ben mutfaa diidyooooommm
ne ediyonuss karularr laelaelaelaelae
bende ölee uyduruk uyduruk iş yapıomm laelaelaelaelae
10 dk iş yapıom 20 dk oturuyomkaydirigubbakcemile3
bu gidişlen aşaama biter herhaldee delikafadulden
canım bu siyah halıya bayıldım ama bebek odasına olmaz bu ya.
uğur böcüklü çok şiriiiinnnn
arkandan atli kovalamiyy demi bosver yorma kendini yavas yavas yap...
oda acik pembe agirlikli violet rengi kaldirir aslinda hem mobilyasinin arasindanda koyu kahve cizgi geciyo siyahada yakisir
Kinderteppich Schnecken 120/180cm Spielteppich Handtuft bei eBay.de: Kinder- Spielteppiche (endet 19.09.09 1546 MESZ)
Kinderteppich Funny grün120/180cm Spielteppich Handtuft bei eBay.de: Kinder- Spielteppiche (endet 19.09.09 1557 MESZ)
te bide bunlari buldum gerci hem kücükler hem acik arttirma dio ama güzeller yinede bnim aradigim hali en az 160 * 230 olmasi gerek
noldun bacim sen kocanlami sürtüstünüz
ayy uğur böcekli olanı çok şekermiş bencearkandan atli kovalamiyy demi bosver yorma kendini yavas yavas yap...
oda acik pembe agirlikli violet rengi kaldirir aslinda hem mobilyasinin arasindanda koyu kahve cizgi geciyo siyahada yakisir
Kinderteppich Schnecken 120/180cm Spielteppich Handtuft bei eBay.de: Kinder- Spielteppiche (endet 19.09.09 1546 MESZ)
Kinderteppich Funny grün120/180cm Spielteppich Handtuft bei eBay.de: Kinder- Spielteppiche (endet 19.09.09 1557 MESZ)
te bide bunlari buldum gerci hem kücükler hem acik arttirma dio ama güzeller yinede bnim aradigim hali en az 160 * 230 olmasi gerek
aman iki ütü yaptım belim felaket.
kızlar siz bebiş çantanızı hazırladınızmı.
ben bi poşete battaniye bi takım bi tane ayaklı pantolon işte eldien şapka zıbın çorap koydum.bunları kociş hemşireye vercek bebişe giydirsnler diye.
sonra çantaya hastane çıkış takımı ayrıca ayaklı pantolon battaniye 10 bebek bezi ıslak mendil koydum.bide emzik biberon koycam tamamdır dimi
aman iki ütü yaptım belim felaket.
ben bi poşete battaniye bi takım bi tane ayaklı pantolon işte eldien şapka zıbın çorap koydum.bunları kociş hemşireye vercek bebişe giydirsnler diye.
sonra çantaya hastane çıkış takımı ayrıca ayaklı pantolon battaniye 10 bebek bezi ıslak mendil koydum.bide emzik biberon koycam tamamdır dimi
ayy uğur böcekli olanı çok şekermiş bence
yeterli gibi sanki kendin için çamaşır pijama kolonya tarak felanda almayı unutma
kiz size yanlis link vermisim o siyah degil heme sag kösede altta violet rengi var ama ana sayafa siyahin resmi cikiyo..siyah olana degil violet olana bakin...demin eknya da diyo cok siyahli diye. bend edüsünüyom bunun nesi cok siyahli deyüüü:roflol:
tamam işte ne olsun bende hepsini cantaya koydumda ayrı ayrı posetlemedim daha hepsini seffaf posetlere koyucam kolay ele gelsin diye ben bana numune olarak gelen pişik kremi vs gibi seyleride koyucam zaten bir kullanımlıklar yerde kaplamazlar
ben daha cantami hazirlamadim doktor kari liste vercek ona göre koycam ne lazimsaaman iki ütü yaptım belim felaket.
selam kızlar nasılsnız şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim bu güzel günlerin hürmetine bilere kolay doğumlar sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşş
bu sabah kızkardeşimle çarşıyya çıktık ufak tefek eksiklerii tamamlayım dedim beşiği eşim bitirdi yatağını sipariş verdim eve glince resmini eklrim inşş bbek bakım seti adlım tırnak makası aspiratör tarak damaklı diş kaşıyıcsı falan var içindee liste doğuma kadar bitmiycek anlaşılan bu arada çok güzelbi pijama takımı gördüm aşık oldum resmen ama düğmesi falan yok lohusayken pek bi işe yaramz demiii
selam kızlar nasılsnız şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim bu güzel günlerin hürmetine bilere kolay doğumlar sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşş
bu sabah kızkardeşimle çarşıyya çıktık ufak tefek eksiklerii tamamlayım dedim beşiği eşim bitirdi yatağını sipariş verdim eve glince resmini eklrim inşş bbek bakım seti adlım tırnak makası aspiratör tarak damaklı diş kaşıyıcsı falan var içindee liste doğuma kadar bitmiycek anlaşılan bu arada çok güzelbi pijama takımı gördüm aşık oldum resmen ama düğmesi falan yok lohusayken pek bi işe yaramz demiii
ben daha cantami hazirlamadim doktor kari liste vercek ona göre koycam ne lazimsa
iyi günlerde kullan canim....
lohusalik icin en iyisi önü acilan tarzda olanlardan..alicaksan öylesini al ki kullanisli bise yolsun
amin canım hosgeldin
güle güle kullan aldıklarını inş.
benimde cogu düğmesiz canım pijamalarımın
alttan emziririm ne olacak cok begendiysen al
bende sadece hemşireye verilecek olanları poşete koydumki karışmasın.hımm numunelik pişik kremi iyiymiş canım.ben pişik kremi almadım daha hangisi iyiymiş
tatlım en önemlisi senin içine sinmesi opuyorumnanaktan
ben bu böcüklü olanı sevdim tam bebeiş odasına göre
:kedi:
evet canım anladı ama hatasını aksama barısırız herhal :umursamaz:
ugur böcee degil o yaa sümüklü böcek kaydirigubbakcemile3ayy uğur böcekli olanı çok şekermiş bence
burda liste miste vermiiiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?