kız cerenimoo görüyon mu nan havayıı ne kaa güzellll
kızım bu kaderr bizi bir arayaa getirmiyii heee
iyi canım sen nasılsınn zaman zaldıkça heyecan çoğalıyorr senin doğum terihi nezamandııı
bu sene erkekler erken geliyor kızlar 40.haftayı bekliyorlrmışş hayırlısı sağlıkla gelsinler inşş
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
çok sevinmee nanlmaz:
hele bii cerenimoo izne çıksınn kar yağsaa bilee gidecezz iştee :dilcikar:
Valla benim normal geliş tarihi 1 kasım, ama dr um sezeryan olacak olursa 22 yada 23 ü gibi alırız dedi. Bu arada ben normal istiyorum ama işin aslı 40 ı gecirecek olursa normale cesaret edemeyebilirim hani bebiş büyüdükçe normal doğumu zorlasıyor düşüncesiyle...
aman gidin de siz de kurtulun biz de kurtulalım beee delikafadulden delikafadulden
göğüs pompam geldi şimciiikk kaydirigubbakcemile2 lansinoh aldım güzel bişee benziyoo emme bilmiyom garii
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:hee gideceeek iştee:dilcikar:
hemidee yeni caminin önünde kuşlarlan resim çekileciikk topiğee koyiciiikkkk:dilcikar:
bide ucuz ucuz picamalarıı alacukkkk senindee çatlatacukkkk naniknanik
kıss bu ne acele belki normal gelir sütün hemen pompoyaı dayama heeeekaydirigubbakcemile3
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
o cerin garusu da kaçtı işte gelmii artık topice :mymeka: annadı gidemicenizi saa da bişe diyemiyo kaçmakta buldu çareyi :roflol: bi de dii işten giremiyom diyee zabıt katibiii :mymeka:
heeçtee bilemm:dilcikar:
cerenimoo bırakıp kaçmazz benii :umursamaz:
kaçtı iştee kaçtııı laelaelaelaelae laelaelaelaelae
izne ayrıldı belki dee nerden biliinnn :roflol: sen daha bekle cerenimo izne ayrılcak da gidecüüz deyüü o gitti ucuzları topladı çoktan sen kaldın böölee
hatta duydum nan zaytünle gitmiş onnaaa :roflol: :roflol:
tubık gidiyonuz mu bacum :lepi:
:dance: zeytınle gıttıyse pek karlı cıkmıstır cerenımo :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:hee gidileer
buna kim inanır? kadir inanır :roflol: :roflol: :roflol:
ikisi bir olup eminönünü altını üstüne getirmişlee gııı satıcılar kaçmış artık kaydirigubbakcemile3
tubiiik şimdi cerenimoynan konuştum telde hacı çaktırma ama ben izne ayrıldım dedi tubike sakın söleme didi ben seni sevdiimden sölüyom gıı delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?