2009 Kasm Anneleri

ayyy canim cok gecmis olsun...okurken icim ürperdi allah korumus senide kizinida....

dilmuhum sende bayram ugramayanlardansin bizim gibi..komsu bile yok bayramlasicakkafamçokkarıştı

öyle valla canım ya hiçkimsecikler tanımıyom.aman bayram gelmiş neyime ben geçmişim kendimden

ayyy çok şükür canım ya.valla ben yarın akşam buradayım gene ne edek bacım ya tutarız artık nöbet

Aaaa lütfen nöbetçi gruba benide yazın:)) Bende bayram boyu buradayım beklerim:) Ama sanki biri gelecekmiş gibi az sonra markete gidip eksikleri alıp Elif in tatlısından yapcam.cokacimcoook

Aaaa lütfen nöbetçi gruba benide yazın:)) Bende bayram boyu buradayım beklerim:) Ama sanki biri gelecekmiş gibi az sonra markete gidip eksikleri alıp Elif in tatlısından yapcam.cokacimcoook

ya bende yapmayı düşünüyodum ama şimdi kararsız kaldım

ben de yapcam elifin tatlısındaaaan ama herüf arabayı aldı gitti kaydirigubbakcemile
markete gidemiyom gelince gideriz dedi sözde 3te gelecekti baane kendi kaybeder zemuszemus
bayrama benzesin dediydim emme geberdim ya daha da hiçbişe yookk sarma saram diyom ama gözüm yemiyo yaa

ya bende yapmayı düşünüyodum ama şimdi kararsız kaldım

ne demek martcım bayramı bizde burda kutlarız demı...şeker bayramında tatlı yasaklandı ölee uzaktan bakıyom bende haa.benım yerimede yiyin olmazmıııyerimseniben

ne demek martcım bayramı bizde burda kutlarız demı...şeker bayramında tatlı yasaklandı ölee uzaktan bakıyom bende haa.benım yerimede yiyin olmazmıııyerimseniben

bacım ben yapmayacam heralde.yani bende yiyemiyom.hem benim doktorda dikkat et dedi.keşke az dikkat etsem offffffffff.

kızlar iyi bayramlar hepinize bi anne adaylarınıda dolaşayım dedim ....
allah bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ben 2 ay oldu alalı..allah olmayanada versin..

selam kısslarrr ben geldümmm
ufakta olsa bayram telaşı mı sarmış herkeşi nee :hulya:
ay ne tesadüff bende elifin tatlısından yapacummm topicin tatlısı oldu gıııııııııı inşallah beceririm haa :1ninca:
yannıs şey kem küm bağa link lazım nan biri yollasın hayrına :kedi:

bacım ben yapmayacam heralde.yani bende yiyemiyom.hem benim doktorda dikkat et dedi.keşke az dikkat etsem offffffffff.

bende tatlı ve hamurdan uzak duruyorum günde toplam 2 dilim ekmek yiyom ama gelde bana sor doymuyo karnım...
off bende dün akşam sardımm 1 kg dolma geberdım bel ağrısından boynum tutuldu.azcık kendıne kadar sar çok sarma valla zor dayandım haaa..../B]

allah bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ben 2 ay oldu alalı..allah olmayanada versin..

sağol canım sanada iyi bayramlar.allah bağışlasın darısı başımıza.ayyy sabırsızlanmaya başladık artık

kız bende iki yemeklik sardım yeter uğraşamam daha.bide yufka aldım sigara böreği sarcam ama üşeniyom valla.ben normal ekmek yemiyom kaç günür tandır ekmeği yiyom sanki daha hafif dimi

senınde bayramın mübarek olsun canımm
hoşgeldın canım
özgemm hoşgeldın senınde bayramın mübarek olsunn canımımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…