oyy maşallah deniz beyimiz kocaman olmuşş
sgumus cnm mercimek tavsiye ederim bende :kedi:
:lepi::lepi: nazlımm 1 günde halletceğine emindim zaten alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende sabırsızlanıyom yaaa şu minalan barışa gitmek içinn delikafadulden
aaa bu korse iyi diyosan bundan alam bende cnm :kedi: malum bu göbek kolay kolay getmezz
slm destnam opuyorumnanaktan
kramplar için soda iç akşam iftardan sonra eger artarsa magnezyum alırsın cnm opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 getirmicek işteee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
zeytüncümm opuyorumnanaktan
bende bişi alcam karakızıma ne zaman giderseniz haberleşelim senle yollasam olumuu
geçmiş olsun unıciimm opuyorumnanaktan elleme sakınlmaz:
ohh sende hallettin eksikleri heegerisi çabucanak olur merak etme artık zemuszemus
çaturtumm nerdesin gııı özledim seni haaa Şeniz
off işler çok desene kızz kolay gele sana cnmm opuyorumnanaktan
Kenyacım,yarem hoşgeldiniz sizdeee hihoyyyt
Canım kesinlikle kaydirigubbakcemile5 Araştırabilirsinde netten burada kkda da çok metediliyordu arkadaşlarımda kullananlardı vardı öve öve bitiremediler aldık bakalım yumuşak ama sıkı dokulu
Bu arada bebek arabasını ,park yatağını ,salıncağınıda aldım cnm ben :kedi:
Yanlız bir araba bebek arabaların bmwsi sanırım koca odayı kapladı delikafadulden
merhaba kızlar bugün dr dan geldim tansiyonum 13 perşembe günü14 tü yüksek tansiyondan sebep doğum riskli olabiliyomuş sağlık ocağında konuştum benim özel drum yok dr tut kendine devamlı kontrol edilmen lazım dedi aranızda tansiyonu yüksek veya bilgisi olan varmı
delikafadulden aaaaaa nazlımm BMW mi aldın yaavv delikafadulden bende bakıcam belki alabilirimde araba :kedi:
herşeyini çok merak ediyorum cnm odamız hazır olsun görelim herşeylerini yağmurunn :Saruboceq:
merhaba funda a.s.
cnm bende tansiyonla ilgili bi problem yok çok şükür :Saruboceq:
sende hiç değilse devlet hastanesine felan git illa özel dr.sart değilsede senin gebelik geçmişini bilen birinin olması çok iyi olur cnm bence :kedi:
fundacım gecmiş olsun cok tuzlu yeme canım
slm kızlar nasılsınız.. annemler gitti dün canım sıkkın onlar gidince evde tek başımayken agladım 10 gündür yanımdaydı ama dogru drüst oturamadık bile anneminde rahatı yok, şekeri var tansiyonu çıkıyor dizlerindende sıkıntısı var ameliyat olmuştu önceden ,kadın hiç durmadı bende yapamıyorum yatak istirahatım var diye sürekli yemek iş yapıp durdu...ama özledim onu sanırım bu arada iyice duygusallaştım ve hassas oldum ...sahurda bende kalktım apartmanda bir kadın vardı 2 hafta falan önce şeker komasına girmişti hastanede yatıyordu dün gece ölmüş gecede onu ögrendikten sonra uyuyamadım eşimde bende çok gergindik moralimiz sıfır ..heran patlamaya hazır bomba gibiyim..rabbim hayırlısıyla bu durumdan kurtarsın annemede tlfda oruç tutma evde iş yapıyorsun ara ver ilaçlarını ihmal etme diye.
sizler nasılsınız hazırlıklar tam gaz devam galiba bizimde bitti gibi halı gelecek sanırım bir haftayı bulurmuş fabrikadan gelcek ellerinde yokmuş yarında odanın örtüleri gelcek odanın ,silinip yerleşecek artık iyice hazır halde dursun oda havalansın diye eşyalrının büyük kısmı yatak odasında her tarafta eşya benimde iyice sinirlerim bozuluyor..biryerleşseydi...
bacım valla ben hep erken doğuracakmışım gibi hissediyom çok korkuyom.ya bide bugünlerde bebişim sanki aşağı indi ya valla yürümekte sorlanıyom.neyse çarşamba günü gitcem doktora bakalım ne diycek
kıçıma sokamam ben öle kalın kalın şeyleri daral gelir bana yawww
cumartesi ontrolümüz vardı denizim2 haftada 600 gr almış teyzesi 1650 olmuş maşallah ama benim kan değerim giderek düşüyor haptan sonra şurupta toparlamadığı için 1 haftada 3 kez serum verilecek ilkini cumartesi ldum umarım bu işe yarar :Saruboceq:
Yaa inanamayacaksınız ama şaka maka derken ben dün A 'dan Z'ye aldım Yağmurun herşeyini..B:
dün hiç oturmadım gece uyuyamadım yatınca tam daldım uyanıyorum nasıl iş anlamadım sabah saat 6,30 çalıyor saat hadi bakalım ayağa zorlaa yatakta 8 yapıyorum oda biliyorum yorulucam vücut dinlensin ama elimde diilmirmirmirmir
şu yeşil mercimeği deneyeyim nasılsa evdeyim severim mercimeği yerim hergün nazlıcım cumartesi bizde minaya barış bebeye uğradık alış veriş yaptık pek eksiğimiz kalmadı cicikoma daha kışlık gecelik pijama gelmemiş 1 ay sonra dediler
yok canım ben özel okuldaydım ayrıldım bu yıl calısmıyorum bebiş gelsin sonra inş.
geçmiş olsun unıciimm opuyorumnanaktan elleme sakınlmaz:
ohh sende hallettin eksikleri heegerisi çabucanak olur merak etme artık zemuszemus
Bu arada bebek arabasını ,park yatağını ,salıncağınıda aldım cnm ben :kedi:
slm kızlar nasılsınız.. annemler gitti dün canım sıkkın onlar gidince evde tek başımayken agladım 10 gündür yanımdaydı ama dogru drüst oturamadık bile anneminde rahatı yok, şekeri var tansiyonu çıkıyor dizlerindende sıkıntısı var ameliyat olmuştu önceden ,kadın hiç durmadı bende yapamıyorum yatak istirahatım var diye sürekli yemek iş yapıp durdu...ama özledim onu sanırım bu arada iyice duygusallaştım ve hassas oldum ...sahurda bende kalktım apartmanda bir kadın vardı 2 hafta falan önce şeker komasına girmişti hastanede yatıyordu dün gece ölmüş gecede onu ögrendikten sonra uyuyamadım eşimde bende çok gergindik moralimiz sıfır ..heran patlamaya hazır bomba gibiyim..rabbim hayırlısıyla bu durumdan kurtarsın annemede tlfda oruç tutma evde iş yapıyorsun ara ver ilaçlarını ihmal etme diye.
sizler nasılsınız hazırlıklar tam gaz devam galiba bizimde bitti gibi halı gelecek sanırım bir haftayı bulurmuş fabrikadan gelcek ellerinde yokmuş yarında odanın örtüleri gelcek odanın ,silinip yerleşecek artık iyice hazır halde dursun oda havalansın diye eşyalrının büyük kısmı yatak odasında her tarafta eşya benimde iyice sinirlerim bozuluyor..biryerleşseydi...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti kaydirigubbakcemile5 Canım zaten tek tek eklemek vs mümkün değil odamız hazır olsun tamamen komple çeker eklerim artık ipin ucu kaçtı ne nerede nasıl inan ben bile bilmiyorum söz sana toptan ekliycem..Şeniz
Misafirlerimde henüz gelmedi herşey hazır yetişti çok şükür baskın basanındır olmadık yinekaydirigubbakcemile3 Bende Egenin odasını yerleştirdiğinde merak ediyorum canım inşallah görmekte kullanmakta nasip olacak :Saruboceq: :Saruboceq:
edacım biz bu hafta 32 tamamladık heralde galiba sanırsam kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun anneciğine mavişim opuyorumnanaktan
Sorma canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz yine malum herşey ortada bizim yatak odası varya Allah Allahhh denecek cinsten şekli şemali bile kaçtı akannehir Napalım canımız sağolsun sıkma canını herşey oluyor bitiyor Allah hepimize güç kuvvvet versin kızlar
Fundacım bu arada bendede tansiyon yok gelmiş geçmiş olsun cnm
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti kaydirigubbakcemile5 Canım zaten tek tek eklemek vs mümkün değil odamız hazır olsun tamamen komple çeker eklerim artık ipin ucu kaçtı ne nerede nasıl inan ben bile bilmiyorum söz sana toptan ekliycem..Şeniz
Misafirlerimde henüz gelmedi herşey hazır yetişti çok şükür baskın basanındır olmadık yinekaydirigubbakcemile3 Bende Egenin odasını yerleştirdiğinde merak ediyorum canım inşallah görmekte kullanmakta nasip olacak :Saruboceq: :Saruboceq:
anam ne yalancı çıkariin nan benidelülerrrrrrr ben budayım kısss
tubiş cnm üsülme senle de giderük biz
ayy bir buluşamadık yaaa
aslında kıslar ben karakızın evine gitmeyi düşünüyorum
biraz kendini toparlasını bekliyorum
istanbullular olmadı buluşak da gidek karakızımızın yanına
hem bebişine de bişey alamdıydı bişeyler de götürürüz prensesimize
aaa asebam gelmiş nörüyon gııslm millet ben geldim ayy ne çook oldu görüşmeyeli beaa
hatırlayabüldünüz mü beni
durumlar nasıl doğuran var mı aranızda acep
ne var ne yok durumlar nasıl hepinizde
tuttum tuttum emmee kimse yoktu gıı esprilerim boşa gitti hee :roflol:kartanesi gııı bu enerji nerden geliyy böle delüüüü sabah beri espri bombardımanına tuttun bizi
kenya ben de aynı durumdayım... bu yıl da çalışamıycaz seneye de baya ara vermiş olucaz bakalım adam gibi bi yer bulabilicek miyiz... :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?