nazlıcım ben o zaman hastane çıkışlarını ve bi tanede bezi koyam poşete kocişede gösterem bunu vercen diye o da versin.odama gelincede gerisi kolay olur zati.
kızlar kociş diyoki bende girem doğuma.diyom yok istemem görme beni o halde yok gircem diyo sizinkiler gircekmi?ay adamıda yalnızım diye depresyona soktum haaa
wannacım ya haketten kk en geveze anneleri biziz herhalde:sm_cool:
oy maşallah onaa Nazlının oğluşuda oruçmuş galiba. ikisinede maşallah. Allah nazarlardan saklasın. inşallah bizlerde görelim meleklerimizin bukadar büyüdüklerini. Al tabi annesi ne istiyorsa al kıyamam ben ona
veeee en obur :lepi:
canım cok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin
canııım benim yaaaa çok geçmiş olsun inş.hiçbir şey çıkmaz olumlu düşün:1hug:
canımmm allah razı olsun yok olumsuz hiçbirşey getirmeyeceğim aklıma sadece kızımın sağlıklı bir şekilde evimize geldğini düşüyorum teyzesi
canım benim ya çok geçmiş olsun. Rabbim bu mübarek günler yüzüduyuhürmetine tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallah. çok üzüldüm. :sinifsinif: kendini çok yıpratıyorsun ondan vücudunda zayıf düşüyor sanırım klay değil ama güçlü olmaya çalış meleğin için canım benim. akciğer tomografisinide kendine göre yorumlayıp üzülme sakın dr. lar çok farklı yorumluyor çünkü boşu boşuna üzme kendini. Allahın izniyle birşey çıkmıcaktır canım yaa dualarımız seninle ve meleğinle:Saruboceq: :1hug:
allah razı olsun canımdoğru diyosun tomografiyi kendime göre yorumlamamam gerekiyo bakalım dr ne diyecek zaten kötü birşey cıkacağınıda zannetmiyorum allahın izni ile
karakızımcanım ya çok geçmiş olsun bitanem
gelişmelerini atkip ediyorum cnm
sana gelecem de biraz toparlan kendine gel istediydim ama görüyorum ki
hep bir aksilikler oluyor tatlım.canım inşallah kötü bişey değildir
sen yine de moralini iyi tut cnm.kolay değil tabi yaşadıkların bide ne de olsa ameliyatlısın
canım çok dikkat et kendine en kısa zamanda gelecem yanına
sen bana özelden adresini de verirsin cnm.
canımmmm ya ben de her yazdığını ookuyorum inan ne zaman istersen gel başımın üstünde yerin var tatlım ya çok sevinirim geldiğine
şu minik kızımda sağlıklı bir şekilde gelse evimize kucağıma alsam onu herşeyi unuturum inan ne hastalıpım kalır nede birşeyim
bir an çnce o gelmeden toparlanmam gerekiyo
baksana o anasına fark attı maşallah kızıma benim teyzesi
slm kızlarrr a.s.
hepinizin kandili mübarek olsun,raabim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ben arkadasımdayım buzluk için bişiler yapıyolar onlar bende uzaktan bakıyom onnaraa kaydirigubbakcemile3
geçmişe felan bakamadım yaaa sonra okurum nasip olursaa.
karakızım cnm benim dikkat kendine tatlım moralini yüksek tut hiçbişecik çıkmaz cnm opuyorumnanaktan
canım senin ve tüm arkadaşlarında kandili mübarek olsun bu mübarek gecede ettiğimiz tüm dualar kabul olsun allah hepinize yavrularınız bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla
edacım seninde kandilin mubarek olsun canımm
benimki de büyüdü artık ya eğilirken kemikleri batıyo hemen doğrulmak zorunda kalıyom
kıslar artık şeyimi dötümü yıkarken uzanamıyom yetişmiyom göbemden:kedi:
sizlerde durum nedir
göben 97 cm olmuştu geçen sırf bundan dolayı ölçtüm de
zaten göremiyomda artık temizlikte ayna şart oldu
he o aldı bilmiimki gelemedi iş çok heraldee
sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!
ayy yok kız ne işi var eşimin dogumda zaten dayanamaz bayılır valla iş acar basıma beni bırakır onla ilgilenirler bide :roflol::roflol:
ben beni o halde gorsun istemem zaten bazı erkeklerin o anı gormesi ilerisi için iyi deilmiş canım bence sokmalmaz:
selam kızlarben geldüm
evi topladım ama bulaşıklar setin üstünde duruyo çünkü makine dolu o bitsin onlarıdsa atacam yıkayam dedim elimle emme güvenemedim kendime bacağım çok ağrıyo taopallıyorum resmen yaaadün sabahtan akşama kadar ayaktaydım hatta geceye kadar sonu böle olur işte
ayy yok kız ne işi var eşimin dogumda zaten dayanamaz bayılır valla iş acar basıma beni bırakır onla ilgilenirler bide :roflol::roflol:
ben beni o halde gorsun istemem zaten bazı erkeklerin o anı gormesi ilerisi için iyi deilmiş canım bence sokmalmaz:
hoşgeldin çıtırtı kıs sende ne geziyosun ayakta:mymeka:selam kızlarben geldüm
evi topladım ama bulaşıklar setin üstünde duruyo çünkü makine dolu o bitsin onlarıdsa atacam yıkayam dedim elimle emme güvenemedim kendime bacağım çok ağrıyo taopallıyorum resmen yaaadün sabahtan akşama kadar ayaktaydım hatta geceye kadar sonu böle olur işte
ayyyyyy çok heyecanlandım gııı :sm_cool::sm_cool:
mavişmi aldınızz ?
kıs benim kaynacuk böyle olsa heralde komplekse girerdim valla
ama ağzının payınıda verirdim kocişim böyle beni daha çok beğeniyor diye çatlatrdı o zaman heralde:roflol:
benim esim girmisti. adam dogumhanede soka girdi, basimdaki anestezi uzmani elimi tutup teselli etmisti.delikafadulden zaten bebegi alip kaybolmustu, getir goreyim dedim, bir saniye gosterip goturdu.:roflol:
cadiiiiii
benim esim girmisti. adam dogumhanede soka girdi, basimdaki anestezi uzmani elimi tutup teselli etmisti.delikafadulden zaten bebegi alip kaybolmustu, getir goreyim dedim, bir saniye gosterip goturdu.:roflol:
he ya bende öyle biliyomda gireyim diyo adam bende dur bakarız falan dedim.hatta doktora sorduk oda kocişe girmek istediğine eminmisin ben olsam girmem dedikaydirigubbakcemile3
senin sezeryan oldu dimi normal dogumda dahada bi kötü canım yaa seninki yine iyi dayanmıs benimki kesin bayılır dayanamaz hiç kana
ağzına malzeme olmaktansa cadı olurum daha iyi:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?