ogleden sonra biraz carsi pazar yapicam isim var ama kasigimin sag tarafina ara ara agri giriyor. nasil becericem bakalim. iyice nane molla oldum ya.:sinifsinif:
tubiik gıı valla kocanın ayluuna nazar değdirecez sonunda kılıbık olup çıkacak delikafadulden
ayy inşallahhhh :Saruboceq:kıs işte nazar değerse iyi olur ideal erkek olur:roflol::roflol:
kaba mııı:roflol: kaba onun yanındaa kibar kalırr :roflol:niye senin eşşin nasıl ki karekteri bilmem amma memnuniyettinden dolayı söyledim yoksa kaba biri mi
ariffe diyomda bazen topiktee en ayu koca seçildin diyee kızıyo bana beni kimbilir nası anlatıyon diyee :roflol:ooo arif enişte dillere destan yaremcim :roflol: :roflol:
martcımm hepimiz öleyik gıııYok yok ben bu günlerde pek bi garip duygusal ve stresli oldum. İşyerinde olanları daha önce anlatmıştım size hatırlarsanız, dün hatun kişi beni adamdan bile saymayarak grubumuzun mevcuduna beni dahil etmeden söyledi, şimdi masamda oturmuş gıcık gıcık suratlarına bile bakmadan oturuyom.
Kimsenin umuru degil ama olsun benim sinirlerim aklıma geldikçe zıplıyo yinede.
Bu arada son iki akşamdır çeşitli tesadüflerle mantı, çiğ börek filan yiyom ve son 3 günde 2 kilo almışım, onada sinir oldum zati valla bugüne kadar suratım şilmemişti iki günde suratım bile tepsi gibi oldu. Valla 10 gün sonra dr la randevum var, diyete başlıycam artık, sebzeden baska bişiycik yok, yoksa dr da beni kovalıycak.
Allah'ım yaaaa bu hayat ne zaman böyle ters döndü yoksa hayat hala düz gidiyoda ters dönen benmiyim bilemiyommmmm.
Çoooook sinirlerim bozuk birinin şöyle bi saçını başını yolsam rahatlarım belkim:)
ayy ben anlatamamm biri anlatsınnn :roflol:ben onun nasıl olduğunu bilmiyom demek denk gelmemişim bahsdildiği zaman nasıl kız merak ettim azçık anlatın bakayım
zatenn bebeler doğuncaa ben korkiyimm bölee devam edersekk bebeler ya acından ölcek yaa pokun içinde kalcaklarrgünaydın karular nedisiniz ne kaaa kalabalaık nan burası
ahhhh ahhhh şurda 1,5 ay sonra kimseden eser kalmayacak 3,5 kişi ya birikir ya birikmez en fazla o da
ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:
hee nan hadi nazar edin benim kocamııı :roflol:biz de keşke deyse diyik nan :roflol:
hadi herkes tubiki kıskansın ne ayu kocası var diyee aynı anda belkim nazar değer gıı :teytey:
tünaydın konyalımm opuyorumnanaktantünaydın kızlarrr
tünaydın yaremcimm
tünaydınn kenyaa
ay ben yimee gidem bariii
bnede eskisi gibi gezemiyom çabuk yoruluyom gezerken her bulduğum yerde oturuyom
iş yerinden de çıktığına üzülme boşver böyle hayırlıymış demek
hiçç moralini bozma bende geçen ay ayrıldım ilk başta çok üzülmüştüm ama şimdi düşünüyomm çalışsam nasıl hem ev hem işe ramazan gününde yetişirdim diye
hem birazda dinlenmek lazım hamişliğin tadını çıkar
canım yaa yakın olsaydık bizlerde gelir nispet yapardık senin kocana
biz kutladık işte dün gıı sen canını sıkma sende onun doğum gününü getirirsin burnundan
bosver, kendin al kendin ye.:lepi: benim kocisde unuttu bu sene dogum gunumu, adam bir sonraki gun sanmismis. baska zaman olsa kiyameti koparirdim ama bebegim uzulmesin diye hic sesimi cikarmadim. cok uzuldu, ama nafile.
ogleden sonra biraz carsi pazar yapicam isim var ama kasigimin sag tarafina ara ara agri giriyor. nasil becericem bakalim. iyice nane molla oldum ya.:sinifsinif:
acity e eskişehir yolundan otobüs dolmuş geçiyormu bileniniz varmı ? arabayla gitsem dünya kadar benzin harcarım aynı fiyata gelir , dolmuş yada acity nin servisi falan varsa atlar giderdim gııı
bosver, kendin al kendin ye.:lepi: benim kocisde unuttu bu sene dogum gunumu, adam bir sonraki gun sanmismis. baska zaman olsa kiyameti koparirdim ama bebegim uzulmesin diye hic sesimi cikarmadim. cok uzuldu, ama nafile.
ben...:lepi:
iki bardak sut neyinize yetiyo be. ben gunde 1litreye yakin iciyorum.delikafadulden
wannacım ağrın varsa gitme, daha fena olursun sonra:sinifsinif:
yaa ben hiç süt içmiyom bir süredir sadece yumurta ve peynir :1shok:
yemeğe gidiyorum.. afiyet olsun hepinizecokacimcoook
bu dana cem garipoğlu yakalanmıs
daha dogrusu teslim olmus
cıkıp bogacam su tepemdekini yaa 20 kiloluk cocuktan nasıl böle ses cıkaar yaaa
bu dana cem garipoğlu yakalanmıs
daha dogrusu teslim olmus
neyse kızlar ben evi toplayam gelem hadi öptüm şekerler
ay kızlar şu tubişin kocasını biri anlatsın yoksa çatlayacam bakın gebeyim bebişime bir şey olmazsın çabuk anlatın .biraz sonra çıkacam uyuyacam kendimi iyi hissetmiyom bekliyom hadi
C&a da çok güzel şeyler vardı , hele kızlar için süper. benimki erkek olcak. gelecek sene yaz için birşeyler alam dedim ama geç kalmışım kalmamış mirmirmirmir üç liraya 5 liraya şortlar , tshirtler vardı bir bak istersen sende ben elim ağrıdı çok bakamadım.
acity e eskişehir yolundan otobüs dolmuş geçiyormu bileniniz varmı ? arabayla gitsem dünya kadar benzin harcarım aynı fiyata gelir , dolmuş yada acity nin servisi falan varsa atlar giderdim gııı
eskişehir oradan geçmiyor canım
ist.yolu dolmuş yada otobüsüne bin hani sincana eryamana giden tam önünde inersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?