2009 Kasm Anneleri

ben bir gecede onceden yatip toplam 5 gece kalmistim. fenalik gelmisti icime artik. cikacagim gun doktor istersen bi kac gun daha kal dedi. yok artik, cadir kursam iyiymis.:roflol:

yuh beee ben 1 gece zor dayandım allahtan bir aksilik çıkmazda yine aynı şekilde çıkarıkm:Saruboceq:

zeytinim valla size boyle diyorum ama inan ben neler goturdugumu hatirlamiyorum. ancak bu kadar teferruatli dusunmedigimi, listeler yapmadigimi hatirliyorum. hos simdide yapmiyorum ya.:roflol:

nazlım
hamuru bulamadım iki yere sordumda nasıl bişey anlamadım
ben kızımın ismini yazmak için harf ararken dikkatimi çekti
diyorum ki o hamurdan harfler yapıp arkasına da kanca gibi bişey yapsam
hani avatarımda var ya ondan yapmak istiyorum acaba o hamurla yapılırmı
kolay olurmu ben ilk kez kullanacam da becerebilirmiyim acaba

sselam kızlar.
ya gece bi kramp girdi sağ baldırıma oturup ağladım valla.
birde dün dr um erken doğum riskine karşı bi hap vermişti prepar diye anam bi çarpıntı yapıyor. kalbim çıkacak sanki.

hasta bezi alacaklara tavsiye 2 türlüsü varmış bunların biri düz bezmiş diğeride bağlamalıymış. bağlamalı olanından alın diiyo kullananlar aklınızda bulunsun

ben bir gecede onceden yatip toplam 5 gece kalmistim. fenalik gelmisti icime artik. cikacagim gun doktor istersen bi kac gun daha kal dedi. yok artik, cadir kursam iyiymis.:roflol:
hiiiiiiiiiiiii one oyle wannam yaaa amma uzun kalmışsın cnm sen farklı bir durummu oldu??

Canım her şeye hazırlıklı molmak güzel birşey zaten yeni aldığınız çantaları orada siz kullanmayacaksınız çekçekli valiz bebekle ikinizin malzemelerine yeter bende o şekilde hazırlık yapacağım..Önemli olan nedir biliyormusun zeytinim için rahat olsun kafanda takılı birşey kalmasın kendine özel kullanabileceğin herşeyini alabilirsin zaten kesin istenilenler belli gerisi Arzu talep meselesi kişiye özel

öyle canım yaaa hatta ben ihtiyaca göre ayrı ayrı hurçlara koymuştum öyle yerleştirmiştim

geçmiş olsun bacım.ben hasta bezi almayacam ya ped aldım yanıma kalınlardan.lazım olursa hastanenin yanında bi sürü eczane var alırız artık.
kız erken doğum riskimi var sende hayırdır canım neden

aksam amcamlarda yemekteydik gelini 3 ay once dogum yaptı hastaneyle ilgili herseyi sordum
dogumdan once acılma olana kadar sana ozel bir odada tutuyorlarmıs ailenle o odada kalıyormussun ( en cok korktugum sey yalnız kalmaktı) nazlanıam birileri olacak yanımda sonunda :)
hastaneye teferruatlı bişiler goturmedim zaten lazımda olmadı dedi

son ayda doğum şeklimiz belirlenirken o zaman valizlerimizde değişiklikler yapcaz gibime geliyo
sütyenleri denedim 85 koydum ama biraz sıkıyo gibi geldi
son ayımda birde sütyen denemesi yapacam
loğusa kilodu koydum da nasıl kullanacağımı bilmiyom
normal kilodun içine mi giycez incecik tülden bişey
normal kilottda aldım 4 adet yeter herhalde

hiiiiiiiiiiiii one oyle wannam yaaa amma uzun kalmışsın cnm sen farklı bir durummu oldu??

yok be tatlim. ingilterede durum bu. normal dogum 3 gece, sezeryan 5 gece yatiyor. annem bu yine iyi diyor. eskiden normal dogumda bile 1 hafta yatiriyorlarmis. annem hepimizde birer hafta yatmis. sezeyanda 1 ay yatiyorlarmis herhalde.kaydirigubbakcemile3

sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!

seni suslu seni.zemuszemus

hastaneye 3 aylik tatilemi gidiyorsun kizim? :roflol: nasil sigdiramiyorsun ya?
valla sorma gıı tatile giderken bu kaa olmuyo :roflol:
bebiş doğunca bi yere giderken arabalara sığamıcaz heralde bi kamyonet lazım bize :roflol: :roflol:
ohooo zeytinim kaç çanta olcak gıı
ben de göğüs pedi, krem, kağıt havlu, ıslak mendil tarzı şeyleri sırt çantasına koyayım diyorum geri kalanları da bi valize ama o da olmadı bebişinkiler ayrı benimkiler ayrı olsun diyom bu sefer de annem falan rahat çıkarsın deyüü
nann ne manyak iş bu yaaa :sinifsinif:

ben almıcam

valla 5 gece yattim ben. doktor daha da yat istersen demisti. sanki 5 yildizli otel.:roflol:
:roflol:yatırıp ne yapacaksa:roflol::roflol:
zeytinim valla size boyle diyorum ama inan ben neler goturdugumu hatirlamiyorum. ancak bu kadar teferruatli dusunmedigimi, listeler yapmadigimi hatirliyorum. hos simdide yapmiyorum ya.:roflol:
heeeheee erken çocuk yapmanıjn faydaları ben geçen yılki herşeyi hatırlıyorum:jeyyar::roflol:

geçmiş olsun canım

öyle canım yaaa hatta ben ihtiyaca göre ayrı ayrı hurçlara koymuştum öyle yerleştirmiştim

ya bacım şimdi bebişe çanta hazırlamadım ben ama şuna karar veremiyorum.bebiş ilk doğduğunda giyeceği şeyleri bi poşete koyupmu vercez hemşireye.o koca çantayı vermek mantıksız olmazmı.içinde bi sürü şey olcak.bi poşete hastane çıkış takımı battaniyesi çorabı falan koyup versem olur dimi.ona göre kocişe talimat verem adam yoksa elinde ne var ne yok verir hemşireye.bide doğumdan sonra biz üstümüzü nerde değiştiriyoz odamıza gelincemi

Fimo genellikle büyük kırtasiyelerde yada ahşap boyama malzemeleri satan yerlerde oluyor canım..
Yapılır ki harf oldukça basittir şekli verir fırınlar istersen süsleyip püslersinde renleri karıştırarak arkaya kancalı çivilerden takarsın ama kapıyada asmak lazım yada delmek istersen bir obje yani başka bir tahta boyayıp üzerine harfleri yapıştırır daha farklı birşeyde hazırlarsın ozaman tek tahta üzerinde sallanırlar ve biryeri tek delmekle daha kolay olur..
Becerirsin canım sadece oyun hamurunu düşün alıyorsun eline karıştıtırp şekiller vermeye başlıyorsun yapınca iş bitmiyor fırınlıyoruz sonra dilersen cila dilersen öyle kullanıyorsun..

Geçmiş olsun canım..Bence doktorunu ara ve ilacın yan etkisini söyle markasını değiştirsin cnm

canlarım nasılsınız
ben malesef yine hasta oldum kızlar kaç gündür yatak yorgan yatıyorum
sağ tarafımda boşluğumun arkaları böbreklerim ağrıyo derin nefes almaya çalıştığımda bıçak gibi bişey saplanıyo bu yüzdende derin nefes alamıyorum ve daralıyorum bide bunun üstüne öksürük başladı pazar sabahı acildeydik dr bi r ağrı kesici birde ağrılı bölgeye sıkmak için sprey verdi ama hala bi düzelme yok sadece sol tarafıma yatabılıyorum buda beni inanılmaz yoruyo butun gece sabaha kadar kıvranıyorum dr dinlenmem gerektiğini yataktan çıkmamam gerektiğini söyledi bu yüzden kızımı görmeyede gidemiyorum ve onu cok özlüyorum
Dün de akciğer tomografisini aldık hastaneden fakat dr umuz izinde bayramdan sonra gelecek ben sonuçları okudum sağ tarafta bişeyler göründüğü ve incelenmesi gerektiği falan yazıyo inşallah kötü birşey değildir

ebiiiişşş anneme verdim siparişi 2şer dene alacak saa da baa daa
zeytin lohusa kilodu ne yaa ben hamile kilodunu giyem diyom o zaman da :sinifsinif:

ya ben de aksine doğum sırasında kafamda çok kişi olmasını sitemiyom
bayırmam gerekir utanırım öle kalabalıkta
annem kardeşim bide kociş olsun yeter
hele kociş tarafından kimsenin gelmesini istemiyom
kimseyede doğum gerçekleşene kdr haber vermem diye düşündüm doğumu yapayım öle haber salarız
gerçi kayınvalde kesin gelir

geçmiş olsun bacım.ben hasta bezi almayacam ya ped aldım yanıma kalınlardan.lazım olursa hastanenin yanında bi sürü eczane var alırız artık.
kız erken doğum riskimi var sende hayırdır canım neden

son günlerde kasılmalarım günde 3-4 sefer oluyor dedim dr a. oda evhamlı biraz erken doğum riski olabilir dedi ilaç verdi canım. birde bebiş bayaa büyükmüş 2445 gr kadar
tedbirimizi alalım dedi en azından 36. haftaya kadar dedi. benim içim rahat ama bence benim bebiş geç bile gelecek. gerçi ultrasona göre 1 ay sonrada doğurabilirmişim de her zaman doğru bilgi vermiyo aletler

nerde yapti dogumu gelininiz. yanindan esini ayirma, en cok ona naz yap. kolay olmuyo bu bebeler anlasin.kaydirigubbakcemile3

valla sorma gıı tatile giderken bu kaa olmuyo :roflol:
bebiş doğunca bi yere giderken arabalara sığamıcaz heralde bi kamyonet lazım bize :roflol: :roflol:

tatile giderken sizi ancak tir paklar tatlim.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…