yok benimki girmeznazlıcım ben o zaman hastane çıkışlarını ve bi tanede bezi koyam poşete kocişede gösterem bunu vercen diye o da versin.odama gelincede gerisi kolay olur zati.
kızlar kociş diyoki bende girem doğuma.diyom yok istemem görme beni o halde yok gircem diyo sizinkiler gircekmi?ay adamıda yalnızım diye depresyona soktum haaa
alaturka wc büyük sorun bizim burda da alafranga tee kaçıncı katta yaa off zorlanıyom bayaabenimki de büyüdü artık ya eğilirken kemikleri batıyo hemen doğrulmak zorunda kalıyom
kıslar artık şeyimi dötümü yıkarken uzanamıyom yetişmiyom göbemden:kedi:
sizlerde durum nedir
göben 97 cm olmuştu geçen sırf bundan dolayı ölçtüm de
zaten göremiyomda artık temizlikte ayna şart oldu
nasıl görüyon bee :1shok:aynı sıkıntı bendede var canım alafranga en güzeli bizim için artık
benimde göbüş 97 olmus kaydirigubbakcemile3
ama ben hala kendimi gorebiliyorum ayna sart olmadı ama yakındır zamanı kaydirigubbakcemile3
ayy ayakta kalınca öle oluyoo yıkama dinlen nanselam kızlarben geldüm
evi topladım ama bulaşıklar setin üstünde duruyo çünkü makine dolu o bitsin onlarıdsa atacam yıkayam dedim elimle emme güvenemedim kendime bacağım çok ağrıyo taopallıyorum resmen yaaadün sabahtan akşama kadar ayaktaydım hatta geceye kadar sonu böle olur işte
heralde maviş gıı egeye yakışırrrayyyyyy çok heyecanlandım gııı :sm_cool::sm_cool:
mavişmi aldınızz ?
efet şeker sepetiiiihoşgeldin çıtırtı kıs sende ne geziyosun ayakta:mymeka:
şeker sepeti mi edoş
selam kızlarben geldüm
evi topladım ama bulaşıklar setin üstünde duruyo çünkü makine dolu o bitsin onlarıdsa atacam yıkayam dedim elimle emme güvenemedim kendime bacağım çok ağrıyo taopallıyorum resmen yaaadün sabahtan akşama kadar ayaktaydım hatta geceye kadar sonu böle olur işte
edoş msn ne oldu canım düzeldimi yaaaaaaa
şeker sepeti mi edoş
kız soğudumu adam senden.ben diyomki girme ama o girem diyo.karar veremedim daha.bakmam ben diyo elini tutarım diyo ama benimkide şoka girebilir
walla benimki çok meraklı izler:roflol::roflol::roflol:ya arkadaşlar neden öyle diyosunuz kocişlerde izlemesinler doğumu sadece gelip elimizzi tutup gözümüze baksınlar olmazmı ben sanki kocişim yanımda olursa acı duymıcam daha kolay olcak gibi hissediyom ama
ben akşama yemek yapam kıslar yemem yok da
hazırlam öle gelem
öpüyorum sizleri bayyyy
kız soğudumu adam senden.ben diyomki girme ama o girem diyo.karar veremedim daha.bakmam ben diyo elini tutarım diyo ama benimkide şoka girebilir
sezeryandi canim. valla sesini cikarmadan, dut yemis bulbul gibi oturup seyretti.kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar neden öyle diyosunuz kocişlerde izlemesinler doğumu sadece gelip elimizzi tutup gözümüze baksınlar olmazmı ben sanki kocişim yanımda olursa acı duymıcam daha kolay olcak gibi hissediyom ama
heee emme seker için deell odaya koycam bezi,pişik kremini cart curtu koycamm :lepi:
sağol canım halbuki bugün gitmek istidim eyüp sultana yada sultan ahmete bu halde gezememhosgeldşn canım cok gecmiş olsun
kız bi kaynanamı çağırdım bide dün akşam arkadşım geldi koskoca ramazanda iki kşişiyi ağırladım haaaahoşgeldin çıtırtı kıs sende ne geziyosun ayakta:mymeka:
şeker sepeti mi edoş
niye bakmiin kız korkinmi rus virüsünden :roflol::roflol::roflol:ayyy kıyamam gııı sağaa beennn opuyorumnanaktan
bakmadım gııı :1ninca::1ninca:
heee emme seker için deell odaya koycam bezi,pişik kremini cart curtu koycamm :lepi:
ben gir desemde girmez benimki işte merakın sonucları kaydirigubbakcemile3
simdide gireyim diyor mu kaydirigubbakcemile3
nasıl görüyon bee :1shok:
ne var gıı özlemiş adam londranın hast.şartları bunu gösteriyor 5 gün ne demek:roflol:ne sogumasi kiz, hastaneden ciktigim gece adam yanimda bitti ozledim diye.:jeyyar:
ohaa dedimde geri gitti.delikafadulden
benden kopya çektiiii şakkıdı
kartanemloğusa kilodunu görümcem de vardıydı o verdi
bir paket de 4 adet var kullan at cinsindenmiş tül gibi ince bişey
bir sefer giyon atıyon sanırım kirlenincemi ben de nalamdım da var işte ne olur ne olmaz
canım kilotlarla krımızıya dönmesin diye
ben beyaz ve ten rengi aldıydım kilotlarımı
papatyanın var ya dikişsin ondan kullanacam ben
selam kızlarben geldüm
karakızım duru nazımız çok daha iyi olacak allahın izniyle
sen de kendini bir toparlasan çok güsel günler bekliyor ikinizi de
eve geldiği günleride göreceksin inşallah
bunun için zaman gerkli sadece cnm
bu hayırlı gecede bol bol dua edecezm sizin içinde
allah hepimizin dularını kabul eder inş.
kenyacım yok nan ben alafırangada bile zor yıkıyom şeyimi kızımn kemikleri acıtıyor sanırım hafif eğilince bilem
kaydirigubbakcemile3 girsinde gorsun o zaman neyin ne oldugunu kaydirigubbakcemile3
of hiç keyfim yok ya benim....
k.kız çok geçmiş olsun cnmmm geçecek her şey... ama ihmal etme ya başka dr yok mu gideceğin...
dilmuh ben düşünüyoroum bazen diyorum ki kociş girsin doğum ne acılarla nasıl doğuruluyor görsün elimi tutar destek çıkar bazen de diyorum ki asla olmaz ben kociş yanımda olunca ona nazlanırken doğuramam kolay kolay daha çok canım yanar. en son girmemesine karar verdim canım çünkü benim yapım böyle, ben yanımdaki cesursa korkarım korkaksa cesaret gösteririm
yalnız olmam daha iyi dr olursa gıkım çıkmaz ama tanıdık biri olursa da zırlarım:)
hem görmesin beni öyle...
çıkınca görsün yeter
ne sogumasi kiz, hastaneden ciktigim gece adam yanimda bitti ozledim diye.:jeyyar:
ohaa dedimde geri gitti.delikafadulden
sağol canım halbuki bugün gitmek istidim eyüp sultana yada sultan ahmete bu halde gezemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?