ohh maşallahh bebekineekızlar slm nasılsınızzz...
ne var ne yok bugün.hersey yolunda demiii
bende doktora gittim bugün.oğluşum 1750 gr olmuşşgördük oğluşumu babasıyla şükür hersey yolunda.doktor bi problem olduğunda ara dedi.
yalnız 2 kg almışım doktor tatlı ve hamur işi yasakladı...tahlıl verdı yarın onları yaptırıcam...
birdaha 2 hafta sonra gitcem oğlumu görmeye...
işte bu kadar kızlar...çok yorgunum yaaa
kız dimek ki bu kocalar hep aynıı edoşunki hariç tabikenyaa haklısın canm yaaa
benim kociş de sıkılıyo gezmekten ben akşama kaa evde yalnızım ya hiç düşünmüyo onu kaç kez de söyledim halbuki, ama yürüyüşe zor çıkıyoruz bi de yemekten sonra bi uyuyo tv karşısında tamam artık hayır bekleme. ne muhabbet ne bişi. zaten iki laf etçek bi Allahın kulu da yok etrafta sıkılıyorum valla
aynı dertler bacım ya hadi tubanın kocişi maç izliyyy seninki de ööle benmki maç da izlemez paso uyur yorgun geliy die bişey de demek istemiyorum ama azcık şımartılmak istiyorum yaaa az önce geldi eve sig kokuyo ne güzel içmiyodu kaç haftadır dün bi tene içmiş bugün de ööle bi tene içmiş. gene başlıcak bu herif durduramıcam bu sefer öfff
velhasılı ben de pek dertliyim bu konularda
ben de gidiom hatunaa
yolundum..
dedimdiya 2 gündür adet sancısı gıbın ağrım vardı bide bu çatı dedikleri yer böle zonkluyo gibidi.dr.aradım oda burda olsan hemen gel derdim hemen orda bi dr.a git Nst ye gir dedii.
kocişimi aradım gittik hemen bu dr.da dedi 2 gündür ne durdun artık 32 haftan bitmiş heran hersey olabili diyee akannehir
neseeeeee bağladılar nst ye bişe cıkmadı normalmiş herşey oğluşumunda hareketleri kalp atışı nıormalmiş :Saruboceq::Saruboceq:
Kendi dr.aradım bunlar yalancı sancılarmış artık böle seyler olabilimiş normalmiş korkulcak bişe yok açılma olmadıkca...
bu kaa işteeee mafoldumben
anam bu neya hergün vukuat hergün vukuat mureda dikkat et canım kendine çok geçmiş olsun. bende şimdi dr.dan geldim. bebiş 600 gr almış 1500 gr olmuş dr. normal dedi. bana birazcık kızdı :kedi: 3 kilo almışım nası oldu anlamadım 3 gün önce tartnıdım evde 1 kg almıştım sonra bu sabah yine tartındım 3 kg şok oldum. ona bunu anlatmaya çalışıyorum anlattırmadı bende basinir oldum başladım ağlamaya senağlama ondan sonrada başladı alttan almaya kıyamam tamam hadi barışalım diyo bide sırnaşık şey öle deyince barıştık tamam dedim.
kızlar slm nasılsınızzz...
bende doktora gittim bugün.oğluşum 1750 gr olmuşşgördük oğluşumu babasıyla şükür hersey yolunda.doktor bi problem olduğunda ara dedi.
yalnız 2 kg almışım doktor tatlı ve hamur işi yasakladı...tahlıl verdı yarın onları yaptırıcam...
kızlar slm nasılsınızzz...
geçmiş olsun kuzummmmm
ohh maşallahh bebekinee
kız dimek ki bu kocalar hep aynıı edoşunki hariç tabikaydirigubbakcemile3
ben o zaman benim herife bu kaa haksızlık etmiyemm benimkidee zatenn ancaa bölee yapıyıı başka bi suçu yok garibimin bende adamın adını ayuya çıkardım :1ninca: haksızlık mı ediyom acep ben bu adama bak üzüldüm şimdii :çok üzgünüm:
Ahh kıyamam ben sana yaaa mafoldumben Çok şükür birşey yokmuş birtanem azıcık daha dayansın gelişsin Egemiz öyle gelsin vee İzmire kadar sabretsin bakalımopuyorumnanaktan
Bu sancılar bayağı bir kandırıyo gitgeller doktora hayırlısı birtanem korkma sakın Şeniz
Bu arada bugün temizlik günümdü ablamız heryeri pırıl pırıl yaptı çok şükür annemde bebeğin cicilerine bakmaya geldi o arada yardım etmek içinde etiketleri kestik yıkanacakları ayırdık artık gerisi bayramdan sonra nasipse ..Ya şaka bir yana yemek saatini işlerle azıcık geçirdim bugün yemin olsun sonrasını hatırlamıyorum sapsarı oldun diyorlar biranda hemde şeker filan düştü sanırım sabah 8 kahvaltı yapmıştım 3te yemek aklıma geldi oda içime bayılma duygusu geldi öyle
Bir daha asla aksatmam şu son bir ay 10 kilo alayım istersem umrum değil cokacimcoook
Bu arada Duvar kağıtlarımızıda aldık cicili bicili pembiş pembiş bayram son günü gibi kaplatırız oda bomboş kaldı bi arabası duruyor ortada ablamız sildi süpürdü misler gibi yaptı yavaş yavaş oluyor herşey çok şükür..
Anneannemizde bezimizi almış hihoyyyt Bi kala kala mevlütte giyeceğim gecelik kaldı birde pijama ve kilotlar te okaa :1rolleyes:
herkeşler firariiiiii
neyse birazdan teker teker dökülürsünüz kaydirigubbakcemile3
benim kocişte her türk erkeki gibi maç izlemee gitti bende aşkı memnuyu izliyem baree
alışveriş yaptık poşetler mutfağın ortasında duruyy ama kaldırcak halim yok sırtım ağrıy acil dolaba girmesi gerekenleri soktumda diğerleri duruyy
ya kıslar dalinin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım emme sıvı deterjanı yoktu bende makine için granül olandan aldım yaaa burda bi muabbetler dönüydü sanki granül almayın deye hemi öle bişi mi vardı aldım nan küçcük paket zaten olum o hemencik biter bidakini de sıvı alurun deeemiiii :uhm:
:roflol: yaa şimdi sen benimkini örnek alınca üzülüyosun :roflol::roflol:
eccük bunlardan dinlede kocanın kıymetini anlaa :roflol::roflol:
hee edaşum yaa azcık burdaki karıları dinledim e zaten benim herifinde yaptığı bunlar zatii dimek ki ben çok abartmışım
bundan sonra kocama ayu diyeni yakarımmklava: (ara ara ben diyebülürün:kedi:)
tabi kızıımmm senin kocişte yok bişe diim ben sağaa :lepi::lepi:
:roflol::roflol: ama ayu yakıştırmasından vazgeçememmi diisiinn :roflol::roflol:
tubik nan bugün annıcazmı dersin bu bihterle behlülü kimin gördüğünüü delikafaduldendelikafadulden
beşir gördü herhal:1ninca:
geçen hafta azrail gibin çıktı ya ortaya kötükedihüso
benim msn açılmiyii yaaa
biz ölee aval aval bakarken sezon bitcekk :roflol:ne bilem gıı bi hafta o oluy bi hafta başka biriii :roflol:
sezon gene bitcek biz daha çözemedik delikafadulden
bilgisayaraı kökten bi aç kapa istersen :uhm:
belkim düzelirr -tatlicadiarzu-
biz ölee aval aval bakarken sezon bitcekk :roflol:
o zamanda korkiyim internet hepten gider diyee
bi kaç kere ölee olmuştu çünküü
acaba diim behlüle bakacam diye ayrıntılarımı kaçırıyom nan delikafadulden:roflol:
selaaaamm
naber kısslaarrr
selaaaamm
naber kısslaarrr
yok kız bişey kaçırmıyonn kaçırsam ben salyalarımı silerken kaçırırdım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?