bana daral gelir. herhalde baba cekyatla samimi olmak zorunda kalicak.kaydirigubbakcemile3

anaamm :roflol::roflol: adamın değer biçememesi çok ama çok normalmiş nan :roflol::roflol:

he valla yaa benim tunikler falan vardı ne güzel giydim iki pantolonla bi de kotum var onu giyiyom artık
ayy izne çıksaydım da rahatlasaydım yaa daha bişe almak istemiimm
ayy insanlar çok vicdansızlaştı ya yazzık biri sıra vermedi yane yuhhh
kaça aldın ana kucaanı cnm? güle güle kullan akldıklarını deterjan hngi marka kaç tl ve nerden axldın cicimm?
ana kucağı 140 dı 110 a aldık hemi de nerden biliin mi acitydeki özelcandan :lepi:
dalin marka deterjan kaç bilmiim hee yumuşatıcısı 6 lira migrostan aldım kazıklanmış olabilirim ama başka markete girecek halim kalmadıdı
yok anam valla duruyo yarısı çoraplar zati minik minik sandalyelere serdim :roflol:
kız benimki de o kaa nan aslında :sinifsinif: emme ne bilem oldu falla makina da 7 kiloluk emmee benim işte yaza aldıım elbiseler falan var ya bi de bi kaçpijama var birileri almış büyük büyük hepsini atıyom
4 penye bi dene polar pattaniye alt açma seti, bi de havlu bi makina etti zaten
bi kaç mont gibi penye bişiler var

ebiş gıı mutlaka git acitydeki dag,ye
hatta izne ayrılınca halimiz olursa ben seni götürürüm gıı emme yolda ikimizin birden sancısı tutarsa bilmem gari kaydirigubbakcemile3

anaamm :roflol::roflol: adamın değer biçememesi çok ama çok normalmiş nan :roflol::roflol:

gulme komsuna gelir basina.kaydirigubbakcemile3 soyle gozlerini kirpip, en masum yuzuyle anne seninle yatabilirmiyim desin bakalim, hayir diyebiliyormusun.opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlarrr
wannacım nice senelere canım esin ve meleklerinle :Saruboceq:

sagol canim. Rabbim sizlerede gostersin insallah.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…