kizmiyorum kiz oglusa, niye kizayim kuzuma.
becerdigi kadar artik. olmadi yari carpilmis gibi olursun.:roflol:
heee bize kızıyorsunda ondan sordum:roflol:
Artık çarpık marpık idare etcez.
bebişim hiç durmuyo sabahtan beri sert sert vuruyo hee kemikler gelişti heralde kaydirigubbakcemile
seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun edacim.opuyorumnanaktan
Selam fıstığım senin ve arkadaşlarınında Kadir Gecesi mübarek olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi hepimize a.s. a.s.
slm edoşuuuumopuyorumnanaktan
kıs talimatta veriyor msn şöyle yapın böyle yapın diye:roflol::roflol:
yok kız arkadaşlarına gitmiş dayanamamış ordan bile damlamış kkya :mymeka:
edoooooooooooşşş
nan saa sepet aldık öğlen gııı
Allah'im sayfa 6000 olmus.:1shok:
benim oglus bugun oruc. habire canim sunu cekiyor, bunu cekiyor deyip duruyor. hemende yapilacak seyler degil ki. aksamustu gidip marketten hazir alayim bari kusuma.opuyorumnanaktan
bende farklı renkteki hurçlara koyuyorum sıkı sıkı tembih ediyorum olmadı zaten annem olacak yanında o halleder her birşeyiben valizime koyduğum herşeyi şeffaf poşetledim karıştırmasınlar diye
baktıklarında direk görünüyo ne nerde diye
ama acaba etiketlen üzerine yazsakmı
bu bebeğin hemşireye verilcek
bu benim doğumdan çıkarken verilcek diye etiket mi vursak üzerine :roflol:
wannacım ya haketten kk en geveze anneleri biziz herhalde:sm_cool:
[
Wannam bundada pişti olduk benim oğluşta oruçlu sevdiği yemekleri hazırlıycam hatta mutfağa yol alıp ufaktan başlasam iyi olacak azıcık tefarruata girelim bugün kolaymı erkekler oruç tutuyor Rabbim bir günlerini 1 aylık kabul etsin inşallahhhh
nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:
:sm_cool::sm_cool: aldınızmı kızzzz:sm_cool:
ebişimmi aldıııııı nirde ooo :sm_cool:
delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?