emzirsem şidiye çoktan doğururdum heralde:roflol::roflol:
uzan canım yaaa dinlen valla bu günleri çok arayacağız
hoşgeldin kıs geçmiş olsun bi vakaa daha atlatmışsın hacım yaaa aman yat dinlen
bıdık erken gelmeye hevesli gelip ne yapacaksa ekmek elden su gölden dursun işte:roflol:
şimdi uyursan gece uyuyamazsıııınn işteeeklava:
al bi ben daha:roflol:kıs sende akşam kocişin yanında uyukluyon mu yoksa:roflol::roflol:
hee pek bi gelesi varrrr ama vaktinde gelicek inşalahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
nan ne gece uyuyuyom ne öğlen :mymeka:
yok bee itekim ben geceleri uyuyamıyom yaa mafoldumben o yüzden didimdi belkim şimci uyursam iyi gelir şimdide uyuyamadım nann -tatlicadiarzu-
Aseba cnm geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
Cerenimo anangilmi var gııı:hulya:
slm cerin gecmis olsun simdi durumun nasil
Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
saol datlumm
ya işin kötü tarafı nası oldumu bilmim yani dr ilaç verdi eve yolladı ama yine kasılmaların olursa gel dedi manyak oldum kendimi dinlemekten nan kafamçokkarıştı
zira bebeem yer değiştiri diye mi karnım gerili yoksa kasılıyomuyum ben kimim nerdeyim herşey birbirine girdi nan -tatlicadiarzu-
o deelde ben şunu annadım son haftalarda ben hastanenin bahçesine çadır kursam ei olcek zira zırt tırt yanlış alarm verecumm zıçtım :roflol:
acaba onların nedeni neydi neyse gelirlerse soram bariiaseba destnada oluyomuş bi de kenyanın oluyo tee ne zamandır
sağol canımAseba cnm geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
maşallah yağmura kocaman kız olmuşBiz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
saol datlumm
ya işin kötü tarafı nası oldumu bilmim yani dr ilaç verdi eve yolladı ama yine kasılmaların olursa gel dedi manyak oldum kendimi dinlemekten nan kafamçokkarıştı
zira bebeem yer değiştiri diye mi karnım gerili yoksa kasılıyomuyum ben kimim nerdeyim herşey birbirine girdi nan -tatlicadiarzu-
o deelde ben şunu annadım son haftalarda ben hastanenin bahçesine çadır kursam ei olcek zira zırt tırt yanlış alarm verecumm zıçtım :roflol:
ayyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
ablacım yaaa maş.ne güsel haberlerle geldin sağlıcakla gelir inş.yağmurumuz
sende bizi terkedenlerdensin haaakaydirigubbakcemile3
acaba onların nedeni neydi neyse gelirlerse soram barii
sağol canım
maşallah yağmura kocaman kız olmuş
sağ salim gelsin inşallah canım
en erken haber alan sen oldun bakalım hayırlısı olsun
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallah yağmurumuza öncelikle nazlımm
ayyyy çok heyecanlandımm 23 ekim heee delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
oooooo nazlışımmmm maşallah yağmurumaaaaa opuyorumnanaktan
ayy benim doğum gunum 22 ekimm belki teyzoşuynan aynı gun doğar gııı kaydirigubbakcemile2
nazlışım sen kaç haftalık hamişsin sat a göre CADIARZU
bitmeyecek varsa oda benim alacaklarım daha başlamadım yaa
ayy uzanabilirmiyim acep
kızlar hiçç sormayın benim bileklerimde sıvı birikmesi vardı
çok bilg. kullanmaktan demişti dr bileklik kullanıyodum arada
yine azdı çok felaket kolumu oynatamayom hemde sağda ki çok ağrıyoo
ve sağ elimin yüzük parmağı uyuşuyooo ondan olabilirmi acep dra gidince soram bi
sizin parmaklarınızda da uyuşma oldumu heeç
cok dikkat et kendine kasilmalarinin arasindaki süreye dikkat et canim...bu haftalarda kasilmalar normal ama fazlasi olmamasi gerek tabikisaol datlumm
delikafaduldendelikafadulden Ben bi ekim analarına gidim naniknanik naniknanik
Ablasının tatlısııııı sonuna kadar beraberiz nasipse Allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
ivet ideeeeeeeee anacum ablacum vede yağuşuklu yeğenim burdaaaaaaaaaa
çoh datluuuuuuuuuuu yiyim yiyim biteremimmmmmmmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?