2009 Kasm Anneleri

afiyet olsuncokacimcoook

sağol şekerim.. yedim geldim..

canim gitmeden de olmuyor. okullar acilacak, oglanin eksikleri var, benim bankada isim var. bebege 1-2 sey bakayim diyorum. hepsini yapamasamda bir kacini yapsam kar kardir. hergun biraz daha yavasliyorum.

haklısın wannacım... çok yorma kendini yinede

yaaaaa kartanesi durup durp yüreeme indiriyon haaa.. nerden aldın hemen söle.. hamilelik dışında normalde giyilebilecek bişeler mi... bi de resmini çkip koy hemen hoşuma giderse ben de alacam...kaydirigubbakcemile2

benim kelebekim de öle yapiiyyopuyorumnanaktan

kartanesi belinin ağrısı oturmaktan olabilir mi canım... geçmiş olsun

ayy yaremm koptumm :roflol:
tubaaa duyuyun mu annatma heryerde arife nazar der diiy yaremm :roflol:
keşke değse demii gııııı
cicimm akşam 6 10 geçe çıkıyom tarif etsene nerde hemen alammm böönnn

yaaaaa kartanesi durup durp yüreeme indiriyon haaa.. nerden aldın hemen söle.. hamilelik dışında normalde giyilebilecek bişeler mi... bi de resmini çkip koy hemen hoşuma giderse ben de alacam...kaydirigubbakcemile2
taam resmini çekerim gıı hamişlikle alakası yokkii normalde giyilir yaanii
benim kelebekim de öle yapiiyyopuyorumnanaktan

kartanesi belinin ağrısı oturmaktan olabilir mi canım... geçmiş olsun
evet sanırım oturmaktan
keşke değse demii gııııı
cicimm akşam 6 10 geçe çıkıyom tarif etsene nerde hemen alammm böönnn

hemen tarif edemm
bak şimcik heykelin ora gıı orda tükanlar varyaa
orda merdivenlerin hemen dibinde penti nü mağazası var işte orasıı

taam resmini çekerim gıı hamişlikle alakası yokkii normalde giyilir yaanii

evet sanırım oturmaktan

çabık koy resmini haaa.. çok merak ettim

arada uzanmak lazım aslında işyerinde öyle bi imkan olmuyo işte... benim yarın son iş günüm ama senin az daha var canım.. biraz daha sabır:1hug:

ebiş gıı etiketinde 70 yaziii kafamçokkarıştı

akannehir 70 ten 18 e mi düşmüüüüş... kartanesi yoksa yanlışlıkla mı o fiyata verdiler sana kııız.. güzelmiş valla... bileydim o pahalı geceliği almazdım.. pijamayla sabahlığın resmini de bekliyom canımkaydirigubbakcemile2

pijama almadım nan sadece sabahlıkla o geceliği aldım efet 18e düşmüş ikisi de yerimseniben
sabahlık da aynı renk düz bişey ama kumaşı baya kalın eşofman kumaşı gibi bunlar geçen seneden kalmış heralde yoksa kışlıkların o fiyatta olması şaşırtıcıı :1shok:

hayırlı olsun gıı güle güle giy gözelmiş

ayy yoruldum bende yaa az kalsın yemeğim yaniidi
anaa 2 dk çıktım mutfaktan bi geldim ki dibine tutiiikafamçokkarıştı
bi panik oldum emme neyse kurtattım delikafadulden
yemeğin 1 pişti 1i onlar gelince pişecek diğerini ve çorbayıda 4 gibi kalkar yaparım artık
mezemide yaptım ohh evde temüzdü zatii
gözelmiş böle kolay yimeklerle misafir ağırlamak kaydirigubbakcemile2

hııı ben de kalın pijama takımı anlamıştım... güle güle kullan şekerim

benim sabahlığı görsen çok kalın polar gibi bişey.. spor duruyo ve çok sıcak tutacak bişey... çok içime sinerek aldım...

aslında 1 gecelik daha alsam da önce onu mu giysem..kirlenme ihtimaline karşı

içine sindiyse hiiç düşünme fallaaa he işte kalınmış ne kaa gözel gece kalkınca da geçirirsin üstüne üşümezsin hiiç :lepi:
ben bi tane ince buldumdu onu anama verecüüm :roflol:

kizlar bisey soraciidim size bebek odasina hali aldiniz mi
doktorlar bebek odasina hali koymayin mikrop yuvasina dönüsüyo diyyiler emme velakin halisizda olmiyy
yerde dolanmaya poposunu yere kondurmaya baslayinca hali sart ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…