2009 Kasm Anneleri

ayy dilmuhum takma sende kafana yaa
nasıl olsa degismicek hiçbişi
salla gitsin yaa

yaremcim balkonu yıkamaya gitmiştim
cvp yazamadan cıkmısınız
bu aile muhabbetlerinin en iyisi hiç ustue gitmemek

canım ya boşver başkaları için tadını kaçırma değmez bile sen canını sıktığınla kalırsın sonra hiçbişey yokmuş gibi davranırlar sen üzüldüğünle kalırsın
bizide ramazanda eltilerim hatta eşimin hiç bir akrabası yemeğe davet etmedi sabah kocişe seneye ramazanda ben kimseyi çağırmam dedim o kadar misafir ağırladılar bi bizi çağıramadılar dedim sesini çıkarmadı
hatta eşimin 26 ağustos da doğum günü vardı bi görümcem geldi başka kimse teşrif bile etmedi benim kocişte kimin doğum günü olsa ne hediye alacağını şaşardı bırak hediyeyi gelmediler bile işte bizim kocişler böle kendileri koşarlar bizleri üzme pahasına bile ama kendilerini hatırlayan bile olmaz bizi boşuna üzdükleri için sonra kafalarını çok vuracaklar ama geç olacak

ayyy ütü yapıp duruyom daha da bitmedi hee ama azmettim bitircem şu bebişinkileriii
meyve molası verdim size bakem dediimmm
noluyoo bayram öncesi aile sıkıntıları var heralde :sinifsinif:
biz uzağız ya hiçbişi görmüyom o yüzden rahatımm
kurbanda da gitmicez zaten hatta bebiş büyüyene kaa bi müddet bayramlarda gitmicekmişiz kociş ööle dedi çünkü eşimin tarafı çok kalabalık oluyoo boş oda bile yookk o yüzden sevindim bu işe zemuszemus

bizide gecen sene hem ramazan yemegi hem gelin yemegine aldı akrabalar bu sene kimsecik cagırmadı umrumdada deil acıkcası
cagırıp bide bu karnımla yemek beklerler benden hiç işim olmaz yapamam
ne cagırsınlar ne cagırayım

bizimkiler kosar kosar sonra böle otururlar bi taraflarının ustune
onlarda dediğim gibi biliyolar herseyin farkındalarda cokta farkında gorunmek islerine gelmiyo
takmamak lazım dediğin gibi bize oluyo kimsenin ruhu duymuyo
ama insana da hamile haliyle laf soylenmesi koyuyo

oohh ne güzel biz aynı yerde olduğumuz için mecburen gidiyoz
dün hatta kaynanamdaydık yemekte ben götürdüm orda yedik
gelirkende yarında gelin dedi bizimki bugün ne yapam dediydim anneme gidecez ya demesin mi oldudedim hergün orda yeriz yarında orda olacaz bizim bi evimiz yok ya dedim sonra gelmiş istemiyosan gitmeyelim dedi şimdi kendi oraya gitmiş yine diğer eltim yollamış çocukları evde kimse yokmuş bizimkide bahçeyi süpürecekmiş sen hamile olmasaydın sen yapardın dioo ooh diğerleri çocuklarını atsın oraya kirletsinler evi bende gidip temizleyim ne güzel iş öyle

yaa bu utu olayı benide artık deli ediyo ki en sevdiğim seydi diyebilirim el uyusması yuzunden ondanda sogudum
bende bir makina yıkadım onlarda utulenecek kuruyunca
simdide bir posta var esyaları yerlestireyim dolaba utu beni bekliyo
off off cok zor ev hanımlıgı

ohh ne güzel evinde basın agrımadan oturacaksın ne güzel

ah garibiiiimmm ay valla okudukça şükrettiim haa
dilmuh kız sen de şükret aramazlarsa aramasınlar uzakta olmak iyi baksana bissürü tantana
geçen kaç aylık diye soruyodu benimki de doğurduğumdan haberi olmaz muhtemelen kociş arar söler artık kaydirigubbakcemile3
aman bölesi daha iyi ağzımızın tadı yerindee
benim kociş de çok aramaz bizimkileri ben de onunkileri aramam ikimiz de birbirimize bişe demiyoz iyi oluyo
ha biraraya gelince saygıda kusur etmeyiz o ayrı ama kendimi de ezdirmem lmaz:

aman ya bende bişey desem aman allahım nasl savunuyo.bende artık hiç karışmıyorum.
ayy dilmuhum takma sende kafana yaa
nasıl olsa degismicek hiçbişi
salla gitsin yaa

yaremcim balkonu yıkamaya gitmiştim
cvp yazamadan cıkmısınız
bu aile muhabbetlerinin en iyisi hiç ustue gitmemek

valla salladım ben canım.kocişede geçen laf arası bundan sonra ben aramayan hiçkimseyi ne ararım nede muhattap olurum.bundan sonra herkesle mesafe olcak aramda dedim.anlamıştır herhalde.ben zaten ailemle çok fazla görüşmüyorum ben arıyorum beni arayan soran yok.e kociş tarafındanda arayan sadece görümcemle kaynatam.bende başka kimseyi tanımam söyledimde zatiii

ayy sormaa yaaa neyse ben ütüme geri döneyim de şu ütü masası kalksın ortadan en azından :roflol:

ayy vallahi takmak istesem düşünsem o kadar takacak şey varki ama bişe olmamış gibi es geçiyorum yoksa kafayı yerim
geçen ben annemlere gitmiştim kocişte yaylaya gitmişti hemen ablası beni çekiştirmiş diğer eltim benim demediğim bişeyi ben demişim gibi söylemiş görümcemde hemen yetiştirmiş bizimkine ayy tam geldik anemlerden yaylaya gidiyoruz bunu bana bi dedi başladım ben ağlamaya söyledim ağzıma geleni eğer seneyede böyle olacaksa benim demediğim şeyleri demiş gbi yapacaklarsa kesinlikle gitmem dedim laf arıyolar resmen yaaa
bu olaydan anneme bahsettim kadın uyuyamamış aman anne takma dedim ben bile o kadar takmadım napim beyinleri anca lafa çalışıyoo dedim başka bi halta yaramıyolar

ayy beni bunalıma soktunuz beaa hatırlamak bile istemiyorum bunlarıı
benim tek düşüncem oğlumun sağlıklı olması kim ne demiş ne yapmış hiiiç duymuyorum bile

kız öyle deme biliyoki benim annem yok e aileminde ne mal olduğunu biliyo insan bişeyler yapar.çok zorlanıyorumçoğu şeyi beceremiyorum.ha bugünümde yanımda olmayan hiçkimse iyi günümde yanımda olmasın istemiyorum kocişede söyledim geçenlerde baya bişey.valla iyice çileden çıkıyorum ben ya

kızlar takmayın kafanıza öyle herşeyi.aman ben kaynanam aramamış falan takmıyorum.benim kendi ailem aramıyoki kaynanam el sonuçta onun içi yanmazki niye arasın dimi ama.
annem vefat ettikten sonra kendi ailemden okadar şey gördümki kalacak yerim kalmamıştı hatta,şimdi kim ne yaparsa yapsın derse desin koymuyo valla.

ayy hiç sorma yaa benimde başladı yaa uyuşmalar banada işkence geliyoo artık ütü helede zor açılanlar mahvediyoo geçen dedim kocişe sen yapma ben yaparım o zaman dedi ama yine duramıyom ütülüyorum

evet uzakta olanlar şükredin halinize
zaten ayda yılda bi görürsünüz ondada zaten çekişecek bişe olmaz
2 günlüğne gelmiş dersin hoş tutarsın ne güzel

annemle konuşuyodum bugün olmazsa buraya taşının burdan iş ayarlayalım diyoo
vallahi ne güzel olurdu hiç olmazsa arada sırada annem gelirdi yardıma bunlar gelse bile yardımdan çok zararları olacak çünkü

hadi kızlar muhabbeti degistirelim huzursuz olcak iyice bebişler
bosverin Allaha havale etmek lazım aksamdan beri aglayıp uzuldugumu bi bebişim bi ben biliyorum uzmeye hakkım yok

yarın bayram en iyi sekilde herkesin gonlune gore gecsin inş.
saglıklıca huzurluca mutlu bir sekilde

millet ben temizliğime devam edem de bitsin rahat rahat oturam hadee soora görüşürüz
arife mübarek gün canınızı bişeye sıkmayın bebişlerimizle geçirecegimiz güzel bayramları düşünelim
Allah izin verirse bundan sonraki bayramlarda yanımızda dünya tatlısı yavrularımız olacak inşallah
onları görünce dünya bile aklımıza gelmez
benim kociş kıskanmaya başladı şimdiden sen yarın oğlunu sevecem diye beni bile unutursun diyooo
eee tabii öle olacak çünkü o benim canım kocişler gün geliyoo kenara atılıyoo ama evlat bambaşka
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

amiiiiiiiiiiiiin canım.

selam kizlar nasilsiniz
yien derin konulara girilmis galiba gecmisi okumadim ama....
azcik gecmiste takilayim gelyiorum

kızlar ben kalkıp oğluşun çantasını hazırlamaya başlayacam.erken gelcek diye çok korkuyorum zatiii.bide erken gelirse antamız hazır olsun dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…