2009 Kasm Anneleri

ayy yok kız ne işi var eşimin dogumda zaten dayanamaz bayılır valla iş acar basıma beni bırakır onla ilgilenirler bide :roflol::roflol:
ben beni o halde gorsun istemem zaten bazı erkeklerin o anı gormesi ilerisi için iyi deilmiş canım bence sokma lmaz:

wannacım ya haketten kk en geveze anneleri biziz herhalde:sm_cool:

valla en geveze burasi. doguranlarin sayfasi bile bu kadar diil.kaydirigubbakcemile3

sagol canim. sizlerde gorursunuz o gunleri insallah.opuyorumnanaktan

veeee en obur :lepi:

kaydirigubbakcemile3

canım cok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin

allah razı olsun canımmm

aynı sıkıntı bendede var canım alafranga en güzeli bizim için artık
benimde göbüş 97 olmus kaydirigubbakcemile3
ama ben hala kendimi gorebiliyorum ayna sart olmadı ama yakındır zamanı kaydirigubbakcemile3

selam kızlarben geldüm
evi topladım ama bulaşıklar setin üstünde duruyo çünkü makine dolu o bitsin onlarıdsa atacam yıkayam dedim elimle emme güvenemedim kendime bacağım çok ağrıyo taopallıyorum resmen yaaadün sabahtan akşama kadar ayaktaydım hatta geceye kadar sonu böle olur işte

sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!

kıs benim kaynacuk böyle olsa heralde komplekse girerdim valla
ama ağzının payınıda verirdim kocişim böyle beni daha çok beğeniyor diye çatlatrdı o zaman heralde:roflol:

benim esim girmisti. adam dogumhanede soka girdi, basimdaki anestezi uzmani elimi tutup teselli etmisti.delikafadulden zaten bebegi alip kaybolmustu, getir goreyim dedim, bir saniye gosterip goturdu.:roflol:

hosgeldşn canım cok gecmiş olsun

he ya bende öyle biliyomda gireyim diyo adam bende dur bakarız falan dedim.hatta doktora sorduk oda kocişe girmek istediğine eminmisin ben olsam girmem dedikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin çıtırtı kıs sende ne geziyosun ayakta:mymeka:
ayyyyyy çok heyecanlandım gııı :sm_cool::sm_cool:
mavişmi aldınızz ?

şeker sepeti mi edoş

benim esim girmisti. adam dogumhanede soka girdi, basimdaki anestezi uzmani elimi tutup teselli etmisti.delikafadulden zaten bebegi alip kaybolmustu, getir goreyim dedim, bir saniye gosterip goturdu.:roflol:

senin sezeryan oldu dimi normal dogumda dahada bi kötü canım yaa seninki yine iyi dayanmıs benimki kesin bayılır dayanamaz hiç kana

kız soğudumu adam senden.ben diyomki girme ama o girem diyo.karar veremedim daha.bakmam ben diyo elini tutarım diyo ama benimkide şoka girebilir

he ya bende öyle biliyomda gireyim diyo adam bende dur bakarız falan dedim.hatta doktora sorduk oda kocişe girmek istediğine eminmisin ben olsam girmem dedikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 girsinde gorsun o zaman neyin ne oldugunu kaydirigubbakcemile3

karakızım duru nazımız çok daha iyi olacak allahın izniyle
sen de kendini bir toparlasan çok güsel günler bekliyor ikinizi de
eve geldiği günleride göreceksin inşallah
bunun için zaman gerkli sadece cnm
bu hayırlı gecede bol bol dua edecezm sizin içinde
allah hepimizin dularını kabul eder inş.
kenyacım yok nan ben alafırangada bile zor yıkıyom şeyimi kızımn kemikleri acıtıyor sanırım hafif eğilince bilem

senin sezeryan oldu dimi normal dogumda dahada bi kötü canım yaa seninki yine iyi dayanmıs benimki kesin bayılır dayanamaz hiç kana

sezeryandi canim. valla sesini cikarmadan, dut yemis bulbul gibi oturup seyretti.kaydirigubbakcemile3

ağzına malzeme olmaktansa cadı olurum daha iyi:jeyyar::jeyyar:

:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…