2009 Kasm Anneleri

kartanemloğusa kilodunu görümcem de vardıydı o verdi
bir paket de 4 adet var kullan at cinsindenmiş tül gibi ince bişey
bir sefer giyon atıyon sanırım kirlenincemi ben de nalamdım da var işte ne olur ne olmaz
canım kilotlarla krımızıya dönmesin diye
ben beyaz ve ten rengi aldıydım kilotlarımı
papatyanın var ya dikişsin ondan kullanacam ben

Karakızzım sende çok güçlüsün toparlayacaksın Durumuz gelene kadar buna eminim:)

Zeytinim evimde şuan için yok fimo hamuru çalışmam hiç olanları Doğa sergi vs götürdü zamanında hep ama hiçç sorun değil yardımcı olurum..Çatlatmazsında hiç endişelenme fırın ayarını vs veririm sana ben çokta zevkli bir iştir bebişin doğuncada birlikte yapın çok keyifli oluyor..

Wannam bundada pişti olduk benim oğluşta oruçlu sevdiği yemekleri hazırlıycam hatta mutfağa yol alıp ufaktan başlasam iyi olacak azıcık tefarruata girelim bugün kolaymı erkekler oruç tutuyor Rabbim bir günlerini 1 aylık kabul etsin inşallahhhh

Dilmuhum
hastane çıkışını veriyorsun bezinide zaten hemşire isteyecek olmazsa önceden sorarsın bir poşette eşine hazır edersin canım hiç dert etme bunu sen
Mola zamanııı hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun a.s. a.s. a.s.
Ara ara gider gelir bakarım yemeklerimi koyayım sonrasında azıcık Kur'an okuyayım hepimiz için bol bol dua edip geleyim..
ıyiki Varsınız..Rabbim hepiniz gönlündekini nasip etsin ve yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızıda..Sevdiklerimizden de asla ve asla ayırmasınnn :Saruboceq:

ben valizime koyduğum herşeyi şeffaf poşetledim karıştırmasınlar diye
baktıklarında direk görünüyo ne nerde diye
ama acaba etiketlen üzerine yazsakmı
bu bebeğin hemşireye verilcek
bu benim doğumdan çıkarken verilcek diye etiket mi vursak üzerine :roflol:

bebişim hiç durmuyo sabahtan beri sert sert vuruyo hee kemikler gelişti heralde kaydirigubbakcemile

annesi iyi bakıyon kısına heralde
ayy bende akşam bebişimi keşfe çıktım neresinde neyi var diye ben ona dokundukça o da bana tepki veriyor yaa yerim ben onu sanırım poposunu ve ellerini buldum bi tek pipisini bulamadım:roflol::roflol::roflol:

seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun edacim.opuyorumnanaktan

Şeniz

Selam fıstığım senin ve arkadaşlarınında Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi hepimize a.s. a.s.

Şeniz

slm edoşuuuumopuyorumnanaktan
kıs talimatta veriyor msn şöyle yapın böyle yapın diye:roflol::roflol:

Şeniz heee ince sarın yemem deyom nan :1ninca::1ninca:

yok kız arkadaşlarına gitmiş dayanamamış ordan bile damlamış kkya :mymeka:

hee gıı aklım burda eyümüü kaydirigubbakcemile3

edoooooooooooşşş
nan saa sepet aldık öğlen gııı

:sm_cool::sm_cool: aldınızmı kızzzz:sm_cool:
ebişimmi aldıııııı nirde ooo :sm_cool:

Allah'im sayfa 6000 olmus.:1shok:

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim oglus bugun oruc. habire canim sunu cekiyor, bunu cekiyor deyip duruyor. hemende yapilacak seyler degil ki. aksamustu gidip marketten hazir alayim bari kusuma.opuyorumnanaktan

oy maşallah onaa Nazlının oğluşuda oruçmuş galiba. ikisinede maşallah. Allah nazarlardan saklasın. inşallah bizlerde görelim meleklerimizin bukadar büyüdüklerini. Al tabi annesi ne istiyorsa al kıyamam ben ona

bende farklı renkteki hurçlara koyuyorum sıkı sıkı tembih ediyorum olmadı zaten annem olacak yanında o halleder her birşeyi
wannacım ya haketten kk en geveze anneleri biziz herhalde:sm_cool:

veeee en obur :lepi:

Aminnn canim. benim oglus bugun stoktan yiyor. kaydirigubbakcemile3 aksama ne isterlerse o.opuyorumnanaktan

nazlıcım ben o zaman hastane çıkışlarını ve bi tanede bezi koyam poşete kocişede gösterem bunu vercen diye o da versin.odama gelincede gerisi kolay olur zati.

kızlar kociş diyoki bende girem doğuma.diyom yok istemem görme beni o halde yok gircem diyo sizinkiler gircekmi?ay adamıda yalnızım diye depresyona soktum haaa

nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:

sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!

benimki de büyüdü artık ya eğilirken kemikleri batıyo hemen doğrulmak zorunda kalıyom
kıslar artık şeyimi dötümü yıkarken uzanamıyom yetişmiyom göbemden:kedi:
sizlerde durum nedir
göben 97 cm olmuştu geçen sırf bundan dolayı ölçtüm de
zaten göremiyomda artık temizlikte ayna şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…