2009 Kasm Anneleri

sanki çok gerekmiş gibi benim e 4+1 yaa temizle temizle bitmiii
oturma odasıyla utfak kaldı bide onları sildim mi bitti sayılır bi toz kalii geriye
aferün bana bayağıda hallettim haaa
kız senle aramızda bir ay var sende 34 haftalık olana kadar tamamlarsın takma kafana
tamamlarım demii yaa yeter ki sağlıklı olalım alışveriş yapacağım mağzaya girdim mi gelir geri hepücüğünü alır çıkarım oooh

tabüü süslü ananın süslü kızı olmalı dimi yaaaa
giydir canım nasıl içine siniyosa öle yap ama çokta atkılma eve gelince bol bol cicleriyleçekersin nasıl olsa

ayy Allahtan biz azcık yaşıyoz bayramıı
yarın bütün gün burda oluruz kocişin akrabaları felan gezerüz
2.günüde benim annemlere gideceğiz kısmet olursa
bende ha gayret ev temizliiim sanki bize biri gelecekte

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen bi iş felan yapma nolur nolmaz
yinede ucuz yırtmışsın bi sadaka felan ver olmazsa

hayırlı olsun cicilerinde gülegüle giy canım

lenn ne tatlısıymış bu naal bişe söleyinde bende yapam ama yoğurulacak bişeyse pek yapamam malum parmaklarım uyuşuyo ve bileğim ağrii yaa

kızlar iyi bayramlar hepinize bi anne adaylarınıda dolaşayım dedim ....
allah bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ben 2 ay oldu alalı..allah olmayanada versin..

sağolasın canım sanada ii bayramlar Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini

hoş geldüünn
yaaa banada yollayın tarif beaaaa
bak bendeküü güzel tariflerden vermem sonra haaaaa

ayy niye o kadar yordun kendini kaç kişisiniz sankii
afiyet olsun canımm

Şerbetiylen kaymagını yaptım simdik çıkıpta milföy almam lazım,
bakmayın siz ben yapıyom ama sanmayın ki yiyorum, benim dr eli maşalı valla korkudan hiçbişey yiyemiyom, randevuma 7 gün kalmış yermiyim hiç:) Zaten her randevu sonrası 1 hafta azıp herseyi yiyorum son bir haftadada hep diyet:)

yaww yaparsın bacım daha erken.benim doktor 35.haftadan sonra gelirse bebek durdurmayız doğumu dedi.e az kaldı 35.haftaya bende tutuştum ondan hazırladım çantamı.ne olur ne olmaz gelirse bebiş kociş panik yapıp bulamazki hiçbişey

banada bayram gibi gelmiyo eskidende öyleydi annemler nereye ben orayaydım hala öleyim evlendim degisen bişi olmadı esim hala calısıyo bi gun bile izin yok

gecmiş olsun canım

hımm bende kalkam tatlının şerbetini koyam bare butun malzemeler var alla şukur kaydirigubbakcemile2
yannız bişi soricim şu fırına girmeden önce tereyağı sürülcekmiş ya üstüne elif eritilip sürülür yazmış ama bana fotoda sanki katı halde üstlerine birer parça koymuş gibi geldi sallıyomuyum gıı :bbo:

sallıyon yavrum.erit üstlerinde gezdir ben öyle yaptım

sanada ii bayramlar canımm

aaaa ben bunu bileyom yaptım bikaç defa gayet kolay ve kolay olmasına rağmen güzel bi tatlı afiyet olsun hepinize

demii bağa daha 5 hafta var o zamana kadar olur herşey yeterki bebişim sağlıklı olsun

öyle tabi kız.ne olcak bide bebişin cicilerini aldıktan sonra bi günde yıkarsın ne varki atıyon makinaya ohhh mis gibi.

hangisi kolay geliyosa öle yap ikiside olabilir katı sürersende fırına girdikten 2 dk soora eriyecek nasıl olsa

öyle tabi kız.ne olcak bide bebişin cicilerini aldıktan sonra bi günde yıkarsın ne varki atıyon makinaya ohhh mis gibi.

ütülemeyide bi şekilde yaparız inşallah sağol bee siz herşeyi halledince kendimi kötü hissetmiştim accık rahatladım sağolasan

ben mutfaktayım arada gelirim
yemege elimi sürmicem
sadece buzdolabını temizlicem

ayyyyyy benimde temizlemem lazım neyse bende bayramdan sonra temizleyem bari
ütülemeyide bi şekilde yaparız inşallah sağol bee siz herşeyi halledince kendimi kötü hissetmiştim accık rahatladım sağolasan

ayy canım rahatla tabi ooooo ben senin kadarken hiçbişey yapmamıştım daha yeni baladım

ben bebişkonun çamaşırları için yumuşatıcıynan deterjanı aldım büyük gelişme bide yıkasam zahmet etcem ama :roflol:
daha yeni izne çıktım ya buldumcuk oldum gıı ecük daha tembellik edem ekim 2 de zate beşiği gelcek kızımın kısmetsaaaaa :sm_cool: o gelince gaza gelürün herşeye başlarunn
ekim 15 halılar yıkamacıya derken telaşa düşerim tam gazzzzzzzz

banada bayram gibi gelmiyo eskidende öyleydi annemler nereye ben orayaydım hala öleyim evlendim degisen bişi olmadı esim hala calısıyo bi gun bile izin yok
yok anam benım eşiminde 1 gün bile izni yokk:gitme:

olsun tatlım biraz keyfını çıkar.sonra tam gaz başlarız bende ekım başında başlıcam çamaır yıkamay halılar verilcek perdeler flnn neysem sayıp stress olmım

naptınız karularr
ben işimi bitirdimm yıkandım paklandım zemuszemus
şimdi azcık kendime manikür pedikür yapam diyorumm
bide bende o tatlıdan yapmak isitiyim ama evdee malzeme yokk :çok üzgünüm: kim gitcek alcek şimdii ama canımda çok dadlu istiyidi hee cokacimcoook

len bu arada evde yemek yok ben yarınki tatlının derdine düştüm haaaa tam kroyum nan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…