zeren mutlu yıllar canm
Zerencimm İyiki doğdun canımm Nice Nice mutlu Yıllara inşallahh..Rabbim seneye bebeğinlede kutlamayı nasip etsinn:Saruboceq: Şeniz
zerencim nice mutlu yıllara eşinle bebişinle ve tüm sevdiklerinle canımopuyorumnanaktan
öle cnm senin durumda özel iki yere gidiyosun biz kıskandıkta ondan
benim ultrasonda çok süper valla herbişesi gözüküyoo :lepi:
vallahi dünde vardı hafif emme bögün felaket bi bulantıheee bağada öle oliii aşağı düşecekmiş gibi
benimde dün bulandi kııı bende anlamadım emme geçti
slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım yaaaaopuyorumnanaktanŞeniz
bir yaş daha yaşlanıyom yaaaaaadelikafadulden 27 yaşıma giriyom.. yolun yarısına 3 kaldıakannehir
napam o kaaa rezil olduk dr yüzünden bende sağlamaalam dedim 2 dr birden var
adanadaki dr tanıdık zati burda doğurmak istersen gel ben burdayım zati heçç dert etme dedi rahatladımm
vallahi dünde vardı hafif emme bögün felaket bi bulantı
sizin başınız çok ağrıyormu bide bende felaket bi ağrı olii
dr dedim progestoron hormonu arttığı eçün olabilür dedi
ooohhh maşallah biz daha almadık bişe millet hepicini hazırladı
yürüyor teyzesi ayyy görmen lazım çok fena birşey oldu yaaa küçük abimizslm itekciimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh maşallah hallolur artık :lepi:
ayy enescimiz yürümeyemi başladı yaa yerim ben onuu
bizimde mobilya işi duruyor ablam bu haftalarda halledelim onuda diyoruz sadece hast.götüreceklerimi şimdi ütüleyeceğim diğer eşyalarınıda mobilya takımımız gelince halledeceğim kısmetseHoşgeldin küçük annem ohhhhh bravo valla neler hazırladın ütü yıkama sırası bizdede bayramı çıkartmam gerekecek benim zira azıcık bir zaman var onları yayarsam kaldıracak yerim yok en iyisi mobilyasıda gelecek eylül sonuna ozamana bırakmak:)
hoşgeldin itek
yaaa ben daha hiç bişeye başlamadım ben busenin küçüklül şeylerini arkadaşa verdim geri vercek bana onu bekliyom ne vermişim on göre alıcam şimdilik sadece liste yapim eksiklerle ilgili aklıma geldikçe yaziim
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım yaaaaopuyorumnanaktanŞeniz
bir yaş daha yaşlanıyom yaaaaaadelikafadulden 27 yaşıma giriyom.. yolun yarısına 3 kaldıakannehir
yürüyor teyzesi ayyy görmen lazım çok fena birşey oldu yaaa küçük abimiz
bizimde mobilya işi duruyor ablam bu haftalarda halledelim onuda diyoruz sadece hast.götüreceklerimi şimdi ütüleyeceğim diğer eşyalarınıda mobilya takımımız gelince halledeceğim kısmetse
ayyyy o minicik kıyafetleri görünce bebişimi o kıyafetlerle göreceğim geldi aklıma çok duygulandım vallamafoldumben
hoşbulduk çıtırtım walla benimkilerde çoğu enesin iyiki saklamışım haaa:roflol::roflol:
sus nan yolun yarısı 30 mu oli 35 oliii ne yani ben şimdi yolun yarısına 2 mi kaldı nan
:1no2::1no2::1no2:
saklıycadın tbe nan atacamıydın bunlarıda sakla nasılsa üçüncü yakında gelir:roflol::roflol:
ben heç dert etmiyorum benim daha çoook yıllar var önümdezemuszemuszemuszemuszemuszemus
baş ağrısı ara sıra oli bakıyomki hafiften ağrımaya başlayınca hemen minoset alıyom eğer içmesem mahvolurum çatlarım yani ağrısdan
heee nan saklayım demi:1ninca:
bir daha ki bebeme hiçbir şey almam o zaman:roflol::roflol::roflol:bunlar yeterde artar bile:roflol:
yaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba
zerencim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere
slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3
vallahi dünde vardı hafif emme bögün felaket bi bulantı
sizin başınız çok ağrıyormu bide bende felaket bi ağrı olii
dr dedim progestoron hormonu arttığı eçün olabilür dedi
anammmmm neler gelmiş gıı başınaa :teselli:günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
olayların kadını oldum iice nan dün başıma gelenleri anlatayımm size laelaelaelaelae
işyerinde son dönemlerde berbat derecede bi yoğunluk yaşıyorum malum biliyonuz kk ya bilene giremiodum bu yoğunluk stres yorgunluk derken dün akşam işteykene 4 sularında kasıklarımda bir ağrı ama ölüyorum resmen ve tepemde bi dunya insan acil işler onu yap bunu yap derken artık son raddede sancıdan kıvrandım ve revire çıktım uzansam geçer belkim dedim ama ne çare daha da kötü oldum
sora kocişi aradım apar topar hastaneye gittim devlete gitiim hani doktor arkadaşım varya ona gaz sancısı falandır belkim dedim gitim önce bi muayene açıklık yok ii ultrasonda sorun yok bebek ii sora nst ye bağlandım amanın sancı çıkmasın mı nst de serum verdiler geçmedi ilaç verdiler geçmedi durum normal değil dedi arkadaşım yatış yapalım gözetim altında ol aksi bi durumda bebeğin ciğer gelişimi için hemen iğne yapmamız lazım demez mi :1shok::1shok: yani annicanız bir erken doğum tehdidi altındaydım sora baktım işin rengi değişiyo ben dedim kendi doktoruma gidecum yatış olcaksada orda olsun sora kalktık geldik orda da bi dunya ilaç nst takibi derken allaha şukur sancıyı geçirdiler şimdi ilaca devam edicem
benim yaramaz prensesim yüreğimi yine ağzıma getirdi teyzeleri dua edinde şu sıpa hayırlısıylan vakti zamanında gelsin inşallah :Saruboceq:
bu arada raporluyum evde yatıyom tek ii tarafı bu herade dünkü stres ve sıkıntının :jeyyar:
hee bakiyimm zabaj zabah ne kaynatmışınızz diyeeebu tubiş karusu yine geçmişşlerden geliii
dün iftarda neler yedi merak ettim eee koca gün aç kadı anasını ağlatmıştır yemeklerin bugün anca hazmeder artık:roflol::roflol:
yok naannn o kaaa değil:mymeka:abooo sen benim yaşıma gelece kadar bi düzineyi tamamlarsın artık :roflol::roflol::roflol:
birdahaki bebede çift olimiş bide ne kaaa güzel olur demi itek yaaaa :roflol::roflol::roflol:
günaydin herkese nasilsiniz kasim anaciklarizemuszemuszemuszemus
uyanir uyanmaz kendimi buraya attim
kahvaltimi hazirliyayim da geliimm
bu arada gecmis kandiliniz tekrardan mübarek olsun....
ramazani da böylece yolcu etmis olduk..:gitme:
rabbim seneye bebeklerimizle ramazan karsilamayi nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?