günaydin herkese nasilsiniz kasim anaciklarizemuszemuszemuszemus
uyanir uyanmaz kendimi buraya attim
kahvaltimi hazirliyayim da geliimm
bu arada gecmis kandiliniz tekrardan mübarek olsun....
ramazani da böylece yolcu etmis olduk..:gitme:
rabbim seneye bebeklerimizle ramazan karsilamayi nasip etsin:Saruboceq:
canim basin mi agriyoyaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba
günaydın elifim hee yaa nasıl geçti anlamadım vallamafoldumbengünaydin herkese nasilsiniz kasim anaciklarizemuszemuszemuszemus
yaa aslında bende acele etmek istemiyorum ama annem karnın baya inmiş diyorsağol canım çok teşekkür ettimŞeniz
hoşgeldin canım.. bizimde bir posta yıkandı ütülendi, bir posta daha var.... izne ayrılınca yapıcam artık ...
dün benim de midem acayip yandı yaaaa.. iş yerimin yemeklerinden midir nedir:çok üzgünüm:
evdeyken hiç böle olmuyodu..dün işyerimde yemek yedim felaket oldu... neyseki 3 gün kaldı...
geçmiş olsun bu arada...baş ağrısı geçen hafta da bende çok oluyordu canım.. gece uyandığımda bile başım ağrıyor oluyordu vallaa.. iki gündür iyiyim...
hoşgeldin canım ya nasip bir dahaki ramazana bakalım o zaman uyanır uyanmaz kendini atabilecenmi buuraya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok naannn o kaaa değil:mymeka:
kıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:
yürüyor teyzesi ayyy görmen lazım çok fena birşey oldu yaaa küçük abimiz
bizimde mobilya işi duruyor ablam bu haftalarda halledelim onuda diyoruz sadece hast.götüreceklerimi şimdi ütüleyeceğim diğer eşyalarınıda mobilya takımımız gelince halledeceğim kısmetse
ayyyy o minicik kıyafetleri görünce bebişimi o kıyafetlerle göreceğim geldi aklıma çok duygulandım vallamafoldumben
hoşbulduk çıtırtım walla benimkilerde çoğu enesin iyiki saklamışım haaa:roflol::roflol:
anaam yani beeen akannehir akannehirBen size bişi diim topun ağzında olanlar kasım annelerinden en başında olanlar erkek anneleri belki bekler son günlerini diğerleri önceden gelir birde ekstra işte eş yaşlanması vsvs gibi durumlar 2 hafta öne atıyor ondada sorun yok zaten 37 haftaya adım atar atmaz tamamdır bebeğin herşey tam gelişmiş oluyor doktorlarda rahatlıyor herkezde Hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize..
:roflol: :roflol: :roflol:bu tubiş karusu yine geçmişşlerden geliii
dün iftarda neler yedi merak ettim eee koca gün aç kadı anasını ağlatmıştır yemeklerin bugün anca hazmeder artık:roflol::roflol:
ben de ayarlamıştım ama valizi değiştirmem gerekii sığmadı gıı :roflol:slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3
ay bende migren var ama çok şükür ağrımıyo başım ikinci trimesterde beni mahvetti hemi de mide bulantısıyla beraber ama 3.ye girdim gireli bişey yoknapam o kaaa rezil olduk dr yüzünden bende sağlamaalam dedim 2 dr birden var
adanadaki dr tanıdık zati burda doğurmak istersen gel ben burdayım zati heçç dert etme dedi rahatladımm
vallahi dünde vardı hafif emme bögün felaket bi bulantı
sizin başınız çok ağrıyormu bide bende felaket bi ağrı olii
dr dedim progestoron hormonu arttığı eçün olabilür dedi
ooohhh maşallah biz daha almadık bişe millet hepicini hazırladı
anam onca ay canımı bişe istedemediniz iki gündür canım istii gııhee bakiyimm zabaj zabah ne kaynatmışınızz diyeee
kız dün iftardaa pek bişey yiyemedim gıııı
benim normalde ramazandaa menüm sıcak pide tereyağı tulum peyniri bi tabakta çorbadır
e ondan sonra zaten ana yemeğee yer kalmiyiii
yürüyor teyzesi ayyy görmen lazım çok fena birşey oldu yaaa küçük abimiz
yok naannn o kaaa değil:mymeka:
kıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:
hoşgeldin canım ya nasip bir dahaki ramazana bakalım o zaman uyanır uyanmaz kendini atabilecenmi buuraya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tünaydın tombiş bayanlar:CüvCüv:
Mutlu Yıllar Zerena.s.
hoşgeldin canımgünaydin herkese nasilsiniz kasim anaciklarizemuszemuszemuszemus
yaa ne bilem ilac ya nede olsa çok içmek istemiyom ama şimdi içtimyaaa kızım herhangi bi sakıncası yokki niye eziyet ediyosun kendine doktor sakıncası olsa sölerdi demi bana öle bişe demedi içebilirsin dedi
benim mide yanmam 3-4 gündür var geçmiii nerdeyse odün benim de midem acayip yandı yaaaa.. iş yerimin yemeklerinden midir nedir:çok üzgünüm:
evdeyken hiç böle olmuyodu..dün işyerimde yemek yedim felaket oldu... neyseki 3 gün kaldı...
geçmiş olsun bu arada...baş ağrısı geçen hafta da bende çok oluyordu canım.. gece uyandığımda bile başım ağrıyor oluyordu vallaa.. iki gündür iyiyim...
sus nan yolun yarısı 30 mu oli 35 oliii ne yani ben şimdi yolun yarısına 2 mi kaldı nan
:1no2::1no2::1no2:
ayy nice mutlu yıllara zerenim
Allahım bebişinle kocişinle ve sevdiklerinle daha nice yıllar gösterir inşallah
ben heç dert etmiyorum benim daha çoook yıllar var önümdezemuszemuszemuszemuszemuszemus
yaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba
günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var
çocuk sayısı arttıkça bizim sorumluluklarda artıyor ablacım yaa bizde bir ona bir buna derken hep kendimizinkileri erteliyoruzkaydirigubbakcemile3Sorma canım yaa baktıkça tuhaf oluyor insan nasıl olacak şöylemi böylemi işte zaman geçip gidiyor yine:)
Onu bende düşünüyorum ama henüz pijama gecelik kısmını almadım perşembe yada cumaya nasipse Doğanında bayramlık alınacak bir iki okul eksiği hepsi birden çıksın bitsin ayrı ayrı gidecek hal bulamıyorumki kendimde zaten bugün doktor işlerimiz onları halledicem sırayla yapılıyor işte 1 değilki anacım :))
Günaydın Elifcim..Aminnnnnnn:Saruboceq:
yapıp gönderiyim mi kuzum:teselli:anaam yani beeen akannehir akannehir
:roflol: :roflol: :roflol:
ben de ayarlamıştım ama valizi değiştirmem gerekii sığmadı gıı :roflol:
ay bende migren var ama çok şükür ağrımıyo başım ikinci trimesterde beni mahvetti hemi de mide bulantısıyla beraber ama 3.ye girdim gireli bişey yok
anam onca ay canımı bişe istedemediniz iki gündür canım istii gıı
hamur işi istiim ben senağlama
yok nannn tırstım valla:1ninca:maşallah
günaydım elificimm inşallahh :Saruboceq:
amaaannn 2.den sonra onada alışın kızzz :roflol::roflol: durmak yok devamm :roflol::roflol::roflol:
belki ben hiç gelemem bebelerimlemafoldumbenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hosbuldumm
sadece ben degil hicbirimiz gözümüzü acinca kk yi acamicaz seneye
zerennnnnn dogum günün kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
ayy bu ne güzel bi smile tam hamarat kasim anaciklarina göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?