2009 Kasm Anneleri

Canım kesinlikle kaydirigubbakcemile5 Araştırabilirsinde netten burada kkda da çok metediliyordu arkadaşlarımda kullananlardı vardı öve öve bitiremediler aldık bakalım yumuşak ama sıkı dokulu

Bu arada bebek arabasını ,park yatağını ,salıncağınıda aldım cnm ben :kedi:

Yanlız bir araba bebek arabaların bmwsi sanırım koca odayı kapladı delikafadulden

heee gıııı bende özledim sizi emme hakket işler çok yavvv neyse akşama belki gelirim
bacakları gemezsem tabi
ben şimdi çıkayım yemekleri yapayım bacılar hadi öptüm siziŞeniz

merhaba kızlar bugün dr dan geldim tansiyonum 13 perşembe günü14 tü yüksek tansiyondan sebep doğum riskli olabiliyomuş sağlık ocağında konuştum benim özel drum yok dr tut kendine devamlı kontrol edilmen lazım dedi aranızda tansiyonu yüksek veya bilgisi olan varmı

delikafadulden aaaaaa nazlımm BMW mi aldın yaavv delikafadulden bende bakıcam belki alabilirimde araba :kedi:
herşeyini çok merak ediyorum cnm odamız hazır olsun görelim herşeylerini yağmurunn :Saruboceq:

merhaba funda a.s.
cnm bende tansiyonla ilgili bi problem yok çok şükür :Saruboceq:
sende hiç değilse devlet hastanesine felan git illa özel dr.sart değilsede senin gebelik geçmişini bilen birinin olması çok iyi olur cnm bence :kedi:

slm kızlar nasılsınız.. annemler gitti dün canım sıkkın onlar gidince evde tek başımayken agladım 10 gündür yanımdaydı ama dogru drüst oturamadık bile anneminde rahatı yok, şekeri var tansiyonu çıkıyor dizlerindende sıkıntısı var ameliyat olmuştu önceden ,kadın hiç durmadı bende yapamıyorum yatak istirahatım var diye sürekli yemek iş yapıp durdu...ama özledim onu sanırım bu arada iyice duygusallaştım ve hassas oldum ...sahurda bende kalktım apartmanda bir kadın vardı 2 hafta falan önce şeker komasına girmişti hastanede yatıyordu dün gece ölmüş gecede onu ögrendikten sonra uyuyamadım eşimde bende çok gergindik moralimiz sıfır ..heran patlamaya hazır bomba gibiyim..rabbim hayırlısıyla bu durumdan kurtarsın annemede tlfda oruç tutma evde iş yapıyorsun ara ver ilaçlarını ihmal etme diye.

sizler nasılsınız hazırlıklar tam gaz devam galiba bizimde bitti gibi halı gelecek sanırım bir haftayı bulurmuş fabrikadan gelcek ellerinde yokmuş yarında odanın örtüleri gelcek odanın ,silinip yerleşecek artık iyice hazır halde dursun oda havalansın diye eşyalrının büyük kısmı yatak odasında her tarafta eşya benimde iyice sinirlerim bozuluyor..biryerleşseydi...

delikafadulden aaaaaa nazlımm BMW mi aldın yaavv delikafadulden bende bakıcam belki alabilirimde araba :kedi:
herşeyini çok merak ediyorum cnm odamız hazır olsun görelim herşeylerini yağmurunn :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti kaydirigubbakcemile5 Canım zaten tek tek eklemek vs mümkün değil odamız hazır olsun tamamen komple çeker eklerim artık ipin ucu kaçtı ne nerede nasıl inan ben bile bilmiyorum söz sana toptan ekliycem..Şeniz
Misafirlerimde henüz gelmedi herşey hazır yetişti çok şükür baskın basanındır olmadık yinekaydirigubbakcemile3 Bende Egenin odasını yerleştirdiğinde merak ediyorum canım inşallah görmekte kullanmakta nasip olacak :Saruboceq: :Saruboceq:

evet ssk fazla ilgilenmiyo ya ondan dedi sanırım ayrıntılı ilgilenmiyolar test felan dedi bu tansiyonla ilgili şişlikle ilgili teşekkür ederimmafoldumbeninşallah kötü bişey olmazda sağlıcakla doğuralım bebişlerimizi

Geçmiş olsun anneciğine mavişim opuyorumnanaktan

Sorma canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz yine malum herşey ortada bizim yatak odası varya Allah Allahhh denecek cinsten şekli şemali bile kaçtı akannehir Napalım canımız sağolsun sıkma canını herşey oluyor bitiyor Allah hepimize güç kuvvvet versin kızlar

Fundacım bu arada bendede tansiyon yok gelmiş geçmiş olsun cnm

ben de öyle hissediyorum yaa ... psikolojik mi acaba...? ama ben göbek deliğimi de görebiliyorum zaten ..:sinifsinif: valla ben çok aceleciyimdir bana çektiyse erkenden damlar benimki opuyorumnanaktan

kıçıma sokamam ben öle kalın kalın şeyleri daral gelir bana yawww

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bişey demiyorummm...........

canımm yediklerine dikkaat et...gıda takviyesiyle de toparlarsın biraz kızlar yazmış zaten nelerin faydalı olduğunu...inş düzelir çabucak.. :Saruboceq:

Yaa inanamayacaksınız ama şaka maka derken ben dün A 'dan Z'ye aldım Yağmurun herşeyini..B:

Nazlım ben sana dedim bi günllük iş diye :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de aynı durumdayım...galiba işleri dert ediyoruz kendimize... kaydirigubbakcemile3 sabah uyandığımda yatakta hemen plan program yaparken buluyorum kendimi zemuszemus işler bitince rahatlıycaz bence kaydirigubbakcemile5

oofff şu cicikomdan bahsetmeyin bana yaa... içim gidiyo...mafoldumben

yok canım ben özel okuldaydım ayrıldım bu yıl calısmıyorum bebiş gelsin sonra inş.

kenya ben de aynı durumdayım... bu yıl da çalışamıycaz seneye de baya ara vermiş olucaz bakalım adam gibi bi yer bulabilicek miyiz... :bbo:

geçmiş olsun unıciimm opuyorumnanaktan elleme sakın lmaz:
ohh sende hallettin eksikleri hee gerisi çabucanak olur merak etme artık zemuszemus

ooff nerde be edoşum daha bi dünya eksik var...
uyku seti, nevresim takımı, yorgan, yastık, halı, avize yok daha...bi kaç tane daha battaniye alayım diyorum kalın tulum gibi olanlar var onlardan alıcam... bebek bezi almadım hiç..havlu bi tane almıştım yetmez ... dolaplara örtü dikilicek...

eksikleri alıp yerleştirip bir an önce odasını süslemey başlamak istiyorum...yaa benim çok kötüdür huyum çok rahatsız bi tipim:) bişeyi kafama koyup da onu almazsam ya da yapmazsam içim içimi yer huzursuz olurum...liste yaptım şimdi ordan bi tane eksik olsa ben kendimi yer bitiririm..bi de herşey tam düşündüğüm gibi olucak... sırasıyla olucak...bu dediklerimi bitirmeden süslemeye geçemem mesela ...sinir oluyorum kendime yaa :mymeka:

Bu arada bebek arabasını ,park yatağını ,salıncağınıda aldım cnm ben :kedi:

aaa daha park yatak da almadım :bbo: onun da içine yatak alınıcak...puufff :a015:

ayy mavicim seni çok iyi anlıyorum annemlerde bana gelince bi alışıyorum onlara gidince koca bi boşluğa düşüyo insann :sinifsinif: allah acılarını göstermesin :Saruboceq:
Komsunuzada üzüldüm allah rahmet eylesin :Saruboceq:
Hazırlıklar devam ediyo cnm bende artık çok sıkıldım odanın o halinden heryer heryerde duruyo yaa ama yıkamaya başladım ben cicileri baya yol katetmiş oldum böylecee -tatlicadiarzu-
sende sakın kendini yorma acele etme herşey yapılır cnmm opuyorumnanaktan

oooo nazlımmm delikafadulden ne Bmv si beaa sen baya baya Jaguar felan almışın delikafaduldendelikafadulden
allahım güle güle kullanmayı nasip etsin :Saruboceq: yağmurcumuz bol bol gezsin arabasınlaa :Saruboceq:
ayyy ikimizinde tahmini aynı zamanda hazır olcak odalarımız cnm hihoyyythihoyyyt
doğumada bir gitcez zaten :lepi:

edacım biz bu hafta 32 tamamladık heralde galiba sanırsam kaydirigubbakcemile3

ayyyyy :teytey: biz bugün itibariylee 7.ayımızı doldurduk artık 8.aydan gün alıyoruzzz :hooray: :dance::dance:

çok sağol Allah kimseye ve bidaha banada yaşatmasın çok çok sağolun

Güle güle kullanın Nazlım, bende chicco for me ile kendi aldığım arasında çok kalıp sonunda diğerini aldım ve sorma zaten annemin evinde yasıyorum diye epi topu evde 1 tek odacığım var, odanın yarısından çogunuda bebek arabası ana kucagı araba zıttırıbıttırısı kapladı
Simdikte park yatak bakıyorum, Lübnan'a chicco almıstım ama buraya jenny kraft alacagım sanırım, sen hangisinden aldın?

anam ne yalancı çıkariin nan beni
sen cerinnen eminönüne gitmedimiydin :1ninca:
slm millet ben geldim ayy ne çook oldu görüşmeyeli beaa
hatırlayabüldünüz mü beni
durumlar nasıl doğuran var mı aranızda acep
ne var ne yok durumlar nasıl hepinizde
aaa asebam gelmiş nörüyon gıı
kartanesi gııı bu enerji nerden geliyy böle delüüüü sabah beri espri bombardımanına tuttun bizi
tuttum tuttum emmee kimse yoktu gıı esprilerim boşa gitti hee :roflol:

kenya ben de aynı durumdayım... bu yıl da çalışamıycaz seneye de baya ara vermiş olucaz bakalım adam gibi bi yer bulabilicek miyiz... :bbo:

ben özel okul olsun diye diretmicem yaa zaten burdada 2 tane özel okul var ee birinde calıstım daha önce diğeride bira daha farklı bir okul
kpss ye giricem bakalım herseyin hayırlısı olsun hakkımızda
gecen bi komsu deli etti beni o kadar oku oku evde otur dedi sinirlerim tepeme zıpladı da gene bişi demedim onun kız kardesi okulunun bittiği gün kocaya kactı lafı agzıma verdi gene büyüğüm diye ses cıkarmadım
zoruma gidiyo yaa sanane hem benim calısıp calısmamamdan klava:

nazlım muredam sagolun..evet bu hormonlar yokmu dün nasıl aglamışım görseniz birine birşey oldu halbuki annem 1 ay falan sonra gelcek...valla son hazırlıkları yapacaz dogum çantamızda hazır degil onlarıda yıkayıp yerleşecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…