ayy hepimiz aynı kafadanız yaa millete laf anlatana kadar kendim yaparım daha iyi diyoruz sonra da canımız çıkıyo...
amaan salı günü de bana gelicek hem de yabancı bi kız... kayınvalidem aylık anlaşmış şimdi onu diil de başkasını çağırırısam ona da tirp yapar yoksa benim çalışırken aldığım çok iyi bi teyze vardı ... iyice alışmıştı herşeyi yapıyodu ben demeden...
yaavv ben kendimi dana gibi hissediyorum bu ara...hiç bişey de yakışmıyo sanki...yazın elbiseydi tayttı iyiydik..şimdi ne giycez hadi biraz daha soğusa gene taytla elbiseyle çizme falan giyeriz ama pantolon giyince kendimi çok tipsiz hissetmeye başladım yaa...:sinifsinif::sinifsinif:
sagol tatlim.opuyorumnanaktan
yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:
balkondaki çamaşırlığa astım bi miktarını bi miktarı da odada :1ninca: olmamı gıı?
sagol tatlim.opuyorumnanaktan
yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:
senin adam ne istemiyo kiz? yoksa tahmin ettigim seyimi?:jeyyar:
kız 3 penye battanie var beyaz kıyafetler bi de renkli kıyafetler var ne beyazlar ne renkliler 1 makina etmez aslında abaoowww az mı almışım kız ben kıyafetttt ?0-3 aylık 10 kısa kollu çıtçıtlı bady 8 uzun kolu çıtçtlı bady 8 patikli pijama 4 tulum 3 hastane çıkışı 2 pijama tkm 1 penye yelek 3-6 ay 6 ad patikli pijama 6 ad uzun kollu çıtçıtlı bady 2 ad.pijama tkm 1 penye yelek 4 tane örgü yelek 2 tane hırkka bol miktarda çorap kilotlu çorap var daha alimmi sizce:roflol: doğru diyon gııı :roflol:
yoh nann :sinifsinif::sinifsinif: yanasmii adamm dedim bakk son sans yok dedi istemimmm :sinifsinif::sinifsinif: keyfibili gayrıı ben nedeemm lülülülülülü
nan ebişş battaniyeler felan kalın onnarıda hepsi birmi atacun delüü 2 makinalan bitmez aslaaalmaz:
kaş battanien var gııbattaniyeler, alt açma havlular falan 1 makina oldu, bi de koyular var yaza aldıklarım falan onnar bi makina oldu
beyazlarla az daha renklileri ayırdım 1er makina da onnar bi de örülenler var bi dünya onnar büyük ve yıkanmış ama dalinle yıkanmamıştır ondan bi daa yıkıcaam zemuszemus
ben de şaşırdım nan ne çıktı bu kaa
wannacım nice seneler canım
oğlun kızın ve ekocişinle bir ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam sürmenizi dilerim
senin de bizim gibi ramazan ayına denk geldi desene
maçtan gelince bir süpriz yap gız kocişine
anam doğum süprizi yapma dadelikafadulden
yaaaa bendee öle bi saskınlık yapmışım hep şort ve kapri almışımm
Şimdi mışım açık kaldııı delikafadulden kocişim tuturdu tulum tulum diyee bende kabul ettim alcam bidene kot salopett hihoyyyt evde esofman dısarda onlan idare ederim hihoyyyt
wannacım ben de bi beyaz kapri bi kot bi de siyah pant. almıştım...kotu daha şimdi giymeye başladım allahtan küçülmemiş.siyah pantolon da pek bi resmi oluyo sevmedim...üst dersen bu havada giycek hiç bişey almadım eski şeyler oluyo ama hamile kıyafeti diil diye mi o kadar tipsiz gösteriyo anlamadım ki..ben hep elbise, tayt tunik falan giydim çook mutluydum öyle yaa :sinifsinif:
delikafadulden doğru annadın gııı diyim bak bugün son sans yok deyiyy delikafadulden
kendi bili gayriiii lülülülülülü
ben şimdilik kaçar
kocişe tatlı yiycez ismine sölemem canınız çekebilir kendim yapıyom bu tatlıyı alkisalkisalkis
gelirim birazdan
kiz ne suprizi yapsam ki bu koca dotle.delikafadulden zaten oglan herseyin icinde, annem siz bu ikinciyi nasil yaptiniz diye soruyo.delikafadulden
evde bendehep esofman giyorum, hatta disarida hep esofman giyorum ama her zamanda olmuyo ki. ben oglumda giymistim salopet, bu sefer hevesim yok. sen gule gule giy tatlim..
tabiki kendi bilir. teklif var israr yok.naniknanik
anaam oğluş takiptee heee :1ninca::1ninca:
yaa en rahatı yazdı hakkat kaydirigubbakcemile5 tayttı elbiseydi geçirdik gitti kışa geldi sıraa bide şimdi surda en fazla 1 bilemedin 2 ay giycez çok bişeyde almak istemiyom o yüzden benn :bbo:
heee keyfi bilir demiii lülülülülülü :dilcikar::dilcikar:
valla 9 sene hic bizimle yatmayan cocuk simdi habire bizimle yatmak icin bahaneler yaratiyor. bizde kiyamiyoruz, bir kac ay sonra yatakta 4 olucaz gibi geliyo ama bana daral gelir. herhalde baba cekyatla samimi olmak zorunda kalicak.kaydirigubbakcemile3
he valla yaa benim tunikler falan vardı ne güzel giydim iki pantolonla bi de kotum var onu giyiyom artıkyaavv ben kendimi dana gibi hissediyorum bu ara...hiç bişey de yakışmıyo sanki...yazın elbiseydi tayttı iyiydik..şimdi ne giycez hadi biraz daha soğusa gene taytla elbiseyle çizme falan giyeriz ama pantolon giyince kendimi çok tipsiz hissetmeye başladım yaa...:sinifsinif::sinifsinif:
ana kucağı 140 dı 110 a aldık hemi de nerden biliin mi acitydeki özelcandan :lepi:ayy insanlar çok vicdansızlaştı ya yazzık biri sıra vermedi yane yuhhh
kaça aldın ana kucaanı cnm? güle güle kullan akldıklarını deterjan hngi marka kaç tl ve nerden axldın cicimm?
yok anam valla duruyo yarısı çoraplar zati minik minik sandalyelere serdim :roflol:kartanem ohh ne güsel en azında başlamışsın gerisi hızlı gelir cnm
bende evin içinde camın önüne askılığımı koyup kuruttum
ama bir güne yaymadım yoksam yer bulamazdım sen hepsini aynı güne sığdırmışın ya ondan zor olmuştur cnm.
kız benimki de o kaa nan aslında :sinifsinif: emme ne bilem oldu falla makina da 7 kiloluk emmee benim işte yaza aldıım elbiseler falan var ya bi de bi kaçpijama var birileri almış büyük büyük hepsini atıyomkız 3 penye battanie var beyaz kıyafetler bi de renkli kıyafetler var ne beyazlar ne renkliler 1 makina etmez aslında abaoowww az mı almışım kız ben kıyafetttt ?0-3 aylık 10 kısa kollu çıtçıtlı bady 8 uzun kolu çıtçtlı bady 8 patikli pijama 4 tulum 3 hastane çıkışı 2 pijama tkm 1 penye yelek 3-6 ay 6 ad patikli pijama 6 ad uzun kollu çıtçıtlı bady 2 ad.pijama tkm 1 penye yelek 4 tane örgü yelek 2 tane hırkka bol miktarda çorap kilotlu çorap var daha alimmi sizce
kaş battanien var gıı
anaamm :roflol::roflol: adamın değer biçememesi çok ama çok normalmiş nan :roflol::roflol:
iyi geceler kızlarrr
wannacım nice senelere canım esin ve meleklerinle :Saruboceq:
gidek falla nann emme ben izni bekleememm ya biterse cicilerr?ebiş gıı mutlaka git acitydeki dag,ye
hatta izne ayrılınca halimiz olursa ben seni götürürüm gıı emme yolda ikimizin birden sancısı tutarsa bilmem gari kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?