günaydın canım
valla dinlenecem çok yordum kendimi bu aralar çocuk çıktı çıkacak yerinden aşağıdan yol kazısı yapii zaten yol vermemek lazım demi :roflol::roflol::roflol:
ama napam burdaki dr 15 gün soora gel dedi gidecem işte cuma
adanaya gittim geçen haftada ordaki dr da görünemde dedim belkim adanada doğurrum deyü hepsi üst üste geldi işte
cuma günü randevum bebişimin kalbine ayrıntılı olarak bakacaklar
bayramdan soora bizde açmadan yatarık herhal
tabee maşallah deyün yavrucuklarınıza
:roflol: :roflol: :roflol:
nan büyüdü artık sığmıyo teyzesiiii yoksa sorun bende diil :roflol:
edoşum tutabileceğim kadar tutucam bacım zira anne karnındas ne kadar durursa o kaaa iyidir gelişimi açısındana.sa.sa.s
İnşallah canım benim:Saruboceq::Saruboceq:
Canım ilk bebek Doğa bak zamanında hatta geçiyorduda doktorumuz alalım artık dedi bende iyice şişmiştim tamam dedim..Zaten bundan sonra hep 2 haftada 1 kontroller dolayısıyla heranda olabilir henüz erken 36 bitip 37 girildimi şükür Allaha..Sağlıklı doğsunlar dünyaya gelsinlerde :Saruboceq::Saruboceq: Hayırlısı şekerim benim hayırlısı bundan sonra..
amann dikkat et canım birden kaçıvermesin
ayy bazen ayakta çok durduğumda sanki aşağı düşmüş gibi geleyo
hemen gidip yatıyom
bende temizlik yapılıyo şincik ohh ne ala sizle çene çalıyom bendeniz de
ayyyyy midem felaket bulanıyoo yaaa acep neden kii
günaydın kuzummm naber ? iyimisin bu gün canım?Günaydın Ebisim Günaydın Şekerimmm a.s. a.s. a.s.
hoşbulduk edoşummmm napaann?hee gııı bende onu kartanem yerine kodumdu pek sevidimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy haklısın cnm benimm sen yorgunluktan sızıyon uyumuyon bayılıyon nan :roflol:
inşallah nazlım yaa bende onu istiimmm hihoyyythihoyyyt:Saruboceq:
bende dün ve bugün açmadım pencereyi asebam azcık serinliyo artıkk çok şükürrr :Saruboceq:
hee gıı oğluşuma maşallah dememeşimm
valla nazlım ben zaten ekimden korkim haaa :1shok::1shok:
allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizeee :Saruboceq:
sağol şekerciğimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan napak dayancaz cnm yaa az kaldı uykusuzluğada alışcaz artıkk zemuszemus
Ebişkomm hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam cnm kız sen bari evdesin canının kıymetini bil eccük yat aşşagünaydın şekerler nasılsınız
bugün sadece evi toplayacam valla başka bişe yapmayacam yemek yapmıycam kendime tatil ilan ettim akşama kocişe bişe ısmarlarım artık accuk dinlenmem lazım zaten gezeemim
burda hamdi kim oluyyyy gıııııı:jeyyar:kutundakine razı olacan artık ne edekkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hamdiden yeni teklif gelene kadarr :roflol::roflol::roflol:
günaydın kuzummm naber ? iyimisin bu gün canım?
hoşbulduk edoşummmm napaann?
selam cnm kız sen bari evdesin canının kıymetini bil eccük yat aşşa
burda hamdi kim oluyyyy gıııııı:jeyyar:
günaydın kuzummm naber ? iyimisin bu gün canım?
selam cnm kız sen bari evdesin canının kıymetini bil eccük yat aşşa
bu tubiş karusu yine geçmişşlerden geliii
dün iftarda neler yedi merak ettim eee koca gün aç kadı anasını ağlatmıştır yemeklerin bugün anca hazmeder artık:roflol::roflol:
yada gene niyetli buu enerji harcamamak için yazmıyoo :roflol::roflol::roflol::roflol:
slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3
İyiki doğdunn Zerenn iyiki doğdun zereenn :dance::dance:
nicee mutlu sağlıklı senelere kızınla eşinle beraber cnmm a.s.a.s.
zerenin doğum günümüymüş
iyiki doğdun zeren nice mutlu yıllara bacım rabiim bebişinizle sağlıklı uzun yıllar nasip etsin
slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
slm millet ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?