2009 Kasm Anneleri

ya arkadaşlar neden öyle diyosunuz kocişlerde izlemesinler doğumu sadece gelip elimizzi tutup gözümüze baksınlar olmazmı ben sanki kocişim yanımda olursa acı duymıcam daha kolay olcak gibi hissediyom ama

of hiç keyfim yok ya benim....

k.kız çok geçmiş olsun cnmmm geçecek her şey... ama ihmal etme ya başka dr yok mu gideceğin...

dilmuh ben düşünüyoroum bazen diyorum ki kociş girsin doğum ne acılarla nasıl doğuruluyor görsün elimi tutar destek çıkar bazen de diyorum ki asla olmaz ben kociş yanımda olunca ona nazlanırken doğuramam kolay kolay daha çok canım yanar. en son girmemesine karar verdim canım çünkü benim yapım böyle, ben yanımdaki cesursa korkarım korkaksa cesaret gösteririm
yalnız olmam daha iyi dr olursa gıkım çıkmaz ama tanıdık biri olursa da zırlarım:)

hem görmesin beni öyle...
çıkınca görsün yeter

yok benimki girmez
alaturka wc büyük sorun bizim burda da alafranga tee kaçıncı katta yaa off zorlanıyom bayaa
nasıl görüyon bee :1shok:
ayy ayakta kalınca öle oluyoo yıkama dinlen nan
benim de valla sandalyede otururken ağrıyo sabahtan beri sağ bacağım ve belimm :kedi:
ayyyyyy çok heyecanlandım gııı :sm_cool::sm_cool:
mavişmi aldınızz ?
heralde maviş gıı egeye yakışırrr
hoşgeldin çıtırtı kıs sende ne geziyosun ayakta:mymeka:

şeker sepeti mi edoş
efet şeker sepetiiii
ayy orda çok tatlı minicik biberonlar var bayıldımmm

ayyy kıyamam gııı sağaa beennn opuyorumnanaktan

edoş msn ne oldu canım düzeldimi yaaaaaaa

bakmadım gııı :1ninca::1ninca:

şeker sepeti mi edoş

heee emme seker için deell odaya koycam bezi,pişik kremini cart curtu koycamm :lepi:

ya arkadaşlar neden öyle diyosunuz kocişlerde izlemesinler doğumu sadece gelip elimizzi tutup gözümüze baksınlar olmazmı ben sanki kocişim yanımda olursa acı duymıcam daha kolay olcak gibi hissediyom ama
walla benimki çok meraklı izler:roflol::roflol::roflol:
hatta izlemekle kalmaz birde bana anlatır nasıl olduğunu:roflol:
ben akşama yemek yapam kıslar yemem yok da
hazırlam öle gelem
öpüyorum sizleri bayyyy

hadi kolay gelsin canım byyyy

kız soğudumu adam senden.ben diyomki girme ama o girem diyo.karar veremedim daha.bakmam ben diyo elini tutarım diyo ama benimkide şoka girebilir

bence gşrmek istiyorsa engel olma canım ya girsin ama izlemesin zaten senin yanında olunca önünüzde perde olucak elini tutsun yeter karşıya geçip izlemesini bende sitemem ama yanımda olsun istiyom ben

doguma girsinler derken bunu soylemek istiyoruz zaten canim. yanimizda elimizi tutsunlar tabi, yoksa doktorun yanina gecince pek ise yaramiyorlar.kaydirigubbakcemile3

hosgeldşn canım cok gecmiş olsun
sağol canım halbuki bugün gitmek istidim eyüp sultana yada sultan ahmete bu halde gezemem
hoşgeldin çıtırtı kıs sende ne geziyosun ayakta:mymeka:

şeker sepeti mi edoş
kız bi kaynanamı çağırdım bide dün akşam arkadşım geldi koskoca ramazanda iki kşişiyi ağırladım haaaa
ayyy kıyamam gııı sağaa beennn opuyorumnanaktan

bakmadım gııı :1ninca::1ninca:

heee emme seker için deell odaya koycam bezi,pişik kremini cart curtu koycamm :lepi:
niye bakmiin kız korkinmi rus virüsünden :roflol::roflol::roflol:

ne sogumasi kiz, hastaneden ciktigim gece adam yanimda bitti ozledim diye.:jeyyar:

ohaa dedimde geri gitti.delikafadulden
ne var gıı özlemiş adam londranın hast.şartları bunu gösteriyor 5 gün ne demek:roflol:
benden kopya çektiiii şakkıdı

suluhandan mı aldınız
bende kocişle beşik sepeti için kalenin oraya çıkmaya karar verdim:1ninca:

canım o kilotlardan banada almışlardı ben hastanede yatarken cok işe yarıyo kullan at incecik bişi ama işe yarıyo bide şunuda söyliyim
hasta bezi 2 çeşit ama her ikisinide kullanıyosun düz olanı yatağa seriyolar diğeri zaten bebek bezi gibi onu sen kullanıyosun kanama olduğu için

canımmm ya dikkat et kendine yorma bu kadar kendini

inşallah canımcım ya allahın izni ile sağlıcakla evine gelsin bak neler yapıcam minik cadıya ben popocunu ısırcam

kaydirigubbakcemile3 girsinde gorsun o zaman neyin ne oldugunu kaydirigubbakcemile3

dimi ama

ayy bende o dışardayken aklım onda kalır benim ya.gelsin oda gözümün önünde dursun diyom bazen,bazende görmesin o halimi diyom.artık doğum anında karar vercem
ne sogumasi kiz, hastaneden ciktigim gece adam yanimda bitti ozledim diye.:jeyyar:

ohaa dedimde geri gitti.delikafadulden

hehe süpeeeeeeeeeeeer. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…