Ya kızlar siz nasıl enerji buluyorsunuz gezmeye? Ben en son iki gün önce ankamall 'e gittim bir saat ten fazla dolaşamadım. dagi ye baktım, c&a kıds e girdim birkaç birşey aldım pilim bitmişti-tatlicadiarzu- eve geldiğimde de hiç birşey yapacak halim kalmamıştı.:1no2: mafoldumben çok sıkıldım ben bu hemencecik yorulmaktan, hiç iş yapamamaktan. Çok üzgünüm çoookdört ay önce 9 yıldır çalıştığım işimden ayrıldım daha doğrusu attılar hamileyim diye:a015: Normalde pestilim gelirdi akşamları eve şu halimle çalışsam düşünemiyorum nolurdum, siz nasıl çalışıyorsunuz bir de geziyorsunuz çarşı pazar onu da anlamıyorum hiç .
hoşbulduk canımmburcu aseba itek hoşgeldinizzzzzzzzz
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendinegünaydın millet yine bilgisayar karşısında kahvaltı yaptırıyonuz bana ay akam çok kötüydüm zaten uyuyamıyorum birde grip oldum ateşler içindeydim terledikten sonra ateşim düştü ama vucudum kırılıyor ne yapabilirim nane limon dışında birde ıhlamur dışında
anaaa noluyoo bugün sizlerehoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
canım benim işte erkekler azcık anlama zorluğu çeken insanlar bazen öle boşboş konuşuyorlar sen takma kafana ee bizlerde fazla alıngan hale geldik herşeye fazla takar olduk çok ağlama canım bebişini üzmeGünaydın bayanlar, dün akşam yine zor gecti ağla ağla durduramadım kendimi....
Olay şu, belim agrıyor diye işten 1 saat erken çıkıp gittim eve, eşime telefon acıp haber verdim ararsa merak etmesin diye. Eşimde bana "e beline masaj yapılsa geçmezmi?" diyiverdi. Kapadım telefonu saatlerce ağladım. Kime yaptırıcam masajı yoldan adammı çekiricem diye, tam ben katılmışken bu sefer eve annem geldi, o da "kızım yeter sus bebeğe bişey olacak" dedikçe dahada biçok ağladım.
Anlayacagınız tam kriz durumuydu:gitme:
ne misafiri yaa dellendiniz miii :1shok:
canım yaa yakın olsaydık bizlerde gelir nispet yapardık senin kocanakızlar dün benim doğum günümdü ya..eve gitmeden telefonda kocişle accık tartıştık..bırak hediye almayı adam doğum günümü bile kutlamadı haa:umursamaz: kırıldım ama takmıyom yinede.. bugün küçük bi pasta alıp götürücem eve üzerine bi mum dikip kocişin yanında kendi kendime söndürücem:roflol: madem kimse kutalmıyo ben kutlarım naniknanik pastamdan da vermiycem hepsini kendim yiycemcokacimcoook
bende aynı şeyi duşunuyodum sora bi kere bindim metrobustemiydi nerdeydi hatırlamimde o yazıda sadece hasta yaşlı ve çocuklu bayanlara diiydi hamile yazmiydi nan bende bişe diyemedim kaydirigubbakcemile3
ay yaaa ne güzzel siz gidip yaptırabiliyosunuz ben çok utanıyorum bu sabah sahurdan sonra oturdum kendim yaptım 2,5 saat sürdü dinlene dinlene ama şimdi karnım kasılıyo sürekli :sinifsinif:
bu sabahki vukuatımdan sonra her hafta makinaya başvurmayı düşünüyorum tabi ayna eşliğinde sositososito
aşkolsun canım ya bebişin için içiceksin yoksa özge sana :mymeka: bilmem anlatabildimmi naniknanik
yo anacım yok öle olmıy ben en başından beri yapıyom orta1 den beri hala orman :1shok: ayu cinsimiyim neyim
geçmiş olsun canım dr.una bir danışsan iyi edersin bence
kuşburnumu dediniz ben kuşburnu doğumu hızlandırıyor diye duydum aman ha kızlar bir vukuat daha yaşamayalım araştırmadan içmeyin akannehir
kıyamam sana al pastanı hediyede al kendine verme kimseye cokacimcoook :mymeka:
itek geçmiş olsun canım demeyi unutmuşum :kedi:
nasıl yaptın nan :1shok:
hee kendi şahsi mağazası
en alt katta bebiş mağazalarının orda koş koş
amma yumurtayla süt arasında bir saat geçsinde öyle iç ben öyle yapıyom sütüde iki bardak içiyom uzun süredir buyüzden calsiyum oranım iyi çıktı tahlilde
valla çok ama çok zor oldu. bundan sonra ne yapıcam bilmiiimmm kuaför gel ben yaparım diyo ama ben kocamdan utanıyom yaaa ona nasıl açam. offf doğumu düşündükçe bile afakanlar basıyo sırf bu sebepten. -tatlicadiarzu-
hadi naaan
olsun gıı bizde çocukluyuz :roflol: :roflol:
nan hamile de yazii sanki bee otobüslerde dur bakem ben bu öğlen kızılaya gidersem
bnede eskisi gibi gezemiyom çabuk yoruluyom gezerken her bulduğum yerde oturuyomYa kızlar siz nasıl enerji buluyorsunuz gezmeye? Ben en son iki gün önce ankamall 'e gittim bir saat ten fazla dolaşamadım. dagi ye baktım, c&a kıds e girdim birkaç birşey aldım pilim bitmişti-tatlicadiarzu- eve geldiğimde de hiç birşey yapacak halim kalmamıştı.:1no2: mafoldumben çok sıkıldım ben bu hemencecik yorulmaktan, hiç iş yapamamaktan. Çok üzgünüm çoookdört ay önce 9 yıldır çalıştığım işimden ayrıldım daha doğrusu attılar hamileyim diye:a015: Normalde pestilim gelirdi akşamları eve şu halimle çalışsam düşünemiyorum nolurdum, siz nasıl çalışıyorsunuz bir de geziyorsunuz çarşı pazar onu da anlamıyorum hiç .
tünaydın kızlarrr
tünaydın yaremcimm
ben de hiç gitmedimdi günay diye emme bu sefer gidecem falla nasılsa doğumda gören çok kafamçokkarıştı :kedi:
kızlar dün benim doğum günümdü ya..eve gitmeden telefonda kocişle accık tartıştık..bırak hediye almayı adam doğum günümü bile kutlamadı haa:umursamaz: kırıldım ama takmıyom yinede.. bugün küçük bi pasta alıp götürücem eve üzerine bi mum dikip kocişin yanında kendi kendime söndürücem:roflol: madem kimse kutalmıyo ben kutlarım naniknanik pastamdan da vermiycem hepsini kendim yiycemcokacimcoook
birde her gün yumurta yiyen var mı
bende haşlamayı hergün yiyemiyorum arada omlet yapıp yiyorum 1 bardak içiyordum sütü 2 ye çıkardım artık yakında su niyetine içeceğim:roflol:
ben de annamıyom nasıl çalıştıımı fisfisfis
gezerken ben de yoruluyom artık yaa öle çok gezemiyomki işte alışveriş merkezine gidersek direk bebk katına zaten :roflol: başka yerleri gözüm görmüyo yorgunluktan alınacakları alıp dooru eve
bi ankamall yapmam lazım c&a ya gitmek için ama vakit yok kafamçokkarıştı
bak sen acitye git dagiden al pijamalarını gezen birinden saa tavsiye :roflol: :roflol:
ben akşamları içiyorum sütüamma yumurtayla süt arasında bir saat geçsinde öyle iç ben öyle yapıyom sütüde iki bardak içiyom uzun süredir buyüzden calsiyum oranım iyi çıktı tahlilde
hoşgeldin canımtünaydın kızlarrr
tünaydın yaremcimm
bende bu ay aldıracam vallahi göremeyom artık çok zor oliii
kadında dedi ne zaman başlıcaz deyüü bacaklarımı aldırırken
öbür ay didim
neyse millet öğlen oldu ben başlayam yemek hazırlıklarına
ay yaaa ne güzzel siz gidip yaptırabiliyosunuz ben çok utanıyorum bu sabah sahurdan sonra oturdum kendim yaptım 2,5 saat sürdü dinlene dinlene ama şimdi karnım kasılıyo sürekli :sinifsinif:
yo anacım yok öle olmıy ben en başından beri yapıyom orta1 den beri hala orman :1shok: ayu cinsimiyim neyim
kıyamam sana al pastanı hediyede al kendine verme kimseye cokacimcoook :mymeka:
bende aynı şeyi duşunuyodum sora bi kere bindim metrobustemiydi nerdeydi hatırlamimde o yazıda sadece hasta yaşlı ve çocuklu bayanlara diiydi hamile yazmiydi nan bende bişe diyemedim kaydirigubbakcemile3
C&a da çok güzel şeyler vardı , hele kızlar için süper. benimki erkek olcak. gelecek sene yaz için birşeyler alam dedim ama geç kalmışım kalmamış mirmirmirmir üç liraya 5 liraya şortlar , tshirtler vardı bir bak istersen sende ben elim ağrıdı çok bakamadım.
acity e eskişehir yolundan otobüs dolmuş geçiyormu bileniniz varmı ? arabayla gitsem dünya kadar benzin harcarım aynı fiyata gelir , dolmuş yada acity nin servisi falan varsa atlar giderdim gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?