evet yaa aman laf soyletmiyo sanki cok ugrasıyolar bizim için
yaa herseyi yapalım edelim deyip sonrada dalga gecer gibi yapmıcaz diyolar
yaa sizden bişi isteyen yokki
niye umutlandırıyosun
esimin haberi yoktu bu olanlardan solediğimde hak verdide hepten onlarıda benim gozumde kucultmemek için ugrasıyo
yaa haklıda aslında bende ailemi küçültmek istemem
ne kadar kızıyo gorunsede onlarada bi sekilde cok dokundurmadan soyluyo
soylemelide
artık bu konuları acmıcam bende onunla ne desem savunacak haksızda olsalar
cünkü onlar hicbiseyi kötü niyetle yapmıyolar diyo bu kadar daha nasıl anlatırsın kilmaz:
canım ya boşver başkaları için tadını kaçırma değmez bile sen canını sıktığınla kalırsın sonra hiçbişey yokmuş gibi davranırlar sen üzüldüğünle kalırsın
bizide ramazanda eltilerim hatta eşimin hiç bir akrabası yemeğe davet etmedi sabah kocişe seneye ramazanda ben kimseyi çağırmam dedim o kadar misafir ağırladılar bi bizi çağıramadılar dedim sesini çıkarmadı
hatta eşimin 26 ağustos da doğum günü vardı bi görümcem geldi başka kimse teşrif bile etmedi benim kocişte kimin doğum günü olsa ne hediye alacağını şaşardı bırak hediyeyi gelmediler bile işte bizim kocişler böle kendileri koşarlar bizleri üzme pahasına bile ama kendilerini hatırlayan bile olmaz bizi boşuna üzdükleri için sonra kafalarını çok vuracaklar ama geç olacak
ayyy ütü yapıp duruyom daha da bitmedi hee ama azmettim bitircem şu bebişinkileriii
meyve molası verdim size bakem dediimmm
noluyoo bayram öncesi aile sıkıntıları var heralde :sinifsinif:
biz uzağız ya hiçbişi görmüyom o yüzden rahatımm
kurbanda da gitmicez zaten hatta bebiş büyüyene kaa bi müddet bayramlarda gitmicekmişiz kociş ööle dedi çünkü eşimin tarafı çok kalabalık oluyoo boş oda bile yookk o yüzden sevindim bu işe zemuszemus
ayyy ütü yapıp duruyom daha da bitmedi hee ama azmettim bitircem şu bebişinkileriii
meyve molası verdim size bakem dediimmm
noluyoo bayram öncesi aile sıkıntıları var heralde :sinifsinif:
biz uzağız ya hiçbişi görmüyom o yüzden rahatımm
kurbanda da gitmicez zaten hatta bebiş büyüyene kaa bi müddet bayramlarda gitmicekmişiz kociş ööle dedi çünkü eşimin tarafı çok kalabalık oluyoo boş oda bile yookk o yüzden sevindim bu işe zemuszemus
oohh ne güzel biz aynı yerde olduğumuz için mecburen gidiyoz
dün hatta kaynanamdaydık yemekte ben götürdüm orda yedik
gelirkende yarında gelin dedi bizimki bugün ne yapam dediydim anneme gidecez ya demesin mi oldudedim hergün orda yeriz yarında orda olacaz bizim bi evimiz yok ya dedim sonra gelmiş istemiyosan gitmeyelim dedi şimdi kendi oraya gitmiş yine diğer eltim yollamış çocukları evde kimse yokmuş bizimkide bahçeyi süpürecekmiş sen hamile olmasaydın sen yapardın dioo ooh diğerleri çocuklarını atsın oraya kirletsinler evi bende gidip temizleyim ne güzel iş öyle
evet yaa aman laf soyletmiyo sanki cok ugrasıyolar bizim için
yaa herseyi yapalım edelim deyip sonrada dalga gecer gibi yapmıcaz diyolar
yaa sizden bişi isteyen yokki
niye umutlandırıyosun
esimin haberi yoktu bu olanlardan solediğimde hak verdide hepten onlarıda benim gozumde kucultmemek için ugrasıyo
yaa haklıda aslında bende ailemi küçültmek istemem
ne kadar kızıyo gorunsede onlarada bi sekilde cok dokundurmadan soyluyo
soylemelide
artık bu konuları acmıcam bende onunla ne desem savunacak haksızda olsalar
cünkü onlar hicbiseyi kötü niyetle yapmıyolar diyo bu kadar daha nasıl anlatırsın kilmaz:
ayy dilmuhum takma sende kafana yaa
nasıl olsa degismicek hiçbişi
salla gitsin yaa
yaremcim balkonu yıkamaya gitmiştim
cvp yazamadan cıkmısınız
bu aile muhabbetlerinin en iyisi hiç ustue gitmemek
yaa bu utu olayı benide artık deli ediyo ki en sevdiğim seydi diyebilirim el uyusması yuzunden ondanda sogudum
bende bir makina yıkadım onlarda utulenecek kuruyunca
simdide bir posta var esyaları yerlestireyim dolaba utu beni bekliyo
off off cok zor ev hanımlıgı
ohh ne güzel evinde basın agrımadan oturacaksın ne güzel
bizide gecen sene hem ramazan yemegi hem gelin yemegine aldı akrabalar bu sene kimsecik cagırmadı umrumdada deil acıkcası
cagırıp bide bu karnımla yemek beklerler benden hiç işim olmaz yapamam
ne cagırsınlar ne cagırayım
bizimkiler kosar kosar sonra böle otururlar bi taraflarının ustune
onlarda dediğim gibi biliyolar herseyin farkındalarda cokta farkında gorunmek islerine gelmiyo
takmamak lazım dediğin gibi bize oluyo kimsenin ruhu duymuyo
ama insana da hamile haliyle laf soylenmesi koyuyo
ah garibiiiimmm ay valla okudukça şükrettiim haa
dilmuh kız sen de şükret aramazlarsa aramasınlar uzakta olmak iyi baksana bissürü tantana
geçen kaç aylık diye soruyodu benimki de doğurduğumdan haberi olmaz muhtemelen kociş arar söler artık kaydirigubbakcemile3
aman bölesi daha iyi ağzımızın tadı yerindee
benim kociş de çok aramaz bizimkileri ben de onunkileri aramam ikimiz de birbirimize bişe demiyoz iyi oluyo
ha biraraya gelince saygıda kusur etmeyiz o ayrı ama kendimi de ezdirmemlmaz:
yaa bu utu olayı benide artık deli ediyo ki en sevdiğim seydi diyebilirim el uyusması yuzunden ondanda sogudum
bende bir makina yıkadım onlarda utulenecek kuruyunca
simdide bir posta var esyaları yerlestireyim dolaba utu beni bekliyo
off off cok zor ev hanımlıgı
ohh ne güzel evinde basın agrımadan oturacaksın ne güzel
ah garibiiiimmm ay valla okudukça şükrettiim haa
dilmuh kız sen de şükret aramazlarsa aramasınlar uzakta olmak iyi baksana bissürü tantana
geçen kaç aylık diye soruyodu benimki de doğurduğumdan haberi olmaz muhtemelen kociş arar söler artık kaydirigubbakcemile3
aman bölesi daha iyi ağzımızın tadı yerindee
benim kociş de çok aramaz bizimkileri ben de onunkileri aramam ikimiz de birbirimize bişe demiyoz iyi oluyo
ha biraraya gelince saygıda kusur etmeyiz o ayrı ama kendimi de ezdirmemlmaz:
hadi kızlar muhabbeti degistirelim huzursuz olcak iyice bebişler
bosverin Allaha havale etmek lazım aksamdan beri aglayıp uzuldugumu bi bebişim bi ben biliyorum uzmeye hakkım yok
yarın bayram en iyi sekilde herkesin gonlune gore gecsin inş.
saglıklıca huzurluca mutlu bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?