2009 Kasm Anneleri

slm millet nabersiniz ayy heç bi iş yapmadım kadın temizliyo evi ben yoruluyom ne iş yaa
ama normalde azda olsauzanıyodum bugün hiiç uzanamadım

napiniz bacılar zabahtan beri online görünsemde inanmayın annemler geldi onlarlayımm o yuzden pc ye heeç bakmadım yeğenimi kemirmekle meşgulümmm zemuszemus

itek gıı saa bişe sorcaaammm
şimdi sen enes 7 aylıkken mi hamiş kaldıydın
ee emzirmiyomuydun o zaman enesi? ne zaman bıraktın

biter canım merak etme
hadi koyda bakalımdelikafadulden
biter mi diyosun valla bana hic bitmicekmis gibi gelio durmadan ay suda olsun buda olsun derken biseyler aliyoruz..bazen diyorum valla bosuna masraf ediyoz

slm millet nabersiniz ayy heç bi iş yapmadım kadın temizliyo evi ben yoruluyom ne iş yaa
slm canim
kadin gidince tertemiz evinde uzanir yatarsin canim

napiniz bacılar zabahtan beri online görünsemde inanmayın annemler geldi onlarlayımm o yuzden pc ye heeç bakmadım yeğenimi kemirmekle meşgulümmm zemuszemus
nan ben de diyom bu garu neden gene kayıplara karıştıı

hee seviyor teyzesi ama arada çaktırmadan çakıyor bi tane haa:1ninca::roflol:

bak yaa :roflol: :roflol:

uzan canım yaaa dinlen valla bu günleri çok arayacağız

hoşgeldin kıs geçmiş olsun bi vakaa daha atlatmışsın hacım yaaa aman yat dinlen
bıdık erken gelmeye hevesli gelip ne yapacaksa ekmek elden su gölden dursun işte:roflol:

biter mi diyosun valla bana hic bitmicekmis gibi gelio durmadan ay suda olsun buda olsun derken biseyler aliyoruz..bazen diyorum valla bosuna masraf ediyoz

ben bıraktım artık yaa yeter body ile patikli pantolon giycek zaten başta bi de tulum onnardan da aldık artık bi doğsun yeni cicileri beraber alırız yaa opuyorumnanaktan

ben bıraktım artık yaa yeter body ile patikli pantolon giycek zaten başta bi de tulum onnardan da aldık artık bi doğsun yeni cicileri beraber alırız yaa opuyorumnanaktan

ay kendi yazdııma kendim bile inanmadım :roflol:
zira az sonra kızılaya gidip zerenin dediği tükanı gezmeyi düşünüyom :roflol: :roflol:

netcen laaa sende mi pesinden hemen ikinciyi yapcanfisfisfis

slm cerin gecmis olsun simdi durumun nasil

kartanesi .!.:
ben bıraktım artık yaa yeter body ile patikli pantolon giycek zaten başta bi de tulum onnardan da aldık artık bi doğsun yeni cicileri beraber alırız yaa
benimde coktan birakmam gerekiodu aslinda ama duramiyorum iste... hosuma giden biseyler cikinca bide eksik gördügüm biseyler daha var o yüzden alip duruyorum

ewet canım yaaa ama 2 ay daha emzirdim dr.sen yıpranırsın diyince bıraktım

slm canim

walla bende eneste öyle yaptım çoğunu giydirmemiştim bile neyse ensarıma nasipmiş onları giymekkaydirigubbakcemile3

netcen laaa sende mi pesinden hemen ikinciyi yapcanfisfisfis
yok ya ondan diil delikafadulden
şimdi hani sütü sıkarsan doğumu tetikler dii yaa ben de sütü emmesi zararlı olmazmı nasıl oldu bu iş diye düşündümdüü
merak ettim kaydirigubbakcemile3

Ayy uyuyum diyom uyuyamıyom nan laelaelaelaelae
sersem sembelek oldum haaa laelaelaelaelae

şimdi uyursan gece uyuyamazsıııınn işteee klava:

ay kendi yazdııma kendim bile inanmadım :roflol:
zira az sonra kızılaya gidip zerenin dediği tükanı gezmeyi düşünüyom :roflol: :roflol:
:roflol:duyda inanma o zaman:roflol::roflol:
Ayy uyuyum diyom uyuyamıyom nan laelaelaelaelae
sersem sembelek oldum haaa laelaelaelaelae

al bi ben daha:roflol:kıs sende akşam kocişin yanında uyukluyon mu yoksa:roflol::roflol:

emzirsem şidiye çoktan doğururdum heralde:roflol::roflol:

slm canim

bitmeyecek varsa oda benim alacaklarım daha başlamadım yaa

ayy uzanabilirmiyim acep
kızlar hiçç sormayın benim bileklerimde sıvı birikmesi vardı
çok bilg. kullanmaktan demişti dr bileklik kullanıyodum arada
yine azdı çok felaket kolumu oynatamayom hemde sağda ki çok ağrıyoo
ve sağ elimin yüzük parmağı uyuşuyooo ondan olabilirmi acep dra gidince soram bi
sizin parmaklarınızda da uyuşma oldumu heeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…