2009 Kasm Anneleri

tubiik gıı valla kocanın ayluuna nazar değdirecez sonunda kılıbık olup çıkacak delikafadulden

kıs işte nazar değerse iyi olur ideal erkek olur:roflol::roflol:
ayy inşallahhhh :Saruboceq:

niye senin eşşin nasıl ki karekteri bilmem amma memnuniyettinden dolayı söyledim yoksa kaba biri mi
kaba mııı:roflol: kaba onun yanındaa kibar kalırr :roflol:
ooo arif enişte dillere destan yaremcim :roflol: :roflol:
ariffe diyomda bazen topiktee en ayu koca seçildin diyee kızıyo bana beni kimbilir nası anlatıyon diyee :roflol:
martcımm hepimiz öleyik gııı
bakma burdaa geyik yapıoss amaa ben 2 gün o kaa çok ağladım kii
kocamla kavga ettim
ama kimseye bişey demiyomm :çok üzgünüm:
ben onun nasıl olduğunu bilmiyom demek denk gelmemişim bahsdildiği zaman nasıl kız merak ettim azçık anlatın bakayım
ayy ben anlatamamm biri anlatsınnn :roflol:

günaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası

ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da
zatenn bebeler doğuncaa ben korkiyimm bölee devam edersekk bebeler ya acından ölcek yaa pokun içinde kalcaklarr
ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:

biz de keşke deyse diyik nan :roflol:
hadi herkes tubiki kıskansın ne ayu kocası var diyee aynı anda belkim nazar değer gıı :teytey:
hee nan hadi nazar edin benim kocamııı :roflol:
tünaydın kızlarrr
tünaydın yaremcimm
tünaydın konyalımm opuyorumnanaktan
tünaydınn kenyaa
ay ben yimee gidem bariii

ben daha gavaltu etmedim gıııııııı :çok üzgünüm:

öyle yapmaya çalışıyroum bende ama tek maaşa düşmek iyi olmadı. alışmışım kendi paramı kazanmaya şimdi zoruma gidiyor azıcık.Ama hayırlısı böyleymiş gerçektende , sen kendin ayrıldın herhalde ama keşke yasal izinlerini falan kullanıp maaş alıp öyle ayrılsaydın. Gerçi şimdi ayrılman gerekti herhalde hayırlısı buymuş senin içinde demek ki canım

canım yaa yakın olsaydık bizlerde gelir nispet yapardık senin kocana
biz kutladık işte dün gıı sen canını sıkma sende onun doğum gününü getirirsin burnundan

ayy ne güzel olurdu asebaaamm.. mezdeke de koyardık teybe kapıyı yüzüne kapatırdık adamın..vur patlasın çal oynasın.:teytey:. hasetinden çatlardı heee:roflol:

sağolun canlarım.. sizin kutlamış olmanız moral oldu bana valla... hepinize çok teşekkür ederim.Şeniz

bosver, kendin al kendin ye.:lepi: benim kocisde unuttu bu sene dogum gunumu, adam bir sonraki gun sanmismis. baska zaman olsa kiyameti koparirdim ama bebegim uzulmesin diye hic sesimi cikarmadim. cok uzuldu, ama nafile.

hee öyle yapcam:lepi: iyi etmişsin canım kendini üzmemekle

ogleden sonra biraz carsi pazar yapicam isim var ama kasigimin sag tarafina ara ara agri giriyor. nasil becericem bakalim. iyice nane molla oldum ya.:sinifsinif:

wannacım ağrın varsa gitme, daha fena olursun sonra:sinifsinif:

acity e eskişehir yolundan otobüs dolmuş geçiyormu bileniniz varmı ? arabayla gitsem dünya kadar benzin harcarım aynı fiyata gelir , dolmuş yada acity nin servisi falan varsa atlar giderdim gııı

canım ben eskişehir yolundan istanbul yoluna giden dolmuşlar geçiyor diye biliyorum ama emin değilim...

yaa ben hiç süt içmiyom bir süredir sadece yumurta ve peynir :1shok:

wannacım ağrın varsa gitme, daha fena olursun sonra:sinifsinif:

canim gitmeden de olmuyor. okullar acilacak, oglanin eksikleri var, benim bankada isim var. bebege 1-2 sey bakayim diyorum. hepsini yapamasamda bir kacini yapsam kar kardir. hergun biraz daha yavasliyorum.

yaa ben hiç süt içmiyom bir süredir sadece yumurta ve peynir :1shok:

sutun yani sira deli gibi peynir yerim ben. aksam yemeklerinde de genelde ayran yapiyorum. kalsiyum cok onemli. benim oglan 2580gr dogmustu ama kemikler masallah iriydi, hala oyle.

ay kızlar şu tubişin kocasını biri anlatsın yoksa çatlayacam bakın gebeyim bebişime bir şey olmazsın çabuk anlatın .biraz sonra çıkacam uyuyacam kendimi iyi hissetmiyom bekliyom hadi

bu dana cem garipoğlu yakalanmıs
daha dogrusu teslim olmus

evet ya, bende ona bakiyorum ara ara. yasi daha kucukmus, az ceza alir falan diyorlar.

aman fenalik gelmisti artik.

cıkıp bogacam su tepemdekini yaa 20 kiloluk cocuktan nasıl böle ses cıkaar yaaa

yine mi boguruyo tependeki cocuk.kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı ugurlu mutlu kutlu gunleerrrrrrrrrr..........bugun bı uyumusummmmmmm sankı 2 gundur uyuyom ew berbat yaa ......oglanı okulada goturemedım yazık gıdem hade dıyo yok oglum tatıl bugun dedım......

ay kızlar şu tubişin kocasını biri anlatsın yoksa çatlayacam bakın gebeyim bebişime bir şey olmazsın çabuk anlatın .biraz sonra çıkacam uyuyacam kendimi iyi hissetmiyom bekliyom hadi

oyle bi yazmisinki hamileyim falan, sanki asermisin, yemezsen bi yerin sisecek gibi.:roflol:

arif anlatilmaz yasanir.:roflol::roflol:

eskişehir oradan geçmiyor canım
ist.yolu dolmuş yada otobüsüne bin hani sincana eryamana giden tam önünde inersin

anam falla bilmiim hep arabaynan gidiim ama batıkent metrodan 15 dkda bir servis varmış
eskişehir yolundan gidecesen de odtünün karşısından anadolu bulvarından gir dümdüz git hemencecik acity gıı benzin gitmez o kaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…