2009 Kasm Anneleri

hımmm sezeryan olcak dimekk hadi bakalım
kıs terazi burcu mu istersin yoksa akrep mi sipariş usulu sezeryanın da bu guzelliği var he kaydirigubbakcemile3 tam burç dönümü oluy sanırım 22 ekim terazi 23 ekim akrep
seç beğen al gız nazlışş kaydirigubbakcemile3

nereyee nazlımm yaavv kötükedihüsokötükedihüso

ayy benim içindee yii gıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kurban olurummmmmm nereye hiç biryere tabikiiii Şükürler olsun burada olduğuma :Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada epidurel anesteziden bahsedeyim azıcık omurgadan vurulduğun u biliyorsunuz lakin yanlış bilenen birşey var oda sinirlere denk gelmesi..İğnenin vurulduğu nokta sinirlerin olmadığı bölge dolayısıyla tek yan etkisi var oda olursa başağrısı..
Onun dışında bebekte annede anestezi almıyor getirisi olan mide bulantısı kusma ağrı sızı daha çabuk yok oluyor ve 1 günde hasteneden çıkartılıyor az önce doktor tek tek hepsini tekrar anlattı valla biliyorum demeden sakince dinledim

nereyee nazlımm yaavv kötükedihüsokötükedihüso

ayy benim içindee yii gıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yiyom yiyommmmm
gıı az önce severken tontişimi içimden de diim ki egemde böle mi olucuk acabaa pamık gibin tontoşş bozdum nan ben bu egeynen :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: 21 Eniştemin yaşgünü aynı tarihe getir yaşgünü pastaları benden diyo 9 ekim babasııı sağlıkla gelsinde diyor ne gün olursa olsun 22 ekim sen ekimi doldurduk valla:)))23 Ekim cumaya denk geliyor nasipse hafta sonu evde herkez olur işte tüm bunları 2 hafta sonraki nts hafta hafta kontroller belli edecek ama en ideali bu denildi zaten seçen bu tarihi babamız doktor bir hafta veriyor seçiyorsun:lepi: en ideali ise 38+2 li günler diyor

nazlıcım demek 2 kg olmuş yağmur maşallah teyzesi yer onun tombik nanaklarını e pek bişey kalmadı o zaman doğuma ya geri sayım başladı desene

:lepi: bende epidural istiyom nazlım her iki şekildedee kaydirigubbakcemile5
eşimde ameliyat oldu epiduralle hiçbi şikayetide olmadı sonrasında çok şükürr :Saruboceq:
bizimde hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

yiyom yiyommmmm
gıı az önce severken tontişimi içimden de diim ki egemde böle mi olucuk acabaa pamık gibin tontoşş bozdum nan ben bu egeynen :roflol:

:roflol::roflol: gözmü kodun nan oğlumaa kızınamı alacuunn :roflol::roflol::roflol:

nazlıcım demek 2 kg olmuş yağmur maşallah teyzesi yer onun tombik nanaklarını e pek bişey kalmadı o zaman doğuma ya geri sayım başladı desene

Aynen öyle canım yaaa şükürler olsun bu günlerimize önce kilosu azmı acaba dedim sonra doktor kızdı ne azı diye şimdide 33 haftaya sitelerde bakıyorum normali 1850 gr yazıyor içim rahatladı kaydirigubbakcemile3 Geri sayım evet başladı cnm yaa:lepi:

nazlım 24 ekimde benim kocişimin doğum günüü :roflol::roflol::roflol::roflol:

nazlım 24 ekimde benim kocişimin doğum günüü :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: Bu kadar olur yaa bakarmısın arka arkaya tek boşluk var doldurayım barim 23'ü naniknaniknaniknanik

Hayırlısı birtanem benim :Saruboceq: karataş önerdi gidin bakın istediğiniz odayı önceden seçebilirsiniz dedi yeni dizayn edilmiş hepsi güzel ama böyle bir şansın var dedi dedik anestezi uzmanı böyle böyle tanıdık işi oldu çok düşünme dedi gerilmede hayırlısı canım benimmm hepimiz için hayırlısı :Saruboceq: :Saruboceq:

sende boşluğu doldur tam olsunn alkisalkisalkis
hadi bakalım nazlım ilk haber senden geldii :lepi: hakkımızda hayırlısıı :Saruboceq:

nazlıcım biliyorsun normal doğum kilo ağırlığı 2.5-4 kilo arası yağmur dahada kilo alıcak doğuma kadar 1-1.5 kg alır yani gayet iyi kilosu hem kilodan önemli sağlıklı olması kendi kendine endişe etme lütfen lmaz:

sende boşluğu doldur tam olsunn alkisalkisalkis
hadi bakalım nazlım ilk haber senden geldii :lepi: hakkımızda hayırlısıı :Saruboceq:

Te böyleeee ayağıma sürüyerek geldimm arkadan gelecek bir sürü haber sırayla yerimseniben Seninde zamanında gelirse Egem 2 hafta sonrası canım çok birşey değilkii dimi ama diyelim sezeryan ilk yine aynı zamanda alabiliyorlar :lepi: :lepi: Dolayısıyla çok büyük farklar yok 1 -2 hafta arayla dizileceğiz hepimizde :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…