afiyet olsuncokacimcoook
canim gitmeden de olmuyor. okullar acilacak, oglanin eksikleri var, benim bankada isim var. bebege 1-2 sey bakayim diyorum. hepsini yapamasamda bir kacini yapsam kar kardir. hergun biraz daha yavasliyorum.
kızlaaaar ben geldiiim kızılaya gitmedim amaaa az önce itibariylee bi dene çok güzel gecelik ve de sabahlık aldım hemi de kalıın hemi de geceliğin üstünde "mummy needs sleep" yazii emzikler falan var çok datluu :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
hemi de 18 leraaa eminönü tayfasına duyrulur kaydirigubbakcemile3
ebiiş saa da alak gıı onnardan pijama da vaar hemen dibimizdemiş de haberim yokmuşşş
koraya gitmekten vazcaydım böölecee
benim deee
bi de yeni adet çıkardı artık o sağda ne varsa ben elleri olduunu tahmin ediyom çünkü baş aşağıda oradan ittiriyo ama aynı anda da ayaklarıyla üstten ittiriyo :roflol: geriniyo mu esniyo mu napıyosaa :roflol:
keşke değse demii gıııııayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:
cicimm akşam 6 10 geçe çıkıyom tarif etsene nerde hemen alammm böönnnkızlaaaar ben geldiiim kızılaya gitmedim amaaa az önce itibariylee bi dene çok güzel gecelik ve de sabahlık aldım hemi de kalıın hemi de geceliğin üstünde "mummy needs sleep" yazii emzikler falan var çok datluu :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
hemi de 18 leraaa eminönü tayfasına duyrulur kaydirigubbakcemile3
ebiiş saa da alak gıı onnardan pijama da vaar hemen dibimizdemiş de haberim yokmuşşş
koraya gitmekten vazcaydım böölecee
taam resmini çekerim gıı hamişlikle alakası yokkii normalde giyilir yaaniiyaaaaa kartanesi durup durp yüreeme indiriyon haaa.. nerden aldın hemen söle.. hamilelik dışında normalde giyilebilecek bişeler mi... bi de resmini çkip koy hemen hoşuma giderse ben de alacam...kaydirigubbakcemile2
evet sanırım oturmaktanbenim kelebekim de öle yapiiyyopuyorumnanaktan
kartanesi belinin ağrısı oturmaktan olabilir mi canım... geçmiş olsun
keşke değse demii gııııı
cicimm akşam 6 10 geçe çıkıyom tarif etsene nerde hemen alammm böönnn
taam resmini çekerim gıı hamişlikle alakası yokkii normalde giyilir yaanii
evet sanırım oturmaktan
ebiş gıı etiketinde 70 yaziii kafamçokkarıştı
çabık koy resmini haaa.. çok merak ettim
arada uzanmak lazım aslında işyerinde öyle bi imkan olmuyo işte... benim yarın son iş günüm ama senin az daha var canım.. biraz daha sabır:1hug:
akannehir 70 ten 18 e mi düşmüüüüş... kartanesi yoksa yanlışlıkla mı o fiyata verdiler sana kııız.. güzelmiş valla... bileydim o pahalı geceliği almazdım.. pijamayla sabahlığın resmini de bekliyom canımkaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=9838&d=1234666000 işte buuu biri daha almııış eklemiş
koydum ya gıı linkii
gözükmiimii
pijama almadım nan sadece sabahlıkla o geceliği aldım efet 18e düşmüş ikisi de yerimseniben
sabahlık da aynı renk düz bişey ama kumaşı baya kalın eşofman kumaşı gibi bunlar geçen seneden kalmış heralde yoksa kışlıkların o fiyatta olması şaşırtıcıı :1shok:
cok canım sıkılıyo yaa
hııı ben de kalın pijama takımı anlamıştım... güle güle kullan şekerim
benim sabahlığı görsen çok kalın polar gibi bişey.. spor duruyo ve çok sıcak tutacak bişey... çok içime sinerek aldım...
aslında 1 gecelik daha alsam da önce onu mu giysem..kirlenme ihtimaline karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?