2009 Kasm Anneleri

yok anam ne ellisi pijama 30 gecelik 20di gıı ikisini alsan tam takım 55e alırsın ordan koş git falla
ben allahtan %20 indirimli aldımdı şirketten dolayı ama gene de acity kaa ucuza gelmedi

anaaaaammakannehir kız biz niye verdik o kadar parayı..içime oturttun kız sölemeseydin fiyatını keşkemkaydirigubbakcemile3

verme kıs verme:roflol::roflol:dün benim kocişte bana bakmıyorsun artık diyorbenim kendime bakacak halim yokki sana bakayım dedim:roflol:

:roflol::roflol:

birde her gün yumurta yiyen var mı

ben varım.. hergün 1 yumurta ve 2 bardak süt...

ahh bebeeemmm :1hug:

birini bulursan beraber yolalım sinirlenirimiz geçmiş olur

ben çok mu abartıyom acaba gebeliğimin ilk gününden bu yana her gün yiyorum bazen atlatıyorum amma

yoo abartmıyosun yemek lazımmış evde olsam yemeye çalışırdım ben de

Ya kızlar siz nasıl enerji buluyorsunuz gezmeye? Ben en son iki gün önce ankamall 'e gittim bir saat ten fazla dolaşamadım. dagi ye baktım, c&a kıds e girdim birkaç birşey aldım pilim bitmişti-tatlicadiarzu- eve geldiğimde de hiç birşey yapacak halim kalmamıştı.:1no2: mafoldumben çok sıkıldım ben bu hemencecik yorulmaktan, hiç iş yapamamaktan. Çok üzgünüm çoookdört ay önce 9 yıldır çalıştığım işimden ayrıldım daha doğrusu attılar hamileyim diye:a015: Normalde pestilim gelirdi akşamları eve şu halimle çalışsam düşünemiyorum nolurdum, siz nasıl çalışıyorsunuz bir de geziyorsunuz çarşı pazar onu da anlamıyorum hiç .

ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:

günaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası

ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da

günaydın hakketten doğumdan sonra girmemezlik etmeyin ha bebişler uyurken girelim yada yanımıza alırız beraberçek yazışırız

ben de annamıyom nasıl çalıştıımı fisfisfis
gezerken ben de yoruluyom artık yaa öle çok gezemiyomki işte alışveriş merkezine gidersek direk bebk katına zaten :roflol: başka yerleri gözüm görmüyo yorgunluktan alınacakları alıp dooru eve
bi ankamall yapmam lazım c&a ya gitmek için ama vakit yok kafamçokkarıştı
bak sen acitye git dagiden al pijamalarını gezen birinden saa tavsiye :roflol: :roflol:

yürü be kim tutar seni...idolümüzsün:lepi:

krispi hoşgeldin... niye efkarlandın öyle kıs.. her ayıın belli bir günü buluşma düzenleriz olmazsa kız... herkes bir araya gelmiş olur...

nan haftaya dr.a gidecem 1 ay olmuş olcak işte ama 1 hft izmirde olmamdan dolayı mecbur gidiiim aslında çokta gerek yok ama ne edem hacııı

ay yaaa ne güzzel siz gidip yaptırabiliyosunuz ben çok utanıyorum bu sabah sahurdan sonra oturdum kendim yaptım 2,5 saat sürdü dinlene dinlene ama şimdi karnım kasılıyo sürekli :sinifsinif:

yaw kontroller sıklaşınca nasıl olacak bu iş kızlar... :sm_confused:

bu sabahki vukuatımdan sonra her hafta makinaya başvurmayı düşünüyorum tabi ayna eşliğinde sositososito

of yaa ilaç içmekten nefret ediim yaaaaaaaaaa :sinifsinif:

aşkolsun canım ya bebişin için içiceksin yoksa özge sana :mymeka: bilmem anlatabildimmi naniknanik
yo anacım yok öle olmıy ben en başından beri yapıyom orta1 den beri hala orman :1shok: ayu cinsimiyim neyim

geçmiş olsun canım dr.una bir danışsan iyi edersin bence
hoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
kuşburnumu dediniz ben kuşburnu doğumu hızlandırıyor diye duydum aman ha kızlar bir vukuat daha yaşamayalım araştırmadan içmeyin akannehir
kıyamam sana al pastanı hediyede al kendine verme kimseye cokacimcoook :mymeka:

ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:

biz de keşke deyse diyik nan :roflol:
hadi herkes tubiki kıskansın ne ayu kocası var diyee aynı anda belkim nazar değer gıı :teytey:

aboooov çok iyiymiş valla ben hemen gidip alam ordan dagi nin kendi mağazası dimi acity de.

bende aynı şeyi duşunuyodum sora bi kere bindim metrobustemiydi nerdeydi hatırlamimde o yazıda sadece hasta yaşlı ve çocuklu bayanlara diiydi hamile yazmiydi nan bende bişe diyemedim kaydirigubbakcemile3

he gııı bende olamam diyom kolay değilki iki çocuk bakalım napcez toz oluruk buralarda herhal :1no2::1no2:

nasıl yaptın nan :1shok:
aboooov çok iyiymiş valla ben hemen gidip alam ordan dagi nin kendi mağazası dimi acity de.

hee kendi şahsi mağazası
en alt katta bebiş mağazalarının orda koş koş

bende haşlamayı hergün yiyemiyorum arada omlet yapıp yiyorum 1 bardak içiyordum sütü 2 ye çıkardım artık yakında su niyetine içeceğim:roflol:

amma yumurtayla süt arasında bir saat geçsinde öyle iç ben öyle yapıyom sütüde iki bardak içiyom uzun süredir buyüzden calsiyum oranım iyi çıktı tahlilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…