2009 Kasm Anneleri

gııı otobüste yer vermediler mi saa
en ön koltuk bize ait falla gidecen oturabilirmiyim dicen utanmazlara klava: klava: allam ne kaa kaba bizim bu halk yaaa klava:
hee gıı biz de kızılaydaydık yemek yedik arkadaşlarla emme insan rahatsız olii gıı yemekten sonra bi de cafe faslı ağır gelir hee kalktık biz hemencecikk

ahhh canım benim yaaaa:teselli:
ulen hu erkeklere ne oluyor beeee iyice düşüncesiz olmaya mı başladılar:mymeka:

kız nazar deyse deysee onun ayulunaa nazar değerr anammmmmm delikafadulden

yok anam ne ellisi pijama 30 gecelik 20di gıı ikisini alsan tam takım 55e alırsın ordan koş git falla
ben allahtan %20 indirimli aldımdı şirketten dolayı ama gene de acity kaa ucuza gelmedi
tubiik gıı valla kocanın ayluuna nazar değdirecez sonunda kılıbık olup çıkacak delikafadulden

verme kıs verme:roflol::roflol:dün benim kocişte bana bakmıyorsun artık diyorbenim kendime bakacak halim yokki sana bakayım dedim:roflol:
kız nazar deyse deysee onun ayulunaa nazar değerr anammmmmm delikafadulden

kıs işte nazar değerse iyi olur ideal erkek olur:roflol::roflol:

Yok yok ben bu günlerde pek bi garip duygusal ve stresli oldum. ışyerinde olanları daha önce anlatmıştım size hatırlarsanız, dün hatun kişi beni adamdan bile saymayarak grubumuzun mevcuduna beni dahil etmeden söyledi, şimdi masamda oturmuş gıcık gıcık suratlarına bile bakmadan oturuyom.

Kimsenin umuru degil ama olsun benim sinirlerim aklıma geldikçe zıplıyo yinede.

Bu arada son iki akşamdır çeşitli tesadüflerle mantı, çiğ börek filan yiyom ve son 3 günde 2 kilo almışım, onada sinir oldum zati valla bugüne kadar suratım şilmemişti iki günde suratım bile tepsi gibi oldu. Valla 10 gün sonra dr la randevum var, diyete başlıycam artık, sebzeden baska bişiycik yok, yoksa dr da beni kovalıycak.

Allah'ım yaaaa bu hayat ne zaman böyle ters döndü yoksa hayat hala düz gidiyoda ters dönen benmiyim bilemiyommmmm.

Çoooook sinirlerim bozuk birinin şöyle bi saçını başını yolsam rahatlarım belkim:)

ayy canım yaa kötü bi durum olmuş senin için... bu kocalara bi haller oluyo ama sonu hayır olsun inşallah... bu arada geçen gün bana da yer vermediler otobüste.. bide öyle mal mal bakıyolar bana daha da deli oluyom yaa.. gıcıklar:mymeka:

sağol canım.. tabi canım sıkıldı ama işi arsızlığa vuruyom...hem üzülsem nolacak ki.. bu yüzden bebişimi üzemem:dilcikar:

sende sıkma canını herşey yoluna girecektir... o üçlü çete mutlaka kurulacak kaçarı yok:1ninca: :enbuyukkk:

of sende mi bende oldum aynıyız yane en iyisi ilça kullanmayalım ıhlamur geçmiş olsun
yaremcim içeceğiniz ilacı dr. kontrolünde alıyosunuz ama bünyede ki mikrobu kontrol etme şansınız yok ayrıca ateş hamilelikte çok tehlikeli bence ilaç içmek daha mantıklı tabii karar size kalmış

günaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası

ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da

birini bulursan beraber yolalım sinirlenirimiz geçmiş olur
ben hergün yemiyom fallaa hatta geçen hafta 2 ya da 3 kere yemişimdir
bu hafta da daha 2 oldu bi de haftasonu yerim taam :bbo:

ben çok mu abartıyom acaba gebeliğimin ilk gününden bu yana her gün yiyorum bazen atlatıyorum amma

anam bak gidecesünüz en ön koltuğa oturabilirmiyim dicesiniz hala mal mal bakarlarsa da tepedeki gazi, yaşlı, hamile... ler içindir mi ne yazıyo ya onu gösterceksiniz utansın terbiyesizler :mymeka:
gerçi ben de diyebilirmiim bilmem ama dicem başıma öle bişe gelirse

günaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası

ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da

günaydın çıtırtı ben hiç olmam zaten bakalım bir zamanlar bi itek vardı nerelerde acep diyecek misinizmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…