2009 Kasm Anneleri

evet ya, bende ona bakiyorum ara ara. yasi daha kucukmus, az ceza alir falan diyorlar.

aman fenalik gelmisti artik.

yine mi boguruyo tependeki cocuk.kaydirigubbakcemile3

evet yaa yakalanamadı olay oldu simdi bide yanında kimler vardı nasıl gecindi falan buda bi bu kadar surer bakalım ne cıkacak sonunda

yaa anası bu cocugu yalnız mı bırakıyo evde yaa yemin ederim nasıl kosuyo tavan tepeme cökecek yaa

oyle bi yazmisinki hamileyim falan, sanki asermisin, yemezsen bi yerin sisecek gibi.:roflol:

arif anlatilmaz yasanir.:roflol::roflol:

meraktan bir şey olur kı anlatmayın ıhlamurumu içem sonra birazçık uyuyayım sonra pazar var markete gidecem yemek derken akşam olur

su eleviti ne zaman içsem dünyayı yiyesim geliyor ben bu ilacı içersem 7 hafta kala doguma fil gibi olucam içmicem yaa ben düzenli besleniyorum zaten

off bende biliyom o duyguyu yaa
bende bi senedir evdeyim koca eline bakmak çok zorrr :çok üzgünüm:
bu dana cem garipoğlu yakalanmıs
daha dogrusu teslim olmus
o teslim olmasaydı zaten zor yakalanırdıı
ay kızlar şu tubişin kocasını biri anlatsın yoksa çatlayacam bakın gebeyim bebişime bir şey olmazsın çabuk anlatın .biraz sonra çıkacam uyuyacam kendimi iyi hissetmiyom bekliyom hadi
kız nası anlatam ben şimdii
düşüncesiz ilgisiz bencil menfaatçii uyusss dediğim dedik...vs bi adam iştee
neyse kızlar ben evi toplayam gelem hadi öptüm şekerler
anam sende evi topla topla bitiremedin heee :mymeka:
herkese hayırlı ugurlu mutlu kutlu gunleerrrrrrrrrr..........bugun bı uyumusummmmmmm sankı 2 gundur uyuyom ew berbat yaa ......oglanı okulada goturemedım yazık gıdem hade dıyo yok oglum tatıl bugun dedım......

kandırdın mı nan oğlanııı :mymeka:

kızlaaaar ben geldiiim kızılaya gitmedim amaaa az önce itibariylee bi dene çok güzel gecelik ve de sabahlık aldım hemi de kalıın hemi de geceliğin üstünde "mummy needs sleep" yazii emzikler falan var çok datluu :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
hemi de 18 leraaa eminönü tayfasına duyrulur kaydirigubbakcemile3
ebiiş saa da alak gıı onnardan pijama da vaar hemen dibimizdemiş de haberim yokmuşşş
koraya gitmekten vazcaydım böölecee

nan sende ucuza alcam diye bi sürü para harcadın heeee bilmem farkında mısın şuursuzummlülülülülülü
aboo gene bi vukuat mı oldu gıı sen bu kaa üstüne gitmezdin bu adamın :roflol::roflol:
yok gıı yarem duymamışta benim arifii nasıı biri diyee soriyiidi laelaelaelaelae
nereye gittiniz yyaaaa
belimin sağ tarafı ağrıyo kızlar yaaa
böbreklerin mi gııııı :1shok:
ben dr.a gidiyorum görüşürüzz.

hadi git hayırlı haberlerlen gel inş :Saruboceq:

bu aradaa nehiriwerden bebekimee hediyee geldii zemuszemus

yoh nan evde de giyerük deyüü aldım yaa benim evde giydiim şeylerden hayır gelmez çünkü :kedi: şimdi anam olcek gelen giden olcek üsturuplu şeyler lazım kaydirigubbakcemile3
taam gari kapattım pijama meselesini inşallah yaane :roflol: 2 pijama 3 gecelik bi dene de sabahlık

yok tubikim böbrek diil yaa belim de arka sağ taraff yorulunca ayakta kalınca yürürken kastırıyodu ama şimdi sürekli ağrii yaa senağlama

nan ne yollamış nehir saa foto çek gıı

hee ben biliyim zaten senin evdekii geceliklerinii :jeyyar: bi sen bide cerin karısıında var ölee gecelikler kaydirigubbakcemile3
benimde ağruyo gıı zaten benim normaldede ağrırdıı çok iş yaptığım yada çok gezdiğim zaaman
şimdidee bazen yürürken ağrıyii :çok üzgünüm:
akşam herüf gelsin onun teliylen çekem koyam ziraa ben hala foto makinasınaa pil almadımm :1ninca:

nan sende de yok mu gıı onnardan :jeyyar: leopar desenlimiydi seninkii :roflol: :roflol:

Benimde sürekli ağrıyan bölgem hep sag arka tarafı belimin, birde son zamanlarda dikkatimi çekiyo benim bızdığım böyle uzandığım zamanda filan hep sağ tarafımda duruyo:)

benim deee
bi de yeni adet çıkardı artık o sağda ne varsa ben elleri olduunu tahmin ediyom çünkü baş aşağıda oradan ittiriyo ama aynı anda da ayaklarıyla üstten ittiriyo :roflol: geriniyo mu esniyo mu napıyosaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…