2009 Kasm Anneleri

kız cerenimoo görüyon mu nan havayıı ne kaa güzellll
kızım bu kaderr bizi bir arayaa getirmiyii heee

Valla benim normal geliş tarihi 1 kasım, ama dr um sezeryan olacak olursa 22 yada 23 ü gibi alırız dedi. Bu arada ben normal istiyorum ama işin aslı 40 ı gecirecek olursa normale cesaret edemeyebilirim hani bebiş büyüdükçe normal doğumu zorlasıyor düşüncesiyle...

göğüs pompam geldi şimciiikk kaydirigubbakcemile2 lansinoh aldım güzel bişee benziyoo emme bilmiyom garii

hayırlısı olsunn koly bir şelilde gelirler inşş annelerini üzmeden

aman gidin de siz de kurtulun biz de kurtulalım beee delikafadulden delikafadulden

hee gideceeek iştee:dilcikar:
hemidee yeni caminin önünde kuşlarlan resim çekileciikk topiğee koyiciiikkkk:dilcikar:
bide ucuz ucuz picamalarıı alacukkkk senindee çatlatacukkkk naniknanik

hee gideceeek iştee:dilcikar:
hemidee yeni caminin önünde kuşlarlan resim çekileciikk topiğee koyiciiikkkk:dilcikar:
bide ucuz ucuz picamalarıı alacukkkk senindee çatlatacukkkk naniknanik
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kıss bu ne acele belki normal gelir sütün hemen pompoyaı dayama heeeekaydirigubbakcemile3

yok ondan deel zaten alacam ya çalışacağım için bi de baştan lazım olursa diye şimdiden aldıımm
işe gelince sütümü sağıp sağıp bırakücüüm anama :sinifsinif:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

o cerin garusu da kaçtı işte gelmii artık topice :mymeka: annadı gidemicenizi saa da bişe diyemiyo kaçmakta buldu çareyi :roflol: bi de dii işten giremiyom diyee zabıt katibiii :mymeka:

o cerin garusu da kaçtı işte gelmii artık topice :mymeka: annadı gidemicenizi saa da bişe diyemiyo kaçmakta buldu çareyi :roflol: bi de dii işten giremiyom diyee zabıt katibiii :mymeka:

heeçtee bilemm:dilcikar:
cerenimoo bırakıp kaçmazz benii :umursamaz:

heeçtee bilemm:dilcikar:
cerenimoo bırakıp kaçmazz benii :umursamaz:

kaçtı iştee kaçtııı laelaelaelaelae laelaelaelaelae
izne ayrıldı belki dee nerden biliinnn :roflol: sen daha bekle cerenimo izne ayrılcak da gidecüüz deyüü o gitti ucuzları topladı çoktan sen kaldın böölee
hatta duydum nan zaytünle gitmiş onnaaa :roflol: :roflol:

:dance: zeytınle gıttıyse pek karlı cıkmıstır cerenımo :roflol: :roflol:

:dance: zeytınle gıttıyse pek karlı cıkmıstır cerenımo :roflol: :roflol:

ikisi bir olup eminönünü altını üstüne getirmişlee gııı satıcılar kaçmış artık kaydirigubbakcemile3
tubiiik şimdi cerenimoynan konuştum telde hacı çaktırma ama ben izne ayrıldım dedi tubike sakın söleme didi ben seni sevdiimden sölüyom gıı delikafadulden delikafadulden

hee gidileer
buna kim inanır? kadir inanır :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tubık kaldın mı gı dımdıklak :jeyyar: :jeyyar: zeytun nen gıtmıs görin mi
ee sen anlamıyım malım ucuzundan cerın nepsın demı gıı ekonomık olsun dıye zeytını göturmus hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…