ayy canım bilmiyorumki bende numune olarak niveanınki var
ayrıca dalinin pişik kremini önerdiler diye aldım
benim icime sinmesine siniyoda iste kücükler odada düdük gibi kalir kücük hali
simdi gülceenee git bide violet rengine bak bakimm onu begencenmi
neyse hatasini anlamis ii bari..
ugur böcee degil o yaa sümüklü böcek kaydirigubbakcemile3
burda veriyolar hemde hastaneye hicbisey götürmüyosun ne bez ne mama ne krem...sadece taburcu olurken senden cikis takimini istiyolar veriyosun giydiriyolar..hastanede yattigin süre icinde onlar hastaneden giydiriryolar bebekleri
canımın içi kendim için ayrı bi çanta hazırladım.iki pijama bir gecelik,emzirme sütyeni,don atlet toka göğüs pedi,ped çorap falan koydum.çantalar hazır sıra beşikte.onuda hergün kuralım diyoruzda kociş çok çalışıyo eve geliyo uyuyo işte bayramdan sonra onuda yaparsak tamamdır.bi ütüler kalcak
o kadar beğendiysen al canımçok saolun kızlar daha güzellleri sizin olsunn inşş eşim egeldii ayfa açık kaldııı olmazsa o pijama takımını alıcam öyle sevdiğim bişey daha bulurmuyum bilmem kayınvalideme gidicez malum yarın bayram şimdiden öpüyorum sizi Allaha emanet olunn meleklerinize iyi bakınn hayırlı bayramlarr
slm kızlar nasılsınız bakalımmm
kız senle aramızda bir ay var sende 34 haftalık olana kadar tamamlarsın takma kafanaoo hepsi bitmiş maşallah sizin yine beşik var sadece kurulacak benim oğlumun 3 badisi ve kapı süsü şekerleri dışında bişeyi yok ki neyse az kaldı ayın 8 nde yengemin doğumuna gitcem ordan alacam herbişeyi hepsini halledebilirim inşallah
çok saolun kızlar daha güzellleri sizin olsunn inşş eşim egeldii ayfa açık kaldııı olmazsa o pijama takımını alıcam öyle sevdiğim bişey daha bulurmuyum bilmem kayınvalideme gidicez malum yarın bayram şimdiden öpüyorum sizi Allaha emanet olunn meleklerinize iyi bakınn hayırlı bayramlarr
o kadar beğendiysen al canım
sana da ii bayramlar
kızlar ben yine didiom azcık daha iş yapaem bariii
hımmm iyiymiş orası kız.hem en azından ne lazım onu biliyon burda gitcez işte doğuma o sırada öğrencez ne lazım ne değil.
bide özel hastaneler bez veriyomuş galiba burda ama ben ne olur ne olmaz diye alıyom yanıma sonuçta burası van
çok saolun kızlar daha güzellleri sizin olsunn inşş eşim egeldii ayfa açık kaldııı olmazsa o pijama takımını alıcam öyle sevdiğim bişey daha bulurmuyum bilmem kayınvalideme gidicez malum yarın bayram şimdiden öpüyorum sizi Allaha emanet olunn meleklerinize iyi bakınn hayırlı bayramlarr
sen al valla eksik biseyin kalmasin dogum zamani kar falanda yagar van da sonra dimdizlak ortada kalma..doldur cantani gerekli gördügün herseyle...
yaa burasi iyi olmasina iyi ama kötü bir yani daha var ki bütün bebekler dalton kardesler gibi bir örnekkaydirigubbakcemile3bide bebeginin ilk resimleri onlarin giydirdigi kiyafetlerle oluyo,,,ama benim dogum yapicaam hastanede dogum fotografcisi var..ilk resimlerini cektirirken kendi aldigim güzel cicilerini giydircem kizima...öyle salas sacak cikmasin azcik süslü olsun...zemuszemus
canım benım sanada iyi bayramlar...
kızlar ya yarın bayram ama içimde hiç bayram çoşkusu yok...
eşim çalışcak 12 saat sabah 10 gelcek akşam 6 da gidicek.ancak kayınvalideme,yengemelre giderim komşu gezerim...
eskiden daha mı güzeldi geçirdiğim bayramlar.çoçukluğumu özlüyorumm..
içim mi geçti anlamadımm....
Kızlar nasılsınız?????
Ben bugün kadıköy e gideyim dedim, kendime 2 tane gecelik aldım hemde tanesi 10 liradan, böylece doğum için 3 geceliğim bir sabahlığım oldu, bir tanede arkadasım vermişti. Toplam 4 yani.
Sonrada 1 tane emzirme sütyeni aldım. Oda 36 imiş ama indirim varmıs 29 oldu.
Ve asıl konuya geliyorum sonrasındada düştüm, offf çok kötüydü 3 basamaktan yere kapaklandım, neyse ellerimin ve dizimin üstünde kaldım birde kimsecikler yoktu kalktım kendi kendime, birsey olmadı ama korkudan aklım cıktı, sonra kostura kostura eve döndüm. Psikolajik olarak yolda suyum bile geldi gibi hissettim, o kadar korktum anlayacagınız
aman tatlım geçmiş olsunn.bişeycık olmadı dımıı.aman dikkat et Tattlım Allahım hepimizi korusun...Kızlar nasılsınız?????
Ben bugün kadıköy e gideyim dedim, kendime 2 tane gecelik aldım hemde tanesi 10 liradan, böylece doğum için 3 geceliğim bir sabahlığım oldu, bir tanede arkadasım vermişti. Toplam 4 yani.
Ve asıl konuya geliyorum sonrasındada düştüm, offf çok kötüydü 3 basamaktan yere kapaklandım, neyse ellerimin ve dizimin üstünde kaldım birde kimsecikler yoktu kalktım kendi kendime, birsey olmadı ama korkudan aklım cıktı, sonra kostura kostura eve döndüm. Psikolajik olarak yolda suyum bile geldi gibi hissettim, o kadar korktum anlayacagınız
ya benım koçişte uyucak bütün gün tek başıma gezcem komuşuları fln...hehe dalton haaa deli.valla burda ekim sonu kaloriferler yanmaya başlıyomuş.şimdiden soğumaya başladı zaten bura.
yok bacım bende senin gibiyim.ben hiç anlamıyorum valla kaç yıldır bayram mayram.sen gene yengene kaynanana gitcen benim kociş yarın gündüz evde ama uyur akşama kadar akşam yemek yer gider işe.şimdide işte gece 12 de çıkacak işten valla isyanlardayım
aman tatlım geçmiş olsunn.bişeycık olmadı dımıı.aman dikkat et Tattlım Allahım hepimizi korusun...
ya benım koçişte uyucak bütün gün tek başıma gezcem komuşuları fln...
ne diyelım bunada şükür...
Eve gelir gelmez uzandığım bızdığımda oynadı durdu, heralde iyiyiz dedim bende:)
yok buradada vardı çok daha ucuza sütyenler ama benim göğüsler problemli, normaldede zaten hep pahalıya mal olur. Diğerlerinide denedim ama onlar hep benim göğüslerimi basıyor, bende basılmasını sevmiyorum.
öyle ya bunada şükür
Kızlar nasılsınız?????
sağlığımız yerinde.sevdiklerimizin de sağlığı yerinde ya bebişlerimizde iyi şükür...
inş bidakı bayram ve bundan sonrakı bayramlarda miniklerimizle geccek şenlencek evlerimiz..
kız dilmuh biz senle kk nın nöbetini tutarız haaa demii kızz/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?