2009 Kasm Anneleri

ayy neden hep böle bunnar yaa hiç sevmii dolaşmayı alışveriş yapmayı
alışveriş merkezine gitsek de iki ayağımı pabuca sokiii yalnız aldım ben de çoğusunu fallaa

evet yaa bizim kadar eksikleri düşünseler böle olmıcakta düşünemiyolar
'al canım sen ne varki ben yoruluyorum ' sanki ben sabahtan aksama evde yatıyorum Allah Allah yaa offf valla

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa tubikkkkkkkkkkkkkkkkk beşirmişşşşşşşşşşşş
:1shok::1shok::1shok:

ayy masallah canım oglusuna
ben bu doktorlara cok kızıyorum yaa valla normal yiyorum her zamanki gibi ay onu yemiyim ay bunu yemiyim derken sanki diyet yapıyomus gibi hissediyorum bünye alıyo yaa kilo hiç bişi yemesende kilon artıyo cok biliyolarsa kendileri almasınlar kilo kolaysa kötükedihüso

slm ebişimm aşkı memnuyu beklim benn kaydirigubbakcemile3
senden nbr cnmm opuyorumnanaktan
iyilik dattlımm benim herüff maç a bakıyyoo ben de int.de sörf yapem sizle iki lafın belini kıram diomm
napak behlüle bakıyik :jeyyar:
nan ben heçç semiyom o çocuu bee herüff dedüün esmer karayağız olmalı bencee

bak geldi sımarttı sımarttı hiç suratına bile bakmadım ayy keske macı gidip beraber izleyecegimiz biyer olsa dedi içinede sinmiyo beni yalnız bırakmaya hiç bakmadım suratına az once gitti bende bazayı kaldırttım onu temizliyorum bi iş bi iş eksilsin yoksa kalkamayız altından gerci ben evimde yatmıcam ama temiz olsun içime sinmiyo her yer söle güzelce ace koksun alkisalkisalkis

beklesin yatak odası ben askı memnu oldugunu tamamen unutmustum ohh gitsin mac izlemeye baaanee hihoyyyt

iyilik dattlımm benim herüff maç a bakıyyoo ben de int.de sörf yapem sizle iki lafın belini kıram diomm
nan ben heçç semiyom o çocuu bee herüff dedüün esmer karayağız olmalı bencee

aaaaaaaa nasıl sevmezsin gııııııı delikafadulden

selam karular napisiniz
bakiim yine düşmüşsün aşkı memnunun içine daha doğrusu behlülün içine :roflol:

ahhh nerdee o imkannnnn :roflol::roflol::roflol:

anaaaa beşirmiş yaa gerçekten akannehir

hee gııı bende sok oldum :1shok:

wayyy hiö ihtimal vermemiştim beşir olacagına valla :1shok:

ayy evet anası diiydik hepp :1shok:

beklesin yatak odası ben askı memnu oldugunu tamamen unutmustum ohh gitsin mac izlemeye baaanee hihoyyyt

hee ben heç takmım kocişi baksın o maça hatta git dısarı didim gitmedii sırnaşık şey

nan daha geçen haftadan belliydi beşirin gördüğü neen bu kaaa şok oluyonuz nan saf balıklarım benimmmmmmmmm

nan daha geçen haftadan belliydi beşirin gördüğü neen bu kaaa şok oluyonuz nan saf balıklarım benimmmmmmmmm

kızz ilkin matmazel kesin dedik,sonra anası kesin dedik,geçen haftada beşir çıktı piyasayaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bu sefer tutturmuşuzz :lepi:

benimki domaltıyo gene bi taraflarını Alalhım yaa sıgmıyo bu cocuk içeriye cıkmak mı istiyo ne :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…