2009 Kasm Anneleri

hadi byby kızlarr gene gelirim gııı opuyorumnanaktan
hadi byyyyy

bende sadece kayınvalidemleri çağırdım dün walla hiç yerimden kalkacak halim yok bu günler bel ağrısı mahvediyor benimafoldumben

of benim gene karnımın sol tarafı ağrıyooo napıyosa içerdeeee
ben uzanıcam
keyifsizim zati
size iyi muhabbetler kızlar

öptümmmmmmmmm

bence gşrmek istiyorsa engel olma canım ya girsin ama izlemesin zaten senin yanında olunca önünüzde perde olucak elini tutsun yeter karşıya geçip izlemesini bende sitemem ama yanımda olsun istiyom ben

yok canım karşıya geçip izleyecekse niye giriyo olmaz öyle.girecekse yanımda durup elimi tutsun yoksa atarım dışarı

sen ne zaman gidiyorsun yurtdısına
ucak için izin falan nasıl yapacaksın

Allah saglik verirse 13 Ekim'e aldim bileti canim. 36+1 oluyorum o gun. 36. hafta icinde ucabiliyorsun, tabi raporla. bir gun oncesi doktordan hem dogum iznimi hemde ucus icin raporumu halledicem insallah. tabi bunlar normal sartlarda, aksi olmaz insallah.

ne var gıı özlemiş adam londranın hast.şartları bunu gösteriyor 5 gün ne demek:roflol:

suluhandan mı aldınız
bende kocişle beşik sepeti için kalenin oraya çıkmaya karar verdim:1ninca:
hee suluhandan aldık
abooo walla mı gıı kalede nerde olduunu biliin mii cinganlar yapiimişşş
benim herüf öldürsen gitmez oralara heee baya ucuza gelirdi emme nedek ben gene şu gıcık adamdan alacüümm hee -tatlicadiarzu-
nan adam gizli gizli burayı mı okuyo da ondan her gidişte zam yapiiki gıı :1ninca:

güle güle şekercikcim.yat az dinlen.bende yatam uyuyam diyom uykum geldi uyusamda gece uyuyamıyom bakalım ne etcem.

kızlar bayramda ne yapcaksınız.ben diyomki meşhur şöbiyetten yapam bide zeytinyağlı yaprak sarma yanına ne yapsam fikir verin lütfen.

inş. hersey planladıgınız gibi olur canım :Saruboceq:

benimki olsa bende yatıyım yanında der :roflol:

benimki dedi zaten. anlatsam komedi dizisi olur. hastanede herkesin cay kahve yapabilecegi mutfak vardi. ben yeni dogum yapmis kadin yatiyorum, esim uzanmis yanimda koltuga hadi bana bi kahve yapda gel diyodu.delikafadulden

karakızım vücut taşımıyo artık kiloyu netcem bilmim demekki fazla yük basiii ayaklara
belki gecer kız yat dinlen bakalım

geçer geçerde şimdi gidersem yarın daha beter olucum o yüzden hiç macera aramim kendime demi kıııı

yanınada kolay bir börek yap canımcım ohh süper bide salata olabilir patates salatası yada rus salatası ben çok acıkmışım yaaa cokacimcoook

anaa bayrama bişe mi yapacüük bi de :icecream: ben de yapem bari o şöbiyetten
anamlar gelince yesinler ikinci günü poğaça moğaça da yapam bari gıı misafrim var bu bayram
ay hiç bayram olarak düşünmemiştim dilmuh gıı haklısın falla eccük bayram gibi davranam ben de allah razı olsun yerimseniben

kızlar bayramda ne yapcaksınız.ben diyomki meşhur şöbiyetten yapam bide zeytinyağlı yaprak sarma yanına ne yapsam fikir verin lütfen.

ben hicbirsey yapmam. zaten kimse gelmezki bize. biz sadece kaynanamlara gideriz, annemlere gideriz. ama bu sene annemler yazlikta, gorusemiycez bayramda. bizde oglusu gezdiririz artik.

karakızım vücut taşımıyo artık kiloyu netcem bilmim demekki fazla yük basiii ayaklara

geçer geçerde şimdi gidersem yarın daha beter olucum o yüzden hiç macera aramim kendime demi kıııı

o zaman otur canım evinde cıkma biyere bosver et duanı evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…