tamamlarım demii yaa yeter ki sağlıklı olalım alışveriş yapacağım mağzaya girdim mi gelir geri hepücüğünü alır çıkarım ooohkız senle aramızda bir ay var sende 34 haftalık olana kadar tamamlarsın takma kafana
tabüü süslü ananın süslü kızı olmalı dimi yaaaasen al valla eksik biseyin kalmasin dogum zamani kar falanda yagar van da sonra dimdizlak ortada kalma..doldur cantani gerekli gördügün herseyle...
yaa burasi iyi olmasina iyi ama kötü bir yani daha var ki bütün bebekler dalton kardesler gibi bir örnekkaydirigubbakcemile3bide bebeginin ilk resimleri onlarin giydirdigi kiyafetlerle oluyo,,,ama benim dogum yapicaam hastanede dogum fotografcisi var..ilk resimlerini cektirirken kendi aldigim güzel cicilerini giydircem kizima...öyle salas sacak cikmasin azcik süslü olsun...zemuszemus
ayy Allahtan biz azcık yaşıyoz bayramııcanım benım sanada iyi bayramlar...
kızlar ya yarın bayram ama içimde hiç bayram çoşkusu yok...
eşim çalışcak 12 saat sabah 10 gelcek akşam 6 da gidicek.ancak kayınvalideme,yengemelre giderim komşu gezerim...
eskiden daha mı güzeldi geçirdiğim bayramlar.çoçukluğumu özlüyorumm..
içim mi geçti anlamadımm....
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen bi iş felan yapma nolur nolmazKızlar nasılsınız?????
Ben bugün kadıköy e gideyim dedim, kendime 2 tane gecelik aldım hemde tanesi 10 liradan, böylece doğum için 3 geceliğim bir sabahlığım oldu, bir tanede arkadasım vermişti. Toplam 4 yani.
Sonrada 1 tane emzirme sütyeni aldım. Oda 36 imiş ama indirim varmıs 29 oldu.
Ve asıl konuya geliyorum sonrasındada düştüm, offf çok kötüydü 3 basamaktan yere kapaklandım, neyse ellerimin ve dizimin üstünde kaldım birde kimsecikler yoktu kalktım kendi kendime, birsey olmadı ama korkudan aklım cıktı, sonra kostura kostura eve döndüm. Psikolajik olarak yolda suyum bile geldi gibi hissettim, o kadar korktum anlayacagınız
lenn ne tatlısıymış bu naal bişe söleyinde bende yapam ama yoğurulacak bişeyse pek yapamam malum parmaklarım uyuşuyo ve bileğim ağrii yaaben de yapcam elifin tatlısındaaaan ama herüf arabayı aldı gitti kaydirigubbakcemile
markete gidemiyom gelince gideriz dedi sözde 3te gelecekti baane kendi kaybeder zemuszemus
bayrama benzesin dediydim emme geberdim ya daha da hiçbişe yookk sarma saram diyom ama gözüm yemiyo yaa
sağolasın canım sanada ii bayramlar Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişinikızlar iyi bayramlar hepinize bi anne adaylarınıda dolaşayım dedim ....
allah bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ben 2 ay oldu alalı..allah olmayanada versin..
hoş geldüünnselam kısslarrr ben geldümmm
ufakta olsa bayram telaşı mı sarmış herkeşi nee :hulya:
ay ne tesadüff bende elifin tatlısından yapacummm topicin tatlısı oldu gıııııııııı inşallah beceririm haa :1ninca:
yannıs şey kem küm bağa link lazım nan biri yollasın hayrına :kedi:
bende tatlı ve hamurdan uzak duruyorum günde toplam 2 dilim ekmek yiyom ama gelde bana sor doymuyo karnım...
off bende dün akşam sardımm 1 kg dolma geberdım bel ağrısından boynum tutuldu.azcık kendıne kadar sar çok sarma valla zor dayandım haaa..../B]
sanki çok gerekmiş gibi benim e 4+1 yaa temizle temizle bitmiii
oturma odasıyla utfak kaldı bide onları sildim mi bitti sayılır bi toz kalii geriye
aferün bana bayağıda hallettim haaa
tamamlarım demii yaa yeter ki sağlıklı olalım alışveriş yapacağım mağzaya girdim mi gelir geri hepücüğünü alır çıkarım oooh
tabüü süslü ananın süslü kızı olmalı dimi yaaaa
giydir canım nasıl içine siniyosa öle yap ama çokta atkılma eve gelince bol bol cicleriyleçekersin nasıl olsa
ayy Allahtan biz azcık yaşıyoz bayramıı
yarın bütün gün burda oluruz kocişin akrabaları felan gezerüz
2.günüde benim annemlere gideceğiz kısmet olursa
bende ha gayret ev temizliiim sanki bize biri gelecekte
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen bi iş felan yapma nolur nolmaz
yinede ucuz yırtmışsın bi sadaka felan ver olmazsa
hayırlı olsun cicilerinde gülegüle giy canım
lenn ne tatlısıymış bu naal bişe söleyinde bende yapam ama yoğurulacak bişeyse pek yapamam malum parmaklarım uyuşuyo ve bileğim ağrii yaa
sağolasın canım sanada ii bayramlar Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini
hoş geldüünn
yaaa banada yollayın tarif beaaaa
bak bendeküü güzel tariflerden vermem sonra haaaaa
ayy niye o kadar yordun kendini kaç kişisiniz sankii
afiyet olsun canımm
canım benım sanada iyi bayramlar...
kızlar ya yarın bayram ama içimde hiç bayram çoşkusu yok...
eşim çalışcak 12 saat sabah 10 gelcek akşam 6 da gidicek.ancak kayınvalideme,yengemelre giderim komşu gezerim...
eskiden daha mı güzeldi geçirdiğim bayramlar.çoçukluğumu özlüyorumm..
içim mi geçti anlamadımm....
Kızlar nasılsınız?????
Ben bugün kadıköy e gideyim dedim, kendime 2 tane gecelik aldım hemde tanesi 10 liradan, böylece doğum için 3 geceliğim bir sabahlığım oldu, bir tanede arkadasım vermişti. Toplam 4 yani.
Sonrada 1 tane emzirme sütyeni aldım. Oda 36 imiş ama indirim varmıs 29 oldu.
Ve asıl konuya geliyorum sonrasındada düştüm, offf çok kötüydü 3 basamaktan yere kapaklandım, neyse ellerimin ve dizimin üstünde kaldım birde kimsecikler yoktu kalktım kendi kendime, birsey olmadı ama korkudan aklım cıktı, sonra kostura kostura eve döndüm. Psikolajik olarak yolda suyum bile geldi gibi hissettim, o kadar korktum anlayacagınız
hımm bende kalkam tatlının şerbetini koyam bare butun malzemeler var alla şukur kaydirigubbakcemile2
yannız bişi soricim şu fırına girmeden önce tereyağı sürülcekmiş ya üstüne elif eritilip sürülür yazmış ama bana fotoda sanki katı halde üstlerine birer parça koymuş gibi geldi sallıyomuyum gıı :bbo:
sanada ii bayramlar canımm
aaaa ben bunu bileyom yaptım bikaç defa gayet kolay ve kolay olmasına rağmen güzel bi tatlı afiyet olsun hepinizehttp://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/307027-milfoy-hamurundan-kolay-sobiyetresimli.html
al nan cerinn ama bi tabakta bağaa göndermeyi unutmaacokacimcoook
demii bağa daha 5 hafta var o zamana kadar olur herşey yeterki bebişim sağlıklı olsunyaww yaparsın bacım daha erken.benim doktor 35.haftadan sonra gelirse bebek durdurmayız doğumu dedi.e az kaldı 35.haftaya bende tutuştum ondan hazırladım çantamı.ne olur ne olmaz gelirse bebiş kociş panik yapıp bulamazki hiçbişey
sanada ii bayramlar canımm
aaaa ben bunu bileyom yaptım bikaç defa gayet kolay ve kolay olmasına rağmen güzel bi tatlı afiyet olsun hepinize
demii bağa daha 5 hafta var o zamana kadar olur herşey yeterki bebişim sağlıklı olsun
hımm bende kalkam tatlının şerbetini koyam bare butun malzemeler var alla şukur kaydirigubbakcemile2
yannız bişi soricim şu fırına girmeden önce tereyağı sürülcekmiş ya üstüne elif eritilip sürülür yazmış ama bana fotoda sanki katı halde üstlerine birer parça koymuş gibi geldi sallıyomuyum gıı :bbo:
öyle tabi kız.ne olcak bide bebişin cicilerini aldıktan sonra bi günde yıkarsın ne varki atıyon makinaya ohhh mis gibi.
ben mutfaktayım arada gelirim
yemege elimi sürmicem
sadece buzdolabını temizlicem
ütülemeyide bi şekilde yaparız inşallah sağol bee siz herşeyi halledince kendimi kötü hissetmiştim accık rahatladım sağolasan
yok anam benım eşiminde 1 gün bile izni yokk:gitme:banada bayram gibi gelmiyo eskidende öyleydi annemler nereye ben orayaydım hala öleyim evlendim degisen bişi olmadı esim hala calısıyo bi gun bile izin yok
ben bebişkonun çamaşırları için yumuşatıcıynan deterjanı aldım büyük gelişme bide yıkasam zahmet etcem ama :roflol:
daha yeni izne çıktım ya buldumcuk oldum gıı ecük daha tembellik edem ekim 2 de zate beşiği gelcek kızımın kısmetsaaaaa :sm_cool: o gelince gaza gelürün herşeye başlarunn
ekim 15 halılar yıkamacıya derken telaşa düşerim tam gazzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?