ya bende çok zorlandım tansiyonum çıktı daha ttamam heralde halsizklik çok oluyor. ama yarın için tutmak istiyorum bakalım hayırlısı..yaa çok istiyorum tutmayı ama Allah korusun bişe olursa diye korkuyorum
hoşbulduk
maşallah vallahi ben hiçç tutmadım bi gün biraz geç yemek yedim
çok halsizleştim ve halim kalmazsa namazda kılamam diye düşünüyorum
iyi geceler canım, görüşmek üzere a.s.ya bende çok zorlandım tansiyonum çıktı daha ttamam heralde halsizklik çok oluyor. ama yarın için tutmak istiyorum bakalım hayırlısı..
ben kaçtım hadi size iyi geceler kendinize iyi bakın öptüm opuyorumnanaktan
yok tatlım hamiş pantalonu aldım lastıklı belı.onunla yeter artık bidaha almam pantalon fln...zaten çok dışarı çıkmıcaz ama artık bu pantolon sıkmaya başladıda ondan yenı aldım..yaa benim de öyle oluyo iş çıkmasın dedikçe daha beter oluyo :sinifsinif:
canım yaa normal pantolon mu aldın sıkmasın belini :bbo:
ben mi çok şiştim yoksa yaa kafamçokkarıştı
üzülme canım böyle zamanlarda anlıyosun işte insanları..oda arkadaaşlarım dediğin aynı branştan olanlar heralde...onlar şimdi senin işlerin de onların başına kalacağı için tribe girmişlerdir... :roflol::roflol::roflol:
çok sevındım canım şükürler olsun hersey yolunda çıkmış canımmheyyy ben geldimkaydirigubbakcemile2
kızlar çok şükür herşey yolunda şimdilik... dr sonucumu çok beğendi ve "bu bir hafta ne yaptıysan böyle devam et" dedi.. şükürler olsun.. şimdi geriye kalan bebişime kilo aldımak... ne bulursam yiyorum vallaa...
çok rahatladım çooookkk
oy ne güsel ya maşallah bebişine.bence iyi ama kılosu canım benımde bebeişim gecen hafta 1264 gr çıkmıştı.29+2 iken gitmiştim sanırım...napıonus nan çatlak kiremitlerr laelaelaelaelae
özlediniz mi beniiii
bugün annemgille teyzemgil bendeydi akşamadaa babam geldi iftarı burda yaptık hihoyyyt
bu arada bugün toktoraa gittim kasıklarım ağrıyii diyee normal dedii bide beni nstye bağladı:1shok: çok şükür ondada bişey çıkmadıı bebekim 1500gr olmuşşaz mı kii gııııııı :çok üzgünüm:
of misafirler gitti toparladım ortalığı.anca oturdum bılgisayar başına napıyonuz die bakayım dedım ama kımsecıkler yok yaaa
yoruldunmu cnm yaa :sinifsinif:
kendimize zor yetiyoz bu aralar misafir acayip külfet geliyo bannaaa :sinifsinif::sinifsinif:
yoruldum bıraz ya belım ağrıyıp durdu.bide anıden haber verdıler temızlık yaptım apar topar...
ben 5-6 kişi gelcek sanıyodum anam sonradan diğer komşular bizde gelelım dedi.11 kişi fln olduk.kalabalık olduk gercı muhabbetleri çok güseldi.güsel vakıt gecirdim...sağlık olsun yaa zaten bundan sonra daha da ağırlaşcam hemen aradan çıktı ii oldu...
ayy temizlikte girince fena olmuş cnm ama neyse atlatmış oldun zemuszemuszemuszemus
dahada ağırlaşıyoruz gün güne hiç bişe yapamıcaz yakındaa :sinifsinif:
oğluşun kıyafetlerinin kimi kurumuş onları katladım şimdi çarsafa sardım yenileri attım sabah asıcam artık.bayram sonrası ütülencekler nasipse :Saruboceq:
ayy o çoraplar beni ölürcek öle miniklerkii parmak sığmıyo düzlerini çevireyim kaydirigubbakcemile3
edoşum msn de bir sorun var galiba canım seninkinde yani ölemi
benımkındede problem var ya yazamıyorum kımseye.iletilemedı deyıp duruyo sinir oldum yaaaa-tatlicadiarzu-
edoşum msn de bir sorun var galiba canım seninkinde yani ölemi
oyy negüsel ya yavaş yavaş yapıyosun..bende bayramdan sonra artık toptan girişcem..
ütüye arkadaşların yardım etcektı.iyi hadi kurtulmuş oldun ütüden.
minicik demı. Yarabbım o mınnoş çorapları giyceklerde adam olcaklar....
canım ben çıkayım.uykum yok ama uzanayım azcık
kendınıze bebişlere ii bakın oldu muu..öpüldünüz hepiniz<...
iyigeceleropuyorumnanaktan
benımkındede problem var ya yazamıyorum kımseye.iletilemedı deyıp duruyo sinir oldum yaaaa-tatlicadiarzu-
heee ozaman toptan bi sorun var demekkia.s
kız deli ondan sonra ütüylen nasıl uğraşacan makinenin hassas programına atacan fazla sıkmıyo zati kırışmaz güzelce asarsın ütü gerekmez delimisineevet çıldırdım yaaa mafoldumben
hee arkadaslar gelcek ama diyimki içimden şimdi katlarkenee kaydirigubbakcemile3
anaam hadi ilkini onnar yapcaktaa ben sonra napcaamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy bendede aynısını diyooooo laelaelaelaelae
heralde canım sinir oldum bu duruma yaaa...
neyse ben kaçarım artıkın uzanayım az ...kendınıze ii bakın.hepinizi seviom kızlar...
iyi geceler tatlıslarrr
melek annem iyi geceler cnm opuyorumnanaktan
kenya hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
fato ne ettin gıı de helee misafir kimdii ??
arkadaşım hane kalçası çıkık bebek vardı ya kocası galerici bize araba almada yadım edecek olan oydu işte güzel geçti günümüz iftarımız emme çok yoruldum heeee4 tane çocuk buseyle birlikte
canımız çıktı bide gündüzden geldi arkadaş
saat 10,30 da gittiler
kafam şişti nan
anaammmmm nasıl şişmesin gıı 4 bebelenn delikafadulden
tee bölee dağıtmış olman lazımm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende yarın arkadasa gidecem sabha kahvaltıyaa akşamada ordayım :roflol::roflol:
sarma sarcaz gıı dolaba komalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?