2009 Kasm Anneleri

ya canım bende kilo aldım aslında ama herkes zayıfısın dio
o ıslaklık belki yoğun akıntıdır canım yaa ama tabi dr ye sor muhakkak Allah korusun bişecik yoktur inşallah

bizzz çok kuruntu yapıoruz heraldeee
ondan farklı görüyoruz kendimizi.
inşallah yoktur canım bakalım görücez ne dicek doktor.

valla benim dr.doğurtmam diyoooo akannehirakannehir
inşallah hepsi enaz 38.haftayı beklerlerr :Saruboceq:

senin doktoru opuyorumnanaktannn kaydirigubbakcemile3
inşallah canım..

yürüyüşler demek bazı zamandan sonra ofsayttt oluyo kaydirigubbakcemile3
bende aynı senin gibiyim valla canım..
inşallah yolundadır herşey canım.

benim bebişim en son kontrolümde dönmemişti bile dr daha var dedi dönmesine
millet karnın sivri diyo erkek bebek herhalde diyo
bazıları da sen bebişini karnında taşıyon diyo
yok daha neler neremde taşıyacaktım ki kızımı
ama ne yalan diyiym sanki pırt diye çıkıvercek gibi geliyo bana da bebişim
sanki bana da heran doğurcakmışım gibi geliyyyyyakannehir

canım bende molpedin o uzun kalın olanlarından aldım.bende hasta bezi falan koyamam ya.ya bu pedler bile zor geliyo.valla bacım ben çantama bi paket koydum kalın pedlerden olmadı iki tane koyarız hasta bezi çok kalıııııııııııın

normal doğumda çok kanama oluomuş ya bende onu düşünüyorum
kara kara olmadı 2 tane gece pedi kullanılabilir nebiliym yaaa

he ya valla evde bile zor yürüyom göbişe alttan destek vere vere

bi tek ped koy canım çok mecbur kalırsan bebeişinin bezlerinden de
kullanırsın geçen aklıma o geldi..

yaa normal doğum yaparsak baya kan gelir gibi geliyoda
sezeryanı bilmiyorum

hastane hasta bezlerini verir bence bizim koymamıza gerek yok
bence öyle düşünmeee zırt pırt üst baş değiştirmektenseee
kocaman bezi yay kıçınaaa ohhh mis gibi rahat edersin
diğer türlü ay geçtimi geçicekmi derdi olur...

cnm hasta bezine gerek yok en kötü bebişin bezinden koycazz :bbo:

bende sana katılıyorum elifcim en rahatı o olcak çünkü kanama normal doğumda pedle kurtarılcak kadar olmuyomuş çok oluyomuşş laelaelaelaelae

elifcim ya öle deme
koyamam ben normal pedler bilem sıkıyo beni
kardeşim yeni doğum yaptı biliyorsunuz
sezaryandı ve öle çok akıntım olmadı dedi
normal ped kullanıyormuş hep
ama normal dpğumda biraz fazla oluyo diyorlar bende normal düşünüyorum tabi
doktorlar buna izin verirlerse biraz kendi isteklerine kaldığı için
o yüzden gece uzun olnalar yeter gibi geliyo
olmadı habire değiştirim ayy şimdiden sıkıldım
çok zorlanırsam kocişe bir koşu aldırırım artık
gerçi özellerde veriyorlardır
vermezlerse yataklarını batırır çıkarım bağane işte

ya kızlar havalar serinlemeye mi başladı nee mafoldumben ya eccük daha dayansın şöle 1 ay sonra soğusun ne giycem ben yaaa
pişt cerin, tubik, gümüş ne öle alttan alttan bakiniz gelin de iki laf eddek işler başlamadan

ay ne güzelllll alkisalkisalkis
benim daha 1 ayım var mafoldumben

allah kolaylık versin canım gerçekten zor hem çalışıp hem hamiş olmak
cumartesi ontrolümüz vardı denizim 2 haftada 600 gr almış teyzesi 1650 olmuş maşallah ama benim kan değerim giderek düşüyor haptan sonra şurupta toparlamadığı için 1 haftada 3 kez serum verilecek ilkini cumartesi ldum umarım bu işe yarar :Saruboceq:

Günaydın Fıstıklarım Ve Fıstık ıçlerimm a.s. a.s.

Yaa inanamayacaksınız ama şaka maka derken ben dün A 'dan Z'ye aldım Yağmurun herşeyini..Bayram haftası açık olabileceği geldi aklımıza dükkanların gidelim dedik vee yanılmadık zaten mina bebeye girdik ikeya koltuk almaya gittik bu 2 yerde aklınıza ne geliyorsa aldık çıktık kaydirigubbakcemile5 Tek eksik bebek bezi bu hafta alırım paket paket kendime pijama ,gecelik onun yeri belli o yüzden dün almadım terliğim:) te bukaaakaydirigubbakcemile3

Ama yıkanacak okadar şey olduki beynim sulandı resmen mecbur bayram haftasındayız bayramdan sonraki haftaya bırakıcaz nasipse :lepi:

maşallahh denizimizeee :lepi:
canım hap ve şuruptan başka takviye olarak çekirdekli kara üzüm ye günde birer avuç iyi geliyor gerçekten, ben bir de keçiboynuzu pekmezi aldım ama ölece duruyoo :çok üzgünüm: yeşil mercimek haşlayıp günde bir kase de ondan ye benim de hap kullandım 1 ay geçti bi artış yoktu bunları denedim düzene girdi biraz hapı gün aşırı almamı söledi doktor

Canım yeşil mercimek haşlayıp tüket 2 günde bir yada yiyebiliyorsan hergün bir tabak yarım porsiyon gibi düşün inan aradaki farkı göreceksin hemen toparlarsın..Denizimede maşallahhhh yavrular nasılda büyüyorlar Allaha emanet yer onu teyzesi yerrrrrrropuyorumnanaktan

ooh ne güzel nazlım yaaa herşeyi halletmişsiinn :lepi: ben de yıkamaya başladım dün şifonyerimizi aldık dolabımızı da boşalttık sayılır ama şifonyer kurulacak bayrama kaldı kardeşim gelince kuracaklar beraber 2 makina yıkadım daha 3 makina yıkanacak var bi de ütüleneceklerr :sinifsinif: bayramdan sonra da temizlik var :kedi:
herkes bayram temizliği yapar biz sonrasında :roflol: halıları bayramdan sonra gönderince yıkayacak adamlar da şaşıracak bu işe :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…