inş.yaaaa çok korkuyorum sezeryandan
geçen rüyamda doğuma girdiğimi hatırlıyorum ama bi uyanıyormuşum doğum yapmışım oğluşum yanımda
acaba sezeryan olacağımda ondan mı böyle gördüm diyorum yaa bu bel ağrılarıyla normal yapamazsın derse dr.diye çok korkuyorum yaa kafamda bir sürü şey iştekafamçokkarıştı
nan ölmezsin merak etme tamam sezeyen normalden daha ağır geçiyo emme 3 güne toparlarsın inşallah normal yaparsın canım
inş.yaaa ben sezeryan olsam enes o dikişleri patlatır zaten gelip gelip göbişimi açıyor ayyy diyor velet yaaaa:roflol::roflol::roflol:
tabi enes küçük lafdanda anlamaz sen hele normal doğum kolay geçti deyon sezeryan sana ağır gelir allah gönlüne göre versin
benim ablam da ilki normaldi hemide sunni sancıyla normal yaptı çok zor geçti
ikinci sezeryan oldu mecburi dediki kurban olurum normal doğuma dedi 5000 kere normal yaparımda 1 kere sezeryan yapmam dedi bence sezeryan dsaha zor
bizim akraba var ilk çoçuğunu normal yapmış,ikincisini sezeryan olmuş mecburi...
ayağa kalkamadım çok zordu.en iyisi en güseli normal doğum dedi bana...mecburi olmadık.a sezeryan olma dedi...
benı de korku aldı buaralar tırsıyom yaa çokkkakannehir
Rabbım sen bize hayırlsıını göster....:Saruboceq:
yaaa görümcemde ilkini normal yapmış 2.mecbur ikiz olduğu için sezeryan oldu o da aynı şeyi diyortabi enes küçük lafdanda anlamaz sen hele normal doğum kolay geçti deyon sezeryan sana ağır gelir allah gönlüne göre versin
benim ablam da ilki normaldi hemide sunni sancıyla normal yaptı çok zor geçti
ikinci sezeryan oldu mecburi dediki kurban olurum normal doğuma dedi 5000 kere normal yaparımda 1 kere sezeryan yapmam dedi bence sezeryan dsaha zor
slm kızlar nasılsınız....
bugün neler var neler yok hersey yolunda demı...yok bir terslık...
bende bugün 1 de kalktım uyudumda uyudum valla dün çok yorulmuşum bütün gece ayaklarım sızladıı resmen...
yarın doktora gidicem bakalımmm inşş kilo almamışımdır ya yoksam diyer vercekk:sinifsinif:
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun tatlımmm.Rabbım bizi bi avazda kurtarsın....önceliliğiniz tabi normal olsun ama bir sorun olursada o kadarda korkmayın canım sezeryandeda sonuç olarak3 gün zorluk çekersin sonra ayaklanıyosun tırsmayın okadar zaten ne kadar iradeli olursan o kadar kolay geçiyo kendini salarsan daha beter oluyo kilo da çok önemli sezeryanda o dikişler fazla kilo olunca doğal olarak zorlanır canın yanar hafif olmak lazım
yaaa görümcemde ilkini normal yapmış 2.mecbur ikiz olduğu için sezeryan oldu o da aynı şeyi diyor
inş.allahım korktuğuma uğratmaz:Saruboceq:
slm canım hoşgeldin yat dinlen tatlım kendini yorma inş.güsel haberlerle gelirsin:Saruboceq:
inş.yaaaa çok korkuyorum sezeryandan
geçen rüyamda doğuma girdiğimi hatırlıyorum ama bi uyanıyormuşum doğum yapmışım oğluşum yanımda
acaba sezeryan olacağımda ondan mı böyle gördüm diyorum yaa bu bel ağrılarıyla normal yapamazsın derse dr.diye çok korkuyorum yaa kafamda bir sürü şey iştekafamçokkarıştı
merhaba kızlar
sizi takip ediyoruz yazmasakta :) hepiniz şu karpuz dilimli aptikten ördünüz sanırsam bende bugün ördüm ama birleştirmeyi başaramadım yanlış mı ördüm anlamadım ayrıntılı anlatan bi yer varmı zahmet olmassa söylermisiniz :kedi:
canım burda ilerki sayfalardada ayrıntılı anlatımı var kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/262266-karpuz-dilimli-bebek-patigi.html
korkma canım senin normal yapma ihtimalin bizimkinden daha yuksek
çok ayıp çokkebisss elif pek ballı gelmedi heral:jeyyar:
hilal isminde kimden ne aldı acep:jeyyar::roflol::roflol:
ha hilal heç yok sankimmm:roflol: :roflol: :roflol:
nan ebiişşş elif çok gııı :sinifsinif:
bedafaya gidiyo bizim kız hemen hilal adlı birini bulsam ii olar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?