2009 Kasm Anneleri

amiiiiinnnnnn :Saruboceq:

yaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba
canim basin mi agriyo
buz küplerini bir torbaya doldur tülbente yada biseye sar agran yerine tut,,, bide agran böylgeye nane yagin varsa masaj yap yada yaptir..ilac kadar etkili cok iyi gelio..ben hamileligim boyunca bir kere bile ilac almadim cok sükür hep bu yöntemle gecirdim

günaydın elifim hee yaa nasıl geçti anlamadım vallamafoldumben
yaa aslında bende acele etmek istemiyorum ama annem karnın baya inmiş diyor
enestede böyle olduktan 1 ay sonra doğum yapmıştım açıkçası tırstım valla ben hazır olayımda öyle gelsin bebişim
hoşgeldin canım ya nasip bir dahaki ramazana bakalım o zaman uyanır uyanmaz kendini atabilecenmi buuraya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dimi nannn:jeyyar:

yok naannn o kaaa değil:mymeka:

kıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:

he nan doğum işi zor oliii işte o omasa bende her sene çıkarurum :roflol::roflol:

Sorma canım yaa baktıkça tuhaf oluyor insan nasıl olacak şöylemi böylemi işte zaman geçip gidiyor yine:)
Onu bende düşünüyorum ama henüz pijama gecelik kısmını almadım perşembe yada cumaya nasipse Doğanında bayramlık alınacak bir iki okul eksiği hepsi birden çıksın bitsin ayrı ayrı gidecek hal bulamıyorumki kendimde zaten bugün doktor işlerimiz onları halledicem sırayla yapılıyor işte 1 değilki anacım :))

Günaydın Elifcim..Aminnnnnnn:Saruboceq:

anaam yani beeen akannehir akannehir
bu tubiş karusu yine geçmişşlerden geliii
dün iftarda neler yedi merak ettim eee koca gün aç kadı anasını ağlatmıştır yemeklerin bugün anca hazmeder artık:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
slm millet ben geldim
ohhhh sonunda valize koyacaklarımı ayarladım sadece ütüleyip yerleştirme işlemi kaldızemuszemus
bir başladım mı gerisi gelir artıkkaydirigubbakcemile3
ben de ayarlamıştım ama valizi değiştirmem gerekii sığmadı gıı :roflol:
ay bende migren var ama çok şükür ağrımıyo başım ikinci trimesterde beni mahvetti hemi de mide bulantısıyla beraber ama 3.ye girdim gireli bişey yok
anam onca ay canımı bişe istedemediniz iki gündür canım istii gıı
hamur işi istiim ben senağlama

yürüyor teyzesi ayyy görmen lazım çok fena birşey oldu yaaa küçük abimiz

maşallah

günaydım elificimm inşallahh :Saruboceq:

yok naannn o kaaa değil:mymeka:

kıs enesin ikiz olmasını çok istemiştim allahta çok istedin bir daha verem sana dedi:roflol::roflol:
kalabalık aileyi severim aslında şu doğum işi olmasa:1ninca:

amaaannn 2.den sonra onada alışın kızzz :roflol::roflol: durmak yok devamm :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım ya nasip bir dahaki ramazana bakalım o zaman uyanır uyanmaz kendini atabilecenmi buuraya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hosbuldumm
sadece ben degil hicbirimiz gözümüzü acinca kk yi acamicaz seneye

zerennnnnn dogum günün kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
ayy bu ne güzel bi smile tam hamarat kasim anaciklarina göre

günaydın şekerler...
birazdan dışarı çıkıcam tekmil vermeye geldim :roflol::roflol::roflol:

geçmişe üstünkörü bi baktım özge yaramazlık yapmış gene ...anası kılıklı 9 ay rahat duramadı opuyorumnanaktan cerinim geçmiş olsun canım... dikkat et kendine...bunlar belkide tempoyu düşürmen için işaret sana... yat dinlen canımmm hiçbişeye elini sürme... şimdiden belli olduki senin ufaklık doğunca popon yer görmicek :roflol::roflol::roflol:

Nazlım dr.a gidiyosun demek ayyyy ne kadar güzel yaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt ben de çok merak ediyorum pamuğumu...28 inde randevum...dr 3 haftada bir gelin dedi ama sekreteri bayram haftası burda olmaz dr bey tatile gider dedi kaldık 28 ine puuff...

yaa bu zeytin cadısı fimo hamuru denen mereti çok kötü soktu kafama... dün baktım netten süper şeyler yapılıyo tam da benim istediğim gibi tablolar falan... bugün çıkınca ona da bakıcam...inş bulurum...

çarşafları yıkamıştım asıp geliyorum...

hoşgeldin canım
evet ya bu sene ramazanıda yiyerek bitirdik bakalım
bayrama ne kaldı maşallah

yaaa kızım herhangi bi sakıncası yokki niye eziyet ediyosun kendine doktor sakıncası olsa sölerdi demi bana öle bişe demedi içebilirsin dedi
yaa ne bilem ilac ya nede olsa çok içmek istemiyom ama şimdi içtim
inşallah geçer
hem baş ağrısı hem bulantı vardı şincikte mide yanmam başladı
bunlar ayrı ayrı geliyordu ama 3ü bir gelince mahvoldum vallahi

benim mide yanmam 3-4 gündür var geçmiii nerdeyse o
baş ağrısıda geçen haftadan beri ara ara yokluyoo
bide sinüzit var bende o da eyice azdırıyo galibaa

sus nan yolun yarısı 30 mu oli 35 oliii ne yani ben şimdi yolun yarısına 2 mi kaldı nan
:1no2::1no2::1no2:

he yaaw yolun yarısı 35 oluyodu demi.. yaşlandığımın belirtileri işte bak onu bile yanlış hatırlıyom :roflol: neyse o zaman daha 8 yılım varmış.. oh beee rahatladım heee:teytey:

ayy nice mutlu yıllara zerenim
Allahım bebişinle kocişinle ve sevdiklerinle daha nice yıllar gösterir inşallah

sağol canımŞeniz cümlemize uzun ve sağlıklı yıllar inşallah..

ben heç dert etmiyorum benim daha çoook yıllar var önümdezemuszemuszemuszemuszemuszemus

ooo sana daha çok var yavrum... araya 2 - 3 bebiş daha sığar haa ona göre iyi değerlendir zamanını:roflol:

yaa benim özellikle sabah kalktığımda felaket bi ağrı oluyoo dayanabildiğim kadar dayanıyom kolay kolay içmiyom minoset
ama bugün bende dayanamayıp içecem galiba

ayyy canım yaaa ben de öyle yapıyodum ama dr günde 3 taneye kadar parol u rahatlıkla içebilirsin dedi... şimdi ağrımaya başlayınca hemen içiyom... sen de kendine eziyet etme hissettiğin an bi ağrı kesici al

günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var

ay dün akşam kandil münasebetiyle ütü yapamadım bu akşam devam edecüümm ayy edemeyebilirim de yaa dışarı gidiyoz iftaraa geç gelirseek akannehir anamgil gelene kaa bitirseydim diyom emme imkansız gaaba :sinifsinif:
bebişin odasında ayak bascak yer yok yaa
ama o minik minik cicileri asarken babsına gösteriyom yerim ben onu yaa dii çok datluuu hele çoraplar miniciiikkk

günaydın kasım anaları nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyordum herkes iidir inş. hazırlıklar tam gaz gidiyor bakalım bir tek ben kaldım galiba tembellik yapan daha çok eksiğim var

merak etme tembel çok burda :roflol: benim evi görsen hiç hazırlık yapmasaydım daha iidi fallaa :roflol:

günaydın kıslar
ne örüyonuz bekimmm
unecim ya bende bittim fimo hamuruna
şu isim olayını halladem ben de bir sürü şeyler yapacam
kız çok güsel kolyeler de yapılıy onlan yapcam yapcam her bişeyden yapcam
şu 2 ayı iyi değerlendirmem lazım
büyüyüncede kızımla yaparukkkkkkkk

çocuk sayısı arttıkça bizim sorumluluklarda artıyor ablacım yaa bizde bir ona bir buna derken hep kendimizinkileri erteliyoruzkaydirigubbakcemile3
yapıp gönderiyim mi kuzum:teselli:
maşallah

günaydım elificimm inşallahh :Saruboceq:

amaaannn 2.den sonra onada alışın kızzz :roflol::roflol: durmak yok devamm :roflol::roflol::roflol:
yok nannn tırstım valla:1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hosbuldumm
sadece ben degil hicbirimiz gözümüzü acinca kk yi acamicaz seneye

zerennnnnn dogum günün kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
belki ben hiç gelemem bebelerimlemafoldumben
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
ayy bu ne güzel bi smile tam hamarat kasim anaciklarina göre

hiç bana göre değillmaz:

Martımm hoşgeldin canım a.s. a.s. a.s.

Unımm sende hoşgeldin birtanem merak ediyoruz birde artık ne diyecekler diye bekliyoruz daha bi başka:)

Mevzey hoşgeldin cnm sende a.s. a.s.

asebam geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…