2009 Kasm Anneleri

Halıları bende bayramdan sonra göndericemm :roflol: :roflol:Napalım canım yaa sonrası 1 ay zaten baksana onu yap bunu yap zaman yetmiyor dün hiç oturmadım gece uyuyamadım yatınca tam daldım uyanıyorum nasıl iş anlamadım sabah saat 6,30 çalıyor saat hadi bakalım ayağa zorlaa yatakta 8 yapıyorum oda biliyorum yorulucam vücut dinlensin ama elimde diilmirmirmirmir

Mobilyalarımızda yok zaten biliyorsun 29 eylülde gelecek yıkasam ütülesem hemen nereye koyucam dolu dolaplarımız kendi kıyafetlerimizle..
Bayram sonrası en güzeli temizlik 2 haftada bir zaten oluyor tek halılarım var ve Yağmurun odası
Dünde babamız o yorgunluğa birde Doğamın odasının yerlerini değiştirdi nasıl mutlu nasıl güzel oldu anlatamam onun eksikleri kaldı halı değişecek yatak örtüsü cici birşey alınacak ve poster genç tarz bakalım oda olur artıkdelikafadulden

şu yeşil mercimeği deneyeyim nasılsa evdeyim severim mercimeği yerim hergün nazlıcım cumartesi bizde minaya barış bebeye uğradık alış veriş yaptık pek eksiğimiz kalmadı cicikoma daha kışlık gecelik pijama gelmemiş 1 ay sonra dediler

üzüm almıştım duruyodu onuda yiyeyim bari dut pekmezi aldım onuda yiyicem inşallah toparlarız

Karşıyaka cicikoma geldi canım geç olur dersen bakabilirsin buradanda çok hoş takımları var bir yer daha var adı aklıma gelmedi birtürlü şimdi bu hafta annemle gidip alırız onlarıda yarım saatimizi almaz artık rahatladım cnm yaa yeminle ...Sen vedesin artık harika bol bol dinlen olurmu bi iş bi dinlenme bi sohpet opuyorumnanaktan Şeniz

nazlım ben de normalde gece uyanmıyordum ama dün gece sürekli uyandım bakıyorum eşim kalkmamış sahura kalkıyorum bakıyorum kalkmamış sanıyorumki saat çok geç olmuş ama meğer daha vakit gelmemiş bilee sürekli uyandım dün gündüz bi ara uyudum diye mi böyle oldu bilmem

olmadı bayramdan sonraki kontrolde kyakayadakine bakarız canım sen bi al fiyatlara modellere bak bende olmazsa ordan alırım. yatıcaz bol bol işte oturmaktan tutulmuştum artık annemde her gün gelicek yavaş yavaş yaparız yıkma ütüleme yerleştirme

Bilmiyorumki canım sadece gün boyu performansı etkiliyor toparlamak zor oluyor birde herkez uyuyor sen uyanık deli ediyor bu durum beni :umursamaz:

Canım modelleri iyi biliyorum fiyatlarıda 80den başlıyor loyadada var onlarda 40 başlıyordan fiyatlar çok daha uygun olanlarıda var bi günlük tarzı almam lazım benim bir saten mevlüt için terlikleriyle birde gecelik cici bişiler olsun hepsi dediğim yerde var cnm benim ..
Evett bayram sonrası benimde annem gelecek yardıma zaten yardımcı kadında var ütüye girecek 1 günde biter o iş ben akşamdan yıkarım asarım ütü hepbirlikte zira ütü dedikmi ben kafamçokkarıştı kötükedihüso bu duruma geliyorum kaydirigubbakcemile3

Bu arada bebeto ve tenin emzirme sütyenlerinden aldım ben ve atletlerinden yerleri oldukça güzel tavsiye ederim kilotlarına bakmadım zira tepeye kadar çekilenlerden istemiyorum artık normal birşeyler alacağım korse önceden almıştım kullanılmadan bekliyor Slim'N Lift askısız göğüs altı yapışkanlı çok yumuşak ve toparlama gücü çok fazla tavsiye ederim onuda normaldede bu ürünü kullanan çok fazla internette resminide buldum sizin için

nazlıcım biz geliceğimiz zaman iki yerinde tarifini alırım senden canım bende sade bişeyler istiyorum çok kokoş şeyleri sevmiyorum.
biter işler canım bebişler sağlıkla gelsinde bak alışverişi bi günde halletmişsin
bu korse sezeryandan ne zaman sonra giyilebiliyor

Yumuşaklığını göz önüne alırsan 1 hafta sonra bilemedin 2 hafta hemen başlarsın korseye toparlamak için hani şu bir beden normalde ufak gösterenlerden ve toparlayıcı popo kaldırıcı vsvs bir sürü özelliği var canım .....Canını hiç yakmıyor sezeryanda olsa normalde tek 1- 2 hafta dememin sebebi malum wc git gel ped kullan zor olur giy çıkart ...Kemeraltında iç çamaşır satan heryerde var birtanem

selam kızlar nasılsınız bakalım köyde kaldım hafta sonu güzel geçtii şimdii evdeyim siz napıyonuz keyifler nasıl bakalım uyku uyuyamıyorum hiçç ilk kez bu sabah ayağıma kramp girdii ödüm koptu yüzdük yüzdük sona geliyoruzz inşş hayırlısıylaa...

Hoşgeldin canım kramplarla sık sık karşılaşmak olası bol bol süt özellikle kramp girdiğindede içmek çözüyor krambı geçmiş olsun Destnam..Uykusuz bir gecenin sonrası misafirimin geleceğini öğrendim şimdide ona koşuşturup duruyorum ben mafoldumben

Bayanlar nasılsınız????
Offff artıkın cidden çok az zaman kaldı ve ben yavas yavas heyecanlanmaya başlıyorum.

hoşbulduk canımm ilk kez karşılaştım korktum bendee ramazan bitsin iyice bakıma alcam kendimii sanada kolay gelsin halsiz bir halde koşturmak nasıldır biliirim yakın olsak yardıma gelirdimm

Bayanlar nasılsınız????
Offff artıkın cidden çok az zaman kaldı ve ben yavas yavas heyecanlanmaya başlıyorum.

Hoşgeldin martcım işlerimi yapıp telaşla devam ediyorum hayata:)Azıcık geç yazarım zira geçerken sayfayı yeniliyorum kusuruma bakmayın misafir gelecek
hoşbulduk canımm ilk kez karşılaştım korktum bendee ramazan bitsin iyice bakıma alcam kendimii sanada kolay gelsin halsiz bir halde koşturmak nasıldır biliirim yakın olsak yardıma gelirdimm

Kıyamam sana ben yaa kesinlikle bakıma almasın canım zira anneden gidiyor son aylarda ne oluyorsa işte bu aylarda olur saç dökülmesi tırnak kırılması kramplar kemikler dişler vsvsvs lütfen iyice süt süt ürünlerini kullanınkaydirigubbakcemile5

Bayanlar nasılsınız????

iyi canım sen nasılsınn zaman zaldıkça heyecan çoğalıyorr senin doğum terihi nezamandııı

bu sene erkekler erken geliyor kızlar 40.haftayı bekliyorlrmışş hayırlısı sağlıkla gelsinler inşş

opuyorumnanaktan tırnaklar saçlar çok iyi durumda şimdilikk oruç tutyorum ama peynir yoğurt ayran bunları çok tüketiyom ramazandan sonrada daha bi dikkatli olucamm inşş kolay gelsin sana canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…