hadi byyyyyhadi byby kızlarr gene gelirim gııı opuyorumnanaktan
sağol canım halbuki bugün gitmek istidim eyüp sultana yada sultan ahmete bu halde gezemem
kız bi kaynanamı çağırdım bide dün akşam arkadşım geldi koskoca ramazanda iki kşişiyi ağırladım haaaa
niye bakmiin kız korkinmi rus virüsünden :roflol::roflol::roflol:
valla bu sefer hayirlisiyla nasil olucak bilemiyorum. doguma yetisirse girer herhalde yine.
bence gşrmek istiyorsa engel olma canım ya girsin ama izlemesin zaten senin yanında olunca önünüzde perde olucak elini tutsun yeter karşıya geçip izlemesini bende sitemem ama yanımda olsun istiyom ben
dogru 5 gun kolay mi?:roflol:
sen ne zaman gidiyorsun yurtdısına
ucak için izin falan nasıl yapacaksın
hee suluhandan aldıkne var gıı özlemiş adam londranın hast.şartları bunu gösteriyor 5 gün ne demek:roflol:
suluhandan mı aldınız
bende kocişle beşik sepeti için kalenin oraya çıkmaya karar verdim:1ninca:
Allah saglik verirse 13 Ekim'e aldim bileti canim. 36+1 oluyorum o gun. 36. hafta icinde ucabiliyorsun, tabi raporla. bir gun oncesi doktordan hem dogum iznimi hemde ucus icin raporumu halledicem insallah. tabi bunlar normal sartlarda, aksi olmaz insallah.
benimki olsa bende yatıyım yanında der :roflol:
karakızım vücut taşımıyo artık kiloyu netcem bilmim demekki fazla yük basiii ayaklaracanım o kilotlardan banada almışlardı ben hastanede yatarken cok işe yarıyo kullan at incecik bişi ama işe yarıyo bide şunuda söyliyim
hasta bezi 2 çeşit ama her ikisinide kullanıyosun düz olanı yatağa seriyolar diğeri zaten bebek bezi gibi onu sen kullanıyosun kanama olduğu için
canımmm ya dikkat et kendine yorma bu kadar kendini
inşallah canımcım ya allahın izni ile sağlıcakla evine gelsin bak neler yapıcam minik cadıya ben popocunu ısırcam
belki gecer kız yat dinlen bakalım
inş. hersey planladıgınız gibi olur canım :Saruboceq:
güle güle şekercikcim.yat az dinlen.bende yatam uyuyam diyom uykum geldi uyusamda gece uyuyamıyom bakalım ne etcem.
kızlar bayramda ne yapcaksınız.ben diyomki meşhur şöbiyetten yapam bide zeytinyağlı yaprak sarma yanına ne yapsam fikir verin lütfen.
benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden
güle güle şekercikcim.yat az dinlen.bende yatam uyuyam diyom uykum geldi uyusamda gece uyuyamıyom bakalım ne etcem.
kızlar bayramda ne yapcaksınız.ben diyomki meşhur şöbiyetten yapam bide zeytinyağlı yaprak sarma yanına ne yapsam fikir verin lütfen.
karakızım vücut taşımıyo artık kiloyu netcem bilmim demekki fazla yük basiii ayaklara
geçer geçerde şimdi gidersem yarın daha beter olucum o yüzden hiç macera aramim kendime demi kıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?