tabiki bir posete koyup ver hemsireye. cantayi darmadagin ederler.:roflol:
canım ben bi zıbın takımı ile battaniyesini vericem o kadar sonra yanıma alınca inş. temizleyip cicislerini giydiricem
canım en üste koy bebişin kıyafetlerini kocişin verir hemşire isteyince sende odana gelince giyinirsin güzelce
canııım benim yaaaa çok geçmiş olsun inş.hiçbir şey çıkmaz olumlu düşün:1hug:
kıs boşa hamile kilodu falan alma normal giydiğin çamaşırın 1 beden büyüğünü al kanama 2-3 gün sonra azalıyor zaten
:roflol:vereliniortak
hatta işlerine yarayacak birşey olursa alırlar kıss:roflol::roflol::roflol:tabiki bir posete koyup ver hemsireye. cantayi darmadagin ederler.:roflol:
heee yaa bizede uğramıyor bayram artık geçen yılda hiç bir yere gitmemiştik bu senede sadece annelere gideceğizgez gez bunnar son gezmelerin -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
bu bayram da bana hiç bayram gibi gelmiyooo ilk defa ankaradayız kociş yalnız başına bayram namazına gidecek şeker falan alalım bari de bayram olduunu anlayalım :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 Kartanem hele birde açsa varya yalana yalana geliyor nasıl aranıyor memeyi diyorsunki daha doğalı kaç dk oldu yderdine bakın hele kıyamam yaa içgüdüsel hareketlede hemen yapışıyor Allahın işi yaa akıllara durgunluk
Gelicek annesiii bir koklayacağızz ohbeeee bumudur budur dahası bir ömür
BEBEK ÖNCE ANNEİN KANINI YERMİŞ
ÇIKINCA CANINI YERMİŞ(MEME)
SONRADA PARASINI PULUNU YERMİŞnaniknanik:roflol:
kaydirigubbakcemile3 Kartanem hele birde açsa varya yalana yalana geliyor nasıl aranıyor memeyi diyorsunki daha doğalı kaç dk oldu yderdine bakın hele kıyamam yaa içgüdüsel hareketlede hemen yapışıyor Allahın işi yaa akıllara durgunluk
slm kızlarrr a.s.
hepinizin kandili mübarek olsun,raabim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ben arkadasımdayım buzluk için bişiler yapıyolar onlar bende uzaktan bakıyom onnaraa kaydirigubbakcemile3
geçmişe felan bakamadım yaaa sonra okurum nasip olursaa.
karakızım cnm benim dikkat kendine tatlım moralini yüksek tut hiçbişecik çıkmaz cnm opuyorumnanaktan
hoşgeldin canıım
noldu üşüttün mü kiii öksürük falan...
inş. ciğerinde önemli bişey yoktur tatlım yaa
aman şu dr.lar da lazım olduklarında neden yoklar ortadaa
başkasına gitseniz :1hug:
canim cok gecmis olsun. cok dikkat et kendine. sonuclarin tertemiz cikar insallah.
canım çok geçmiş olsun.inşallah hiçbişey yoktur canım.rabbim şu mübarek günde yardımcın olsun.yat bacım az daha sık dişini
canımmm cok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah bir an önce düzelirim kızım gelmeden iyi olmam gerek çünkü
=NazLı;9121028]Canımmmmın içi hoşgeldin birtanem a.s.
Her zamanki gibi içini ferah tut lütfen bak hiç birşeycik çıkmayacak inşallah Allahım korusun ..Kızın sana gelecek merak etme sen ama bir an önce toparlankiiiii doyasıya yaşıyasanız birbirinizi..
Durumuz iyi maşallah büyüyüp duruyor anneside iyi olsun inşallah a.s.
ucuzundan aldırdım anneme bakalım memnun kalırsam aldırırım bikaç tane daha 3.5 liraymışcanım en üste koy bebişin kıyafetlerini kocişin verir hemşire isteyince sende odana gelince giyinirsin güzelce
canııım benim yaaaa çok geçmiş olsun inş.hiçbir şey çıkmaz olumlu düşün:1hug:
kıs boşa hamile kilodu falan alma normal giydiğin çamaşırın 1 beden büyüğünü al kanama 2-3 gün sonra azalıyor zaten
:roflol:vereliniortak
dilmuhum kız sıkma canını halleder kocişin sen paketleri düzgünce ayarla sırasıyla koy ona da gösterirsin önceden tamammmm gerekeni verir hemşirelerehımm iyi ozaman bende öle yapam
bacım ben yandım o zaman kociş bu kadar şeyi halledemezki.benim yanımda sadece kociş olacak başkada kimsem yok malum biliyonuz işte.ben nasıl yapcam hiç bilmiyom.
slm kızlarrr a.s.
hepinizin kandili mübarek olsun,raabim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ben arkadasımdayım buzluk için bişiler yapıyolar onlar bende uzaktan bakıyom onnaraa kaydirigubbakcemile3
karakızım cnm benim dikkat kendine tatlım moralini yüksek tut hiçbişecik çıkmaz cnm opuyorumnanaktan
ikiside baharda yaptılar wannacım bende orda yapıcam inş.
bende ne nazlanırım varya wallaha yandı kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrr a.s.
slm edoşuuuumopuyorumnanaktan
kıs talimatta veriyor msn şöyle yapın böyle yapın diye:roflol::roflol:
ucuzundan aldırdım anneme bakalım memnun kalırsam aldırırım bikaç tane daha 3.5 liraymış
anam ben göbem üşüyo diye sonunda hamiş kilodu aldım haftasonu 3 tane
paketlerinde boxer gözükii
eve gidince ne görem içinde bi tanesi string çıkmasın mııı :roflol:
allamm koca göbeemle string de çok sexii olacak haa doğuma giderken onu mu giysem gıı :roflol:
dilmuhum kız sıkma canını halleder kocişin sen paketleri düzgünce ayarla sırasıyla koy ona da gösterirsin önceden tamammmm gerekeni verir hemşirelere
giyeceğini de sana verir yardım eder nolacak yaaw
ben de diyom sen kal yanımda diye kocişime yok annen kalsın dii :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay süper nazlım yaaa ayy aç aç gelip yapışacak memişlere
en yakın dostlarına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
becerir canım yaa nolcak sanki sen hiç canını sıkmaaaayyy canım inşallah becerir ya.neyse ben dediğin gibi herbişeyi ayarlayamda ona tarif edem
benim oglus bugun oruc. habire canim sunu cekiyor, bunu cekiyor deyip duruyor. hemende yapilacak seyler degil ki. aksamustu gidip marketten hazir alayim bari kusuma.opuyorumnanaktan
benim oglus bugun oruc. habire canim sunu cekiyor, bunu cekiyor deyip duruyor. hemende yapilacak seyler degil ki. aksamustu gidip marketten hazir alayim bari kusuma.opuyorumnanaktan
ayyy canım inşallah becerir ya.neyse ben dediğin gibi herbişeyi ayarlayamda ona tarif edem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?