2009 Kasm Anneleri

kıssss demeöle nan bende gelince hem çalışıcam hem temizlicem napim ama annemler gidiyo bizde onlarlan gidiyoz yazlığa accık değişiklik olsun hemide. sositososito

ayrı koy tabi kız kocişin alır hemen verir ben öle yapcam ayrı ayrı koycam poşete mi koyarım naparım ona karar vermedim henüz

hoşgeldin canıım
noldu üşüttün mü kiii öksürük falan...
inş. ciğerinde önemli bişey yoktur tatlım yaa
aman şu dr.lar da lazım olduklarında neden yoklar ortadaa
başkasına gitseniz :1hug:

kıs ben hala mini valizle geziyorum bir yere giderken şimdi 2 valiz olacak heee:roflol::roflol:
geçen komşu elimde valizi görünce nereye doğuma mı gidiyorsun diyor yuh bee küçük valizle doğuma mı gidilir heralde doğuma giderken görse tatile çıkıyorum zanneder:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun bacım.ben hasta bezi almayacam ya ped aldım yanıma kalınlardan.lazım olursa hastanenin yanında bi sürü eczane var alırız artık.
kız erken doğum riskimi var sende hayırdır canım neden

sağol canım. dr söylemişti zaten. bilinen bi yan etkisiymiş zaten onun için yapacak bişey yok.

Allah allah hiç duymamıştım canım yaaa..Allah sabır versin yeminle iyiki eski usul kalkmış kaydirigubbakcemile3

Canım çantadan çıkartıp direk eline veriyorsun bir torba içinde bebeğin kıyafetlerini onu zaten orada yanında kim varsa eşin annen onlar yapıyor tam takım vereceksiniz onlar yıkayıp sarıpsarmalayıp bebeği ailenin yanına getirceekler..
Sonrasında sen doğumdan çıkınca odana geleceksin önce yatağına alınacaksın o arada yine kim yardım edecekse seni giydirip yeni cicişlerini saçını başını düzenleyip bebeğini beklmeek üzere tatlı bir anne olarak hazırlayacaklar:)

:roflol: :roflol: :roflol:
ben de valla ilk mini valize sığmaya çalıştım ama olmuyo yaa büyük valize terfi edecem :roflol:

tabiki bir posete koyup ver hemsireye. cantayi darmadagin ederler.:roflol:

ayy nazlııım ne güzel anlattıııınnnn kaydirigubbakcemile3
odamıza geçicez sonra da bebişimiz mi gelecek
hala o kadar uzak geliyokiii kaydirigubbakcemile3

canim cok gecmis olsun. cok dikkat et kendine. sonuclarin tertemiz cikar insallah.

canım ben bi zıbın takımı ile battaniyesini vericem o kadar sonra yanıma alınca inş. temizleyip cicislerini giydiricem

canım çok geçmiş olsun.inşallah hiçbişey yoktur canım.rabbim şu mübarek günde yardımcın olsun.yat bacım az daha sık dişini

ay canım korktum bende.iyi çok şükür bişeyin yokmuş.ama dikkat etmek lazım genede

Canımmmmın içi hoşgeldin birtanem a.s.

Her zamanki gibi içini ferah tut lütfen bak hiç birşeycik çıkmayacak inşallah Allahım korusun ..Kızın sana gelecek merak etme sen ama bir an önce toparlankiiiii doyasıya yaşıyasanız birbirinizi..
Durumuz iyi maşallah büyüyüp duruyor anneside iyi olsun inşallah a.s.

canım cok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin

canım en üste koy bebişin kıyafetlerini kocişin verir hemşire isteyince sende odana gelince giyinirsin güzelce
canııım benim yaaaa çok geçmiş olsun inş.hiçbir şey çıkmaz olumlu düşün:1hug:
ebiiiişşş anneme verdim siparişi 2şer dene alacak saa da baa daa
zeytin lohusa kilodu ne yaa ben hamile kilodunu giyem diyom o zaman da :sinifsinif:
kıs boşa hamile kilodu falan alma normal giydiğin çamaşırın 1 beden büyüğünü al kanama 2-3 gün sonra azalıyor zaten
:roflol: :roflol: :roflol:
ben de valla ilk mini valize sığmaya çalıştım ama olmuyo yaa büyük valize terfi edecem :roflol:

:roflol:vereliniortak

canım benim ya çok geçmiş olsun. Rabbim bu mübarek günler yüzüduyuhürmetine tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallah. çok üzüldüm. :sinifsinif: kendini çok yıpratıyorsun ondan vücudunda zayıf düşüyor sanırım klay değil ama güçlü olmaya çalış meleğin için canım benim. akciğer tomografisinide kendine göre yorumlayıp üzülme sakın dr. lar çok farklı yorumluyor çünkü boşu boşuna üzme kendini. Allahın izniyle birşey çıkmıcaktır canım yaa dualarımız seninle ve meleğinle:Saruboceq: :1hug:

kıssss demeöle nan bende gelince hem çalışıcam hem temizlicem napim ama annemler gidiyo bizde onlarlan gidiyoz yazlığa accık değişiklik olsun hemide. sositososito
gez gez bunnar son gezmelerin -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

bu bayram da bana hiç bayram gibi gelmiyooo ilk defa ankaradayız kociş yalnız başına bayram namazına gidecek şeker falan alalım bari de bayram olduunu anlayalım :sinifsinif:

hımm iyi ozaman bende öle yapam

bacım ben yandım o zaman kociş bu kadar şeyi halledemezki.benim yanımda sadece kociş olacak başkada kimsem yok malum biliyonuz işte.ben nasıl yapcam hiç bilmiyom.

ayy nazlııım ne güzel anlattıııınnnn kaydirigubbakcemile3
odamıza geçicez sonra da bebişimiz mi gelecek
hala o kadar uzak geliyokiii kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Kartanem hele birde açsa varya yalana yalana geliyor nasıl aranıyor memeyi diyorsunki daha doğalı kaç dk oldu yderdine bakın hele kıyamam yaa içgüdüsel hareketlede hemen yapışıyor Allahın işi yaa akıllara durgunluk

Gelicek annesiii bir koklayacağızz ohbeeee bumudur budur dahası bir ömür
BEBEK ÖNCE ANNEıN KANINI YERMıŞ
ÇIKINCA CANINI YERMıŞ(MEME)
SONRADA PARASINI PULUNU YERMıŞ naniknanik:roflol:

slm kızlarrr a.s.
hepinizin kandili mübarek olsun,raabim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ben arkadasımdayım buzluk için bişiler yapıyolar onlar bende uzaktan bakıyom onnaraa kaydirigubbakcemile3
geçmişe felan bakamadım yaaa sonra okurum nasip olursaa.
karakızım cnm benim dikkat kendine tatlım moralini yüksek tut hiçbişecik çıkmaz cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…