2009 Kasm Anneleri

zeren mutlu yıllar canm

Zerencimm İyiki doğdun canımm Nice Nice mutlu Yıllara inşallahh..Rabbim seneye bebeğinlede kutlamayı nasip etsinn:Saruboceq: Şeniz

zerencim nice mutlu yıllara eşinle bebişinle ve tüm sevdiklerinle canımopuyorumnanaktan

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım yaaaaopuyorumnanaktanŞeniz

bir yaş daha yaşlanıyom yaaaaaadelikafadulden 27 yaşıma giriyom.. yolun yarısına 3 kaldıakannehir

öle cnm senin durumda özel iki yere gidiyosun biz kıskandıkta ondan
benim ultrasonda çok süper valla herbişesi gözüküyoo :lepi:

napam o kaaa rezil olduk dr yüzünden bende sağlamaalam dedim 2 dr birden var
adanadaki dr tanıdık zati burda doğurmak istersen gel ben burdayım zati heçç dert etme dedi rahatladımm
heee bağada öle oliii aşağı düşecekmiş gibi
benimde dün bulandi kııı bende anlamadım emme geçti
vallahi dünde vardı hafif emme bögün felaket bi bulantı

sizin başınız çok ağrıyormu bide bende felaket bi ağrı olii
dr dedim progestoron hormonu arttığı eçün olabilür dedi

slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3

ooohhh maşallah biz daha almadık bişe millet hepicini hazırladı

bir yaş daha yaşlanıyom yaaaaaadelikafadulden 27 yaşıma giriyom.. yolun yarısına 3 kaldıakannehir

sus nan yolun yarısı 30 mu oli 35 oliii ne yani ben şimdi yolun yarısına 2 mi kaldı nan
:1no2::1no2::1no2:

baş ağrısı ara sıra oli bakıyomki hafiften ağrımaya başlayınca hemen minoset alıyom eğer içmesem mahvolurum çatlarım yani ağrısdan

slm itekciimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh maşallah hallolur artık :lepi:
ayy enescimiz yürümeyemi başladı yaa yerim ben onuu
yürüyor teyzesi ayyy görmen lazım çok fena birşey oldu yaaa küçük abimiz
bizimde mobilya işi duruyor ablam bu haftalarda halledelim onuda diyoruz sadece hast.götüreceklerimi şimdi ütüleyeceğim diğer eşyalarınıda mobilya takımımız gelince halledeceğim kısmetse
ayyyy o minicik kıyafetleri görünce bebişimi o kıyafetlerle göreceğim geldi aklıma çok duygulandım vallamafoldumben

hoşbulduk çıtırtım walla benimkilerde çoğu enesin iyiki saklamışım haaa:roflol::roflol:

ayy nice mutlu yıllara zerenim
Allahım bebişinle kocişinle ve sevdiklerinle daha nice yıllar gösterir inşallah

saklıycadın tbe nan atacamıydın bunlarıda sakla nasılsa üçüncü yakında gelir:roflol::roflol:

baş ağrısı ara sıra oli bakıyomki hafiften ağrımaya başlayınca hemen minoset alıyom eğer içmesem mahvolurum çatlarım yani ağrısdan

yaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba

günaydin herkese nasilsiniz kasim anaciklarizemuszemuszemuszemus
uyanir uyanmaz kendimi buraya attim
kahvaltimi hazirliyayim da geliimm

bu arada gecmis kandiliniz tekrardan mübarek olsun....
ramazani da böylece yolcu etmis olduk..:gitme:
rabbim seneye bebeklerimizle ramazan karsilamayi nasip etsin:Saruboceq:

yaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba

yaaa kızım herhangi bi sakıncası yokki niye eziyet ediyosun kendine doktor sakıncası olsa sölerdi demi bana öle bişe demedi içebilirsin dedi

zerencim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere

sağol canım çok teşekkür ettimŞeniz

slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım.. bizimde bir posta yıkandı ütülendi, bir posta daha var.... izne ayrılınca yapıcam artık ...

vallahi dünde vardı hafif emme bögün felaket bi bulantı

sizin başınız çok ağrıyormu bide bende felaket bi ağrı olii
dr dedim progestoron hormonu arttığı eçün olabilür dedi

dün benim de midem acayip yandı yaaaa.. iş yerimin yemeklerinden midir nedir:çok üzgünüm:
evdeyken hiç böle olmuyodu..dün işyerimde yemek yedim felaket oldu... neyseki 3 gün kaldı...

geçmiş olsun bu arada...baş ağrısı geçen hafta da bende çok oluyordu canım.. gece uyandığımda bile başım ağrıyor oluyordu vallaa.. iki gündür iyiyim...

iyiki doğdun zerennn
iyiki doğdun zeereeeeennnn
iyiki doğdun iyiki doğdunnnn
mutlu yıllar saaaaaanaaaaaaaaaaaaa.s.

anammmmm neler gelmiş gıı başınaa :teselli:

bu tubiş karusu yine geçmişşlerden geliii
dün iftarda neler yedi merak ettim eee koca gün aç kadı anasını ağlatmıştır yemeklerin bugün anca hazmeder artık:roflol::roflol:
hee bakiyimm zabaj zabah ne kaynatmışınızz diyeee
kız dün iftardaa pek bişey yiyemedim gıııı
benim normalde ramazandaa menüm sıcak pide tereyağı tulum peyniri bi tabakta çorbadır
e ondan sonra zaten ana yemeğee yer kalmiyiii

abooo sen benim yaşıma gelece kadar bi düzineyi tamamlarsın artık :roflol::roflol::roflol:
yok naannn o kaaa değil:mymeka:
birdahaki bebede çift olimiş bide ne kaaa güzel olur demi itek yaaaa :roflol::roflol::roflol:

kıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:

hoşgeldin canım ya nasip bir dahaki ramazana bakalım o zaman uyanır uyanmaz kendini atabilecenmi buuraya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…