ivet ideeeeeeeee anacum ablacum vede yağuşuklu yeğenim burdaaaaaaaaaa
çoh datluuuuuuuuuuu yiyim yiyim biteremimmmmmmmm zemuszemus
ohh mis gibi yemekler yapiler iftaraaa cokacimcoook
Canım ben 33 haftadayım doktordada aynısı çıktı tam 33 hafta sadece sezeryan olduğu belli onun için doğum tarihi beklemiyoruz..Yağmurda abisi gibi dönmemiş zaten biliyordum zaten o yüzden bizde öne alınıyor tarihler sancı vs olmasın diye ozamanda tam 38+2 dedi doktor :lepi: Olurmu olur canım yaaaaa teyzesi gibi olsun:lepi:
bende yemek yapmadim daha yaaaakannehirohh mis gibi yemekler yapiler iftaraaa cokacimcoook
bend ehic olmuyo öyle seyler ama kenya da cok oluyo ...
ayy nazli ne güzel haberlerle geldin :lepi: masallah yagmurumuza kocaman olmushihoyyyt
dogum niye 23 ekim yaaa:1no2: kasim analari hep ekimde odurcak bu gidisle
Canım ya Yağmur dönmüyor ve ilki sezeryan riske atmak istenmiyor genelde bu durumda inan bende atmak istemem dikişlerden dolayı..Dolayısıyla epıdurel anestezi ve tarih öne alınıyor Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:
cok dikkat et kendine kasilmalarinin arasindaki süreye dikkat et canim...bu haftalarda kasilmalar normal ama fazlasi olmamasi gerek tabiki
nereyee nazlımm yaavv kötükedihüsokötükedihüso
ayy benim içindee yii gıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nereyee nazlımm yaavv kötükedihüsokötükedihüso
ayy benim içindee yii gıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hımmm sezeryan olcak dimekk hadi bakalım
kıs terazi burcu mu istersin yoksa akrep mi sipariş usulu sezeryanın da bu guzelliği var he kaydirigubbakcemile3 tam burç dönümü oluy sanırım 22 ekim terazi 23 ekim akrep
seç beğen al gız nazlışş kaydirigubbakcemile3
Biz Geldikkk ve Çok Güzel haberlerle geldik size:)
Öncelikle Yağmurumuz çok iyi teyzeleri bakınıp duruyordu Nstye girdik herşey yolunda kalp atışları düzenli binlerce şükürler olsun..Kızımız 2000 gr tam 33 hafta eşit gidiyor tombik nanaklı birşey kafa ölçümüyle alınan bu kemik yapısı 34 hafta gösteriyor doktorumuz bunların çok önemli olmadığını şuan için riskli dönemin bittiğini söyledi..2 hafta sonra tekrar ntsye giricez ve her hafta kontrol onun sonrasında
veeeeeeeeeee veeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım ilk haber benden gelsin Doğum Tarihimizzz:) 23 Ekim Allah nasip ederse önceside olabilir haftalık kontrollerinde belli olacak bundan sonra sıksık birlikteyiz dedi opuyorumnanaktan
Kurban olurummmmmm nereye hiç biryere tabikiiii Şükürler olsun burada olduğuma :Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada epidurel anesteziden bahsedeyim azıcık omurgadan vurulduğun u biliyorsunuz lakin yanlış bilenen birşey var oda sinirlere denk gelmesi..İğnenin vurulduğu nokta sinirlerin olmadığı bölge dolayısıyla tek yan etkisi var oda olursa başağrısı..
Onun dışında bebekte annede anestezi almıyor getirisi olan mide bulantısı kusma ağrı sızı daha çabuk yok oluyor ve 1 günde hasteneden çıkartılıyor az önce doktor tek tek hepsini tekrar anlattı valla biliyorum demeden sakince dinledim
yiyom yiyommmmm
gıı az önce severken tontişimi içimden de diim ki egemde böle mi olucuk acabaa pamık gibin tontoşş bozdum nan ben bu egeynen :roflol:
nazlıcım demek 2 kg olmuş yağmur maşallah teyzesi yer onun tombik nanaklarını e pek bişey kalmadı o zaman doğuma ya geri sayım başladı desene
:roflol::roflol::roflol::roflol: 21 Eniştemin yaşgünü aynı tarihe getir yaşgünü pastaları benden diyo 9 ekim babasııı sağlıkla gelsinde diyor ne gün olursa olsun 22 ekim sen ekimi doldurduk valla:)))23 Ekim cumaya denk geliyor nasipse hafta sonu evde herkez olur işte tüm bunları 2 hafta sonraki nts hafta hafta kontroller belli edecek ama en ideali bu denildi zaten seçen bu tarihi babamız doktor bir hafta veriyor seçiyorsun:lepi: en ideali ise 38+2 li günler diyor
:lepi: bende epidural istiyom nazlım her iki şekildedee kaydirigubbakcemile5
eşimde ameliyat oldu epiduralle hiçbi şikayetide olmadı sonrasında çok şükürr :Saruboceq:
bizimde hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
:roflol::roflol: gözmü kodun nan oğlumaa kızınamı alacuunn :roflol::roflol::roflol:
nazlım 24 ekimde benim kocişimin doğum günüü :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: Bu kadar olur yaa bakarmısın arka arkaya tek boşluk var doldurayım barim 23'ü naniknaniknaniknanik
Hayırlısı birtanem benim :Saruboceq: karataş önerdi gidin bakın istediğiniz odayı önceden seçebilirsiniz dedi yeni dizayn edilmiş hepsi güzel ama böyle bir şansın var dedi dedik anestezi uzmanı böyle böyle tanıdık işi oldu çok düşünme dedi gerilmede hayırlısı canım benimmm hepimiz için hayırlısı :Saruboceq: :Saruboceq:
Aynen öyle canım yaaa şükürler olsun bu günlerimize önce kilosu azmı acaba dedim sonra doktor kızdı ne azı diye şimdide 33 haftaya sitelerde bakıyorum normali 1850 gr yazıyor içim rahatladı kaydirigubbakcemile3 Geri sayım evet başladı cnm yaa:lepi:
sende boşluğu doldur tam olsunn alkisalkisalkis
hadi bakalım nazlım ilk haber senden geldii :lepi: hakkımızda hayırlısıı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?