kizlar sizce hangisi daha güzel bebek odasina hali ismarlicam karar veremedim
esim yesilli olani begendi ben kirmizi olani begendim,,,gerci odamiz pembe agrirlikli ama yesil olan biraz daha uyumlu diyo..sizce hangisi
KIDS DREAM - Designer-Teppiche, gewebt - Teppiche - E-SHOPPING - Teppiche kaufen (Teppiche, Teppich, Teppichboden)
KIDS DREAM - Designer-Teppiche, gewebt - Teppiche - E-SHOPPING - Teppiche kaufen (Teppiche, Teppich, Teppichboden)
sonunda ütüler bitttiiiiii bebişimin cicileri ütülendiii :lepi: sırada ayırıp yerleştirmek vaarr
burcucum senin de allah yardımcın olsuunn falla zormuşş kafamçokkarıştı
eliff bence o bebk halılarından al ya çok şirinleeer
sonra genç odasına alırsın normal halı
evet canim site almanca ben ismarlicam bu siteden oturma odamin halilarini da bu siteden ismarladim gecensene cok kaliteli ciktilar site güvenilir ama iste karar veremiyom...ay bu halılar çok güzel site yabancı galiba sen nasıl alıcaksın benimde halı eksiğim var ben bi türlü bulamamıştım nerden alındığını söylersen çok sevinirim opuyorumnanaktan
yok canim yaa 3 tane cocuk halisi koymuslar biri mavi zaten o elendi ama digerleride odaya pek uymuyo...sunu begendim bak cocuk halisi degil ama cok güzelelifim baska renkleri yokmu
odan pembe agırlıklıysa eflatun lila gibi bişi düşünebilirsin
he gizzz bende onu diyom astari yüzünden pahaliya gelir türkiye ye yollarlarsa..burcucum elif zaten almanyada site de oraya satış yapıyo heralde
sen alırsan baya pahalıya gelir :1ninca:
yok canim yaa 3 tane cocuk halisi koymuslar biri mavi zaten o elendi ama digerleride odaya pek uymuyo...sunu begendim bak cocuk halisi degil ama cok güzel
EXPRESSION - Designer-Teppiche, gewebt - Teppiche - E-SHOPPING - Teppiche kaufen (Teppiche, Teppich, Teppichboden)
hem odayada uyuyo tamamen pembeye bogulmamis olur...
..
kenya eşinle konuşmaya bailadın mı yoksa küsmüsün
ne ediyonuss karularr laelaelaelaelae
bende ölee uyduruk uyduruk iş yapıomm laelaelaelaelae
10 dk iş yapıom 20 dk oturuyomkaydirigubbakcemile3
bu gidişlen aşaama biter herhaldee delikafadulden
ne ediyonuss karularr laelaelaelaelae
bende ölee uyduruk uyduruk iş yapıomm laelaelaelaelae
10 dk iş yapıom 20 dk oturuyomkaydirigubbakcemile3
bu gidişlen aşaama biter herhaldee delikafadulden
kenya .!.:bundada cok siyah agırlıklı canım yaa sen bilirsin odanın renk tonlarını bilmiyorum pembe agırlıklı diyorsun bu kapatmazmı
yani az cıvıl cıvıl beyazla karısık renkler falan baksan
tabiki karar senin ama buda agır biraz
noldun bacim sen kocanlami sürtüstünüzaz önce aradı annene gidiyomuz yemege diye :1closedeyes:
hiç bişi demedim bilmiyorum dedim kapattım
o anladı hatasını canımlmaz:
o kadar agladımda gelmedi yanıma biraz burnu sürtsün :dilcikar:
dilmuhcugum sen benim herifin kafasindansinkaydirigubbakcemile3
ben bunuda begendim bakin hele, ille cocuk halisi olmasi sart degil gibime geliyyy
bu seneki katalogtada hic pembe hali yok ne cins is bu yaaakannehir
EXPRESSION - Designer-Teppiche, gewebt - Teppiche - E-SHOPPING - Teppiche kaufen (Teppiche, Teppich, Teppichboden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?