ayy oğluşum çok bekletmez inşallah sağlıkla geliriyi canım sen nasılsınn zaman zaldıkça heyecan çoğalıyorr senin doğum terihi nezamandııı
bu sene erkekler erken geliyor kızlar 40.haftayı bekliyorlrmışş hayırlısı sağlıkla gelsinler inşş
selam cnmgünaydın kızlarrrr a.s.
güle güle kullan canımmgöğüs pompam geldi şimciiikk kaydirigubbakcemile2 lansinoh aldım güzel bişee benziyoo emme bilmiyom garii
allah kolaylık versin canım gerçekten zor hem çalışıp hem hamiş olmak
cumartesi ontrolümüz vardı denizim2 haftada 600 gr almış teyzesi 1650 olmuş maşallah ama benim kan değerim giderek düşüyor haptan sonra şurupta toparlamadığı için 1 haftada 3 kez serum verilecek ilkini cumartesi ldum umarım bu işe yarar :Saruboceq:
Günaydın Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerimm a.s. a.s.
Yaa inanamayacaksınız ama şaka maka derken ben dün A 'dan Z'ye aldım Yağmurun herşeyini..Bayram haftası açık olabileceği geldi aklımıza dükkanların gidelim dedik vee yanılmadık zaten mina bebeye girdik ikeya koltuk almaya gittik bu 2 yerde aklınıza ne geliyorsa aldık çıktık kaydirigubbakcemile5 Tek eksik bebek bezi bu hafta alırım paket paket kendime pijama ,gecelik onun yeri belli o yüzden dün almadım terliğim:) te bukaaakaydirigubbakcemile3
Ama yıkanacak okadar şey olduki beynim sulandı resmen mecbur bayram haftasındayız bayramdan sonraki haftaya bırakıcaz nasipse :lepi:
Yumuşaklığını göz önüne alırsan 1 hafta sonra bilemedin 2 hafta hemen başlarsın korseye toparlamak için hani şu bir beden normalde ufak gösterenlerden ve toparlayıcı popo kaldırıcı vsvs bir sürü özelliği var canım .....Canını hiç yakmıyor sezeryanda olsa normalde tek 1- 2 hafta dememin sebebi malum wc git gel ped kullan zor olur giy çıkart ...Kemeraltında iç çamaşır satan heryerde var birtanem
selam kızlar nasılsınız bakalım köyde kaldım hafta sonu güzel geçtii şimdii evdeyim siz napıyonuz keyifler nasıl bakalım uyku uyuyamıyorum hiçç ilk kez bu sabah ayağıma kramp girdii ödüm koptu yüzdük yüzdük sona geliyoruzz inşş hayırlısıylaa...
kız cerenimoo görüyon mu nan havayıı ne kaa güzellll
kızım bu kaderr bizi bir arayaa getirmiyii heee
ikisi bir olup eminönünü altını üstüne getirmişlee gııı satıcılar kaçmış artık kaydirigubbakcemile3
tubiiik şimdi cerenimoynan konuştum telde hacı çaktırma ama ben izne ayrıldım dedi tubike sakın söleme didi ben seni sevdiimden sölüyom gıı delikafadulden delikafadulden
delülerrrrrrr ben budayım kısss
tubiş cnm üsülme senle de giderük biz
ayy bir buluşamadık yaaa
aslında kıslar ben karakızın evine gitmeyi düşünüyorum
biraz kendini toparlasını bekliyorum
istanbullular olmadı buluşak da gidek karakızımızın yanına
hem bebişine de bişey alamdıydı bişeyler de götürürüz prensesimize
selam cnm hoşgeldin ne demek hatırlamak gııı unnutukmu sankim :mymeka:slm millet ben geldim ayy ne çook oldu görüşmeyeli beaa
hatırlayabüldünüz mü beni
durumlar nasıl doğuran var mı aranızda acep
ne var ne yok durumlar nasıl hepinizde
slm millet ben geldim ayy ne çook oldu görüşmeyeli beaa
hatırlayabüldünüz mü beni
durumlar nasıl doğuran var mı aranızda acep
ne var ne yok durumlar nasıl hepinizde
edacım olur cnm
aslında ben o gün karakızımı ve durumu görecem deyü
aldıydım elimde kaldıydı. tez zamanda evine dönsede minik kızımızı görsem yawww
selam cnm hoşgeldin ne demek hatırlamak gııı unnutukmu sankim :mymeka:
slm canım hoşbuldum unutmayın deyüü geldimmedacım olur cnm
aslında ben o gün karakızımı ve durumu görecem deyü
aldıydım elimde kaldıydı. tez zamanda evine dönsede minik kızımızı görsem yawww
asebam hoşgeldin gı hatırladık ama nerdeyse unutcaydık kız
ara sıra bir görün gerçi sen şimdi güncel listeyi altüst edersin bebişim:roflol:nasıl hatırlamak ama
slm kızlarrrr
hayırlı olsun nan 3 gcanım o kadar uzun zaman oldu ki girmeyeli belkim unutmuşunuzdur dedim
hoşbulduk herşey yolundadır inşallah
slm canım hoşbuldum unutmayın deyüü geldimm
anam duru kızımız oldumu yoosaam
başka var mı erken gelen yaramaz
bne birazdan çıkacam terziye gidecem bayramlık diktirmeye
gelince girerim artık kavuştum çünkü int.
görünmememin nedeni
internette problem olmuştu
bizde 3G alalım demiştik 3-4 haftadır bekliyoduk
bugün geldi nihayet artık aranızdayımm oleeyyy
hepinizi öpüyorum canlarrrrr
ye gülüm yarasınnnben mama yiyim gelimm kaydirigubbakcemile2
slm kenyacım okula başladın demi
selam kızlar...
napıyosunuz ??
yaa benim göz kapağımda bişey çıktı çok acıyo((
bugün kuaföre gidicektim ama kıpırdıycak halim yok...dün kızımın yatağını aldık, gardırobunu kurduk...gece 1.30 da anca yattım...sabah da kalkıp dolapları falan sildim ortalıkta duran şeyleri öylesine koydum içine...örtüler dikilsin yıkansın öyle yerleştiricem...
yarın da temizlik var... bugün kendi çamaşırlarımızı falan yıkayayım kuaföre sonra giderim artık...
bi geçmişe bakıp geliyorum
selam kızlar nasılsınız
dün gelemedim kocişlen pazara gittik menemenlikleri aldık akşamada onları yaptık
bugünde misafirim var iftara anca evi topladımda bi bakem dedim yemek felan yapcem daha
ben yokken herhangi bir vukuat olmadı inşallah bi deyi verin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?