ben götürecem pompayı nolacak dursun arabada belki az lazım olacakları ayrı bi çanta yaparım
yuh ya kaç çanta olcak taşınıyoz mu yaa :sinifsinif:
hee öle oluyo demi hazırlanıp gidiyosun nan o sancıda gözün bişe mi görcek hem girdiğin elbiseyle çıkamayabilirsin gıı su mu gelir üstün perişan olur onu çıkarken nasıl giycen yanına bişe daha al delüüü :mymeka:
hee git gez sen daha şehir dışlarında biz bayramda ev temizlicez :roflol: :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok:
ayrı koy tabi kız kocişin alır hemen verir ben öle yapcam ayrı ayrı koycam poşete mi koyarım naparım ona karar vermedim henüzya bacım şimdi bebişe çanta hazırlamadım ben ama şuna karar veremiyorum.bebiş ilk doğduğunda giyeceği şeyleri bi poşete koyupmu vercez hemşireye.o koca çantayı vermek mantıksız olmazmı.içinde bi sürü şey olcak.bi poşete hastane çıkış takımı battaniyesi çorabı falan koyup versem olur dimi.ona göre kocişe talimat verem adam yoksa elinde ne var ne yok verir hemşireye.bide doğumdan sonra biz üstümüzü nerde değiştiriyoz odamıza gelincemi
canlarım nasılsınız
ben malesef yine hasta oldum kızlar kaç gündür yatak yorgan yatıyorum
sağ tarafımda boşluğumun arkaları böbreklerim ağrıyo derin nefes almaya çalıştığımda bıçak gibi bişey saplanıyo bu yüzdende derin nefes alamıyorum ve daralıyorum bide bunun üstüne öksürük başladı pazar sabahı acildeydik dr bi r ağrı kesici birde ağrılı bölgeye sıkmak için sprey verdi ama hala bi düzelme yok sadece sol tarafıma yatabılıyorum buda beni inanılmaz yoruyo butun gece sabaha kadar kıvranıyorum dr dinlenmem gerektiğini yataktan çıkmamam gerektiğini söyledi bu yüzden kızımı görmeyede gidemiyorum ve onu cok özlüyorum
Dün de akciğer tomografisini aldık hastaneden fakat dr umuz izinde bayramdan sonra gelecek ben sonuçları okudum sağ tarafta bişeyler göründüğü ve incelenmesi gerektiği falan yazıyo inşallah kötü birşey değildir
valla sorma gıı tatile giderken bu kaa olmuyo :roflol:
bebiş doğunca bi yere giderken arabalara sığamıcaz heralde bi kamyonet lazım bize :roflol: :roflol:
ohooo zeytinim kaç çanta olcak gıı
ben de göğüs pedi, krem, kağıt havlu, ıslak mendil tarzı şeyleri sırt çantasına koyayım diyorum geri kalanları da bi valize ama o da olmadı bebişinkiler ayrı benimkiler ayrı olsun diyom bu sefer de annem falan rahat çıkarsın deyüü
nann ne manyak iş bu yaaa :sinifsinif:
ben almıcam
geçmiş olsun bacım.ben hasta bezi almayacam ya ped aldım yanıma kalınlardan.lazım olursa hastanenin yanında bi sürü eczane var alırız artık.
kız erken doğum riskimi var sende hayırdır canım neden
Fimo genellikle büyük kırtasiyelerde yada ahşap boyama malzemeleri satan yerlerde oluyor canım..
Yapılır ki harf oldukça basittir şekli verir fırınlar istersen süsleyip püslersinde renleri karıştırarak arkaya kancalı çivilerden takarsın ama kapıyada asmak lazım yada delmek istersen bir obje yani başka bir tahta boyayıp üzerine harfleri yapıştırır daha farklı birşeyde hazırlarsın ozaman tek tahta üzerinde sallanırlar ve biryeri tek delmekle daha kolay olur..
Becerirsin canım sadece oyun hamurunu düşün alıyorsun eline karıştıtırp şekiller vermeye başlıyorsun yapınca iş bitmiyor fırınlıyoruz sonra dilersen cila dilersen öyle kullanıyorsun..
Geçmiş olsun canım..Bence doktorunu ara ve ilacın yan etkisini söyle markasını değiştirsin cnm
Allah allah hiç duymamıştım canım yaaa..Allah sabır versin yeminle iyiki eski usul kalkmış kaydirigubbakcemile3yok be tatlim. ingilterede durum bu. normal dogum 3 gece, sezeryan 5 gece yatiyor. annem bu yine iyi diyor. eskiden normal dogumda bile 1 hafta yatiriyorlarmis. annem hepimizde birer hafta yatmis. sezeyanda 1 ay yatiyorlarmis herhalde.kaydirigubbakcemile3
ya bacım şimdi bebişe çanta hazırlamadım ben ama şuna karar veremiyorum.bebiş ilk doğduğunda giyeceği şeyleri bi poşete koyupmu vercez hemşireye.o koca çantayı vermek mantıksız olmazmı.içinde bi sürü şey olcak.bi poşete hastane çıkış takımı battaniyesi çorabı falan koyup versem olur dimi.ona göre kocişe talimat verem adam yoksa elinde ne var ne yok verir hemşireye.bide doğumdan sonra biz üstümüzü nerde değiştiriyoz odamıza gelincemi
kıs ben hala mini valizle geziyorum bir yere giderken şimdi 2 valiz olacak heee:roflol::roflol:
geçen komşu elimde valizi görünce nereye doğuma mı gidiyorsun diyor yuh bee küçük valizle doğuma mı gidilir heralde doğuma giderken görse tatile çıkıyorum zanneder:roflol::roflol::roflol:
ya bacım şimdi bebişe çanta hazırlamadım ben ama şuna karar veremiyorum.bebiş ilk doğduğunda giyeceği şeyleri bi poşete koyupmu vercez hemşireye.o koca çantayı vermek mantıksız olmazmı.içinde bi sürü şey olcak.bi poşete hastane çıkış takımı battaniyesi çorabı falan koyup versem olur dimi.ona göre kocişe talimat verem adam yoksa elinde ne var ne yok verir hemşireye.bide doğumdan sonra biz üstümüzü nerde değiştiriyoz odamıza gelincemi
Canım çantadan çıkartıp direk eline veriyorsun bir torba içinde bebeğin kıyafetlerini onu zaten orada yanında kim varsa eşin annen onlar yapıyor tam takım vereceksiniz onlar yıkayıp sarıpsarmalayıp bebeği ailenin yanına getirceekler..
Sonrasında sen doğumdan çıkınca odana geleceksin önce yatağına alınacaksın o arada yine kim yardım edecekse seni giydirip yeni cicişlerini saçını başını düzenleyip bebeğini beklmeek üzere tatlı bir anne olarak hazırlayacaklar:)
canlarım nasılsınız
sağ tarafımda boşluğumun arkaları böbreklerim ağrıyo derin nefes almaya çalıştığımda bıçak gibi bişey saplanıyo bu yüzdende derin nefes alamıyorum ve daralıyorum bide bunun üstüne öksürük başladı pazar sabahı acildeydik dr bi r ağrı kesici birde ağrılı bölgeye sıkmak için sprey verdi ama hala bi düzelme yok sadece sol tarafıma yatabılıyorum buda beni inanılmaz yoruyo butun gece sabaha kadar kıvranıyorum dr dinlenmem gerektiğini yataktan çıkmamam gerektiğini söyledi bu yüzden kızımı görmeyede gidemiyorum ve onu cok özlüyorum
Dün de akciğer tomografisini aldık hastaneden fakat dr umuz izinde bayramdan sonra gelecek ben sonuçları okudum sağ tarafta bişeyler göründüğü ve incelenmesi gerektiği falan yazıyo inşallah kötü birşey değildir
canlarım nasılsınız
son günlerde kasılmalarım günde 3-4 sefer oluyor dedim dr a. oda evhamlı biraz erken doğum riski olabilir dedi ilaç verdi canım. birde bebiş bayaa büyükmüş 2445 gr kadar
tedbirimizi alalım dedi en azından 36. haftaya kadar dedi. benim içim rahat ama bence benim bebiş geç bile gelecek. gerçi ultrasona göre 1 ay sonrada doğurabilirmişim de her zaman doğru bilgi vermiyo aletler
canlarım nasılsınız
canlarım nasılsınız
canım en üste koy bebişin kıyafetlerini kocişin verir hemşire isteyince sende odana gelince giyinirsin güzelceya bacım şimdi bebişe çanta hazırlamadım ben ama şuna karar veremiyorum.bebiş ilk doğduğunda giyeceği şeyleri bi poşete koyupmu vercez hemşireye.o koca çantayı vermek mantıksız olmazmı.içinde bi sürü şey olcak.bi poşete hastane çıkış takımı battaniyesi çorabı falan koyup versem olur dimi.ona göre kocişe talimat verem adam yoksa elinde ne var ne yok verir hemşireye.bide doğumdan sonra biz üstümüzü nerde değiştiriyoz odamıza gelincemi
canııım benim yaaaa çok geçmiş olsun inş.hiçbir şey çıkmaz olumlu düşün:1hug:canlarım nasılsınız
kıs boşa hamile kilodu falan alma normal giydiğin çamaşırın 1 beden büyüğünü al kanama 2-3 gün sonra azalıyor zatenebiiiişşş anneme verdim siparişi 2şer dene alacak saa da baa daa
zeytin lohusa kilodu ne yaa ben hamile kilodunu giyem diyom o zaman da :sinifsinif:
:roflol: :roflol: :roflol:
ben de valla ilk mini valize sığmaya çalıştım ama olmuyo yaa büyük valize terfi edecem :roflol:
canlarım nasılsınız
nerde yapti dogumu gelininiz. yanindan esini ayirma, en cok ona naz yap. kolay olmuyo bu bebeler anlasin.kaydirigubbakcemile3
gez gez bunnar son gezmelerin -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:kıssss demeöle nan bende gelince hem çalışıcam hem temizlicem napim ama annemler gidiyo bizde onlarlan gidiyoz yazlığa accık değişiklik olsun hemide. sositososito
ayrı koy tabi kız kocişin alır hemen verir ben öle yapcam ayrı ayrı koycam poşete mi koyarım naparım ona karar vermedim henüz
hoşgeldin canıım
noldu üşüttün mü kiii öksürük falan...
inş. ciğerinde önemli bişey yoktur tatlım yaa
aman şu dr.lar da lazım olduklarında neden yoklar ortadaa
başkasına gitseniz :1hug:
Allah allah hiç duymamıştım canım yaaa..Allah sabır versin yeminle iyiki eski usul kalkmış kaydirigubbakcemile3
Canım çantadan çıkartıp direk eline veriyorsun bir torba içinde bebeğin kıyafetlerini onu zaten orada yanında kim varsa eşin annen onlar yapıyor tam takım vereceksiniz onlar yıkayıp sarıpsarmalayıp bebeği ailenin yanına getirceekler..
Sonrasında sen doğumdan çıkınca odana geleceksin önce yatağına alınacaksın o arada yine kim yardım edecekse seni giydirip yeni cicişlerini saçını başını düzenleyip bebeğini beklmeek üzere tatlı bir anne olarak hazırlayacaklar:)
ayy nazlııım ne güzel anlattıııınnnn kaydirigubbakcemile3
odamıza geçicez sonra da bebişimiz mi gelecek
hala o kadar uzak geliyokiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?