2009 Kasm Anneleri

ohh maşallahh bebekinee
kız dimek ki bu kocalar hep aynıı edoşunki hariç tabi kaydirigubbakcemile3
ben o zaman benim herife bu kaa haksızlık etmiyemm benimkidee zatenn ancaa bölee yapıyıı başka bi suçu yok garibimin bende adamın adını ayuya çıkardım :1ninca: haksızlık mı ediyom acep ben bu adama bak üzüldüm şimdii :çok üzgünüm:
ben de gidiom hatunaa

:gitme:

Ahh kıyamam ben sana yaaa mafoldumben Çok şükür birşey yokmuş birtanem azıcık daha dayansın gelişsin Egemiz öyle gelsin vee İzmire kadar sabretsin bakalımopuyorumnanaktan
Bu sancılar bayağı bir kandırıyo gitgeller doktora hayırlısı birtanem korkma sakın Şeniz

Maşallah canım bebeğine aman o kilolara hepsi ızıyor bende doktora dedim yaa şu aya kadar almamaışım kilo aldığımama laf ediyon istemem kilo diyo dedim verecek olan benim normal doğum zor oluyor biliyorumda bende oda yok gülüyo kaydirigubbakcemile3 Napim acıkıyorummmmmcokacimcoook

Meleğimmmmm Maşallahhhhh Şeniz Yerim ben oğluşuuu Allaha emanet inşallah tahlillerinizde güzel çıkacak :Saruboceq: Offfffffffffffff kolaysa onlar hamile kalsında yemesinler bakayım diyet yeme demesi kolayyyyyyyyykötükedihüsokötükedihüso klava: :roflol:

Bu arada bugün temizlik günümdü ablamız heryeri pırıl pırıl yaptı çok şükür annemde bebeğin cicilerine bakmaya geldi o arada yardım etmek içinde etiketleri kestik yıkanacakları ayırdık artık gerisi bayramdan sonra nasipse ..Ya şaka bir yana yemek saatini işlerle azıcık geçirdim bugün yemin olsun sonrasını hatırlamıyorum sapsarı oldun diyorlar biranda hemde şeker filan düştü sanırım sabah 8 kahvaltı yapmıştım 3te yemek aklıma geldi oda içime bayılma duygusu geldi öyle
Bir daha asla aksatmam şu son bir ay 10 kilo alayım istersem umrum değil cokacimcoook

Bu arada Duvar kağıtlarımızıda aldık cicili bicili pembiş pembiş bayram son günü gibi kaplatırız oda bomboş kaldı bi arabası duruyor ortada ablamız sildi süpürdü misler gibi yaptı yavaş yavaş oluyor herşey çok şükür..

Anneannemizde bezimizi almış hihoyyyt Bi kala kala mevlütte giyeceğim gecelik kaldı birde pijama ve kilotlar te okaa :1rolleyes:

Son düzenleme:
herkeşler firariiiiii
neyse birazdan teker teker dökülürsünüz kaydirigubbakcemile3
benim kocişte her türk erkeki gibi maç izlemee gitti bende aşkı memnuyu izliyem baree
alışveriş yaptık poşetler mutfağın ortasında duruyy ama kaldırcak halim yok sırtım ağrıy acil dolaba girmesi gerekenleri soktumda diğerleri duruyy
ya kıslar dalinin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım emme sıvı deterjanı yoktu bende makine için granül olandan aldım yaaa burda bi muabbetler dönüydü sanki granül almayın deye hemi öle bişi mi vardı aldım nan küçcük paket zaten olum o hemencik biter bidakini de sıvı alurun deeemiiii :uhm:

maşallah cnm poyrazcımızaaa sende azıcık dikkat et cnm çok kasma kendini tam bebişin kilo alcağı zamann opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kuzummmmm

sağol ebişimmm Şeniz

:roflol: yaa şimdi sen benimkini örnek alınca üzülüyosun :roflol::roflol:
eccük bunlardan dinlede kocanın kıymetini anlaa :roflol::roflol:

çok sağol nazlııımm Şeniz
ayy korktum vallaa bian burda doğuruvercem sandımm delikafadulden yapayanlız başımaaa delikafadulden

son anda yaptığın ataklarlaa hepimizden öne geçtin nazlım hazırlık konusundaa delikafadulden
maşallah maşallahh

bende burdayımm kaydirigubbakcemile5
benimde kocişim maç izliyo :roflol::roflol::roflol:
yaa bi torbalan bişecik olmaz o granüller için makinada erimiyo diiler cnm ondan yanee....laelaelaelaelae

:roflol: yaa şimdi sen benimkini örnek alınca üzülüyosun :roflol::roflol:
eccük bunlardan dinlede kocanın kıymetini anlaa :roflol::roflol:

hee edaşum yaa azcık burdaki karıları dinledim e zaten benim herifinde yaptığı bunlar zatii dimek ki ben çok abartmışım
bundan sonra kocama ayu diyeni yakarımm klava: (ara ara ben diyebülürün:kedi:)

hee edaşum yaa azcık burdaki karıları dinledim e zaten benim herifinde yaptığı bunlar zatii dimek ki ben çok abartmışım
bundan sonra kocama ayu diyeni yakarımm klava: (ara ara ben diyebülürün:kedi:)

tabi kızıımmm senin kocişte yok bişe diim ben sağaa :lepi::lepi:
:roflol::roflol: ama ayu yakıştırmasından vazgeçememmi diisiinn :roflol::roflol:

ne bilem gıı bi hafta o oluy bi hafta başka biriii :roflol:
sezon gene bitcek biz daha çözemedik delikafadulden
biz ölee aval aval bakarken sezon bitcekk :roflol:
bilgisayaraı kökten bi aç kapa istersen :uhm:
belkim düzelirr -tatlicadiarzu-

o zamanda korkiyim internet hepten gider diyee
bi kaç kere ölee olmuştu çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…