:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arif burayaaa yumruk havayaaa :teytey::teytey:
:roflol::roflol:hee nan arif eniştenin eline kimse su dökemez:roflol:
anammm dün akşam kızılayda iftar yaptık soona cafe de bi çay içelim dedükk arkadaşları da ordaydı çay içtik falan emme ben rahatsız oldum zaten tüm gün oturuyom gözlerim falan kapanıyo artık karnıma kramplar girdi oturmaktan hadi dedikçe oyalandı bide kızıyo ben de kısdım en sonunda ben zaten bütün gün oturuyorum karnım acıdı artık snin gibimiyim ben dedim sinirlendim soora kalktık bi de otobüste de ayakta gittimm bu sefer de kendini kötü hissetti ama falla çok fvenadım akşamm eve gidip uzanmak istedimm eve gelince de uykum kaçmıştı zaten hayır yemekten soraben eve gidim sen takıl dedim ısrar etti sen de gel deyi benim cafe de takılacak halim mi kalmışşşş:çok üzgünüm:
anammm dün akşam kızılayda iftar yaptık soona cafe de bi çay içelim dedükk arkadaşları da ordaydı çay içtik falan emme ben rahatsız oldum zaten tüm gün oturuyom gözlerim falan kapanıyo artık karnıma kramplar girdi oturmaktan hadi dedikçe oyalandı bide kızıyo ben de kısdım en sonunda ben zaten bütün gün oturuyorum karnım acıdı artık snin gibimiyim ben dedim sinirlendim soora kalktık bi de otobüste de ayakta gittimm bu sefer de kendini kötü hissetti ama falla çok fvenadım akşamm eve gidip uzanmak istedimm eve gelince de uykum kaçmıştı zaten hayır yemekten soraben eve gidim sen takıl dedim ısrar etti sen de gel deyi benim cafe de takılacak halim mi kalmışşşş:çok üzgünüm:
öyle deme kız nazar değdirecen kocana ben diyordum dünyayın en iyi kocası eşşim herkese söylerdim bak kendim nazar ettim adama ateş topu oldu tavsiyem valla seni çekemeyenler olur çevrende kk demiyorum tabi aile arkadaş
yok anam ne ellisi pijama 30 gecelik 20di gıı ikisini alsan tam takım 55e alırsın ordan koş git fallakartanesi sağol söylediğin için ben o pijamalara bakmıştım lacivert olanlarsanırım 60 falandı fiyatı ankamall deki dagi de. acity de 50 falandır herhalde.
Ben kasılmaları teeee 25. haftadan beri hissediyom. böyle karnında bir toplanma hissi oluyor ve sonra yumruk kadar kısım sertleşiyor. sanki bebek poposunu dayamış falan gibi oluyor ama on saniye içinde de geçiyor. kiminin ağrılı olurmuş kasılma kiminde ağrısız. seninkisi ağrısızsa anlamıyor olabilirsin .
tubiik gıı valla kocanın ayluuna nazar değdirecez sonunda kılıbık olup çıkacak delikafaduldenöyle deme kız nazar değdirecen kocana ben diyordum dünyayın en iyi kocası eşşim herkese söylerdim bak kendim nazar ettim adama ateş topu oldu tavsiyem valla seni çekemeyenler olur çevrende kk demiyorum tabi aile arkadaş
ay canım doğum günün kutlu olsun güzelim kafana tama diyecem amma insanın elinde dğil ki ay eşim doğum günümde bana msj atmıştı şöyle yazmıştı berrayla üçlü bir çete oluşturacaz canım diye aradan 10 gün geçti ateş topu yaptılar adamı
verme kıs verme:roflol::roflol:dün benim kocişte bana bakmıyorsun artık diyorebiss kız çok kolay aslında yeri.. istanbul yolundan giden tüm otobüsler geçiyo önünden canım... iznim başlasın ben seni götürürüm kıs belki.. ama benimde arabam yok otobüslen götürebilirim ancaksırnaşık şey
vremeycem.. ona bundan sonra hiçbişe vermeycem zatiyerimseniben
bugün öğle yemeğinde dışarda yemek ısmarlarım kendimecokacimcoook
:enbuyukkk:
kız nazar deyse deysee onun ayulunaa nazar değerr anammmmmm delikafadulden
kız nazar deyse deysee onun ayulunaa nazar değerr anammmmmm delikafadulden
niye senin eşşin nasıl ki karekteri bilmem amma memnuniyettinden dolayı söyledim yoksa kaba biri mi
ay canım doğum günün kutlu olsun güzelim kafana tama diyecem amma insanın elinde dğil ki ay eşim doğum günümde bana msj atmıştı şöyle yazmıştı berrayla üçlü bir çete oluşturacaz canım diye aradan 10 gün geçti ateş topu yaptılar adamı
birde her gün yumurta yiyen var mı
ooo arif enişte dillere destan yaremcim :roflol: :roflol:
ben onun nasıl olduğunu bilmiyom demek denk gelmemişim bahsdildiği zaman nasıl kız merak ettim azçık anlatın bakayım
yaremcim içeceğiniz ilacı dr. kontrolünde alıyosunuz ama bünyede ki mikrobu kontrol etme şansınız yok ayrıca ateş hamilelikte çok tehlikeli bence ilaç içmek daha mantıklı tabii karar size kalmışof sende mi bende oldum aynıyız yane en iyisi ilça kullanmayalım ıhlamur geçmiş olsun
birini bulursan beraber yolalım sinirlenirimiz geçmiş olurYok yok ben bu günlerde pek bi garip duygusal ve stresli oldum. İşyerinde olanları daha önce anlatmıştım size hatırlarsanız, dün hatun kişi beni adamdan bile saymayarak grubumuzun mevcuduna beni dahil etmeden söyledi, şimdi masamda oturmuş gıcık gıcık suratlarına bile bakmadan oturuyom.
Kimsenin umuru degil ama olsun benim sinirlerim aklıma geldikçe zıplıyo yinede.
Bu arada son iki akşamdır çeşitli tesadüflerle mantı, çiğ börek filan yiyom ve son 3 günde 2 kilo almışım, onada sinir oldum zati valla bugüne kadar suratım şilmemişti iki günde suratım bile tepsi gibi oldu. Valla 10 gün sonra dr la randevum var, diyete başlıycam artık, sebzeden baska bişiycik yok, yoksa dr da beni kovalıycak.
Allah'ım yaaaa bu hayat ne zaman böyle ters döndü yoksa hayat hala düz gidiyoda ters dönen benmiyim bilemiyommmmm.
Çoooook sinirlerim bozuk birinin şöyle bi saçını başını yolsam rahatlarım belkim:)
ben hergün yemiyom fallaa hatta geçen hafta 2 ya da 3 kere yemişimdir
bu hafta da daha 2 oldu bi de haftasonu yerim taam :bbo:
ayy canım yaa kötü bi durum olmuş senin için... bu kocalara bi haller oluyo ama sonu hayır olsun inşallah... bu arada geçen gün bana da yer vermediler otobüste.. bide öyle mal mal bakıyolar bana daha da deli oluyom yaa.. gıcıklar:mymeka:
günaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası
ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?