2009 Kasm Anneleri

ay kızlar deminden beri geçmişi okuyorum anca bitirebildim.
benimde kayınvalidemle sorunlarım var hiç bitermi. benim eşim tek çocuk başka kardeşi ablası abisi falan yok. evlenene kadar arkasını aramazlardı evlendik oğlu kıymete bindi pazar sabahı bile 8 de arayıp uyandırıyolar bizi. kayınvalidem lafta bişey demez ama kayınpederime konuşup konuşup onu salıyo üstümüze sonrada ben bişey demedimki. hamile olduğumu duydu şaka yapıyosun dedi artık ne düşünüyosa oğluna memleketten birini bakıyoduda ben gelince planları bozuldu kendisinin :lepi: benim annemlerde kayınvalidemlerde bize çok yakın oturuyolar ve resmen sayıyolar biz benim aileme kaç kere gitmişiz diye eğer onlara 1 eksik gidersek kıyamet kopuyo görseniz bide suratsız hiç çekilmiyo ayaklarım geri geri gidiyo onu görünce. geçen bayram 2 gece üst üste kendi annemlere gittik diye aradılar ayaklarına çağırdılar gittik bizi evlatlıktan reddip geldiğiniz yere gidin diye kovdular tek suçum buralı olmak ve bütün akrabalarımın burada olması sonuçta barıştılar ama hiç bişey eskisi gibi olmadı olamazda. kayınpederimin o halini unutamıyorum ama bunca şeye ramen eşim hala onları savunuyo. biliyorum kimse ailesine laf ettirmez ama onunda bazı şeyleri görmesini istiyorum yerine göre ben haklıysam beni savunsun ama beni yalnız bırakıyo. bende sinir olduğumla kalıyorum. ben ailemede anlatamıyorum annem istedin kızım evlendin diycek çünkü eşimle 11 yıllık bi flört döneminden sonra evlenebildik.
şimdide kayınvalidem yok yazlıkta 2,5 aydır bayramda da gelmiycak rahatım diyodum ki arayıp talimatları verdiler bende çok kızdım oradan buraya bizi yönetmeye çalışıyolar diye eşim tam söylenecekken utanmıyosa çocuk doğduktan sonra gelsin sakın bana bişey deme dedim diycek laf bulamadı. anlıycağınız benim kaynanatörde az cadı değilde belli etmiyo
ay ne çok yazmışım çok doluymuşum bende duysa yanarım var ya topa tutar beni delikafadulden

sonunda ütüler bitttiiiiii bebişimin cicileri ütülendiii :lepi: sırada ayırıp yerleştirmek vaarr

burcucum senin de allah yardımcın olsuunn falla zormuşş kafamçokkarıştı

eliff bence o bebk halılarından al ya çok şirinleeer
sonra genç odasına alırsın normal halı

ay bu halılar çok güzel site yabancı galiba sen nasıl alıcaksın benimde halı eksiğim var ben bi türlü bulamamıştım nerden alındığını söylersen çok sevinirim opuyorumnanaktan

elifim baska renkleri yokmu
odan pembe agırlıklıysa eflatun lila gibi bişi düşünebilirsin

burcumurat seninkilerde fenaymıs yaa
takma canım aklına geldikce insan sinir oluyo
resmi olmak en iyisi

en zor kismini atlattin yerlestirmek bisey degil canim

okadar cok haliyi nerde muhafaza etcem sonra lennn...:1ninca:kararsiz kaldim aslinda hangini alsam diye offfakannehir

ay bu halılar çok güzel site yabancı galiba sen nasıl alıcaksın benimde halı eksiğim var ben bi türlü bulamamıştım nerden alındığını söylersen çok sevinirim opuyorumnanaktan
evet canim site almanca ben ismarlicam bu siteden oturma odamin halilarini da bu siteden ismarladim gecensene cok kaliteli ciktilar site güvenilir ama iste karar veremiyom...
ama türkiyeye göndermezler galiba yada yollasalar bile cok para tutar
bak sen nerden ara biliyomusun hani su sibel can in kasmir hali serisi varya oraya bak...bu firma kasmirle calisiyo cünkü benim oturma odasi halilarimi ismarlaadik kasmir hali cikti....

burcucum elif zaten almanyada site de oraya satış yapıyo heralde
sen alırsan baya pahalıya gelir :1ninca:

elifim baska renkleri yokmu
odan pembe agırlıklıysa eflatun lila gibi bişi düşünebilirsin
yok canim yaa 3 tane cocuk halisi koymuslar biri mavi zaten o elendi ama digerleride odaya pek uymuyo...sunu begendim bak cocuk halisi degil ama cok güzel
EXPRESSION - Designer-Teppiche, gewebt - Teppiche - E-SHOPPING - Teppiche kaufen (Teppiche, Teppich, Teppichboden)
hem odayada uyuyo tamamen pembeye bogulmamis olur...

burcucum elif zaten almanyada site de oraya satış yapıyo heralde
sen alırsan baya pahalıya gelir :1ninca:
he gizzz bende onu diyom astari yüzünden pahaliya gelir türkiye ye yollarlarsa..

ne ediyonuss karularr laelaelaelaelae
bende ölee uyduruk uyduruk iş yapıomm laelaelaelaelae
10 dk iş yapıom 20 dk oturuyomkaydirigubbakcemile3
bu gidişlen aşaama biter herhaldee delikafadulden

bundada cok siyah agırlıklı canım yaa sen bilirsin odanın renk tonlarını bilmiyorum pembe agırlıklı diyorsun bu kapatmazmı
yani az cıvıl cıvıl beyazla karısık renkler falan baksan
tabiki karar senin ama buda agır biraz:kedi:

kenya eşinle konuşmaya bailadın mı yoksa küsmüsün

az önce aradı annene gidiyomuz yemege diye :1closedeyes:
hiç bişi demedim bilmiyorum dedim kapattım
o anladı hatasını canım lmaz:
o kadar agladımda gelmedi yanıma biraz burnu sürtsün :dilcikar:

tuba kız bende senin gibiyim sıralı bir iş yapmıyorum elime ne gelirse 10 dakka iş 20 dakka oturma
ayyy

ben de aynen o dediğinden yapıyom :roflol: ama ütüledim sonunda cicileriiii :sm_cool:bi de o odaya dalmadan bayram için kocişime güzel yemekler yapem diyom napcamı bulmak için bi portakal ağacına danışiimm

arkandan atli kovalamiyy demi bosver yorma kendini yavas yavas yap...

oda acik pembe agirlikli violet rengi kaldirir aslinda hem mobilyasinin arasindanda koyu kahve cizgi geciyo siyahada yakisir

Kinderteppich Schnecken 120/180cm Spielteppich Handtuft bei eBay.de: Kinder- Spielteppiche (endet 19.09.09 1546 MESZ)

Kinderteppich Funny grün120/180cm Spielteppich Handtuft bei eBay.de: Kinder- Spielteppiche (endet 19.09.09 1557 MESZ)

te bide bunlari buldum gerci hem kücükler hem acik arttirma dio ama güzeller yinede bnim aradigim hali en az 160 * 230 olmasi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…