ben bir gecede onceden yatip toplam 5 gece kalmistim. fenalik gelmisti icime artik. cikacagim gun doktor istersen bi kac gun daha kal dedi. yok artik, cadir kursam iyiymis.:roflol:
evet tatile gider gibi olduk ama şunu koy bunu koy derken doluyo zaten
wannacım itekcim nazlıcım sizinkilerde öle olmadımıydı
zaten araç var gerekirse araçta durur
zaten portbebeyi araçta tutcam
çıkarken ne giyecem hala karasız kaldım yawww
elbide giysem bu seferde kilotlu çorap devreye girecek onundalastiği sıkar
yada dizlerde mi giysem offf kafam karıştı
ben yine eşohman giyem
yuh beee ben 1 gece zor dayandım allahtan bir aksilik çıkmazda yine aynı şekilde çıkarıkm:Saruboceq:
hiiiiiiiiiiiii one oyle wannam yaaa amma uzun kalmışsın cnm sen farklı bir durummu oldu??ben bir gecede onceden yatip toplam 5 gece kalmistim. fenalik gelmisti icime artik. cikacagim gun doktor istersen bi kac gun daha kal dedi. yok artik, cadir kursam iyiymis.:roflol:
ben yine eşohman giyem
ben yine eşohman giyem
sselam kızlar.
ya gece bi kramp girdi sağ baldırıma oturup ağladım valla.
birde dün dr um erken doğum riskine karşı bi hap vermişti prepar diye anam bi çarpıntı yapıyor. kalbim çıkacak sanki.
hasta bezi alacaklara tavsiye 2 türlüsü varmış bunların biri düz bezmiş diğeride bağlamalıymış. bağlamalı olanından alın diiyo kullananlar aklınızda bulunsun
hiiiiiiiiiiiii one oyle wannam yaaa amma uzun kalmışsın cnm sen farklı bir durummu oldu??
ben böle hazırlık ney yapıyom ama bakalım beni neler bekliy
ben hazır olma da dedim ne olur ne olmaz
başımıza gelecekleri göremiyok cnm
bide son ayımdaki karnımın şişkinliğinide bilemiyom
bi bakmışım geceliklerim sütyenlerim olmuyydelikafadulden
sil baştan sonra abowwwww
kartanemsenağlamasenağlamasenağlama
yapamıyom işte giderim erkenden gerekirse ordayken belim ağrıyo
ve tansiyonum düştü diye uzanırım o zaman en azında ben suçlu olmam o suçlu olur
kendinden utanır
zaten biliyo sürekli tansiyonumun düştüğünü
alette var orda ölçerim anlar o zaman
:mymeka:al işte bi iyi gelin daha
yaaa boşa orada ne eziyet çekeceksin yaaaa bırak akşam üzeri eşinle git işte anlasın
sen böyle yaparak alıştırırsın bak gacıyı beben olsa bile ister seni demedi demelmaz:
sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!
valla sorma gıı tatile giderken bu kaa olmuyo :roflol:seni suslu seni.zemuszemus
hastaneye 3 aylik tatilemi gidiyorsun kizim? :roflol: nasil sigdiramiyorsun ya?
ohooo zeytinim kaç çanta olcak gııkartanem hani ufak çekçekli valizler var ya onlara koyuyuom
ama benimkilerde zar zor sığcak gibi geliyor
birde chichodan alığım çanta vardıya ona da bakım malzemelri ve kendi bakım mlz. koyam diyom
bebek bezini olmadı ayrı poşet yaparım kocaman paket zaten offff zor sığacaklar valla
olmadı mini el çantası falan da mı yapsam acaba
o da arabada durar giyeceğim kıyafetler falan olur çıkarken kociş getirir herhal
itekcim dayanama ben ya kendimi kötü hissederim öle olunca bırak o kötü hissetsin
bugün zaten camiye birlikte gidecez ben dedim içerde bunalırım cami avlusunda kılarım dedim
halimi anlıyordur sanırsam
sselam kızlar.
birde dün dr um erken doğum riskine karşı bi hap vermişti prepar diye anam bi çarpıntı yapıyor. kalbim çıkacak sanki.
hasta bezi alacaklara tavsiye 2 türlüsü varmış bunların biri düz bezmiş diğeride bağlamalıymış. bağlamalı olanından alın diiyo kullananlar aklınızda bulunsun
:roflol:yatırıp ne yapacaksa:roflol::roflol:valla 5 gece yattim ben. doktor daha da yat istersen demisti. sanki 5 yildizli otel.:roflol:
heeeheee erken çocuk yapmanıjn faydaları ben geçen yılki herşeyi hatırlıyorum:jeyyar::roflol:zeytinim valla size boyle diyorum ama inan ben neler goturdugumu hatirlamiyorum. ancak bu kadar teferruatli dusunmedigimi, listeler yapmadigimi hatirliyorum. hos simdide yapmiyorum ya.:roflol:
sselam kızlar.
öyle canım yaaa hatta ben ihtiyaca göre ayrı ayrı hurçlara koymuştum öyle yerleştirmiştim
nazlım
hamuru bulamadım iki yere sordumda nasıl bişey anlamadım
ben kızımın ismini yazmak için harf ararken dikkatimi çekti
diyorum ki o hamurdan harfler yapıp arkasına da kanca gibi bişey yapsam
hani avatarımda var ya ondan yapmak istiyorum acaba o hamurla yapılırmı
kolay olurmu ben ilk kez kullanacam da becerebilirmiyim acaba
sselam kızlar.
geçmiş olsun bacım.ben hasta bezi almayacam ya ped aldım yanıma kalınlardan.lazım olursa hastanenin yanında bi sürü eczane var alırız artık.
kız erken doğum riskimi var sende hayırdır canım neden
aksam amcamlarda yemekteydik gelini 3 ay once dogum yaptı hastaneyle ilgili herseyi sordum
dogumdan once acılma olana kadar sana ozel bir odada tutuyorlarmıs ailenle o odada kalıyormussun ( en cok korktugum sey yalnız kalmaktı) nazlanıam birileri olacak yanımda sonunda :)
hastaneye teferruatlı bişiler goturmedim zaten lazımda olmadı dedi
valla sorma gıı tatile giderken bu kaa olmuyo :roflol:
bebiş doğunca bi yere giderken arabalara sığamıcaz heralde bi kamyonet lazım bize :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?