2009 Kasm Anneleri

ay nefret ediyorum ne var karşılık anlayış olsa benim tek istediğim bu beyfendi benim ailem senin ailen iyor senin ailen benim ailem değil diyor bizim kavgamızda bu annemlere gelmek istemiyor artık önce geliyordu şimdi bir bucuk aydır gelmiyor ve ben her oraya gittiğimde tartışıyoruz

allahtan ne bizimkiler nede kocişinkiler bize yakın.ayyy ilk evlendiğimiz yıl ramazan bayramında izmite teyzeme gitmiştik kaynanam arayıp ağzına geleni saymıştı bak aklıma geldide deli oldum.sonra gene hatunun ayağına biz gitmiştik.ben hep sustum ha.neyse şimdi kozlar benim elimde kimseye susamam.ne deliymişim ya.yada evlendiğimde çok küçüktüm ve benim gerizekalı ailemden tek bi allahın kulu yanımda yoktu ondan böyle oldu haa.bak benim ailede hi halta yaramıyo.offff herkesten nefret ediyom ben yaaaaa

oooo, senin derdinde derinmis canim. senin ailen, benim ailem dendigi zaman o kavgalar hic bitmez.:sinifsinif:

hep ayni seyler ya.kaydirigubbakcemile3

aynı şeyler of ya nefret ediyorum ben fedakarlık yapıp gelecem diyorum sizinkilere hatta kendi annemlerdn daha çok size giderim yeter ki annemlre gittiğimde sende gel yemek beraber yiyelim çıkalım diye yok inat beni aşağıdan alıyor buna bak ya nerde görülmüş önce olsaydı geliyordu değişmesini kaldıramıyorum

etme canim etme. bir kac hafta sonra hayatinda hic kimsenin kiymeti olmiycak zaten oglundan baska.opuyorumnanaktan

en iyisi iki tarafatanda uzak olmak tayin istese ne kadar iyi olur ya kenya nerdesin kız

canım sizin konu baya bi ilerlemiş.bence ikinizde bu kadar abartmayın siz mutsuz kavgalı olunca onun yada senin ailen evinde rahatça uyuyolar olan size oluyo.al karşına senin ailen benim ailem diye bişey yok ikiside bizim ailemiz falan de.ailenin huzuru için bu çok önemli.

anlamıyor ki çok konuştuk bu sorunlardan dolayı eskisi gibi değiliz

etme canim etme. bir kac hafta sonra hayatinda hic kimsenin kiymeti olmiycak zaten oglundan baska.opuyorumnanaktan

ayyyyyy doğruuuuuuuuu.
en iyisi iki tarafatanda uzak olmak tayin istese ne kadar iyi olur ya kenya nerdesin kız
kız valla bu iyiyimişte.gerçi benim kociş pek sevmez bayram ziyaretlerini.istanbuldayken teyzem bize yakındı giderdik.hadi halada gidelim derdim boşver kim gitcek oraya kadar derdi.malum istanbul trafiği o zamnalar bizde araba yok iki otobüs değiştirmek falan işkence geliyodu adama.valla ben öyle senin ailen benim ailem diye hiiiiiiiiç kavga edemem artık.gerçi kocişte bilir ben kendi ailemi hiç sevmem çooooooook çektirdiler bana.ha kocişin ailesiyle yılda bi kere yada hiç görüşemiyoz artık.ilk evlendiğimiz yıl bir günlüğüne giderdik istanbuldan ankaraya.
hadi kactim, kizdirmayin kuzulari.opuyorumnanaktan

güle güle bacım

slm kızlar nasılsınız ..bayramınız kutlayayım dedim şimdiden girme fırsatım olmayabilir tekrar..bende acayip bunaldım ama neyse dün biraz açıldım evde yatmak hiçte bana göre dgl heleki böyle zorunlu olunca hiç çekilmiyor hergünde gezen biri degilim ama iş zorunlu yatmaya gelince battı ..minigim için katlanıyorum nede olsa ...dün azcık dolaştık dışarıda cepaya gittik of kıayafetlere bakamıyorum hiç biri olmuyor yaa ...rüyamda ankaralı kızları gördüm evime gelmişlerdi bir kaç kişi daha vardı yüzünü daha önce hiç görmedigim hayırdır inşallah....

kızlar bende doktora haftada bir gidiyorum artık 2 haftadır gidiyorum haftada bir ıolarak hastaneyede tahli,l için gidiyorum ayrı malum bende sıvı gelmesi gibi bir durum olmuştu ya..bu haftada gittim batyramdan sonra cuma günü tekrar gidecem.en son gittimde şükür bir problem gözükmedi.ama yinede dikkat etmek lazım...ben 15 günde bir çagıracak diye beklerken direk haftada bire başladı sona yaklaştıkça bende korku heyecan ve mutluluk başladı karmakarışıgım..

amma yazmışım neyse size iyi bayramlar ve iyi tatiller..kendinize ve miniklerime iyi bakın...

evet yaa aman laf soyletmiyo sanki cok ugrasıyolar bizim için
yaa herseyi yapalım edelim deyip sonrada dalga gecer gibi yapmıcaz diyolar
yaa sizden bişi isteyen yokki
niye umutlandırıyosun
esimin haberi yoktu bu olanlardan solediğimde hak verdide hepten onlarıda benim gozumde kucultmemek için ugrasıyo
yaa haklıda aslında bende ailemi küçültmek istemem
ne kadar kızıyo gorunsede onlarada bi sekilde cok dokundurmadan soyluyo
soylemelide
artık bu konuları acmıcam bende onunla ne desem savunacak haksızda olsalar
cünkü onlar hicbiseyi kötü niyetle yapmıyolar diyo bu kadar daha nasıl anlatırsın ki lmaz:

merhaba kızlar bugün nasılsınız
ben azcık temizlik yapam dedim ev temizde yinede bi elden geçiriyorum
sizler naparsınız geçmişte çok olmuş amma azcık bakam bari

tabi canım idare etmeye calısıyolar
oda soylense ben bu defa hepten patlayacagım diye korkuyor
zaten bayramlardaki su sahte görüntüden nefret ediyorum
arayıp sorma bi bayramdan bayrama kapı ac ne anlamı var lmaz:
aileden ayrı uzakta olmak zor gercekten
ama 1 ay sonra berabersiniz ailenle Allahın izniyle
canın istemiyosa gezme canım
benimkinn izni olsa ben razıyım gene gezmeye
tek basıma gitme fikri beni sinirlendiyo
klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…