yok anam ne ellisi pijama 30 gecelik 20di gıı ikisini alsan tam takım 55e alırsın ordan koş git falla
ben allahtan %20 indirimli aldımdı şirketten dolayı ama gene de acity kaa ucuza gelmedi
verme kıs verme:roflol::roflol:dün benim kocişte bana bakmıyorsun artık diyorbenim kendime bakacak halim yokki sana bakayım dedim:roflol:
birde her gün yumurta yiyen var mı
anammm dün akşam kızılayda iftar yaptık soona cafe de bi çay içelim dedükk arkadaşları da ordaydı çay içtik falan emme ben rahatsız oldum zaten tüm gün oturuyom gözlerim falan kapanıyo artık karnıma kramplar girdi oturmaktan hadi dedikçe oyalandı bide kızıyo ben de kısdım en sonunda ben zaten bütün gün oturuyorum karnım acıdı artık snin gibimiyim ben dedim sinirlendim soora kalktık bi de otobüste de ayakta gittimm bu sefer de kendini kötü hissetti ama falla çok fvenadım akşamm eve gidip uzanmak istedimm eve gelince de uykum kaçmıştı zaten hayır yemekten soraben eve gidim sen takıl dedim ısrar etti sen de gel deyi benim cafe de takılacak halim mi kalmışşşş:çok üzgünüm:
birini bulursan beraber yolalım sinirlenirimiz geçmiş olur
ben çok mu abartıyom acaba gebeliğimin ilk gününden bu yana her gün yiyorum bazen atlatıyorum amma
öyle deme kız nazar değdirecen kocana ben diyordum dünyayın en iyi kocası eşşim herkese söylerdim bak kendim nazar ettim adama ateş topu oldu tavsiyem valla seni çekemeyenler olur çevrende kk demiyorum tabi aile arkadaş
günaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası
ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da
yoo abartmıyosun yemek lazımmış evde olsam yemeye çalışırdım ben de
Ya kızlar siz nasıl enerji buluyorsunuz gezmeye? Ben en son iki gün önce ankamall 'e gittim bir saat ten fazla dolaşamadım. dagi ye baktım, c&a kıds e girdim birkaç birşey aldım pilim bitmişti-tatlicadiarzu- eve geldiğimde de hiç birşey yapacak halim kalmamıştı.:1no2: mafoldumben çok sıkıldım ben bu hemencecik yorulmaktan, hiç iş yapamamaktan. Çok üzgünüm çoookdört ay önce 9 yıldır çalıştığım işimden ayrıldım daha doğrusu attılar hamileyim diye:a015: Normalde pestilim gelirdi akşamları eve şu halimle çalışsam düşünemiyorum nolurdum, siz nasıl çalışıyorsunuz bir de geziyorsunuz çarşı pazar onu da anlamıyorum hiç .
günaydın çıtırtı ben hiç olmam zaten bakalım bir zamanlar bi itek vardı nerelerde acep diyecek misinizmafoldumben
anam bak gidecesünüz en ön koltuğa oturabilirmiyim dicesiniz hala mal mal bakarlarsa da tepedeki gazi, yaşlı, hamile... ler içindir mi ne yazıyo ya onu gösterceksiniz utansın terbiyesizler :mymeka:
gerçi ben de diyebilirmiim bilmem ama dicem başıma öle bişe gelirse
nan haftaya dr.a gidecem 1 ay olmuş olcak işte ama 1 hft izmirde olmamdan dolayı mecbur gidiiim aslında çokta gerek yok ama ne edem hacııı
yaw kontroller sıklaşınca nasıl olacak bu iş kızlar... :sm_confused:
of yaa ilaç içmekten nefret ediim yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
yo anacım yok öle olmıy ben en başından beri yapıyom orta1 den beri hala orman :1shok: ayu cinsimiyim neyimya ne bilem.. ben 1 haftalık bile olsa bi garip oluyomm.. ama jilete asla başvurmak istemiyom:1no2: çünkü sonrası çok fena oluyo acısı :1ninca:
kesinlikle birde jilet olunca hergün yapmak gerekiyor bir süre sonra düşünsene doğuma 1 gün varken bile yapsan ertesi gün çıkmaya başlamış olcak. :1no2:
ben 1,5 yıldır yapıyomm bu işi ama keşke en baştan başlasaydım... ama kzımı en baştan alıştırcam.. benim yaşıma geldiğinde hiç bişeycik kalmamış olurkaydirigubbakcemile2
günaydın millet yine bilgisayar karşısında kahvaltı yaptırıyonuz bana ay akam çok kötüydüm zaten uyuyamıyorum birde grip oldum ateşler içindeydim terledikten sonra ateşim düştü ama vucudum kırılıyor ne yapabilirim nane limon dışında birde ıhlamur dışında
kuşburnumu dediniz ben kuşburnu doğumu hızlandırıyor diye duydum aman ha kızlar bir vukuat daha yaşamayalım araştırmadan içmeyin akannehirhoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
kıyamam sana al pastanı hediyede al kendine verme kimseye cokacimcoook :mymeka:sende mi hasta oldun canım yaaa... geçmiş olsun...
hee tamam çaktırmıyak bari:1ninca:
canım yaaa... adamlarda şaştılar ne diyceklerini... sıkma canını yaa..
kızlar dün benim doğum günümdü ya..eve gitmeden telefonda kocişle accık tartıştık..bırak hediye almayı adam doğum günümü bile kutlamadı haa:umursamaz: kırıldım ama takmıyom yinede.. bugün küçük bi pasta alıp götürücem eve üzerine bi mum dikip kocişin yanında kendi kendime söndürücem:roflol: madem kimse kutalmıyo ben kutlarım naniknanik pastamdan da vermiycem hepsini kendim yiycemcokacimcoook
ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:
ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:
yok anam ne ellisi pijama 30 gecelik 20di gıı ikisini alsan tam takım 55e alırsın ordan koş git falla
ben allahtan %20 indirimli aldımdı şirketten dolayı ama gene de acity kaa ucuza gelmedi
tubiik gıı valla kocanın ayluuna nazar değdirecez sonunda kılıbık olup çıkacak delikafadulden
he gııı bende olamam diyom kolay değilki iki çocuk bakalım napcez toz oluruk buralarda herhal :1no2::1no2:
anam bak gidecesünüz en ön koltuğa oturabilirmiyim dicesiniz hala mal mal bakarlarsa da tepedeki gazi, yaşlı, hamile... ler içindir mi ne yazıyo ya onu gösterceksiniz utansın terbiyesizler :mymeka:
gerçi ben de diyebilirmiim bilmem ama dicem başıma öle bişe gelirse
he gııı bende olamam diyom kolay değilki iki çocuk bakalım napcez toz oluruk buralarda herhal :1no2::1no2:
nasıl yaptın nan :1shok:ay yaaa ne güzzel siz gidip yaptırabiliyosunuz ben çok utanıyorum bu sabah sahurdan sonra oturdum kendim yaptım 2,5 saat sürdü dinlene dinlene ama şimdi karnım kasılıyo sürekli :sinifsinif:
bu sabahki vukuatımdan sonra her hafta makinaya başvurmayı düşünüyorum tabi ayna eşliğinde sositososito
aboooov çok iyiymiş valla ben hemen gidip alam ordan dagi nin kendi mağazası dimi acity de.
bende haşlamayı hergün yiyemiyorum arada omlet yapıp yiyorum 1 bardak içiyordum sütü 2 ye çıkardım artık yakında su niyetine içeceğim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?