2009 Kasm Anneleri

biraz gezip biraz dinleniyorum ben.. yoksa eskisi gibi dolanmak mümkün değil...
senin iş yerinde tam bi pislikmiş haaa.. hamiş diye çıkarmışlarklava:

yav bir sürü soru vardı aklımda not alamya başladım ama hepsini unuttum randevum 13,40 ta bakalım nekadar oldu kuzum

burcu aseba itek hoşgeldinizzzzzzzzz
hoşbulduk canımm
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine

hoşbulduk canum şöyle bir uğrayım dedim grip olmuşum çok fenayım yaaaamafoldumben
anaaa noluyoo bugün sizlere
sanada geçmiş olsun canım
havalar soğumaya başladı dikkat edin kendinize

canım benim işte erkekler azcık anlama zorluğu çeken insanlar bazen öle boşboş konuşuyorlar sen takma kafana ee bizlerde fazla alıngan hale geldik herşeye fazla takar olduk çok ağlama canım bebişini üzme

ne misafiri yaa dellendiniz miii :1shok:

aşama iftara misafir gıı vallahi bu ramazan ilk misafirim olacak
kaynanam bile gelmedi zahmet olmasın deyüü hatta kisme yimeğe bilem çağırmadı
kaynanama gittik bide komşuya bnede o komşuyu çağırdım onlar gelici
2 eltim ve 1 görümcem var görümcem çalışıyoo ama eltilerim sürekli yemeğe misafir çağırdılar emme bizi çağıran bilem olmadı hamile yengeme(abimin eşi) bile yemeğe gittik adanada burdakiler heeç çağırmadı
canım yaa yakın olsaydık bizlerde gelir nispet yapardık senin kocana
biz kutladık işte dün gıı sen canını sıkma sende onun doğum gününü getirirsin burnundan

bende aynı şeyi duşunuyodum sora bi kere bindim metrobustemiydi nerdeydi hatırlamimde o yazıda sadece hasta yaşlı ve çocuklu bayanlara diiydi hamile yazmiydi nan bende bişe diyemedim kaydirigubbakcemile3

hadi naaan
olsun gıı bizde çocukluyuz :roflol: :roflol:
nan hamile de yazii sanki bee otobüslerde dur bakem ben bu öğlen kızılaya gidersem

itek geçmiş olsun canım demeyi unutmuşum :kedi:

sağol canım kuşburnu içiyorum ama abartmadan 1 bardak sadece bol limonlu ancak böyle yenerim hastalığı

nasıl yaptın nan :1shok:

hee kendi şahsi mağazası
en alt katta bebiş mağazalarının orda koş koş

valla çok ama çok zor oldu. bundan sonra ne yapıcam bilmiiimmm kuaför gel ben yaparım diyo ama ben kocamdan utanıyom yaaa ona nasıl açam. offf doğumu düşündükçe bile afakanlar basıyo sırf bu sebepten. -tatlicadiarzu-

amma yumurtayla süt arasında bir saat geçsinde öyle iç ben öyle yapıyom sütüde iki bardak içiyom uzun süredir buyüzden calsiyum oranım iyi çıktı tahlilde

ohoo onla bunu yeme bunla onu içme havuz problemi gibi nan şu beslenme işi :roflol:
gerçi ben yımırta yersem çay içiyom o yüzden çok faydalı olii :roflol: :roflol: :roflol:

ben de hiç gitmedimdi günay diye emme bu sefer gidecem falla nasılsa doğumda gören çok kafamçokkarıştı :kedi:

bnede eskisi gibi gezemiyom çabuk yoruluyom gezerken her bulduğum yerde oturuyom

iş yerinden de çıktığına üzülme boşver böyle hayırlıymış demek
hiçç moralini bozma bende geçen ay ayrıldım ilk başta çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyomm çalışsam nasıl hem ev hem işe ramazan gününde yetişirdim diye
hem birazda dinlenmek lazım hamişliğin tadını çıkar

ben de hiç gitmedimdi günay diye emme bu sefer gidecem falla nasılsa doğumda gören çok kafamçokkarıştı :kedi:

bende bu ay aldıracam vallahi göremeyom artık çok zor oliii
kadında dedi ne zaman başlıcaz deyüü bacaklarımı aldırırken
öbür ay didim

neyse millet öğlen oldu ben başlayam yemek hazırlıklarına

bosver, kendin al kendin ye.:lepi: benim kocisde unuttu bu sene dogum gunumu, adam bir sonraki gun sanmismis. baska zaman olsa kiyameti koparirdim ama bebegim uzulmesin diye hic sesimi cikarmadim. cok uzuldu, ama nafile.

birde her gün yumurta yiyen var mı

ben...:lepi:

bende haşlamayı hergün yiyemiyorum arada omlet yapıp yiyorum 1 bardak içiyordum sütü 2 ye çıkardım artık yakında su niyetine içeceğim:roflol:

iki bardak sut neyinize yetiyo be. ben gunde 1litreye yakin iciyorum.delikafadulden

ogleden sonra biraz carsi pazar yapicam isim var ama kasigimin sag tarafina ara ara agri giriyor. nasil becericem bakalim. iyice nane molla oldum ya.:sinifsinif:

C&a da çok güzel şeyler vardı , hele kızlar için süper. benimki erkek olcak. gelecek sene yaz için birşeyler alam dedim ama geç kalmışım kalmamış mirmirmirmir üç liraya 5 liraya şortlar , tshirtler vardı bir bak istersen sende ben elim ağrıdı çok bakamadım.

acity e eskişehir yolundan otobüs dolmuş geçiyormu bileniniz varmı ? arabayla gitsem dünya kadar benzin harcarım aynı fiyata gelir , dolmuş yada acity nin servisi falan varsa atlar giderdim gııı

amma yumurtayla süt arasında bir saat geçsinde öyle iç ben öyle yapıyom sütüde iki bardak içiyom uzun süredir buyüzden calsiyum oranım iyi çıktı tahlilde
ben akşamları içiyorum sütü
tünaydın kızlarrr
tünaydın yaremcimm
hoşgeldin canım

hadi kolay gelsin canım
bende enesi uyutup yatam dinlenem bari

kız sen niye o kadar yoruyosun kendini... bende utanıyodum bi kere gittim sonrası daha kolay oluyo alışıyosun.. zaten hep aynı kişi olduğu için rahat oluyosun yani... yarım saat bile sürmüyo haaa sen 2,5 saat uğraşmışsın

canım benim bu kadar sürede bile azaldı sayılır... bir ara karınca yumurtası yağı da kullandım o da etkiledi biraz... hamilelikten sonra yağa devam etcemkaydirigubbakcemile2

a.s aynen öyle yapcamcokacimcoook

bende aynı şeyi duşunuyodum sora bi kere bindim metrobustemiydi nerdeydi hatırlamimde o yazıda sadece hasta yaşlı ve çocuklu bayanlara diiydi hamile yazmiydi nan bende bişe diyemedim kaydirigubbakcemile3

o zaman yer vermemekte haklılar desene:roflol::roflol:

eskişehir oradan geçmiyor canım
ist.yolu dolmuş yada otobüsüne bin hani sincana eryamana giden tam önünde inersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…