ayy neden hep böle bunnar yaa hiç sevmii dolaşmayı alışveriş yapmayı
alışveriş merkezine gitsek de iki ayağımı pabuca sokiii yalnız aldım ben de çoğusunu fallaa
kızlar slm nasılsınızzz...
ne var ne yok bugün.hersey yolunda demiii
bende doktora gittim bugün.oğluşum 1750 gr olmuşşgördük oğluşumu babasıyla şükür hersey yolunda.doktor bi problem olduğunda ara dedi.
yalnız 2 kg almışım doktor tatlı ve hamur işi yasakladı...tahlıl verdı yarın onları yaptırıcam...
birdaha 2 hafta sonra gitcem oğlumu görmeye...
işte bu kadar kızlar...çok yorgunum yaaa
iyilik dattlımm benim herüff maç a bakıyyoo ben de int.de sörf yapem sizle iki lafın belini kıram diommslm ebişimm aşkı memnuyu beklim benn kaydirigubbakcemile3
senden nbr cnmm opuyorumnanaktan
nan ben heçç semiyom o çocuu bee herüff dedüün esmer karayağız olmalı benceenapak behlüle bakıyik :jeyyar:
kenyaa haklısın canm yaaa
benim kociş de sıkılıyo gezmekten ben akşama kaa evde yalnızım ya hiç düşünmüyo onu kaç kez de söyledim halbuki, ama yürüyüşe zor çıkıyoruz bi de yemekten sonra bi uyuyo tv karşısında tamam artık hayır bekleme. ne muhabbet ne bişi. zaten iki laf etçek bi Allahın kulu da yok etrafta sıkılıyorum valla
aynı dertler bacım ya hadi tubanın kocişi maç izliyyy seninki de ööle benmki maç da izlemez paso uyur yorgun geliy die bişey de demek istemiyorum ama azcık şımartılmak istiyorum yaaa az önce geldi eve sig kokuyo ne güzel içmiyodu kaç haftadır dün bi tene içmiş bugün de ööle bi tene içmiş. gene başlıcak bu herif durduramıcam bu sefer öfff
velhasılı ben de pek dertliyim bu konularda
nie nann burda buluşuruk aşammm
he falla kenyam gııııı bak herkes teker teker düşüyyy:enbuyukkk:evet kk da olmasa ne yapardık bilmem kaydirigubbakcemile3
selam çaturtuuuuu naberrr?buse yattı mı?selam karular napisiniz
bakiim yine düşmüşsün aşkı memnunun içine daha doğrusu behlülün içine :roflol:
selam çaturtuuuuu naberrr?buse yattı mı?
iyilik dattlımm benim herüff maç a bakıyyoo ben de int.de sörf yapem sizle iki lafın belini kıram diomm
nan ben heçç semiyom o çocuu bee herüff dedüün esmer karayağız olmalı bencee
selam karular napisiniz
bakiim yine düşmüşsün aşkı memnunun içine daha doğrusu behlülün içine :roflol:
anaaaa beşirmiş yaa gerçekten akannehir
wayyy hiö ihtimal vermemiştim beşir olacagına valla :1shok:
beklesin yatak odası ben askı memnu oldugunu tamamen unutmustum ohh gitsin mac izlemeye baaanee hihoyyyt
nan daha geçen haftadan belliydi beşirin gördüğü neen bu kaaa şok oluyonuz nan saf balıklarım benimmmmmmmmm
falla bu gece tadınıza doyulmuyy haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?