saolasın canım beceremedim heralde alt tarafını küçük ördüm
hadi byyyy canımben kaçıyorum kızlar.. yarın görüşürüza.s.
napiyonuz bacularr
gecmise takildim azcik simdi kizima yeni aldigimiz cicilerin resmini yüklicemzemuszemus
eksikler hala bitemedi yaa:çok üzgünüm:durmadan bisey cikiyo
ayyy ciddimiiiiiiinş.yaaa ben sezeryan olsam enes o dikişleri patlatır zaten gelip gelip göbişimi açıyor ayyy diyor velet yaaaa:roflol::roflol::roflol:
ayyy ciddimiiiiii
yerim ben onu yaaa kardeşinimi severmiiişş:ecrin_bebek:
biter mi diyosun valla bana hic bitmicekmis gibi gelio durmadan ay suda olsun buda olsun derken biseyler aliyoruz..bazen diyorum valla bosuna masraf ediyozbiter canım merak etme
hadi koyda bakalımdelikafadulden
slm canimslm millet nabersiniz ayy heç bi iş yapmadım kadın temizliyo evi ben yoruluyom ne iş yaa
ama normalde azda olsauzanıyodum bugün hiiç uzanamadım
nan ben de diyom bu garu neden gene kayıplara karıştıınapiniz bacılar zabahtan beri online görünsemde inanmayın annemler geldi onlarlayımm o yuzden pc ye heeç bakmadım yeğenimi kemirmekle meşgulümmm zemuszemus
hee seviyor teyzesi ama arada çaktırmadan çakıyor bi tane haa:1ninca::roflol:
uzan canım yaaa dinlen valla bu günleri çok arayacağızslm millet nabersiniz ayy heç bi iş yapmadım kadın temizliyo evi ben yoruluyom ne iş yaa
ama normalde azda olsauzanıyodum bugün hiiç uzanamadım
napiniz bacılar zabahtan beri online görünsemde inanmayın annemler geldi onlarlayımm o yuzden pc ye heeç bakmadım yeğenimi kemirmekle meşgulümmm zemuszemus
biter mi diyosun valla bana hic bitmicekmis gibi gelio durmadan ay suda olsun buda olsun derken biseyler aliyoruz..bazen diyorum valla bosuna masraf ediyoz
ben bıraktım artık yaa yeter body ile patikli pantolon giycek zaten başta bi de tulum onnardan da aldık artık bi doğsun yeni cicileri beraber alırız yaa opuyorumnanaktan
netcen laaa sende mi pesinden hemen ikinciyi yapcanfisfisfisitek gıı saa bişe sorcaaammm
şimdi sen enes 7 aylıkken mi hamiş kaldıydın
ee emzirmiyomuydun o zaman enesi? ne zaman bıraktın
napiniz bacılar zabahtan beri online görünsemde inanmayın annemler geldi onlarlayımm o yuzden pc ye heeç bakmadım yeğenimi kemirmekle meşgulümmm zemuszemus
benimde coktan birakmam gerekiodu aslinda ama duramiyorum iste...kartanesi .!.:ben bıraktım artık yaa yeter body ile patikli pantolon giycek zaten başta bi de tulum onnardan da aldık artık bi doğsun yeni cicileri beraber alırız yaa
ewet canım yaaa ama 2 ay daha emzirdim dr.sen yıpranırsın diyince bıraktımitek gıı saa bişe sorcaaammm
şimdi sen enes 7 aylıkken mi hamiş kaldıydın
ee emzirmiyomuydun o zaman enesi? ne zaman bıraktın
biter mi diyosun valla bana hic bitmicekmis gibi gelio durmadan ay suda olsun buda olsun derken biseyler aliyoruz..bazen diyorum valla bosuna masraf ediyoz
slm canim
kadin gidince tertemiz evinde uzanir yatarsin canim
yok ya ondan diil delikafaduldennetcen laaa sende mi pesinden hemen ikinciyi yapcanfisfisfis
Ayy uyuyum diyom uyuyamıyom nan laelaelaelaelae
sersem sembelek oldum haaa laelaelaelaelae
ay kendi yazdııma kendim bile inanmadım :roflol:
zira az sonra kızılaya gidip zerenin dediği tükanı gezmeyi düşünüyom :roflol: :roflol:
:roflol:duyda inanma o zaman:roflol::roflol:ay kendi yazdııma kendim bile inanmadım :roflol:
zira az sonra kızılaya gidip zerenin dediği tükanı gezmeyi düşünüyom :roflol: :roflol:
Ayy uyuyum diyom uyuyamıyom nan laelaelaelaelae
sersem sembelek oldum haaa laelaelaelaelae
yok ya ondan diil delikafadulden
şimdi hani sütü sıkarsan doğumu tetikler dii yaa ben de sütü emmesi zararlı olmazmı nasıl oldu bu iş diye düşündümdüü
merak ettim kaydirigubbakcemile3
şimdi uyursan gece uyuyamazsıııınn işteeeklava:
slm canim
kadin gidince tertemiz evinde uzanir yatarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?