2009 Kasm Anneleri

tabiki bir posete koyup ver hemsireye. cantayi darmadagin ederler.:roflol:

canım ben bi zıbın takımı ile battaniyesini vericem o kadar sonra yanıma alınca inş. temizleyip cicislerini giydiricem

o zaman ben bi poşetin içine koyayım bebişimin cicilerini yanıma gelince ben değiştirem hastane çıkışlarını giydirem temiz temiz dimi

tabiki bir posete koyup ver hemsireye. cantayi darmadagin ederler.:roflol:
hatta işlerine yarayacak birşey olursa alırlar kıss:roflol::roflol::roflol:
heee yaa bizede uğramıyor bayram artık geçen yılda hiç bir yere gitmemiştik bu senede sadece annelere gideceğiz

:roflol::roflol:walla öyle ablam yaaaaa yiye yiye bitiremiyor veletler:roflol::roflol:

ayyyy ağlattın beni nazlım yaa :sinifsinif:

seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun edacim.opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımmm ya bilmiyorumki sanırım üşüttüm inşallah bir an önce gecer çünkü çok fena bir şey derin nefes alamıyorum
ay sorma dr a bende sinir oldum açıkçası

canim cok gecmis olsun. cok dikkat et kendine. sonuclarin tertemiz cikar insallah.

canımm cok teşekkür ederim o kadar dikkat ediyorum ama genede hasta oluyorum bünye iyice zayıfladı tabi heralde ondan

canımmmmm hoşbulduk
allaha şüküür kızım gayet iyi teyzesi hatta annesini bile solladı baksana annesi hep hasta
ama benim bir an önce iyileşmem gerek kzıım gelmeden yoksa nasıl bakacağım bu halde ona o yüzden yataktan hiç çıkmayacağım iyice düzelene kadar

ucuzundan aldırdım anneme bakalım memnun kalırsam aldırırım bikaç tane daha 3.5 liraymış
anam ben göbem üşüyo diye sonunda hamiş kilodu aldım haftasonu 3 tane
paketlerinde boxer gözükii
eve gidince ne görem içinde bi tanesi string çıkmasın mııı :roflol:
allamm koca göbeemle string de çok sexii olacak haa doğuma giderken onu mu giysem gıı :roflol:
hımm iyi ozaman bende öle yapam

bacım ben yandım o zaman kociş bu kadar şeyi halledemezki.benim yanımda sadece kociş olacak başkada kimsem yok malum biliyonuz işte.ben nasıl yapcam hiç bilmiyom.
dilmuhum kız sıkma canını halleder kocişin sen paketleri düzgünce ayarla sırasıyla koy ona da gösterirsin önceden tamammmm gerekeni verir hemşirelere
giyeceğini de sana verir yardım eder nolacak yaaw
ben de diyom sen kal yanımda diye kocişime yok annen kalsın dii :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay süper nazlım yaaa ayy aç aç gelip yapışacak memişlere
en yakın dostlarına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selam fıstığım senin ve arkadaşlarınında Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi hepimize a.s. a.s.

slm edoşuuuumopuyorumnanaktan
kıs talimatta veriyor msn şöyle yapın böyle yapın diye:roflol::roflol:

kartanem sanırım 3 ayrı şey olcek gibi geliyor bana sığmıyor işte sığmıyor delü olacam yawwwww

nazlızım süper o zaman ben bi bulamda fimo hamurunu temin ettiğimden yine senden destek alırım cnm
ben zaten hem duvara hem de kapıya asmak istiyordum olmadı 2 tane yaparım dediğin şekilde
fırnlanması kolay oluyormu ayarını tutturabilirmiyim acaba çatlamasın sonra üzerine de cila düşünüyorum
o da fimo cilasımı olcek yoksam
senin varmı fimo hamuru çalışman evde bir fotosunu çekip göstersene cnm varsa

karakızım
canım ya çok geçmiş olsun bitanem
gelişmelerini atkip ediyorum cnm
sana gelecem de biraz toparlan kendine gel istediydim ama görüyorum ki
hep bir aksilikler oluyor tatlım.canım inşallah kötü bişey değildir
sen yine de moralini iyi tut cnm.kolay değil tabi yaşadıkların bide ne de olsa ameliyatlısın
canım çok dikkat et kendine en kısa zamanda gelecem yanına
sen bana özelden adresini de verirsin cnm.

ayyy canım inşallah becerir ya.neyse ben dediğin gibi herbişeyi ayarlayamda ona tarif edem

benim oglus bugun oruc. habire canim sunu cekiyor, bunu cekiyor deyip duruyor. hemende yapilacak seyler degil ki. aksamustu gidip marketten hazir alayim bari kusuma.opuyorumnanaktan

ayyy canım inşallah becerir ya.neyse ben dediğin gibi herbişeyi ayarlayamda ona tarif edem
becerir canım yaa nolcak sanki sen hiç canını sıkmaaa
benim oglus bugun oruc. habire canim sunu cekiyor, bunu cekiyor deyip duruyor. hemende yapilacak seyler degil ki. aksamustu gidip marketten hazir alayim bari kusuma.opuyorumnanaktan

ay maşallah oğluşlarınızaaa

kıs oğluşunada kızıyor msn ben diyetteyim diyekaydirigubbakcemile3

bebişim hiç durmuyo sabahtan beri sert sert vuruyo hee kemikler gelişti heralde kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…